שחר כתב:
amirgk כתב:
שחר כתב:
אם כך, גם כל מי שלחץ, איים, התערב, השפיע בכל הכוח על המהלכים הלא אחראיים האלה שהביאו את המערכת למצב של חוסר וודאות, צריכים לשלם את המחיר ולא להסתובב בכלל בסביבת המועדון , בטח לא להשפיע.
לצערי, יש לי תחושה שהקודקודים אולי יתחלפו, אבל האנשים האלה יישארו וימשיכו לעשות את מה שהם עשו קודם (כמו למשל המהלך העלוב בתולדות המועדון של העלאת מחירי מנויים לרכישת שכטר שייזכר לדראון עולם).
אגב, האנשים האלה הם גם הראשונים שיסלקו את הבאים בתור הביתה, בדיוק כמו בסיבוב הזה.
אני בטוח שברגע שרמון יפנה את מקומו, כל המערכת תוחלף, זאת אחת המטרות. רצוי למנות מנהל למועדון שהוא ימנה את מי שהוא חושב לנכון, בלי התערבות ובלי מקורבים.
נקודה מאוד חשובה, אותם אלו, שאני ביניהם, שדחפו לעליית מחיר המנוי, גם הולכו שולל, ובידיוק אותם אנשים שהיו שותפים למהלך ובסופו של דבר רומו, הם אלו שהכי רוצים בשינוי מערכתי ועושים הכל כדי שיהיה שינוי, שאין לי ספק שיגיע, זה בלתי נמנע.
כן בטח, בלי התערבות ובלי מקורבים..כבר עכשיו אתה כותב פה תוכניות ארוכות טווח, יורה סכומים לאוויר מדבר על קיצוצים בחוזים (שזו עבירה על החוק), כאילו שיש לך ניסיון כלשהו בניהול מועדון כדורגל.
אוהדים ליציע ויפה שעה אחת קודם.
כל אותם אלה שדחפו לעליית מחירי המנוי, יודעים לבוא בטענות לאנשים אחרים שיקחו אחריות על השלכות של החלטה כזאת, אבל הם בעצמם ממשיכים לדבר על העונה הבאה.
הפורמט הזה של עמותת אוהדים בלבל את כולם, שבר כל מחסום בין ניהול פיננסי וניהול מקצועי לבין מעורבות של אוהדים שמתיימרים להיות מנהלי מועדון והורס את המועדון הזה עד היסוד.
אתה שוב מפספס את העיקר, מי שאמור למנות מנהל זה אותם אלו שמחזיקים באחוזים, אם זה אדם פרטי או עמותה, אותו מנהל שיבחר בגלל כישוריו בלבד, יעשה את הרפורמה שאני מדבר עליה ושגם אתה רוצה אותה, אסור לאף אדם מהעמותה או בעל מניות אחר להתערב לו, זה ברור ואני מבין לאן אתה חותר. קבוצת כדורגל זה עסק ככל העסקים.
זכותי לחלוק את דעותיי בפורום, ואני אמשיך לעשות זאת מתוך דאגה ומתוך רצון שיהיה שינוי. מחובתנו לדבר על העונה הבאה, לשאול שאלות, להציג עובדות, להציע פתרונות, אחרת מי יעשה את זה? הרי גם בראש המועדון יושב אוהד, שאין לו כישורי ניהול והוא מוביל אותנו למקומות לא טובים, אז מן הראוי שאותו אוהד יבין שהוא טועה.
יש לי שאלה, אתה דורש אוהדים ליציע, זה כולל גם את בעלי המניות שמחזיקים את הקבוצה כרגע? אם כן, זאת אומרת שיש לך להציע בעלים לקבוצה. אתה בורח מהמציאות, עדיף להסתכל לה בעיניים, ולנסות לשנות במה ששגינו.
אני לא מסכים עם שום דבר, זכותך לכתוב כמובן מה שבא לך בפורום, רק הלוואי שזה היה מסתכם בזה. חובתנו הוא לעודד ביציע, לא להציע פתרונות או לנסות לנהל את הקבוצה.
את הדרך של זה שיושב בראש המועדון הובילו אותו האנשים מסביב, כולם הרי יודעים שהוא היה מנהל פסיבי.
לי אין להציע בעלים לקבוצה, אני כן דורש, שזה שינהל אותה , שעל החלטות גרועות יישלם בכיסו ושאם יצליח שגם ירוויח.
לכתוב "נבנה קבוצה צעירה ב25 מיליון ונביא את שלום תקווה שיקבל שקל וחצי " זה נחמד על הנייר כמו הרבה דברים שכתבו בתחילת העונה כשנבנה הסגל, אבל לא תואמים למציאות.