תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 01:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפורום הזה גורם נזק להפועל תל אביב
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 17:03 
האופטימיים מפנטזים על ברקוביץ שחושב עלק מחוץ לקופסא ויעשה ניסים ונפלאות
בסוף כולם יבינו וכנראה רק בדרך הקשה שעד שלא יבוא רוכש ויעשה 100 אחוז ניקוי אורוות , כולל כל האוהדים / מקורבים שנדבקו למועדון כמו עלוקה מוצצת דם , גם מוריניו על הקוים ומסי בהרכב המועדון הזה יתרסק
כל שנה אשף הספינים השמן וחבורתו מביאים עלק רוח חדשה ואפילו מתנגדי המצב הזה נופלים בפח
לא יאומן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 17:04 
האופטימיים מפנטזים על ברקוביץ שחושב עלק מחוץ לקופסא ויעשה ניסים ונפלאות
בסוף כולם יבינו וכנראה רק בדרך הקשה שעד שלא יבוא רוכש ויעשה 100 אחוז ניקוי אורוות , כולל כל האוהדים / מקורבים שנדבקו למועדון כמו עלוקה מוצצת דם , גם מוריניו על הקוים ומסי בהרכב המועדון הזה יתרסק
כל שנה אשף הספינים השמן וחבורתו מביאים עלק רוח חדשה ואפילו מתנגדי המצב הזה נופלים בפח
לא יאומן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 17:32 
בנושא הספינים, מה שקרה בדצמבר-ינואר זה לא יאמן, אשכרה כאילו קראו את הפורום הזה ושניה אחרי פרסמו ספין- אולי בעצם נכון להגיד- הפורום הזה הוא מתכון לספינים עבור הנהלת הקבוצה ושאר עיתונאי החצר שגולשים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 17:45 
Redfan כתב:
בנושא הספינים, מה שקרה בדצמבר-ינואר זה לא יאמן, אשכרה כאילו קראו את הפורום הזה ושניה אחרי פרסמו ספין- אולי בעצם נכון להגיד- הפורום הזה הוא מתכון לספינים עבור הנהלת הקבוצה ושאר עיתונאי החצר שגולשים פה.

או
אם יש נזק שהפורום עושה זה זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 23:06 
דור11 כתב:
תראה אני חושב שאתה צודק.
אני לא כמו רוב אוהדי הפועל תל אביב, יש לי דעות קצת שונות. חלק מהאוהדים כאן לא תמיד מקבלים אותם אבל כמו שאמר עומרי קנדה מעליי זה חופש הביטוי, אני אוכל להגיד מה שארצה. האמת שאני לא הגבתי כאן כמעט שנה שלמה בגלל הסיבות שציינת, אני לא בטוח שסגירת הפורום תוביל למשהו שונה אגב. הדבר היחיד שצריך שיהיה פה זה שאנשים פשוט ילמדו לקבל את מי ששונה מהם.

:BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי בכלל הפועל עושה נזק לפורום הזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 03:51 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
ויקינג באדום כתב:
KingAlpaca כתב:
ברקוביץ', אם אתה קורא כאן,
אז אני רוצה למסור לך באופן אישי,
אתה אדם מבחיל ונוראי,
אתה מייצג בעיני כמעט כל דבר שיכול להיות פסול בבן אנוש,
וכל שניה שאתה בהפועל מבאסת אותי ומגעילה אותי.
אני מאחל לך ללכת לעזאזל, למרות שאני די סגור על זה, שאם מקום כזה קיים, אתה תלך לשם גם בלי האיחול שלי.

אגב, קח איתך את חג'ג' ורמון,
וכמה שיותר מהר.
תודה.

מצטער, שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 08:44 
השפעת הפורום -
אין דבר כזה ששחקנים ובעלי תפקיד לא מודעים למה שכתוב.
על ברקוביץ' זה לא ישפיע בגלל אישיותו וכי הוא בשל מספיק לדעת שהיחס אליו מושפע מכך שמעולם לא היה מכוחותינו.
על שחקנים, ובעיקר הצעירים שבהם (ואלי גם השוערים שבהם) משפיע וכבר מזמן התיאשתי מלהעיר שמוטב להתנסח כמו אוהדים בזהירות ולטובת הקבוצה. בחלק קטן מהמקרים נראה כמו הילולה של הוצאת אידים וחשבונות אישיים בעיקר בין החברים בפורום במקום עניניות וטובת הקבוצה.
קודם כתבו ובצדק שיש קשר בין ספינים לפורום ועל התחלת המאבק בטביב.
בכיוון השלילי ה"קבלה" בפורום שקשה להשיג רוכש ושנעשה מאמץ ראוי בכיוון הזה למרות החידלון מאז סגול. מה שגם מעלה שאלה לגבי זיקת מספר כותבים לבעלי השפעה בהפועל.

רמת הפורום -
בינוניות. מניעת מגיבים ברמה גבוהה, כמו עד"ל, ואחרים לכתוב בו בצורה זורמת ולהשפיע. ובכלל מקיום דיונים רצינים יותר מיכולת נקודתית של שחקן זה או אחרת במשחק זה או אחר.
חבורת אנשים שחלקה הגדול מכיר האחד את השני מקרוב שהשתלטה בצורה דמוקרטית-קליקית אבל לא ענינית על צינור חשוב של קולות והערכות של רבבות האוהדים.
חבל, אבל זה חלק מהמשחק במקומות רבים. כך, לדוגמא, אמיר פרץ וקצב נבחרו בצורה דמוקרטית להיות שר הביטחון ונשיא המדינה.
ובכלל , תופעה המקובלת בחלק מהפורומים אבל רחוק מאשר בכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
לא מסכים שמונעים את קיומם של דיונים שלא נוגעים ליכולת של שחקנים.
הדיונים המרכזיים כאן בשנה האחרונה כלל לא התייחסו לשחקן כזה או אחר אלא להתנהלות ראשי המועדון בהווה ובעבר, כשבצד של השחקנים היה קונצנזוס די רחב (גילי ודמארי בצד החיובי, כל השאר בצד השלילי) שהופר בטחינת המים הקבועה לגבי אבוטבול.
אני מסכים שהאצבע על ההדק קלה מתמיד, אבל זו בבואה של החברה הישראלית ככלל שמשתקפת היטב אצל הדור הצעיר כאן. כל אחד בטוח שהאמת שלו היא האמת היחידה ומי שלא מסכים איתו הוא טיפש, הוזה, אפס, מנותק מהמציאות, אינטרסנט וחלילה מכביסט. הלוואי שהיה אפשר למנן את רמת ההיסטריה והעצבים כאן, אולי זה היה מעודד יותר אנשים להגיב, אבל זה שינוי שצריך לקרות הרבה מעבר לגבולות הפורום.
מעבר לכך, וכמו שכבר הזכירו, חייבים לזכור שזה כולה פורום. זה לא החיים האמיתיים וצריך לקחת כל דבר שנכתב כאן בפרספקטיבה הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: