תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חלוץ זר/ליביו אנטל
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 16:50 
קודם כל, אנטל שחקן מצוין וגם כזה שכבר הוכיח את עצמו פה.
חוץ מזה, אני לא חושב שצריך אותו כדי שיסחוב אותנו או כדי שיהיה הכוכב של הקבוצה. העניין הוא שאפילו אם הוא לא יתן מספרים גדולים, היכולות הטכניות שלו, הבנת המשחק והתנועה ללא כדור ישדרגו לנו בטירוף את הנעת הכדור ומשחק ההתקפה.
כלומר, אפילו אם אנטל וזגורי שווים אותה סטטיסטיקה על הנייר (ואין לי ספק שגם זה לא נכון), הנוכחות של שחקן איכותי כמו אנטל תקפיץ אותנו ברמה.
להשוות אותו לשחקן בינוני כמו רוג'רס קולה זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 16:51 
1. חלוץ זה בטח לא העמדה הכי חשובה בשום קבוצה ולא נראה לי שתמצא איש כדורגל אחד שיאמר את זה , אם כבר הוויכוח הוא בין שוער בלם וקשר אחורי
2. השמות שאנשים זורקים כאן רק מראים כמה חשוב להביא את אנטל
3. יביאו כנראה חלוץ ישראלי נוסף כדי לשמור מקום לבלם זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
אנטל בעונה הכי טובה שלו כבש 9 שערים ועוד 6 מפנדלים.
הוא לא כזה סקורר כמו שאתם חושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
עם זרים צריך בעיקר לא ליפול, כי גם זרים עם רקורד מוכח לא תמיד מתאקלמים, בתקציב המוגבל שלנו לא כדאי לפספס הזדמנות להביא שחקן מוכח שמכיר כבר את הארץ כמו אנטל.
עם הקשרים יתנו את המספרים שמצפים מהם אז דודו ביטון יספיק, טוטו/דמארי זה חלוצים שיכולים לייצר לעצמם וזה היתרון הגדול שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
נכון, אפשר להביא שחקנים שעוד לא היו פה. לעשות מה שעשו עם פינטילי ובומבה, רק עם חלוץ.

ובכל זאת - פריצה החלוץ הכי טוב בליגה מאז שהגיע. הוא אכן סבל מפציעה בעונה האחרונה, אבל גם הקאדר הרחב של מכבי גרם לו לחזור אחרי הרבה זמן.
אני לא רופא ואין לי מושג מה ההשפעה של הפציעה ובאיזה מצב גופני הוא נמצא, אבל במידה והוא כשיר אין חלוץ כזה בליגה. קצת מוזר לי שצריך להסביר את זה אחרי גמר הגביע.
רוג'רס קולה לא שוחרר, שירצקי החליט לא לממש את האופציה עליו בחצי מיליון יורו. הוא היה החלוץ הכי טוב שלו בעונה שעברה, בקבוצה שסיימה להזכירך הרבה לפנייך. אחלה חלוץ וגם בגיל מצוין. הייתי מאוד שמח לראות אותו בהפועל.
גליינור פלט נתן עונה אדירה בהפועל ב"ש. לאנשים יש זכרון קצר. מכבי רצו אותו אחרי אותה עונה אבל הוא יצא לאירופה, וגם עכשיו ב"ש רצתה להביא אותו אבל הצליחה להחתים ישראלי בכיר שפינה לה מקום של זר במקום אחר.

אתה עושה מה שהרבה עושים בפורום הזה - לוקח פרמטר אחד, משתמש בו איך שבא לך מבלי להתחשב באלף ואחד נתונים מסביבו ומסיק מסקנה.
מבחינתי שלושתם חלוצים שהייתי מת לראות בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
נכון, אפשר להביא שחקנים שעוד לא היו פה. לעשות מה שעשו עם פינטילי ובומבה, רק עם חלוץ.

ובכל זאת - פריצה החלוץ הכי טוב בליגה מאז שהגיע. הוא אכן סבל מפציעה בעונה האחרונה, אבל גם הקאדר הרחב של מכבי גרם לו לחזור אחרי הרבה זמן.
אני לא רופא ואין לי מושג מה ההשפעה של הפציעה ובאיזה מצב גופני הוא נמצא, אבל במידה והוא כשיר אין חלוץ כזה בליגה. קצת מוזר לי שצריך להסביר את זה אחרי גמר הגביע.
רוג'רס קולה לא שוחרר, שירצקי החליט לא לממש את האופציה עליו בחצי מיליון יורו. הוא היה החלוץ הכי טוב שלו בעונה שעברה, בקבוצה שסיימה להזכירך הרבה לפנייך. אחלה חלוץ וגם בגיל מצוין. הייתי מאוד שמח לראות אותו בהפועל.
גליינור פלט נתן עונה אדירה בהפועל ב"ש. לאנשים יש זכרון קצר. מכבי רצו אותו אחרי אותה עונה אבל הוא יצא לאירופה, וגם עכשיו ב"ש רצתה להביא אותו אבל הצליחה להחתים ישראלי בכיר שפינה לה מקום של זר במקום אחר.

אתה עושה מה שהרבה עושים בפורום הזה - לוקח פרמטר אחד, משתמש בו איך שבא לך מבלי להתחשב באלף ואחד נתונים מסביבו ומסיק מסקנה.
מבחינתי שלושתם חלוצים שהייתי מת לראות בהפועל.

לא פוסל אף אחת מהאופציות שהעלתה.
לדעתי הם יותר יקרים מאנטל אבל אם יש אפשרות להביא אחד מהם אז הוא עונה לקטגוריה של שחקן שכבר היה פה שלדעתי היא מאוד חשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:17 
השאלה איזה חלוץ זר באמת יכולים להביא,לא משנה מי יביאו אני עדיין ירגיש פספוס עצום שלא הבאנו שחקן כמו אנטל בלי דמי העברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:34 
מעדיף שחקן מוכח כמו אנטל על נעלם לא ברור, כשאנחנו יודעים שהביא חלוץ זר איכותי זו משימה לא פשוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:37 
עדיין לא הצלחתי להבין איך יעזור לנו שחקן מוכח שלא ממש מבקיע גולים. ברצינות, מי אמור להבקיע בהפועל השנה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:40 
ב 13/14 הוא נתן 15 גולים ב 32 משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:47 
שוב, 6 מתוכם זה פנדלים.
9 שערים, שזה יפה מאוד לשחקן כנף, אבל מי אמר שהוא ישחזר את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:55 
מה האלטרנטיבה? מה הסיכוי להביא חלוץ זר יותר טוב מנאסר, נניח?
את פלט, שאני מבין שהוא לא מוערך כאן, הייתי מביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 17:55 
האדום הצורר כתב:
עדיין לא הצלחתי להבין איך יעזור לנו שחקן מוכח שלא ממש מבקיע גולים. ברצינות, מי אמור להבקיע בהפועל השנה?

אם הקבוצה תשחק כדורגל התקפי טוב (ומי שאחראי לזה זה בעיקר הקישור עם עזרה של המגנים) אז יהיה מי שישים גולים.
אין ואקום, קבוצה שתשחק כדורגל דינאמי ותגיע למצבים טובים בסוף תיתן גולים. לא אומר שאין חשיבות לחלוץ טוב (ברור שיש) אבל עושים את זה פה כאילו אם אין לך את זלאטן בחוד איו לך סיכוי לתת גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 18:27 
אוגוסטוס היל כתב:
ב 13/14 הוא נתן 15 גולים ב 32 משחקים

זו היתה שנה חריגה בקבוצה שהתפוגגה וגם הרקע לשערים (כמו פנדלים או קבוצה שמפקירה הגנה לטובת התקפה, או שערים בגרבז' טיים, או שכל הכדורים הלכו אליו) התפוגג.
ב-25 המשחקים האחרונים הבקיע 4 מהם פנדל אחד וזה דומה לממוצע הרב שנתי למעט אותה שנה מפוגגת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 18:31 
אוגוסטוס היל כתב:
מה האלטרנטיבה? מה הסיכוי להביא חלוץ זר יותר טוב מנאסר, נניח?
את פלט, שאני מבין שהוא לא מוערך כאן, הייתי מביא

נאסר לא חלוץ.

ומה שפז אמר, זה לא תרגיל בחיבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 18:31 
וחוץ מזה חלוץ מטרה הוא השחקן השני / שלישי בחשיבותו בקבוצה נורמלית והכי חשוב בחלק האופנסיבי של קבוצה. ואני לא מתכוון לקבוצה שבה מככב כוכב גדול מסביבתו כמו משה סיני או זהבי.
נכון, שאחרי שוער, אבל הוא השפיץ ואפילו התנועה ואינטליגנצית המשחק הקבוצתי שלו משנים. מעט יותר מהבלם שמנהל את ההגנה כי הבלם משחק ליד שוער שלוקח ממנו חלק מהאחריות.

לגבי קריטיות קשר אחורי / קדמי זה היסטוריה ששלמה שרף למד כאשר שיחקו ב-4-4-2. במרכז שדה של 3 הקשרים חשובים מאוד אבל העומס מתחלק על 3 ואף אחד אינו קריטי כמו ה-נ"ל. גם במרכז שדה של 2 אין שחקן קריטי מול מרכז שדה אמיתי של 3 כי כל אחד משחקניו חשוף מאוד ללחץ היריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חלוץ זר/ליביו אנטל
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי חובה ללכת על אנטל ולפעכך לשאול את עצמנו האם יש בלם ישראלי מתאים בתפקיד המבוגר האחראי או לחיולופין חלוץ ישראלי של 15 שערים בעונה. דודו ביטון הוא חלוץ של 10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 19:48 
Fez כתב:
האדום הצורר כתב:

אם הקבוצה תשחק כדורגל התקפי טוב (ומי שאחראי לזה זה בעיקר הקישור עם עזרה של המגנים) אז יהיה מי שישים גולים.
אין ואקום, קבוצה שתשחק כדורגל דינאמי ותגיע למצבים טובים בסוף תיתן גולים. לא אומר שאין חשיבות לחלוץ טוב (ברור שיש) אבל עושים את זה פה כאילו אם אין לך את זלאטן בחוד איו לך סיכוי לתת גול.

מסכים. וחוץ מזה גם לדודו ביטון היו עונות עם מספרים יפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 20:21 
"להביא חלוץ טוב כדי שיהיה מי שישים גולים" זה כמו "שהמאמן יכניס עוד חלוץ וישחק יותר התקפי".

אפשר לשחק עם חלוץ טוב וקישור בינוני מאחוריו, ואפשר חלוץ בינוני עם קישור טוב מאחוריו. שום דבר לא בהכרח יותר טוב מהשני, זה כדורגל ולא מתמטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חלוץ זר/ליביו אנטל
הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
מה עם השוק היהודי? אי אפשר למצוא אופציה טובה לעמדת הבלם או החלוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2015, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
באר שבע שיחררו את השחקן שנבחן אצלהם,הוא חלוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
ברור שללכת על אנטל.
1. העונה שלנו, ככל הנראה, בנויה על השחקנים הזרים, מכיוון ששאר הסגל נראה כשחקנים צעירים עם פוטנציאל, אבל כאלה שצריכים מעט זמן כדי לממש אותו.
אני חושב שהגעת אנטל תעזור להתאקלמות שני הרומנים האחרים, בטח עם בומבה, ילד בן 21 שבכלל לא רצה להיות פה, אך הוכיח שכבר בטווח הקצר הוא יכול להועיל מאוד. חשוב מאוד שהם יהיו מרוצים כדי שיראו את היכולת עליה שילמו כל כך הרבה כסף.
2. שיחק כבר בחצי השנה האחרונה בישראל, ככה שהוא יצטרך (ככל הנראה) פחות זמן להתאקלמות.
3. לא בטוח שנמצא שחקן ברמה הזו, במחיר הזה (כמו שזה נראה כרגע מכלי התקשורת)
4. נראה שהוא פשוט האופצייה הטובה ביותר. מעבר לזה, לפי דעתי לפחות, גם אם לא יביאו חלוץ זר, ביטון כחלוץ בהרכב מוכח יותר ממוגרבי/נאסר/אסולין כקיצוני ימני בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: