תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 14:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ערן זהבי , מזל טוב , איך זה להפסיד דרבי פיו פיו
הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 18:28 
ציטיאט כתב:
red_boy כתב:
מי גוזר את זה לסרטון של כמה שניות??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 18:38 
יש פה אנשים כל כך מתנשאים שזה כבר מצחיק.
לעניין,זהבי יצא לאירופה פעם אחת וגמר בתור מביא מגבות בקבוצה שירדה ליגה באיטליה,בנבחרת(לא שהיא מעניינת אבל זה עוד קנה מידה)הוא כלום ושום דבר.
כרגע,אלוף בתי השימוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
לעניין,זהבי יצא לאירופה פעם אחת וגמר בתור מביא מגבות בקבוצה שירדה ליגה באיטליה,בנבחרת(לא שהיא מעניינת אבל זה עוד קנה מידה)הוא כלום ושום דבר.
כרגע,אלוף בתי השימוש.

גם ורמוט נכשל באירופה
פעמיים
חרא של שחקן

שלא לדבר על אניימה שיצא לליל , שיחק רק עונה אחת וחזר לארץ. שוער 0 עם יכולת בית שימוש , בלי קבלות אירופאיות ועולמיות שבטוח בטוח יכשל אם יחזור שוב לצרפת (אה רגע)

אניימה נכשל בפעם הראשונה בגלל נסיבות: שיחק איתו בקבוצה שוער השנה בצרפת.
זהבי נכשל בפעם הראשונה בגלל הנסיבות: נפצע וסבל מ חילופי מאמנים.
כולי תקווה שיצא מהר לחול וינסה שוב , יישאר שם אם בגלל יכולת טובה ואם בגלל שהרצועה שלו נשארה שם והוא רוצה להישאר קרוב אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
ערן זהבי שחקן טוב, ווינר מטורף. אבל פחות טוב ממה שאתם עושים ממנו.

שנה שעברה מכבי הייתה הרבה יותר חזקה מהשנה והסיבה לכך מבחינתי ברורה. שנה שעברה מכבי הייתה בנויה על שיטה על אלברמן וראדי באמצע, ההגעה של זהבי ופריצה בינואר ביחד עם עטר הפכה גם את החלק ההתקפי שלהם לכזה שיכול לשים גול בכל רגע.
השנה אין את זה, יש את זהבי והכל עובר דרכו, הקבוצה הרבה יוצר פגיעה ולא סתם הזדקקה לנגיחה למשקוף מ 2 מטר, הדרבי השלישי, שטויות של דגני הדרבי השני, ועזרה של השופט הדרבי הראשון בשביל לצאת עם משהו, אז נכון שיש להםצאת זהבי שיהפוך את כל זה לנק' אבל היא בפרוש קבוצה פחות טובה.

כנ"ל לגבי הפועל של הדאבל ועונה אחרי. הפועל של הדאבל הייתה הפועל של ורמוט, אני לא יודע אם זה החלטה של גוטמן או האופי של שניהם אבל עונה אחרי זה נהפכנו לקבוצה של זהבי, קבוצה שמבחינת כדורגל הייתה הרבה פחות טובה.

אז נכון שזהבי מבין כדורגל, ורץ הרבה ובעצם מבחינת "מקצועיות" הוא השחקן הכי אירופאי שיש בארץ אבל הוא ממש לא השחקן הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
אם עושים כוחות כמו בשכונה אני לוקח את דמארי לקבוצה שלי לפני זהבי.
שיהנה כל עוד הוא יכול מאיפה שהוא נמצא. כשיגיעו הכשלונות, והם יגיעו, הוא יבין מה זה להיות חסר בית. בדיוק כמו גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 22:18 
אז מה החלטנו איזה כינור זהבי?
שני ? שלישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 22:21 
עוד לא ירד לכם האסימון ? לא שמעתם אותם שרים לו בדרבי ? זה לא סתם שחקן טוב בשבילם.
הוא נמני בשבילם. וזה שהוא הגיע מהפועל עוד יותר עושה להם את זה. בגלל ההתנהגות שלו כלפינו. בגלל שהוא עשה משהו שאף אחד לא יכול לעשות, להחליף את קבוצת הכדורגל שהוא אוהד.
ואני אכתוב עוד פעם, אתם יכולים להמשיך לספר לעצמכם סיפורים. הוא מניאק לאללה אבל כל עוד הוא בטווח הגילאים המתאים, הוא השחקן הכי טוב בארץ והוא ימשיך להיות כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 22:23 
kobster כתב:
שיהנה כל עוד הוא יכול מאיפה שהוא נמצא. כשיגיעו הכשלונות, והם יגיעו, הוא יבין מה זה להיות חסר בית. בדיוק כמו גרשון.

יכול להיות שדמארי עדיף עליו (בעיני לא, אבל זה לא מופרך).
אני רק נזכר איך דיברו עליו בתחילת העונה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 22:24 
אין יותר נמנים. הוא השחקן הכי טוב שלהם ובגלל זה הם הפכו אותו לגיבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 22:28 
JustZiv כתב:
סימרוטיץ כתב:
JustZiv כתב:

שלא הכל צריך להתחיל מאיזושהי נקודת ייחוס שהיא הדאבל. זהבי התחיל את העונה כשחקן ספסל, נכנס באיזשהו שלב כקשר התקפי ובסוף סיים כקשר אחורי ליד ידין. אולי בגלל זה אנשים לא שמו לב כמה הוא חשוב ומגוון במשחק שלו.
חבל שהוא לא פתח בהרכב מתחילת העונה, אולי לא היינו זקוקים לקיזוז

אבל כל העניין הוא שהכינוי כינור חמישי הגיע בהשוואה לעונת הדאבל ולא לשום דבר אחר
ואם כבר, אם וויציצביץ לא היה נפצע אולי לא היית צריך אותו בכלל אבל זה כבר חכמה שבדיעבד

אתם החלטתם שהוא היה כינור חמישי למה? כי ורמוט ושכטר ואניימה היו שמות סקסיים ממוכר בורקסים שעלה מהנוער?
וגם אם הוא היה כינור חמישי, עברה כולה עונה אחת שאיך שלא תסובב אותה הוא היה מספר אחד בקבוצה. עונה אחת בסה״כ לקח לו להפוך מכינור חמישי לכינור ראשון, וזה כולל אניימה וכולל ורמוט

בקשר למשפט הראשון זה כי באותה עונה הם פשוט היו יותר חשובים ומשפיעים ממנו על הפועל עם כל הכבוד לשער בטדי
בקשר למשפט השני אני לא מבין מה אתה רוצה ? הכינוי "כינור 5" הודבק לו כאן באחד האשכולות שעסקו באותה עונה ולכן כל ההתדיינות בעניין הזה מדבר על אותה עונה
ערן זהבי משתבח מעונה לעונה הוא לא אותו שחקן שהיה בהפועל והיום אני יכול לומר שהוא הישראלי הכי טוב שיש כל עוד גילי לא משחזר את היכולת מהדאבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
kobster כתב:

כשחקן בקבוצה, לא כאינדיבידואל, דמארי עדיף עליו בעיני.
בכל מקרה, הניסיונות להאדיר אותו או להקטין אותו מגוחכים באותה מידה. מעדיף להתעסק רק עם הקבוצה שלי ולא עם שחקנים בקבוצות אחרות, יהיו אשר יהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 22:37 
kobster כתב:
19 כתב:
kobster כתב:

כשחקן בקבוצה, לא כאינדיבידואל, דמארי עדיף עליו בעיני.
בכל מקרה, הניסיונות להאדיר אותו או להקטין אותו מגוחכים באותה מידה. מעדיף להתעסק רק עם הקבוצה שלי ולא עם שחקנים בקבוצות אחרות, יהיו אשר יהיו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
שני ? שלישי?

479848494

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 22:46 
לירון האדום כתב:
שני ? שלישי?

אני חושב שיש הסכמה גורפת על כך שהוא חייב לגמור את הרצועה (אם כי יש זרמים הגורסים כי עדיף ריסוק של הפיקה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ערן זהבי , מזל טוב , איך זה להפסיד דרבי פיו פיו
הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 23:08 
el dudernio כתב:

כנ"ל לגבי הפועל של הדאבל ועונה אחרי. הפועל של הדאבל הייתה הפועל של ורמוט, אני לא יודע אם זה החלטה של גוטמן או האופי של שניהם אבל עונה אחרי זה נהפכנו לקבוצה של זהבי, קבוצה שמבחינת כדורגל הייתה הרבה פחות טובה.

אז נכון שזהבי מבין כדורגל, ורץ הרבה ובעצם מבחינת "מקצועיות" הוא השחקן הכי אירופאי שיש בארץ אבל הוא ממש לא השחקן הכי טוב.

הפכנו לקבוצה של זהבי כי שכטר גמר את העונה בספטבר וורמוט גמר אותה בסביבות ינואר (סחב עד מרץ פציעה בשרירי הבטן). אפשר גם להוסיף לזה את העזיבה של דאגלס בינואר.
היינו קבוצה קצת פחות טובה לא בגלל שזהבי הפך להיות השחקן המשמעותי אלא בגלל עזיבה ופציעות של שחקני מפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ערן זהבי , מזל טוב , איך זה להפסיד דרבי פיו פיו
הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 02:06 
ערן זהבי לא שינה קבוצה, אלא שינה מועדון שלם. הבעיה היא, שלאירופה הוא לא ייצא אלא יישאר אצל מכבי עד שיחליט שהוא פורש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ערן זהבי , מזל טוב , איך זה להפסיד דרבי פיו פיו
הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 06:16 
בפורמאלין יש אשכול סגידה עליו.
הזוי לקרוא אותו בימים אלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 06:38 
ברגר כתב:
ערן זהבי לא שינה קבוצה, אלא שינה מועדון שלם. הבעיה היא, שלאירופה הוא לא ייצא אלא יישאר אצל מכבי עד שיחליט שהוא פורש

שינה את העולם כולו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 07:38 
מקצועית זהבי צריך לצאת לאירופה יותר מדמארי כי מתקרב יותר למיצוי האפשרויות.

אבל יש משקל גדול גם לשיקולים אחרים בהחלטות מעבר למה שנכתב.מספיק שלאשה של זהבי מתאים יותר מבחינה משפחתית וגידול משפחה להישאר בארץ ושהסוכן שלו שומן ע"י גולדהאר שייעץ לו להישאר כדי שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
כינור חמישי :LOL2:
הזויים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
el dudernio כתב:

הפכנו לקבוצה של זהבי כי שכטר גמר את העונה בספטבר וורמוט גמר אותה בסביבות ינואר (סחב עד מרץ פציעה בשרירי הבטן). אפשר גם להוסיף לזה את העזיבה של דאגלס בינואר.
היינו קבוצה קצת פחות טובה לא בגלל שזהבי הפך להיות השחקן המשמעותי אלא בגלל עזיבה ופציעות של שחקני מפתח.

אני לא מסכים איתך.
גם לפני זה הקבוצה התחילה להיות בנויה סביבו הוא זה שהגיע לאמצע כל הזמן לקבל כדור הוא זה שהניע את ההתקפות והיה הבורג המרכזי במשחק.
אותם שחקנים באותו כושר שנה לפני זה זהבי בא לקבל כדור בחצי ולא ורמוט, ואנחנו לא לוקחים אליפות בטדי.
זהבי ענק שלא יבינו לא נכון אבל הוא לא עושה את השחקנים לידו לטובים יותר אלא להפך, אם זהבי היה מפנים שהוא לא "מרכז" הענינים אלא "גלגל חמישי", וכתור
הגלגל הזה הוא ה X פקטור מול כל קבוצה אחרת לא רק שהמספרים שלו לא היו יורדים אלא אפילו עולים ובנוסף לכך הקבוצה הייתה טובה יותר, אבל זהבי כמו זהבי,
היה ילד מניאק ונשאר בן זונה מלא באגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אבי כתב:
el dudernio כתב:

אני לא מסכים איתך.
גם לפני זה הקבוצה התחילה להיות בנויה סביבו הוא זה שהגיע לאמצע כל הזמן לקבל כדור הוא זה שהניע את ההתקפות והיה הבורג המרכזי במשחק.
אותם שחקנים באותו כושר שנה לפני זה זהבי בא לקבל כדור בחצי ולא ורמוט, ואנחנו לא לוקחים אליפות בטדי.
זהבי ענק שלא יבינו לא נכון אבל הוא לא עושה את השחקנים לידו לטובים יותר אלא להפך, אם זהבי היה מפנים שהוא לא "מרכז" הענינים אלא "גלגל חמישי", וכתור
הגלגל הזה הוא ה X פקטור מול כל קבוצה אחרת לא רק שהמספרים שלו לא היו יורדים אלא אפילו עולים ובנוסף לכך הקבוצה הייתה טובה יותר, אבל זהבי כמו זהבי,
היה ילד מניאק ונשאר בן זונה מלא באגו

ב2011 זהבי בא לקבל כדורים כי ורמוט חזר למצב הדנידין הסטנדרטי שלו, לא כי הוא שתלטן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
ודאי. דנידין.
גם השנה הוא דנידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
כמיטב המסורת, גם זה הפך להיות אשכול קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 23:08 
רועי כתב:
JR12 כתב:
כרגע,אלוף בתי השימוש.

גם ורמוט נכשל באירופה
פעמיים
חרא של שחקן

שלא לדבר על אניימה שיצא לליל , שיחק רק עונה אחת וחזר לארץ. שוער 0 עם יכולת בית שימוש , בלי קבלות אירופאיות ועולמיות שבטוח בטוח יכשל אם יחזור שוב לצרפת (אה רגע)

אניימה נכשל בפעם הראשונה בגלל נסיבות: שיחק איתו בקבוצה שוער השנה בצרפת.
זהבי נכשל בפעם הראשונה בגלל הנסיבות: נפצע וסבל מ חילופי מאמנים.
כולי תקווה שיצא מהר לחול וינסה שוב , יישאר שם אם בגלל יכולת טובה ואם בגלל שהרצועה שלו נשארה שם והוא רוצה להישאר קרוב אליה.

כנראה שאנשים מתקשים בהבנת הנקרא בסיסית, זהבי מגה שחקן, באירופה הוא כלום ושום דבר בדיוק כמו ורמוט. שניהם הוכיחו את זה מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 23:10 
להזכיר את אניימה וזהבי (או שחקן ישראלי כלשהו) באותו משפט זה בדיחה.
לא היה בארץ שחקן ברמה שלו. גם לא באזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 14:35 
בר קולמוסא כתב:
טכנית לארז כתב:
שוב, אני לא כזה בטוח שהוא יהיה כזה דומיננטי שם כשלידו יהיו עוד שחקן או שניים טובים באמת.

מה
מה אתה אומר? שאם יביאו שחקנים טובים יותר אז הוא יהיה פחות טוב מהם?? כאילו, מה זה אומר?
מאז שאני זוכר כדורגל לא היה שחקן כזה מפחיד לקבוצה כל שהיא, למעט יוסי בניון שגם היה מפחיד וטוב יותר.
אם יביאו שחקן טוב ממנו אנחנו אמורים להתעודד??

מצטער בשבילך שלא יצא לך לראות את הבן של אלוהים משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
קיצור זהבי שחקן מעל הליגה הזאת והוא לא הולך לצאת לעוד סיבוב באירופה כמו שזה נראה אחרי החוזה החדש
טוב לו במכבי, והוא הולך למרר לנו את השנים הקרובות גם כי הוא שחקן טוב וגם כי ריץ גולדהאר ימשיך להביא את הישראלים הכי טובים למכבי ותהיה סביבו קבוצה טובה.
הסיכוי היחיד שיהיה טוב זה שיגיע רוכש להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 08:28 
תנעלו כבר את האשכול הזה כי אתם מביכים רק את עצמכם.
הבן אדם מאז שהוא הגיע מנצח אותנו בכל דרבי וכובש כמעט בכל דרבי,במשחק היה הוא היה חצי פצוע נכנס כמחליף ועוד הספיק לכבוש.
הוא שחקן ענק ומעל הליגה הזאת כמו דמארי וגילי,וכל עוד הוא אצלם יהיה לנו תמיד קשה נגדם , אבל קשה זה לא אומר אפשרי (ראו את כל שלושת הדרבים הקודמים ותסיקו מסקנות לבד).
קצת פרופורציות , גם לצד הזה וגם לצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: