ItaiH6 כתב:
Adom Bdam כתב:
redblood כתב:
ישבתי היום ב8 ושמחתי לא פחות מכל אחד אחר שישב ביציע ועדיין לא שברתי ולא הייתי קרוב לשבור את הכיסא שלי.
חבר שלך יכול וצריך לקחת אחריות על המעשים שלו. בבית הוא גם שובר רהיטים כשהוא שמח?
ההבדל הוא שלא עושים את זה בכוונה, פשוט קופצים על הכיסא מתוך שמחה.. מה אנשים אשמים בדיוק שהכסאות הם כאלה?
הכסאות שלי ושל החתול של שרדינגר שרדו את חגיגות הגולים שלנו.
אנשים לידי ששמעו שהכסאות שלהם מתחילים לחרוק פשוט מיתנו את החגיגות שלהם והכסאות שלהם גם שרדו.
אם מישהו שבר כסא הוא ביצע פעולה שהוא יכול היה לבחור לא לבצע והוא צריך לשלם על הבחירות שלו.
יש אפילו רעיון יותר טוב.
אם יודעים שהכסאות האלה שבירים ולא יציבים אפשר פשוט לעמוד על הבטון ולא לאלץ גם את מי שבשורה מאחור לעלות על כסא בשביל לראות משהו.
אני בקטגוריה השנייה.
וכך או כך,כיסאות במגרש כדורגל לא אמורים להשבר מזה שאנשים קופצים עליהם. את שער 7 הצליחו "לחנך", לשער 5 ואלה שמתארחים בשער 11 במשחקי ה"בית" של מכבי נכנעו והחליפו בכיסאות שמיועדים לכך שאמורים לעמוד עליהם. בנתניה מלכתחילה התקינו כיסאות מספיק טובים בשביל שבכל המשחקים שיחקנו באצטדיון ההוא ביחד נשברו פחות כיסאות מאשר היום בשער 8 למרות שעמדנו שם על כיסאות.
אגב, במשחק מול גטבורג כששער 5 התארח ב7, השורות הראשונות לא שרדו את הקפיצות האחידות(כחלק משירים כמו "כל מי שלובש אדום קופץ") וקרסו בשלמותן-היסודות מברזל שהתחברו מצד אחד לבטון ומצד שני לכיסאות התנתקו מהבטון. לא מן הנמנע שאם ימשיכו לעמוד ולקפוץ על הכסאות עד סוף העונש זה יקרה שוב.