תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלי דסה
הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
אמרו לו כושי , רציתי לרדת מהמגרש!!!
למה הוא לא רצה לרדת מהמגרש שהקהל המטונף שלו כל משחק נוהם ומקלל קללות גזעניות שחקנים ערבים ושחומי עור איפה הוא היה שזרקו על טוטו בננה
איפה הוא היה בסיפור של קאדייב וסאדייב , חתיכת שחקן אפס וכלום
והרשימה עוד ארוכה של משחקים שהוא שותף בהם כשהקהל שלו קרא ונהם לעבר שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלי דסה
הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
יותר מזה, איפה הוא היה כשהקהל שלו עצמו קרא לו כושי?
חתיכת זין. אין לי אפילו גרם של אמפתיה כלפיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלי דסה
הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
תמיד היה שחקן מלוכלך ופרובוקטור ועכשיו מסתבר שהא גם בנאדם צבוע.
שילך לבכות לקהל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 11:20 
בזמני כושי לא היה כינוי גנאי.להפך,זה היה שם חיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 11:33 
אני בטוח שהוא נפגע באמת אבל קשה לגייס אמפתיה כלפי מישהו שמשחק בקבוצה הכי גזענית בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
כל משחק הוא עולה עם השיר הנה היא עולה הקבוצה הגזענית של המדינה והוא בוכה על כושי ? :ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 12:19 
בן אלף זונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 12:29 
דסה הוא פועל כדורגל, לבוא אליו בטענות שהוא משחק בקבוצה גזענית זה אפעס קל לעשות מעמדה של ביקורת. הוא לא אמור לשנות את הdna בית״ר, הוא בהחלט יכול להגיב לתקרית גזענית מכוערת שנעשתה כלפיו כבן אדם. מדינה של גזענים במעמד ראש ממשלה גזען ומסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=247576
ציטוט:
השנה נראה שאתה סובל מגילויי גזענות בצורה יוצאת דופן, ראינו כמה מקרים בין היתר גם מול אוהדי הפועל באר שבע. איך אתה מרגיש עם הסיפור הזה?
"ברגע שאתה משחק יותר אז מן הסתם אתה תשמע יותר קולות לטובה או לרעה, איך אני מתייחס לזה? לא מתייחס לזה, אני כן מתייחס לזה ברגע שאני רואה מה העונשים שהקבוצה שלנו מקבלת על גילויי גזענות, פה המוח יכול להישרף לי, זה קצת מרגיש לא פייר, זו שאלה שהרבה שואלים אותי, אבל השלמתי עם זה, כנראה שזה המצב".

זה לא מפריע לך?
"מפריע, כן זה מפריע. אבל כשאתה רואה שיש התעלמות מוחלטת מצד כל הגורמים שאמורים להיות משפיעים בנושא, גם אתה מאבד את התקווה לאיזשהו שינוי ואתה מבין שכרגע הקריירה שלך יותר חשובה ואין לך מה להתעסק בדברים שגם ככה לא ישתנו. אתה ממשיך עם זה, אין מה לעשות".

עבר לך בראש לרדת פעם אחת מהמגרש שמתחילים עם הקריאות הגזעניות?
"זה נשמע סקסי, יפה ורעש מטורף לעשות דבר כזה, אבל לא, לא חשבתי לעשות דבר כזה. אני לא אתן להם את הלגיטימציה להרגיש שהם הצליחו, אני לא אשבר מולם. התשובה הכי טובה שלי לגזענים היא שאמשיך לקבל פידבקים טובים ממשחק למשחק, שאני בהתקדמות ושמגיע לי להיות במקומות גבוהים כמו הנבחרת. שאותם אנשים יאכלו את הכובע, הם לא מעניינים אותי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 13:18 
RedFox כתב:
http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=247576
ציטוט:
השנה נראה שאתה סובל מגילויי גזענות בצורה יוצאת דופן, ראינו כמה מקרים בין היתר גם מול אוהדי הפועל באר שבע. איך אתה מרגיש עם הסיפור הזה?
"ברגע שאתה משחק יותר אז מן הסתם אתה תשמע יותר קולות לטובה או לרעה, איך אני מתייחס לזה? לא מתייחס לזה, אני כן מתייחס לזה ברגע שאני רואה מה העונשים שהקבוצה שלנו מקבלת על גילויי גזענות, פה המוח יכול להישרף לי, זה קצת מרגיש לא פייר, זו שאלה שהרבה שואלים אותי, אבל השלמתי עם זה, כנראה שזה המצב".

זה לא מפריע לך?
"מפריע, כן זה מפריע. אבל כשאתה רואה שיש התעלמות מוחלטת מצד כל הגורמים שאמורים להיות משפיעים בנושא, גם אתה מאבד את התקווה לאיזשהו שינוי ואתה מבין שכרגע הקריירה שלך יותר חשובה ואין לך מה להתעסק בדברים שגם ככה לא ישתנו. אתה ממשיך עם זה, אין מה לעשות".

עבר לך בראש לרדת פעם אחת מהמגרש שמתחילים עם הקריאות הגזעניות?
"זה נשמע סקסי, יפה ורעש מטורף לעשות דבר כזה, אבל לא, לא חשבתי לעשות דבר כזה. אני לא אתן להם את הלגיטימציה להרגיש שהם הצליחו, אני לא אשבר מולם. התשובה הכי טובה שלי לגזענים היא שאמשיך לקבל פידבקים טובים ממשחק למשחק, שאני בהתקדמות ושמגיע לי להיות במקומות גבוהים כמו הנבחרת. שאותם אנשים יאכלו את הכובע, הם לא מעניינים אותי".

שייסה, חוזר בי, חתיכת אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2015, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
איתמר צ'יזק "הכניס לו" במפגש המנהלת נגד הגזענות כשאמר שאם דסה רואה מה קורה סביבו אז הוא היה צריך לקחת את כרטיס השחקן שלו ולעזוב את ביטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: