תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 21:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כניסה בתשלום לילדים
הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
הגעתי למשחק היום עם הבן שלי כמובן בשאר המשחקים שאני מגיע איתו אין אף פעם בעיה להיכנס ביחד (תחילת גיל 4)
היום הגיע השומר בחוצפתו ואומר לי אי אפשר להיכנס עם הילד אם אין לו מנוי, אמרתי לו שאני תמיד מגיע איתו ואף פעם אין לי בעיה, הוא שואל בקשר את האחראי, והאחראי בקשר אומר לו שיש חוק חדש כנראה (המצאה חדשה) שכולם חייבים בכרטיס, אין יוצאי דופן כל זה היה בשער 9
אמרתי ננסה את מזלי בשער 8 , הילד היה צמוד אליי בזמן שהכנסתי את המנוי לפתח של השער המסתובב השומר לא שם לב ונכנסתי עם הילד.

אני שואל למההההה זה צריך להיות ככה למה אין גיל מינימום נורמלי, מה זה השטויות האלה, ילד בתחילת גיל 4 צריך להיכנס חינם, שהבני זונות למעלה יבינו שאני מביא אוהד פוטנציאלי למשחק ואני צריך להיות שם בשבילו הריי הוא לא 100 אחוז בתוך המשחק לדעתי ילד בגיל 6 חייב במנוי לפניי זה אין על מה לדבר,למה בשאר האיצטדיונים זה לא עובד ככה

נערך לאחרונה על ידי גרזן אדום בתאריך 30 מרץ 2014, 06:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נושא שמאוד מעצבן אותי
הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 23:10 
כמעט בטוח שילד בכל גיל חייב כרטיס, על ילדים קטנים מאוד הם לפעמים 'מחליקים'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
ההיגיון לא עובד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 23:13 
א. כל ילד חייב בכרטיס
ב. אם לא יהיה ״פיקוח״ על מספר הנכנסים ליציע, זה יכול להוביל לאסון גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
תגיד כשאתה לוקח את הילד להצגה/סרט/ספארי/קרקס אתה משלם עליו?
אז גם בכדורגל,אם הילד עוד לא מספיק גדול כדי להבין את המשחק אז תחכה עוד קצת.
אני נורא מצטער אם ציפית לתמיכה מהפורום אבל כאן אני נאלץ להסכים עם ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 23:19 
אז שההנהלה תמכור כרטיס ילד לשער 2!!!!
בין כה וכה הוא יושב עלי כל המשחק אז למה אני צריך לשלם על כך 100 ש"ח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2014, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:

לא משווה את הפועל לסרט ספארי קרקס
הפועל זה דרך חיים להכיר לילד שלך את מה שאתה אוהב שיעבור בירושה מאב לבן
ואני חושב שהגיל המסוים פה לא צריך להיות שנתיים וחצי או 4 , נראה אותך מוציא עוד 600 שקל על הילד שלך בן 4 בשביל שיבוא איתך לכמה משחקים שיש בהם אור יום והילד לא עייף
אולי אתה חושב אחרת אבל זה לא עובד ככה

אני נוטה להבין את לירון האדום שרשם על כמות אנשים בתכולת המקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כניסה בתשלום לילדים
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:39 
באיזה גיל עובר הגבול? 3? 4? 8?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כניסה בתשלום לילדים
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
יש קבוצות באירופה, נדמה לי שמילאן בעבר נמנתה עליהן, שילד נכנס בחינם עד גיל 12 משהו כזה, על בסיס מקום פנוי או סידור של מנוי וכו'. הרציונל הוא כזה, שהילד מתרגל ללכת למשחקים ונשאב לאהדה לקבוצה וכשמגיע לגיל 12 פלוס מינוס, פתאום מבקשים ממנו לשלם סכום סמלי, כמובן שהוא ישלם. כשהוא מתבגר ומגיע לגיל 18 גם מבקשים ממנו מחיר גבוה כמו לכל מבוגר. הילד מכור כבר, הקבוצה היא חלק מחייו והוא ישלם כמעט כל סכום. ככה בונים אוהדים נרקומנים, ההפך ממה שקורה כאן ש"אין כרטיס ילד בקופה" ואז אבא שבא לראות כדורגל עם 2 ילדים קטנים משלם לפעמים 200 שקל ויותר ולא יעשה זאת לעתים קרובות והקבוצה איבדה אוהד אחד ו-2 עתידיים בגלל חשיבה לטווח קצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:46 
מה זה קשור לדרך חיים? זה קשור לכסאות שיש ביציע. אין סיבה לתת לאף אחד להיכנס ללא בקרה שכן יש מספר כסאות מוגדר. אפשר להגיד שעם תינוקות קטנים שנמצאים לרוב על הידיים אפשר לפטור מהכלל הזה, עד גיל שנתיים למשל. לא שאני מבין מה יש להם לחפש במגרש בגיל הזה אבל זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
מה זה קשור לדרך חיים? זה קשור לכסאות שיש ביציע. אין סיבה לתת לאף אחד להיכנס ללא בקרה שכן יש מספר כסאות מוגדר. אפשר להגיד שעם תינוקות קטנים שנמצאים לרוב על הידיים אפשר לפטור מהכלל הזה, עד גיל שנתיים למשל. לא שאני מבין מה יש להם לחפש במגרש בגיל הזה אבל זה משהו אחר.

כבר אמרתי שאני בדעה של לירון האדום,אבל לא דוגל בדעה שלהם שכל גיל חייב כרטיס חייב להיות גיל מסויים או משחק מסויים שבו ילדים יוכלו לבוא עם ההורים
גם ככה לא היה אפשר לקנות כרטיס אתמול למשחק כי זה רק מנויים בשער 8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:53 
גרזן אדום כתב:
joshsoos כתב:

כבר אמרתי שאני בדעה של לירון האדום,אבל לא דוגל בדעה שלהם שכל גיל חייב כרטיס חייב להיות גיל מסויים או משחק מסויים שבו ילדים יוכלו לבוא עם ההורים

בעקרון מעונת 2003 כל ילד חייב בכרטיס (גם תינוקות).
טלי תאומים טענה בזמנו שזה בגלל ענייני ביטוח של תכולת האצטדיון.
עד אז אני חושב שהכניסו חינם עד גיל 5-6.

יכול להיות שיש סדרנים שמחליקים אבל בעקרון זה קיים כבר 10 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
בשנת 2000 עת הייתי חייל משוחרר ותפרן, הצלחתי לעבוד ב"חסון ביקורת" שאחראים על הכירטוס של הפועל בבלומפילד
ואז ההנחייה שהיינו מקבלים בכל תדריך לפני משחק היתה שילד עד גיל 3 לא חייב בכרטים
והדרך לודא שהילד מתחת לגיל הרלוונטי הייתה אם הוא מתחת לגובה המותניים- נכנס בלי כרטיס
אבל כמו שאומרים פה, יתכן ושינו כבר את ההנחיות.

בתור אבא לילדים, אני חושב שזה מעשה די נבזי לחייב הורה לשלם כרטיס על ילדים בגילאים כאלו קטנים,
הם גם ככה יושבים על הברכיים של ההורה ולא ממש נהנים מהמשחק (בד"כ מסתירים להם והם מתקשים לראות ולעקוב אחרי המתרחש)
לגבי העניין שיש בעייה לדעת את כמות הצופים, זה טיעון טרחני למדי, אפשר לחשוב כמה ילדים כאלו נכנסים לכל יציע במשחק, וגם אז, אפשר לבקר את הכמות שלהם ע"י הנפקה וחלוקת של כרטיסי ילדים ללא עלות

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 30 מרץ 2014, 14:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:02 
יש בזה הגיון כי קשה להבדיל מאוד בין גילאים. נגיד וירצו גיל 3, ויבוא ילד שהוא בן 5 אבל נראה כמו בן 3 או פחות והוא יכנס.. באמת חושבים שכל אחד ואחד מהשומרים יבדוק ת"ז?

אבל לדעתי אפשר לסדר את זה, אם יש בעיה עם ביטוח וכ'ו, למכור כרטיס לשער 8, למשחקים בלי ביקוש, ב60 שקל לאב ובן עד גיל מסוים, אפשר גם אבא ושתי בנים עד גיל מסוים במחיר נמוך, זה יכול לעזור בעונה הבאה גם שלא יהיה הרבה מנויים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נושא שמאוד מעצבן אותי
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
עומרי קנדה כתב:

לא משווה את הפועל לסרט ספארי קרקס
הפועל זה דרך חיים להכיר לילד שלך את מה שאתה אוהב שיעבור בירושה מאב לבן
ואני חושב שהגיל המסוים פה לא צריך להיות שנתיים וחצי או 4 , נראה אותך מוציא עוד 600 שקל על הילד שלך בן 4 בשביל שיבוא איתך לכמה משחקים שיש בהם אור יום והילד לא עייף
אולי אתה חושב אחרת אבל זה לא עובד ככה

אני נוטה להבין את לירון האדום שרשם על כמות אנשים בתכולת המקום

אני בעד שבמשחקים "פחות חשובים" בצהרי יום שבת יקצו כמה מאות כרטיסים שיחולקו בחינם לילדים בחולצות אדומות,אבל לא במשחקים שהתפוסה גבוהה.
החלום שלי זה יום אחד לקחת את הילד שלי לבלומפילד,אני מבין את הרצון שלך להביא אותו כדי לחלוק איתו את דרך החיים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 15:13 
גרזן אדום כתב:
joshsoos כתב:

בבלגן אתה דוגל? ממילא הוא קיים. לשער 7 אין כרטיסים בכלל ולמרות זאת נכנסים לשם ילדים קטנים, לא כל המנויים נמכרו ( נותרו איזה 200 ) ולמרות זאת אתמול למשל הוא היה מלא מפה לפה למרות שרק באזור המצומצם שלי נרשמו מספר חיסורים של מבריזנים עם שלל תירוצים בזויים, זה ילמד אותך שגם ככה נכנסים אנשים ללא כרטיסים. לצפיפות הלא מסודרת הזו להכניס ילדים קטנים זה לא להיט וממילא כמו שכתבתי לא מבין מה יש לתינוקות לחפש במגרש, שהרי על אלה מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
בכמה איצטדיונים באירופה (אני לא יכול להתחייב על כולם, רק על כמה שפקדתי), יש 'מתחמי משפחות' שאליהם יש כרטיסים מוזלים לילדים ולנוער, וכניסה חינם לילדים קטנים, ובתנאי שהם יושבים על ההורים ולא תופסים מושב.
הגיע הזמן שיוגדר בבלומפילד 'מתחם משפחות' של ממש (נדמה לי שמכבי עשו זאת בשער 8), ושם אפשר להגדיר כניסה לקטנים בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
בכמה איצטדיונים באירופה (אני לא יכול להתחייב על כולם, רק על כמה שפקדתי), יש 'מתחמי משפחות' שאליהם יש כרטיסים מוזלים לילדים ולנוער, וכניסה חינם לילדים קטנים, ובתנאי שהם יושבים על ההורים ולא תופסים מושב.
הגיע הזמן שיוגדר בבלומפילד 'מתחם משפחות' של ממש (נדמה לי שמכבי עשו זאת בשער 8), ושם אפשר להגדיר כניסה לקטנים בחינם.

עדיין יצטרכו לנהל רישום מראש ולהגביל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 16:25 
יכול להיות שצריך להכניס ויכול להיות שלא, אבל מה שבטוח זה שהאופציה הכי גרועה זה לא לדעת עד שלא עוברים בשער. מה יעשה ההורה? ילך לקופה לקנות כרטיס לשער שלא מוכרים אליו כרטיסים? יחזור הביתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
גרזן אדום כתב:
joshsoos כתב:

בבלגן אתה דוגל? ממילא הוא קיים. לשער 7 אין כרטיסים בכלל ולמרות זאת נכנסים לשם ילדים קטנים, לא כל המנויים נמכרו ( נותרו איזה 200 ) ולמרות זאת אתמול למשל הוא היה מלא מפה לפה למרות שרק באזור המצומצם שלי נרשמו מספר חיסורים של מבריזנים עם שלל תירוצים בזויים , זה ילמד אותך שגם ככה נכנסים אנשים ללא כרטיסים. לצפיפות הלא מסודרת הזו להכניס ילדים קטנים זה לא להיט וממילא כמו שכתבתי לא מבין מה יש לתינוקות לחפש במגרש, שהרי על אלה מדובר.

תמות.

לעניין, ההגדרה צריכה להיות לפי שערים כששער 8 מוגדר כיציע משפחות ואליו יהיה ניתן להכניס ילדים עד גיל מסוים ללא כרטיס (3/4/5). מי שרוצה להכניס את הילד שלו לשער אחר שיקח בחשבון שזה בשיטת המצליח וזה תלוי גם בשער וגם במשחק. הילדה שלי עוד לא בת 5 והיא הגיעה בשנה האחרונה מספר פעמים בודדות לכדורסל במשחקים שהיו רחוקים מלהיות סולד אאוט כך שזה היה סיכון די מחושב. לא ממש הוגן (וגם לא הכי בטיחותי בעולם) לצפות שיכניסו את הילד בלי כרטיס במשחק עם יציעים מלאים ואז עוד להתלונן כשזה לא קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
חגיגה למשפחות 17:15 , שער 8 לא מוכרים אליו כרטיסים ,שוב פעם צריך לבוא עם הילד ולהתפלל לעבור את האבטחה, או פשוט לחכות שמישהו ימכור ניקוב בפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
ברוב רובם של האיצטדיונים באירופה ילד עד גיל 5 יכול לשבת על הברכיים של ההורה
אך ורק לבעלי מנוי !! יוזמה מבורכת ומוצלחת מאוד . היציעים היחידים בבלומפילד שיושבים במקום באופן מסודר זה 1-13-2 ואם כבר רק שם זה יכול לקרות
לא יקחו אחריות על יציע לא מוסדר ויכניסו ילדים חופשי , הכל ת'כלס עיניין של כיסתוח אבל זה המצב .

מה שעובד באולד טאפורד ברנבאו לא יעבוד בארץ ..בדיוק כמו שאין לגליזציה לסמים קלים ..סתם לא קשור אבל מדינה מניאק :bang:

גרזן תמשיך להכנס עם הילד בפלופ אין ברירה :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: