שחר כתב:
רוני, כולם מכירים את הנאומים שלך שאתה חוזר עליהם אלף פעם, אבל אתה לא יכול שלא לחבר אותם למציאות ובמציאות של הפועל תל אביב אי אפשר לדעת מה יהיה עוד שבוע, והשבועיים האחרונים זו הדוגמא הכי טובה לכך, אז איך אתה יכול להמשיך על דרך, שיטה לאורך שנים ושאר הקשקושים האלה שכל כך לא רלוונטים למועדון הזה.
אני מסכים, אבל מה האלטרנטיבה, לחיות מהיד לפה, להחליף כל שנה מאמן וסגל?
יש מצב נתון, ניהולי, מקצועי, כלכלי. מהמצב הזה אני כותב את מה שאני חושב שנכון לעשות. בעיניי זה להשאיר את המאמן, לנסות לשמור כמה שאפשר על הסגל הקיים, בטח על השחקנים שיש סיכוי לקבל מהם משהו ולא לפטר ולנאץ אחרי כל הפסד, גם אם הוא כואב כמו שהיה בגביע כי הטענה שלי היחידה היא שהמדד להצלחה מקצועית לא חייב להסתכם בעונה הזו.
מי שציפה שנתמודד העונה על האליפות, הוא לא ריאלי. התוצאות בהחלט היו יכולות להיות טובות יותר, אבל לא הכל שחור. הכדורגל סביר בהחלט וגם הוא יכול להשתפר כמובן, יש לדעתי שלד שחקנים לא רע וצריך לנסות לשמר את מה שקורה עכשיו. המילה תהליך מתאימה פה, מה לעשות.
זה שבמועדון הזה באמת אי אפשר לנהל תהליכים בצורה בריאה ולטווח ארוך, זה כבר נושא אחר לגמרי אבל לא בא בסתירה לדרך הנכונה שבה דברים צריכים להיעשות