תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 22:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לא עושים מנוי!!!
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
רק הפועל בלב כתב:
שנה שעברה שניסו לבנות קבוצה טובה, התלוננתם איך זה הגיוני לבנות על הכנסות לא בטוחות כמו אירופה (ובצדק).
השנה מנסים לבנות קבוצה במסגרת התקציב הקיים, וגם על זה אתם מתלוננים. אז נכון, גם אני חושב שברקוביץ' לא הגיוני להפועל, באופי, אבל מפה ועד לא לעשות מנוי...
אתם פשוט מתרצים לעצמכם עם תירוצים פטאתים את העובדה הפשוטה, אתם לא עושים מנוי כי העונה לא נראה את הפועל של הדאבל, אלא הפועל בינונית חלשה.
שאתם עושים מנוי אתם לא עושים טובה לבעלים, אתם קונים את הזכות להיות במשחקי הבית של הפועל, ולתמוך בקבוצה. ההחרמה הזאת מביכה, וכמו שאמרו פה, מאוד מאוד מאוד מזכירה את החולצות השחורות.
מזל שהפורום הזה מייצג כלום ושום דבר :PUKE:

אבו-דגל כתב:
תתחילו מחאות רק אל תשכחו ללבוש שחור שנה שלמה.
אני לא כל כך מבסוט על המינוי אבל לעשות מחאה על זה? מי אתם שתקבעו? מי אתם שמבינים יותר מקצועית? תתעוררו אתם אמורים לעודד את הקבוצה לא להחליט מקצועית מה טוב למועדון את זה הבינו גם בצד השני כבר.

אני גם העדפתי שרן ימשיך וגם לי נראה מוזר המינוי של ברקוביץ' אבל אין לי זכות ואין לי מנדט על ההחלטה הזאת, לא לי ולא לאף אחד.
ואם ויהיה מצב שנדע שמה שקורה מתחת לשולחן זה כמו טביב אז יהיה אפשר לדבר, עד אז צריך לתמוך בקבוצה ולקוות שכולנו נאכל את הכובע.

:ROSE:
סביר שאעשה מנוי, אם אצליח להתאפק ולא להוציא כל כך הרבה על ג'אנק פוד ועל סיגרים מסוג "קרידה" (שהם דווקא זולים יחסית, כ- 20 ש"ח לחתיכה).
אני לא אוהד של ההנהלה, אלא של הפועל ת"א. בהחלטה הזאת יש גם רבדים עמוקים ואולי לא לגמרי מובנים גם לאדם עצמו.
לפעמים הרגליים הן שחושבות והן אלו שמחליטות ללכת ל"לאן".
או שקצת לפני פתיחת העונה שומעים פתאום קולות כאלה מכיוון בלומפילד וגן כרונינגן - "בוא אלי... בוא אלי...", וזהו, אין מה לעשות יותר.
מי שלא עושה מנוי אולי פשוט לא שומע את הקולות האלה מספיק חזק.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:17 
רק הפועל בלב כתב:
אדום נחמד כתב:
למחות ביציע. בטח. הדבר היחיד שמעניין אותם זה כסף..
זה לא נקרא הפועל צריכה אותנו. זה נקרא חגג צריך אותנו.

אתה חושב שרמון או חג'ג' באמת עשו כסף מהפועל? באמת?
אם היה רוכש אני בטוח שהם היו משחררים, פשוט אין.

אוי כמה חכמים יש בקהל הזה
"פשוט אין"
אתה יודע למה "פשוט אין"?
כי כשאתה מסבך את העסק בחובות של מליונים, לוקח אינספור הלוואות והתחייבויות ומשעבד את המועדון לאלף גופים שונים, אז רוכש לא בא.
סתם ככה, פשוט.
הזבלים בני זבלים שמנהלים את הפועל אחראים למצב הזה ומהם מצופה להחזיר את המועדון למצב שהוא יוכל לעמוד למכירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 21:53 
pogi כתב:
רק הפועל בלב כתב:
אדום נחמד כתב:
למחות ביציע. בטח. הדבר היחיד שמעניין אותם זה כסף..
זה לא נקרא הפועל צריכה אותנו. זה נקרא חגג צריך אותנו.

אתה חושב שרמון או חג'ג' באמת עשו כסף מהפועל? באמת?
אם היה רוכש אני בטוח שהם היו משחררים, פשוט אין.

אוי כמה חכמים יש בקהל הזה
"פשוט אין"
אתה יודע למה "פשוט אין"?
כי כשאתה מסבך את העסק בחובות של מליונים, לוקח אינספור הלוואות והתחייבויות ומשעבד את המועדון לאלף גופים שונים, אז רוכש לא בא.
סתם ככה, פשוט.
הזבלים בני זבלים שמנהלים את הפועל אחראים למצב הזה ומהם מצופה להחזיר את המועדון למצב שהוא יוכל לעמוד למכירה.

מה אתה מציע שיעשו?
כל מה שהם הרי לא יהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 22:13 
שייקחו אחריות על החובות שהם יצרו.
מבחינתי שייקחו גם את השנה הזאת על מנת להחזיר את ההפסדים ואם יוכיחו שהם מצליחים לקזז את ההפסדים ללא החלשת הסגל ממה שהוא עכשיו, אז גם שימשיכו.
אבל זאת בתנאי שהם שמים את הקבוצה למכירה במקרה ולא הצליחו במחיר של 17 מיליון פחות החובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 22:14 
עזבו שזה סתם דיבורים, מה הסיבה לחרם? לא באמת הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
כסטודנט, אם יהיה לי כסף פנוי, יהיה לי מנוי.
גם אם גילי לא יהיה בקבוצה, וגם אם אשב לבד בשער 5!
צריך להגיע כדי למחות או לעודד את הקבוצה שלנו, שהרוב מאיתנו אוהדים אותה מהילדות. :hapoel:

כשה :DEVIL4: יקח אותנו נעודד אותך מהגיהנום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 02:48 
100%anti beitar כתב:
אבי כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
zink כתב:
האדס כתב:
אל תעשו, ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 02:57 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
אני לא כל כך מבסוט על המינוי אבל לעשות מחאה על זה? מי אתם שתקבעו? מי אתם שמבינים יותר מקצועית? תתעוררו אתם אמורים לעודד את הקבוצה לא להחליט מקצועית מה טוב למועדון את זה הבינו גם בצד השני כבר.

אני גם העדפתי שרן ימשיך וגם לי נראה מוזר המינוי של ברקוביץ' אבל אין לי זכות ואין לי מנדט על ההחלטה הזאת, לא לי ולא לאף אחד.
ואם ויהיה מצב שנדע שמה שקורה מתחת לשולחן זה כמו טביב אז יהיה אפשר לדבר, עד אז צריך לתמוך בקבוצה ולקוות שכולנו נאכל את הכובע.

מה אתה אומר? התפקיד שלנו זה לשתוק ולעודד?
כמה נוח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 06:18 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
עזבו שזה סתם דיבורים, מה הסיבה לחרם? לא באמת הבנתי

פתחתי את האשכול לפני המינוי של ברקוביץ', שעד אז קרו מספר דברים:
מינוי אסי Dumb למאמן ראשי
מינוי מקורב למנכ"ל המועדון
ידיעה שמי שלא מקצץ מהשחקנים הבכירים עף הביתה
שום עתיד באופק לגבי רוכש

או בקיצור, בדרך להיות בית"ר 2 עם טביב 2, ועוד על חשבונינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
טוב לפי הנתונים האחרונים שנאספו מדובר על 24 איש שלא עושים מנוי אם גילי הולך, 17 אנשים שלא עושים מנוי אם ברקו נשאר ו-38 אנשים שלא עושים מנוי אם לא יהיו הסעות מטבריה העונה.

לא יודע איך נתאושש מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
בסקר בפייסבוק רוב האוהדים בעד הדפקט בתור מנג'ר. כנראה שהקהל הרחב "מרוצה".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2014, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אבו-דגל כתב:

מה אתה אומר? התפקיד שלנו זה לשתוק ולעודד?
כמה נוח...

לפני 5-6 שנים לכולנו היה נוח וכולם היו שלמים עם זה שתפקיד הקהל זה לעודד את הפועל גם בפיגור ולאחר מכן הודבקו כאן אשכולות מהזונה על מחאות ובתי שימוש כאלה ואחרים.
תפקיד הקהל לעודד, מחאה מול ביתו של אדם היא צעד אחרון ואנשים פה צועקים את זה והופכים את זה למשהו קליל.
להבדיל מאלי טביב שם כולנו היינו חרדים להפועל ולקופה הרחבה שהקבוצה השיגה בעמל רב ובכסף שנכנס על בסיס הקהל והצלחות מקצועיות, המצב היום הוא שונה.

אין לרמון מיליוני שקלים כנראה ולכן החזקת הקבוצה אני מניח היא דיי עול (גם אם לדעתם של אנשים פה היא מהות חייו שלו ושל תאומים) הייתי מניח שאם יבוא אדם וישים על השולחן 10 מיליון שקל רמון ירוץ לריב עם חג'ג' והשאר על הכסף , אז יהיה אפשר לדבר על החזקת הקבוצה כבת ערובה.
אז אפשר להאשים שלא מחפשים רוכש מצד שני הם לא מזניחים את הקבוצה (גם אם ההחתמה של המנג'ר החדש לא ראוייה בעינינו).

הקהל הזה שהיה מונע אך ורק מאהבת הקבוצה מאבד פרופורציות לגמרי.
מחאה היא כלי נשק שעלול להוביל את הקבוצה הזאת למשבר שאי אפשר לדעת איך תצא ממנו להבדיל אלפי הבדלות מטביב שהיה ברור שאם הוא נשאר לא תהיה הפועל, זה לא המצב היום.
אם נדע שהמועדון מתנהל בדרך לאבדון יהיה על מה לדבר, כרגע הכותרות ודעת הקהל הרחב שתצא זה שהקהל של הפועל - חסר סבלנות, מנסה לקבוע מקצועית על המועדון ועוד שלל דברים כאלה.

תרדו לקרקע אנחנו קהל לא הנהלה אנחנו יכולים לבוא רק לעצמנו בטענות שהעמותה לא רלוונטית במצב הקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
http://www.news1.co.il/Archive/003-D-92834-00.html
לא להפועל תל אביב
מינוי אדם בצמרת הניהולית של הפועל ת"א, אדם המגלה הבנה לשתי המלים המצמררות באימתן "מוות לערבים", היא פגיעה קשה בערכי סובלנות וכבוד לאדם, שחייבת לבטא קבוצת ספורט

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
המממ.. מה יותר מזיק להנהלה..
חרם מנויים עם קהל דומם שיכול גם לפרק את הקבוצה כי לא יהיה תקציב בכלל (הם יעדיפו ללכת לפירוק ולא למכור) או לבוא לכל משחק ולעשות להם את המוות (מזיק לתדמית שלהם וכולנו יודעים כמה זה חשוב להם) בזמן שדוחפים את הקבוצה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 16:22 
its-sick כתב:
http://www.news1.co.il/Archive/003-D-92834-00.html
לא להפועל תל אביב
מינוי אדם בצמרת הניהולית של הפועל ת"א, אדם המגלה הבנה לשתי המלים המצמררות באימתן "מוות לערבים", היא פגיעה קשה בערכי סובלנות וכבוד לאדם, שחייבת לבטא קבוצת ספורט

אז מה זאת אומרת "לא להפועל ת"א"?
הכוונה היא אולי "לא" לאותו אדם. כל אחד שיגיע למועדון הזה והוא לא כליל השלמות צריך לגרום לנו להתנתק מהמועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
רלוונטי יותר מתמיד.

בואו נעשה שינוי.
מזלזלים בנו, משתינים עלינו, ואז בונים על הכסף שלנו.

לא עושים מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: