אדום מטלי כתב:
עמותת האדומים כתב:
עמותת 'האדומים' ערכה אמש אסיפה כללית ברמת גן. נציגי הוועד המנהל הציגו לחברי העמותה את ההערכות הקיימות לגבי גובה הגירעון אליו נקלע המועדון. במסגרת הפעולות המבוצעות על ידי ראשי העמותה, התבצעה פנייה לראשי המועדון על מנת לקבל נתונים לגבי תכנית הבראה לקראת העונה הבאה. בנוסף נערך דיון ער בנוגע ליכולת לפעול לשיפור תדמית המועדון והרצון להמנע מפגיעה כספית הנובעת מקנסות המוטלים על הקבוצה.
באסיפה הוצגה תכנית השקעות מיוחדת אשר במסגרתה חברי העמותה יבחרו מבין מספר אופציות היכן יושקעו הכנסות העמותה מגיוס דמי-חבר. בין האופציות שיועמדו לבחירה באופן דמוקרטי: השקעה ברכישת מערכת מתקדמת למעקב וניתוח אחר שחקני מחלקת הנוער; מימון פעילויות למען האוהדים כגון הפקת סרט הדאבל (עונת 2010/11); מלגות לסטודנטים אוהדי הפועל אשר יחנכו ילדים ממחלקת הנוער ועוד.
מעניין אותי לדעת אם דיברו באסיפה על דברים מהותיים בקשר למצב הכללי של המועדון: עד כמה הוועד המנהל יודע את המצב לאשורו, עד כמה הם מעורבים או משפיעים בפועל על הניהול ועל תוכניות הבראה - אם בכלל יש כאלה.
כמחזיקי בעלות חלקית במועדון (החלק הכי גדול), אני פשוט לא מבין איך זה יכול להיות אחרת.
אני אומר את זה כחבר עמותה (שלא יכול להגיע לאסיפות הללו), שמאמין בצורך בקיומה, אבל מתחיל לאבד את סבלנותו ואמונתו בנושא, כי נראה שאין לעמותה שום השפעה אמיתית על הנעשה במועדון. אשמח לתגובות של נציגי העמותה או אנשים שתומכים ומעורים בה (אשמח להימנעות מתגובות של כל האנשים שמראש או בדיעבד התנגדו לקיום העמותה).
כאמור באסיפה ניתנה סקירה מפורטת של מצב המועדון כפי שידוע לנציגי הוועד המנהל והוצגו הערכות לגבי העתיד והעונה הבאה. נעשתה פנייה לקבלת נתונים נוספים ואנו ממתינים לקבלם. יש דברים שלא נוכל לפרסם כאן בפורום הפתוח ואתה מוזמן לפנות לאחד מחברי הוועד המנהל או במייל העמותה לתשובות.
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
התעדכנתי על כל ש התקיימה ישיבה מכתבה שב- ynet והייתי בטוח שמדובר בכתבה ישנה לרגע .
בעיון לאחור בדואר שקיבלתי מצאתי רק ניוזלטר אחד בה הופיעה הישיבה במקום השלישי אחרי תרומה לקהילה ומיקום לישיבה בבלומפילד במשחק מול מכבי חיפה. שם הודעה נוספת.
מעניין כמה חברי עמותה הופיעו לישיבה.
הזמנה לאסיפה פורסמה בשני ניוזלטרים, ב'דבר העמותה' בפנזין בדרבי ובתחילת השבוע גם בפייסבוק ובפורום כולל תזכורות בבוקר האסיפה.
כפי שכתבנו כאן, נשתדל בפעמים הבאות לפרסם ברשתות החברתיות מוקדם יותר ונשמח לקבל עוד רעיונות כיצד לגרום ליותר חברים להגיע (לאסיפה הגיעו כשלושים חברים).