tadmored כתב:
אני לא איש בשורות הלילה
שכטר על הכוונת של חיפה (בתוך הכתבה על בן בסט)
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/543 ... 1&cat=7101ציטוט:
הירוקים ינסו לחזק את עצמם בחלוץ זר על חשבונו של דינו אנדלובו, כשגם איתי שכטר הוא אפשרות
nati כתב:
Redfan כתב:
מה, הם לא רוצים שהפועל תהיה בצמרת בעלי הבית האלה?? אני לא מבין...
כמו שאמרתי.
השקעה נכונה- יכולה לתת לנו אחלה של מומנטום, ובסוף העונה יוכלו עוד לקצור מזה יופי של רווחים, אם רק ידעו להתנהל נכון, גם עם חג'ג'.
כולה 1.5 מיליון שקל נוספים, אין יותר לוזון!! אתם לא קולטים את זה??
אני מאמין(לפחות רוצה להאמין)שהם רוצים להיות בצמרת.אבל הכלומניקים מפ"ת מפעילים עליהם לחץ למכור.
לגבי חיפה- הם יכולים לקפוץ, אז הוא אפשרות, שיקפצו כרגע, אתם לא מבינים שכולם מזהים את מה שאתם לא? שיכול להיות לנו מומנטום מפחיד מכל הסיפור הזה? זאת השורה התחתונה..
לגבי לוזון- זאת הבעיה שלנו, שאנחנו שבויים של החרא הזה.
הכי ראש קטן זה להגיד "אני שבוי של לוזון" במקום לשלם את ה1.5 מיליון על שאר הכרטיס ואם לוזון יעיז רק לעשות בלאגן להכנס איתו להליכים משפטיים גם כדי שהקוץ בתחת הזה והצל של השני טביב שמרחף מעל כל הסיפור המלוכלך הזה שניהם ירדו לנו כבר מהוריד.
יש פה עננה שחורה שנקראת "אלי טביב" והיא עדיין מרחפת מעלינו זאת הבעיה. אם רוצים לסיים את הסאגה כמו שצריך אחת ולתמיד, ואפשר, ולתת לאוהדים קצת נחת, יש ל2 אנשים שמתעסקים בענייני הפועל היום מתחת לאפינו מספיק כסף לעשות זאת, להחזיק את הקבוצה עד שימצא רוכש מתאים(לא כל רומן כזה עלול להסתיים כפי שקרה בעבר עם הראל-טביב).
אם הדברים האלה לא קורים עד סוף העונה, אנחנו האמא של הפראיירים, כרגיל.
זהו, כתבתי, הקלקתי, עכשיו בטח תמשיכו לבלבל את המוח על "ענייני היום".
העיקר שיש מרה שחורה.