Red Ghost כתב:
gigs כתב:
האוהדים בתוך הקבוצה כעמותה היא לא הבעיה.
בכל העולם וגרמניה בפרט זה עובד נהדר, גם בכדורסל אנחנו רואים דוגמה מצוינת לכך שזה משהו שרק יכול לתרום לקבוצה.
אבל בשביל שזה יצליח בכדורגל כן צריך צד שני עם כסף ולא אחד שבא רק כדי להתפרסם ולהיות שם עם הערבויות שלו,
וכן צריך מישהו שיבין כמה הקהל הוא הכח של מועדון במיוחד מועדון כמו הפועל.
אם היה מישהו שהיה מבין את זה תאמין לי שהקהל היה נותן לו את השקט לעבוד והוא היה מרוויח מכך שהקהל הוא חלק
בהתנהלות השוטפת של הקבוצה. (העמותה צריכה להיות אחראית על דברים שקשורים לקהל, לעזור לבעלים להתקרב לקהל, לשווק את
הקבוצה) הבעלים צריך להחליט בדברים המקצועיים ולהביא כסף כדי שיהיה סדר.
פעם מישהו אמר לי שלא צריך יותר מ25 מיליון בשביל לנהל קבוצה כמו הפועל בצורה נורמלית שתיהיה באזור הצמרת.
גם אני חושב ככה רק צריך ניהול מסודר, ניהול שקוף ואמין. כזה שמשקיע בדברים החשובים באמת (נוער, שיווק, מגרשי אימונים, מחנות אימונים)
כל הדברים שיכולים להביא קבוצה בטווח הקרוב והרחוק להצלחה גם בתקציב קטן. במקום זה הולכים ורבים אחד עם השני, לא רוצים מנויים, נותנים
למנהל מקצועי בדיחה לוותר על מחנה אימונים ולהגיע למשחק הראשון של העונה אחרי משחק אימון אחד!!! מול עכו!!
כתבת דברים שייתכן ויתבררו כנכונים בעתיד,הלוואי. עדיין לא קרה באף קבוצת כדורגל בארץ.
הם די הצליחו בכדורסל שלדעתי הוא ענף שונה מאוד מהכדורגל בארץ, בעיקר בהיקף הכספים שנדרש בכדי לייצר הצלחה כזו אבל גם במימדים נוספים.
עכשיו לגבי ה"מישהו עם כסף שיבין כמה הקהל הוא הכח של מועדון במיוחד מועדון כמו הפועל" מבחינתי הוא מקביל לאותו בן אדם עשיר שאנחנו מאוד מחכים שיבוא.
אם יש לך רעיון איך גורמים לדבר כזה להגיע אז שווה לנסות.
הפגנות , גירוש ואלימות בסגנון שהיה עם טביב לדעתי לא מתאים ולא נכון במצב הנוכחי, זה הגיע לטביב אבל הוא משהו חריג (ונורא) והוא כבר היסטוריה.
מסכים איתך שהפגנות גירוש בעלים באלימות וכאלו לא יעזרו במצב הנוכחי, מה שכן יעזור זה שאוהדים בעלי יכולות וקשרים יתעוררו ויתחילו להפעיל את הקשרים שלהם
כדי למצוא מישהו כזה שיבוא למועדון.
אם הייתי במצב כזה הייתי שמח מאוד לעזור לצערי אני ממש רחוק משם.
ברור לי שלבעלים זר הרבה יותר קל להתחבר למועדון כמו מכבי או בית"ר בגלל הפוליטיקה. אבל אנחנו יודעים שיש גם ישראלים עם לא מעט כסף שאין סיבה שלא יתחברו
למועדון. רק להסתכל על אלונה למשל ולתהות למה אין מישהו כזה בסביבה שלנו שיכנס.
אני חושב שדווקא עונה אחת של איזון תקציב תוך כדי שמירה על כמה שחקן מרכזי כמו גילי ורמוט ובניית שחקנים צעירים יכולה לגרום למישהו לבוא
אבל זה תלוי בסיום של הבלגן בחלוקת הבעלות שיש במועדון הזה (שזאת הסיבה העיקרית לדעתי לחוסר הצלחה למכור את הקבוצה), בלגן שבו הקבוצה
שייכת בחלקה לאדם שלא מכניס שקל מלבד ערבויות (רמון) בחלקה לבעלים של קבוצה אחרת (טביב) בחלקה לאישה של בעלים לשעבר (מוני הראל) ועוד כל מיני שאריות של אחוזים בודדים של כל מיני אנשים ששמו קצת כסף כדי לקנות מניה או עמותת אוהדים שבסופו של יום היא בעלת האחוזים הגבוהים
ביותר והיחידה שמוכנה באמת לוותר על האחוזים לכל אחד שיבוא ויקח את הקבוצה באופן מסודר.