תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
שימות כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תמיכה באייל ברקוביץ'
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 14:00 
דרבי ידידות בסמי עופר... אשכרה בנאדם הזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תמיכה באייל ברקוביץ'
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
א. אדם גדול, כנות היא פשוט מילה גסה.
עובדית לפי הנהלים והחוקים שיש הפועל אשמה כי היא המאחרת, וברקוביץ לקח את כל האחריות כמארחת.
עובדית הוא גם אמר שהוא מוכל לפוג עונש כבד יחד עם מכבי אם זה יפתור את הבעיה (דבר שכאמור לא יקרה).

ב. עצם זה שהוא / הפועל פועלת להרגעת האוירה ונענת לסירוב ממכבי שוב מוציא אותנו "גדולים".

ג. כמו שכבר אמרו פה, פעם ראשונה מזה הרבה זמן שאין אכלו לי שתו לי מהמועדון, כנראה שאתם מתגעגעים לזה.

ד. מסיבת העיתונאים הייתה מביכה אבל זה בעיקר אשמה של "האיש שלא היה שם", ולא משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 15:04 
אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תמיכה באייל ברקוביץ'
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 15:41 
אוגוסטוס היל כתב:
אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תמיכה באייל ברקוביץ'
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תטען שמקקי פוצצה את המשחק ולכן יש לתת לה ניצחון טכני, אך חוששים מהעניין כי ברקוביץ החוכם, טען שהוא דרש להפסיק את המשחק.
Walla

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 11:52 
הבוקר כתבה מעולה של איתי מאירסון בהארץ

http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... -1.2481233

לערן זהבי אכפת בכלל ממכבי תל אביב?
כן, אבל רק משום שערן זהבי משחק שם. והפועל תל אביב מעניינת את איל ברקוביץ'? הרי נאום העזיבה הציני והשקוף שלו כבר מוכן וממתין להחלטת בית הדין

1. זה לא שמכבי ת"א אינה מעניינת את ערן זהבי. היא כן. אלא שהיא מעניינת אותו רק משום שערן זהבי משחק בה. אמש (ראשון) הוא ישב ביציע אחרי שעלה אליו מהדשא כקדוש מעונה, מלווה בקידה ארוכה של אלפי אוהדים. מה עובר לו בראש במהלך 90 הדקות? נתניה עולה ליתרון. הוא מבואס? כלומר, באמת מבואס? מכבי מבקיעה שוויון מהיר ואחריו שער יתרון. על מה הוא חושב עכשיו? יאללה חבר'ה, בואו נמחץ אותם עם השלישי? פריצה מכניס את השלישי. מה עכשיו? יש, יש, יש, מזה נתניה כבר לא תחזור? קולינאס מורחק וייני נכנס לשער. איך זה נשמע בראש של זהבי? לא, לא, אוי ואבוי, רק לא זה?

אתמול בבלומפילד היו לפחות 12 אלף איש שמכבי חשובה להם יותר מאשר לזהבי. אין ולא יכול להיות דיון על הקביעה הזאת. אז איך זה שהמועדון כל כך מזוהה עם זהבי? רק כי הוא משחק בו? התשובה היא כן. האוהדים לא נושאים אליו עיניים בגלל האישיות שלו, הרי גם הם יודעים - הם ועוד כמה - שהאיש כבר הוכיח שהנאמנות שלו לעצמו עולה על הנאמנות שלו לקבוצה או לסמל כלשהו. מה שיש כאן זה שותפות חוזית: זהבי יעשה בשביל אוהדי מכבי הכל - עד ליום פקיעת החוזה ו/או הארכתו, ואילו אוהדי מכבי מצדם יעשו בשבילו הכל - כל עוד הוא יעמוד בחוזה. נדמה לי שעד לשלב זה שני הצדדים מרוצים.

2. אצל איל ברקוביץ' הציניות שקופה יותר, שקופה עד כדי גיחוך. ברקוביץ' אינו איש של חוזה אלא איש של מלה. הופה, נורת אזהרה. על המשחק של קבוצתו אתמול, נגד הפועל רעננה, הוא הביט כמו תמיד דרך העדשות שמונחות לו על האישונים, ומתורגלות כבר שנים לסנן כל מה שלא נוגע אליו באופן אישי. במהלך המשחק הראש שלו עובד על פול גז ועסוק בכל רגע נתון בפירוק המציאות לרכיביה הבסיסיים ביותר: איך זה מוציא אותי. איך הכתמים הלא מוגדרים האלה שמתרוצצים לי מול העיניים, מה שאנשים רגילים קוראים "חיים" או "מציאות", משפיעים על המוניטין שלי, כלומר של איל ברקוביץ'.

הניצחון על רעננה היה קריטי עבורו, משום שהתרחש בצומת האחרונה שבה הוא יכול לצאת מהפועל כמנצח. מה שמגדיר את הצומת הזאת כנקודת היציאה המושלמת, הוא הדיון שנקבע להיום בבית הדין המשמעתי, על ענייני הדרבי. ברקוביץ' מתפלל שהפועל תחטוף מהדיינים סטירה מצלצלת, עונש מפתיע בחומרתו, לא פרופורציונלי, כזה שלאחריו ההחלטה "הכואבת מאוד" שלו, "הלא פשוטה בכלל", זו שבעטיה הוא "לא עצם עין במשך לילות ארוכים" — פינוי ישבנו מכיסא המנג'ר — תיראה לנו הגיונית ואף מתבקשת.

לקבל בראש מבית הדין, יום אחרי ניצחון על יריבה מהצמרת. זה השילוב שיסדר אותו מכל הבחינות. את השאר כבר לא קשה לדמיין: "כשהגעתי להפועל כולם אמרו לי שאני משוגע", הוא יגיד במסיבת העיתונאים הבלתי נמנעת. "אמרו לי שלא יצמח כאן כלום, שאין כסף, אין שחקנים, אין עתיד. אמרתי להם שהם מדברים שטויות, אמיתי, תשאל אותם אחד אחד. מה לעשות, באופי שלי אני אופטימיסט. גם בווסטהאם הייתי ככה. ואתה יודע מה? יש לזה תוצאות. בניתי קבוצה חזקה, שלמרות כל הקשיים מצליחה לאסוף נקודות ונמצאת כבר במקום הרביעי".

פאוזה. שלוק שמעון גרשוני מכוס המים שעל השולחן. "אז למה אני עוזב, אתה שואל? כי אני נגעל. אני נגעל מהפוליטיקה, מהאינטרסים האישיים, מזה שבית הדין שוחט אותנו ושהתקשורת מגבה אותו. אני נגעל מזה שקולגות מחכים לנו בצד שנתרסק. אתם מכירים אותי לא מהיום, אתם יודעים שאני הכי אמיתי והכי לוקח ללב. גם בסלטיק הייתי ככה".

את הנאום הזה הוא כתב בראש כבר ביום שבו התיישב לראשונה על כיסא המנג'ר בוולפסון. אמש באיצטדיון בנתניה הוא רק עשה הגהה. הטקסט מוכן. עכשיו הכל תלוי בהחלטת בית הדין.

3. אז מה בעצם ההבדל בין זהבי לברקוביץ'? רק שזהבי אינטליגנטי יותר? רק שזהבי נמצא בשיאו וברקוביץ' שני עשורים מעבר לו? לא. ההבדל מסתכם כנראה בדבר אחד ויחידי: כשזהבי בצד שלך, הוא שוכח מהכל ונותן לך את כולו; חותמים על חוזה וזהו. כשברקוביץ' בצד שלך, אתה רק אופציה. כל מה שנשאר לך הוא לקוות שמה שטוב לו יהיה גם טוב לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
טור נכון ומיותר באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2014, 09:07 
היום אייל ברקוביץ׳ אותו אחד שאמר שלא יתראיין יותר,
פותח את הפה אצל צנציפר בראיון על 2 עמודים.
עיקר הראיון מחמאות לגילי עם אמירה שהוא לא יעזוב כל עוד זה תלוי בו
וכל עוד גילי לא ייבקש לעזוב.
וכמובן כמה מזל שיש להפועל את אייל, המצב הכלכלי הגרוע ובלה בלה בלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2014, 10:10 
כמה מתאים לך להיות עורך דין זה פשוט מדהים,
אם תסלף את מה שהוא אמר זה יגרום למה שאמרת להיות נכון?
הוא אמר באותה מסיבת עיתונאים בחילת העונה שאם הכתבים יסכימו לא להתקשר אליו עד סוף העונה אז הוא לא ידבר (מה שהם לא הסכימו כמובן).

