RedFox כתב:
אבו-דגל כתב:
תתחילו מחאות רק אל תשכחו ללבוש שחור שנה שלמה.
אני לא כל כך מבסוט על המינוי אבל לעשות מחאה על זה? מי אתם שתקבעו? מי אתם שמבינים יותר מקצועית? תתעוררו אתם אמורים לעודד את הקבוצה לא להחליט מקצועית מה טוב למועדון את זה הבינו גם בצד השני כבר.
אני גם העדפתי שרן ימשיך וגם לי נראה מוזר המינוי של ברקוביץ' אבל אין לי זכות ואין לי מנדט על ההחלטה הזאת, לא לי ולא לאף אחד.
ואם ויהיה מצב שנדע שמה שקורה מתחת לשולחן זה כמו טביב אז יהיה אפשר לדבר, עד אז צריך לתמוך בקבוצה ולקוות שכולנו נאכל את הכובע.
מה אתה אומר? התפקיד שלנו זה לשתוק ולעודד?
כמה נוח...
לפני 5-6 שנים לכולנו היה נוח וכולם היו שלמים עם זה שתפקיד הקהל זה לעודד את הפועל גם בפיגור ולאחר מכן הודבקו כאן אשכולות מהזונה על מחאות ובתי שימוש כאלה ואחרים.
תפקיד הקהל לעודד, מחאה מול ביתו של אדם היא צעד אחרון ואנשים פה צועקים את זה והופכים את זה למשהו קליל.
להבדיל מאלי טביב שם כולנו היינו חרדים להפועל ולקופה הרחבה שהקבוצה השיגה בעמל רב ובכסף שנכנס על בסיס הקהל והצלחות מקצועיות, המצב היום הוא שונה.
אין לרמון מיליוני שקלים כנראה ולכן החזקת הקבוצה אני מניח היא דיי עול (גם אם לדעתם של אנשים פה היא מהות חייו שלו ושל תאומים) הייתי מניח שאם יבוא אדם וישים על השולחן 10 מיליון שקל רמון ירוץ לריב עם חג'ג' והשאר על הכסף , אז יהיה אפשר לדבר על החזקת הקבוצה כבת ערובה.
אז אפשר להאשים שלא מחפשים רוכש מצד שני הם לא מזניחים את הקבוצה (גם אם ההחתמה של המנג'ר החדש לא ראוייה בעינינו).
הקהל הזה שהיה מונע אך ורק מאהבת הקבוצה מאבד פרופורציות לגמרי.
מחאה היא כלי נשק שעלול להוביל את הקבוצה הזאת למשבר שאי אפשר לדעת איך תצא ממנו להבדיל אלפי הבדלות מטביב שהיה ברור שאם הוא נשאר לא תהיה הפועל, זה לא המצב היום.
אם נדע שהמועדון מתנהל בדרך לאבדון יהיה על מה לדבר, כרגע הכותרות ודעת הקהל הרחב שתצא זה שהקהל של הפועל - חסר סבלנות, מנסה לקבוע מקצועית על המועדון ועוד שלל דברים כאלה.
תרדו לקרקע אנחנו קהל לא הנהלה אנחנו יכולים לבוא רק לעצמנו בטענות שהעמותה לא רלוונטית במצב הקיים.