הגרמני המקורי כתב:
שלט יש
שם לאירגון (הרוב השפוי) יש
תורמים יש
שיר יש.....אל אל הפועל תחת דגל ישראל
הצלנו את הפועל, הוצאנו אותה לחופשי מידיי האנרכיסטים
אופטימי אתה ושכמותך לא תצליחו ולא יעזור לכם פילוג לא יהיה בקהל !!!
הרי שנים ידוע מה דעתך על שער 5 ועל האולטראס ועדיין אני אומר לך בביטחון מוחלט, האולטראס יהיה האירגון היחיד שידאג וירים מופעים ועידוד , ילך לכל מקום אחרי הקבוצה שלנו ויתן את הטון ביציעים. אנשים כמוך הם הקומץ , הם הלא רלוונטים, הם אלו שחושבים שהפורום הזה מייצג את רובו של הקהל . אז יש לך טעות האולטראס למרות טעויות שהוא עושה מורכב ע"י בני אדם שלא חפים מטעויות אבל טעויות ניתן לתקן .אתה מונע מאינטרס ולא משום דבר אחר אבל כמו שאמרתי המיזם הזה והנסיונות שלך להחיותו על בסיס קרע ופילוג בקהל לא יעברו!!!! איך כבר אמרו לי מקורבים : "אופטימי ודעותיו מזיזות לנו את הביצה השמאלית "
לכל חברי הפורום האחרים , שער 5 והאולטראס אינם אוייבים ואינם שונאי הפועל ואל תתנו לאנשים המונעים מאינטרס לגרום לכם לשנוא את האולטראס. נכון שיש אנרכיסטים, שמאלנים,אבל לא כולם בעלי אותה דעה ולא כולם קיצונים ואנטי מימסדיים אבל כולם כולל כולם אוהבי הפועל בכל רמ"ח אבריהם. יש חברי אולטראס דתיים, ימניים, שמאלנים, אנרכיסטים, הומואים וכו"
אבל כולם בראש ובריאשונה אוהבי הפועל !!!
אל תתנו יד לפילוג שמנסים כבר שנים לעשות מספר אוהדים
מתוק,
מי שמנסה לפלג את הקהל ולהכפיש הוא אתה.
זה לא חדש.
האולטראס עושים דברים ניפלאים. הם אוהדי הפועל כמו שאר האוהדים. לא מגיע להם פרווילגיות ומצד שני לא צריך לקפח אותם.
את כל מה שהם עושים הם עושים למען עצמם למען ההשקפה שבה הם מאמינים.
הם לא מקשטים את האיטדיון בשבילי אלא בשבילם.
הם לא מעודדים את הפועל בשבילי אלא בשבילם.
יש להם אחלה שירים לצד שירים מגעילים.
מותר להסכים עם האולטראס ומותר שלא.
לדעתך הפועל מייצדת אולי את הפועל ולא את ישראל. אני חושב אחרת.
מותר לך לחשוב שזהבי בוגד ומותר לי לחשוב שהוא לא בהפועל בעיקר בגלל הפועל שלא כל כך רצו אותו.
מותר לך לחשוב שצריך לשיר שירי שואה ומותר לי לחשוב שזה מזיק .
מותר לך לבוא משינאה וומותר לי שלא.
מותר לך לקבוע מפגשים עם אולטראס מכבי בכדי ללכת מכות איתם ומותר לי לחשוב שאתם מפגרים והפועל משמשת לכם כאמצעי לפריקת אלימות.
אבל אתה תמשיך בדמגגיית הפילוג . כי מי שלא איתך הוא נגדך.
תהנה ושיהיה לך סבבה.