ראיון מצוין, מעביר מסר ישיר ואמיתי לורמוט שמבחינתו הוא כל הקבוצה כיום ואין מצב שהוא יתן לו ללכת סתם,
שם את האמת על השולחן לגבי המצב הכלכלי שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2014, 10:43 
ראיון שמבהיר שהמצב שלנו עמוק בתוך הבור מבחינה כלכלית למי שעדיין לא הבין.
רק הקישקוש שרמון מזרים 2 מיליון שקל כל חודש (?) היה מיותר, אבל הוא נאמן לבוס אז בסדר שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2014, 11:37 
סבבה של ראיון. ברקו הוא שלפן והרבה פעמים שוכנתי, אבל יש לו גם צורת חשיבה מקורית ולפעמים גם יוצאים לו דברי טעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2014, 11:42 
אני שונא אותו כי הוא קופץ מעל הפופיק ומתחייב לדברים שהוא לא יכול לעמוד בהם וזה פוגע בקבוצה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2014, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
אני מתנגד בדר"כ לראיונות של בעלי תפקיד/שחקנים במהלך העונה, לא רואה בזה שום תועלת,
אבל במקרה הזה אני חושב שבהחלט היה מקום שברקוביץ' יתבטא בנושא של גילי בעקבות הפרסומים האחרונים, ואני מקווה שהפעם מדובר באמירה שיש מאחוריה בסיס. חשוב מאוד שכל המערכת תתעסק בכדורגל ולא במי עוזב כמה ולמה. זה כמובן גם טוב לאוהדים.

ובכל זאת, אני עדיין חושב בעקבות אירועי הדרבי שההתנהגות שלו הייתה פשוט מתחת לכל ביקורת ואם לא הייתי יודע שהוא עובד בהפועל הייתי בטוח שהוא הסתנן למסיבת העיתונאים שלנו. הוא חייב לשמור על האינטרסים של הפועל לפני האינטרסים של הדמות אייל ברקוביץ'. אם הוא לא מסוגל לזה, שפשוט ישלח את הדובר לבד למסיבות עיתונאים ולא יצטרך לענות כמו איזה טוקבקיסט שנותן לכולם מה שהם רוצים לשמוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2014, 15:42 
pokara כתב:
כמה מתאים לך להיות עורך דין זה פשוט מדהים,
אם תסלף את מה שהוא אמר זה יגרום למה שאמרת להיות נכון?
הוא אמר באותה מסיבת עיתונאים בחילת העונה שאם הכתבים יסכימו לא להתקשר אליו עד סוף העונה אז הוא לא ידבר (מה שהם לא הסכימו כמובן).

ראיון מצוין, מעביר מסר ישיר ואמיתי לורמוט שמבחינתו הוא כל הקבוצה כיום ואין מצב שהוא יתן לו ללכת סתם,
שם את האמת על השולחן לגבי המצב הכלכלי שלנו.

מה סילפתי בידיוק ??
וכן רמון הוא ולא אחר שם מכיסו כסף כל חודש :LOL2:
ולזמי יהיה שחקן :LOL2:
ובאמת תודה למלך ברקוביץ שהוא לא יסכים לשחרר את השחקן היחיד שיש לו בסגל !
תודה :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2014, 16:04 
ההתלהבות מהראיון מוקדמת מדי.
בעיקר כשהוא עצמו הזכיר שאפילו החתים את דמארי נעשה לאחר מכן הוקוס פוקוס ולמרות זאת דמארי נמכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2014, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
אחלה ראיון דיבר יפה על גילי וענה לצנציפח יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: