תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 19:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: השנאה הסתמית הבית''רית, איך גדלה ככה?
הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 04:34 
סמל אישי של המשתמש
יש משהו שחשבתי עליו והוא משגע אותי אישית כבר כל כך הרבה זמן, באמת ברמה אחרת.
לא יודע כמה אנשים פה חוו את זה על בשרם - אבל יש שנאה, שבייחוד מאוהדי בית''ר, שהיא שנאה סתמית אבל כל כך מובהקת, ברמה אחרת לגמרי ממה שיריבות ספורטיבית אמורה להביע.
עליתי על משהו בתור אוהד הפועל שחווה המון מסגרות בחיים עם אנשים מהרבה מקומות בארץ, אני גר באיזור החובת"ים (חולון - בת ים :LOL2: ) ודווקא כל מי שפה באיזור אוהד מכבי או הפועל, דווקא הרוב הפועל, בכל מקרה, גם אוהדי מכבי כאן לא מפגינים כזאת שנאה כמו שאוהדי בית''ר מפגינים, ובתכלס? היריבות שאמורה להיות יותר מובהקת היא מול מכבי. אני ממש לא מבין את זה, ודווקא שיצא לי לראות במסגרת הצבא אוהדי בית''ר שהגיעו ממקומות יחסית מרוחקים מהמרכז - כמו אילת, ירושלים, כל האיזור של כפסגת זאב/לטרון/מעלה אדומים, קריית שמונה - זה אנשים שבאים עם מחשבות מהבית על אוהדי הפועל, ופשוט משוכנעים, יותר מזה - יודעים! שהם חושבים שכל השטויות שמפיצים באמת נכון - אם זה שכל אוהדי הפועל שמאלנים/עוכרי ישראל/מצדיעים במועל יד במשחקים/תומכים בארגוני טרור/קהל שרובו להט''בים ועוד עשרות דוגמאות אחרות. אני מבין שיש סוג של הקצנה וכל השמות גנאי האלו באים בתור יריבות ספורטיבית אבל כאן חלה הטעות שלכם ! - אותם אנשים משוכנעים, ללא ספק שכל הדברים הללו באמת נכונים.
הכי מצחיק שאוהד בית''ר מאילת הראה לי תמונה מפוברקת בפוטושופ של שער 5 עם דגלים של החמאס, ושלט אני זוכר בזמנו ממשחק נגד הפועל פ''ת על שחקן שנפטר (אאל''ט מרקו בן ברוך) והיה כתוב שם "... נזכור אותך תמיד" אז עשו בפוטושופ "סדאם חוסיין נזכור אותך תמיד" , ואני אשכרה מסביר לו "תגיד לי אתה מטומטם? נראה לך שזה אמיתי? אני שואל ברצינות עכשיו!" והוא אשכרה אומר לי שזה אמיתי ומנסה לשכנע אותי ואפילו נשבע. זה משהו לא יאמן פשוט ככה. :SHOCK3:
הם אומרים שפה חיים בבועה התל אביבית אעלק, גם אילת, וגם ירושלים, ויש המון איזורים אחרים שהם לא במרכז שהם גם חיים בבועה משלהם, אבל מה בועה.. האמ אמא של הבועה. וזאת רק דוגמה אחת קטנה.

שורה תחתונה, לא יודע אם יצא לכם לפגוש כי אני מניח שהרוב פה מהמרכז, אבל רוב האיזורים בארץ מתפתחת לה שנאה, דברי שקר בכמויות מסחריות, שבאמת אני אגיד לכם, מרוב האנשים הטיפשים שיש כאן אין לי מושג איך היא תעצר. אותה תופעה שרק התעצמה לה זאת התופעה שפתאום "חשפה לאור" את השלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" שיש לו כוונות לגיטימיות ונכונות לחלוטין. מעניין 10 שנים הוא ביציע ופתאום כל העולם מדבר עליו. זה לא מקרי - יש לזה סיבה.

כל האנשים האלו שחושבים שיש קשר בין ציונות, פוליטיקה, אהבת המדינה, לכדורגל, הוא כזה טיפש. ורוב אוהדי ההצלחות מהבירה שפשוט אוהדים את בית''ר כי זה מגניב לשנוא ערבים ולהיות ציוני ופטריוטי זה כיף, אבל כשיש משחק בפלייאוף תחתון הם מביאים 1,200 צופים לטדי, אבל 20 אלף נגד הפועל, זה מוכיח הכל. אף אחד מהם לא באמת מתעניין בכדורגל, הוא מתעניין בלשנוא, אף אחד מהם לא שמע על כל מבצעי ההתרמות לנזקקים, מבצע איסוף הפחיות, תרומות של בגדים, כל פעילויות העמותה ואוהדי הפועל למיניהם.
סותרים את המציאות - לאיזה ארגון אוהדים יש נוהל לתת מכות קבוע לזקנות ולילדם קטנים? מי ביזה את דקת הדומיה של מר''ן עובדיה יוסף זצ''ל ומכנה את עצמו יהודי מאמין שמתפלל ערבית במחצית? ועוד אוהדי בית''ר בוכים שיש להם תדמית שקר בתקשורת. חבורה של בכיינים פרימיטיביים מקופחים. ואומר את זה מזרחי ומסורתי.
הייתי חייב להוציא את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: השנאה הסתמית הבית''רית, איך גדלה ככה?
הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 04:50 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
כתבת יפה מאוד, אבל למה הרגת את מרקו בן ברוך האגדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 07:59 
אוהדי הכדורגל בכלל ואוהדי בית"ר בפרט הם ראי של החברה הישראלית
ההתדרדרות התרבותית לא פוסחת עליהם ואף מעצימה במקומות שקל לעבור משנאה ספורטיבית לשנאה כוללת של כלל ציבור אוהדי קבוצה השונה מכל מה שהם מייצגים (לכאורה כמובן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 08:47 
אח אדום יקר, צר לי, השנאה הזאת תמיד היתה, גם אני שירתתי עם הרבה אוהדי בית"ר מכל הארץ וזה היה בתקופה שלפי דעתי עלינו שלב בשנאה.
מבחינתם אתה תמיד תייצג את מפא"י (לא פחות ולא יותר) והם תמיד ייצגו את הימין, בטח ובטח שהמפגש בינינו אם וכאשר לא נערך ביום יום אלא מתרחש במגרשים.
אני יכול לומר לך גם בפה מלא שאוהדי בית"ר שאני שירתתי איתם מלבד היותם אוהדי בית"ר הם גם אחלה אנשים, דווקא אם יש משהו חיובי בכל המפגש הזה במקומות כמו הצבא זה היכולת לתקשר ולהבין שבסופו של דבר מעבר לקבוצות שאנו אוהדים מסתתרים להם אנשים שיש מצב שיש להם את אותם מהווים, שאיפות, חלומות ותקוות וזה דבר מאחד וגורם להקטנת השיח הזה ולגישור, גישור ברמה שכשהם יחזרו מהפעילות שלהם לחדר כוננות יחכה להם קיר שלם עם התמונת שער ממדור הספורט של שלום תקווה (אחרי שעברת את הקבוצה שלהם במחזור האחרון עם נצחון על כפ"ס) והם לא יגיבו, למה ? כי הם מכבדים אותך.
ההבדל המרכזי לפי דעתי בין אותם אוהדים שאני פגשתי לדור שהולך ונבנה לו כיום ביציעי בית"ר הוא עצום, ההרגשה היום שבעצם רוב מי שמוצא את עצמו ביציע המזרחי בטדי הם אותם עזובי הקיר, כאלה שמוסדות החינוך והמערכות הסוציאליות דחו, כאלה שהוריהם לא נמצאים שם או שלא איכפת להם היכן ילדיהם מסתובבים, כבר ממזמן חשפו דרך כל מיני תחקירים שאוהדי בית"ר של היום שמאכלסים את יציעי טדי גרים במרחק של לפחות יותר מ-60 ק"מ מירושלים, הלה פמיליה היא תנועת הנוער שלהם, לא פחות ולא יותר, וכאשר תנועה כזאת לא זוכה לביקורת ומעשים חריפים ויתרה מזאת אף לחיבוק, כל מה שאתה מספר לא מפתיע אותי.
בסופו של דבר הכדורגל הישראלי הוא סוג של מיקרוקסמוס של החברה הישראלית, יש קשר ישיר בין השניים ותתפלא לשמוע שיש אנשים שחושבים שטוב שאותם אוהדי בית"ר (לה פמיליה) מראים נוכחות, אפילו בקרב האוהדים של קבוצתינו, למה ? אין לי שמץ, אני בטוח שרובנו נסכים על כך שהמהלכים המגעילים המרכזיים שלהם לא קשורים בספורט, אבל זה רק בא להמחיש כמה גם אנחנו לא כ"כ שונים מהם, פשוט יודעים להסתיר את זה יותר טוב.
ואם אתה ממש סקרן לדעת איך היא גדלה ? תראה מי הפוליטיקאים שאיכלסו את יציעי טדי ושמותיהם נקשרים בקבוצה הזאת כבר למעלה מ-15 שנה, אתה בטח לא חושב שזה נעשה סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
viewtopic.php?f=4&t=100998&hilit=%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%A9+%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
כתבת יפה מאוד, אבל למה הרגת את מרקו בן ברוך האגדי?

יצאתי כזה מטומטם :LOL2:
מדובר על עלי מוהר ז''ל והשלט נגד מכבי פ''ת.

ולזה שמעליי - אני מבין את מה שאתה אומר, אבל שתדע שגם אני אחד שמסתדר עם כל בנאדם כמעט, והם באמת אנשים חביבים ביותר, החברים הכי טובים שלי בצבא היו אוהדי בית''ר. מה שאני לא מבין, זה למה הם באמת, אבל באמת כל כך בטוחים שאוהדי הפועל מרימים דגלים עם צלבי קרס, או הרימו שלט מחווה לסדאם חוסיין ? כאילו, אני לא מבין, השנאה הופכת אותך לטיפש? מי ייתן לדבר כזה לקרות בדיוק? וכמה טררם זה יעשה בתקשורת אם דבר כזה באמת נניח היה קורה כל משחק?
הזוי הבועה שהם חיים בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
באמת אפשר לראות כמה השפעה יש להסתה הזאת, הגעתי השנה לתיכון חדש וכל פעם ששומעים על האהבה שלי להפועל ישר זורקים לי הערות מפגרות על שנאת ישראל וכדומה, אני לא באמת מאמין שהדעות הללו רווחות גם בקרב אנשים נאורים אלא רק אצל אידיוטים בלי טיפת היגיון, אם לומר את האמת זה גם לא מפריע לי, לא השנאה מצד אנשים שגם לא קשורים למכבי ובית״ר ובטח לא זאת שמגיעה מהם, אני שונא את מכבי בכל ליבי וסולד מכל מה שהקבוצה הזאת מייצגת ומכל דבר שקשור אליה גם את בית״ר אני מתעב ואני נהנה מהשנאה הזאת, לא הייתי רוצה שדרבי או משחק חוץ בטדי יראה כמו משחק נגד הפועל באר שבע שהיריבות בין הקבוצות היא ספורטיבית לחלוטין ונטולת שנאה זה חלק מהעניין ומי שלא חי את זה לעולם לא יבין, אני למדתי לאהוב את השנאה הזאת, היא זאת שהופכת כל רגע מאושר למאושר פי מליון, השנאה הזאת והרצון של כולם שניפול. שום אליפות או דאבל או טרבל שמכבי תיקח לא תהיה דומה אפילו לדרבי שחגגנו ב2010 , אני אוהב את זה שהפועל היא שלי, היא לא הקבוצה של המדינה, היא שלנו ואף אחד לא יכול להבין מה זה אם הוא לא חי את זה, אני אוהב את השנאה הזאת קראו לזה מזוכיזם קראו לזה איך שתרצו בלי זה הכל היה נראה אחרת ואני בטוח שחלק כאן יסכימו איתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
שיעשו פעם סקר רציני ומקיף, כמה אחוז מאוהדי ביטר הציונים הגדולים מתגייסים לצבא ובפרט לקרבי, או תורמים במשהו לארץ ישראל האגדית שלהם ושיגלו בסקר או מחקר, עד כמה הם באמת ציונים גדולים שמטיפים לכל העולם מה זאת ציונות.
או לחילופין עד כמה הם דתיים, למרות הכיפה או הסיסמאות בולשיט שלהם.
מה שיגלו בסקר או מחקר כזה, זה שהם באמת חבורת אנשים מיותרים לחלוטין שזה רק יתרום לחברה פה, אם הם ימותו או סתם יעופו למקום אחר בעולם.
פשוט מיותרים.
יאללה ביטריסטים, קחו תתחת הגרום שלכם והמדלדל ואת הכיפה המזוייפת ותלכו לגור בתוך הים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
אין לי חברים אוהדי ביתר אבל משרת איתי אחד כזה,אנחנו לא חברים בגלל התופעה הזאת של השנאה שמחנכים אותם אליה ביציע המזרחי,רמת הטמטום והגזענות שלהם עולה על כל קהל בארץ והכי גרוע זה הניתוק מהמציאות שדיברת עליו(השלט על סדאם חוסיין וכו').
אישית ממש לא מפריע לי השנאה כל עוד זה לא גולש לאלימות פיזית,גם ככה אין לי שום דבר משותף עם רובם המוחלט,רק קצת עצוב לי שהם פרצופה של המדינה שאני חי בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 17:48 
רק דבר אחד.
היה שלט ל"זכרו" של סדאם חוסיין, זה בסדר, אני לעולם לא יספר לחבר שלך, אתה יכול להמשיך.
אגב, אני יכול להגיד שאוהדי הפועל ומכבי נושמים זה את זה, חיים מההקנטות האלה, ראבק החברים הכי טובים שלי בילדות הם מכביסטים, אני לא זוכר מתי לא הייתי מוקף בהם.
ביט"ר זה כבר משהו מחוץ לספורט, עדיף לא להתעסק בזה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 18:04 
תעמולה שמתרחשת כבר הרבה מאוד זמן לשנאת השמאל. בגלל שבהפועל יש הרבה שמאלנים אז הרבה מהאש הימני קיצוני נופל עליה.
שמאלנים הם עוכרי ישראל, שמאלנים הם לא יהודים, שמאלנים שונאים את המדינה, שמאלנים משתפי פעולה עם טרוריסטים.
המטרה היא לגרום לאנשים לבחור בדעות ימניות באמצעות הפחדה, בצורה כוחנית וע"י זה שיגרמו למי שחושב אחרת להתבייש בעצמו.
בסופו של דבר הימין והשמאל חושבים כמעט אותו הדבר, אבל יש אנשים שמרוויחים מהשנאה כמו שהם מרוויחים מהשנאה לערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
רק דבר אחד.
היה שלט ל"זכרו" של סדאם חוסיין, זה בסדר, אני לעולם לא יספר לחבר שלך, אתה יכול להמשיך.

:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 18:32 
חבר, מדובר בקהל של הפועל, פרובוקציה מצחיקה, לא יותר, אל תיקח את זה קשה.
"סדאם, תיקח כבר את מכבי מכאן" :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 18:33 
danired כתב:
רק דבר אחד.
אגב, אני יכול להגיד שאוהדי הפועל ומכבי נושמים זה את זה, חיים מההקנטות האלה, ראבק החברים הכי טובים שלי בילדות הם מכביסטים, אני לא זוכר מתי לא הייתי מוקף בהם.
ביט"ר זה כבר משהו מחוץ לספורט, עדיף לא להתעסק בזה בכלל.

אתה מפגר אמיתי? כי אני מקווה בשבילך שהיית ציני
יש תמונה מפורסמת שמסתובבת שכל מיני חסרי חיים מתוסכלים עשו כדי לנפח שנאה נגד הפועל, בה לקחו את השלט שהיה לזכרו של עלי מוהר וכתבו במקום עלי מוהר סאדם חוסיין
אבל שאוהד הפועל גם יאמין שזה אמיתי? וואו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 18:34 
danired כתב:
חבר, מדובר בקהל של הפועל, פרובוקציה מצחיקה, לא יותר, אל תיקח את זה קשה.
"סדאם, תיקח כבר את מכבי מכאן" :ROSE:

אני דווקא לוקח מאוד קשה את זה שאפילו אוהדי הפועל מאמינים לשטויות האלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
את השיר סדאם תקח כבר את מכבי מכאן אני מכיר. דיברתי על התמונה הזאת -
תמונה

פברקו אותה -
תמונה

מה שהכי מצחיק אותי - הם קוראים לנו תומכים בארגוני טרור, הם מזכירים לי בעצמם ארגון טרור בצורה כל כך ברורה - במיוחד דרך הסרטון ששמתי בתמונה השניה - מנסים ליצור תעמולה תקשורתית שבנויה משקרים ועריכות בפוטושופ, ממש כמו החמאס ושאר ארגוני הטרור שמנסים לעשות את אותו דבר בדיוק :LOL2:
נוקטים בדרכים של הפחדה ואלימות ששרויים על עקרונות שקריים בדמות "אחווה ומשפחה" , אין להם גבולות אם זה לינצ' רבים על יחיד, ילדים קטנים, זקנות, מה שבא ליד, ואנחנו פה הארגון טרור.

רק חסר עכשיו את הצד שלנו שיעשה סרטון על כל התרומות של אוהדי הפועל לקהילה ועזרה לנזקקים והפרצוף האמיתי, יעני כמו הסירטונים של FIDF עם התמונות של החיילים עוזרים לפלסטינים :LOL2:
פשוט לא יאמן כמה שזה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
אגב, את הסרט הזה בדיוק והתמונה הזאת עזר משתמש הפורום הזה, אישטוון, לערוך בפורום של ביתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
בתכלס עכשיו, אם הייתי שם והחזקתי את אותו שלט, ובא בנאדם, עורך תתמונה בפוטושופ, מעלה אותה ליוטיוב ומנסה לפגוע בשם שלי בתור אוהד הפועל ובתור מי שהחזיק את השלט הזה, ולנסות להראות כאילו אני מייצג משהו אחר לחלוטין. יש כאן מקום לתביעה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 20:49 
החשיבות שאנחנו נותנים לשנאה שלהם נותנת להם כוחות.
אם לא נתייחס לשונאינו הם פשוט יעלמו.
הבעיה היא שאנחנו לא מפסיקים לקרוא להם בבונים,טרוריסטים,ועוד,ולכן השנאה גודלת מיום ליום.
ד"א אני מכיר אוהדי ביתר מכל הסוגים והצבעים בדיוק כמו אוהדי הפועל (אפילו באותה המשפחה יש אוהדים של שתיי הקבוצות), הם פשוט נולדו למציאות כזאת שהביאה אותם לאהוד קבוצה שונה וזה לא עושה אותם טובים יותר או טובים פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
האשכול לא בא במטרה לזה שהשנאה הזאת מאיימת עלינו או מעציבה אותנו. בסופו של דבר כולנו חיים ביחד וברמה האישית מכירים אחד את השני.
האשכול בא במטרה להבין, איך זה שאנשים יכולים להיות כ''כ מטומטמים ולהאמין לעצמם לכאלו שקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 00:27 
תשמע, אני זוכר שלט שונה לגמרי, אבל העובדות לא איתי.
ברצינות, לא היה שלט פריסה כמה שבועות אחרי שתלו את סדאם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 01:29 
חזוקה כתב:
האשכול לא בא במטרה לזה שהשנאה הזאת מאיימת עלינו או מעציבה אותנו. בסופו של דבר כולנו חיים ביחד וברמה האישית מכירים אחד את השני.
האשכול בא במטרה להבין, איך זה שאנשים יכולים להיות כ''כ מטומטמים ולהאמין לעצמם לכאלו שקרים.

איך יכול להיות שיש כאן אנשים שקוראים לכל אוהדי ביתר בבונים?
איך יכול להיות שיש אנשים שחושבים שכל הגרמנים היו נאצים?
איך יכול להיות שהצרפתים שונאים את האנגלים והאמריקאים או בכלל כל דוברי השפה האנגלית?
וכ"ו וכ"ו וכ"ו .
אנחנו מושפעים מהסביבה שלנו ואין ביכולתינו להתנתק ממנה, כאשר אדם חי במקום שבו כל היום אומרים לו משהו הוא לא יכול להתנתק מזה כל כך בקלות ולכן יש אנשים שמאמינים שאתה ואני שונאי ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 06:12 
סמל אישי של המשתמש
אוהדי בית"ר זה המיץ של הזבל של המדינה הזאת, הם מסמלים את כל מה שמקולקל ומגעיל אותי בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2014, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
רק ביחד כתב:
חזוקה כתב:

איך יכול להיות שיש כאן אנשים שקוראים לכל אוהדי ביתר בבונים?
איך יכול להיות שיש אנשים שחושבים שכל הגרמנים היו נאצים?
איך יכול להיות שהצרפתים שונאים את האנגלים והאמריקאים או בכלל כל דוברי השפה האנגלית?
וכ"ו וכ"ו וכ"ו .
אנחנו מושפעים מהסביבה שלנו ואין ביכולתינו להתנתק ממנה, כאשר אדם חי במקום שבו כל היום אומרים לו משהו הוא לא יכול להתנתק מזה כל כך בקלות ולכן יש אנשים שמאמינים שאתה ואני שונאי ישראל.

עדיין אנחנו באותה סוג של חברה, וחיים ביחד.
יש הבדל בינינו לבין הדוגמה של האנגלים והאמריקאים.
יש הבדל בין אנשים שחושבים שכל הגרמנים הם נאצים, זה פשוט טמבלים, לא מאמין שיש כאלו באמת היום. או פשוט ילדים שלא למדו היסטוריה.
וכל מי שקורא לאוהדי בית''ר בבונים, לא באמת מאמין שבבונים הם אוהדי בית''ר נכון?

זה כל העניין ! אני מכיר באמת במציאות אנשים, שבאמת אבל באמת חושבים שכל אוהדי הפועל שמאלנים, שאוהדי הפועל מצדיעים במועל יד במשחקים, שאוהדי הפועל מרימים שלטים עם צלבי קרס ושהם דוגלים ותומכים בנאצים בהשענות על ערכי הדמוקרטיה, כלומר שזה באמת אמיתי וקיים ושחופש הביטוי זה מה שמציל אותם.
וזה עוד דוגמה קטנה.

לעומת זאת כשיש אצלנו תופעה בקהל של קריאה לאוהדי מכבי גרמנים, אני לא באמת חושב, גם ילדים קטנים, שהם חושבים שחבריהם אוהדי מכבי הם באמת גרמנים, או כל דוגמה אחרת שרק תתן לי.
אצל בית''ר זה משהו ברמה אחרת, זה סוג של בועה, סוג של הסתה המונית וסלידה מטורפת נגד אוהדי הפועל. נניח פה במרכז זה נורמאלי לאהוד הפועל, 90% מפה זה הפועל ומכבי, אני מניח שבאיזור ירושלים נגיד וכל הסביבה, מי שאוהד הפועל זה נחשב כמו להיות הומו בשנות ה50 או משהו בסגנון. באמת ככה. אני מכיר פה אנשים מהשכונה שלי שמסתובבים עם גורמט של סמל של הפועל ענק על החזה, אני לא חושב שיש דברים כאלה בירושלים בואו נגיד ככה. וזה סתם דוגמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: