תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עכשיו ב-103 - הכרטיסים נגד הפועל חיפה ב-300 ש"ח
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 11:21 
teknoboy כתב:
עמי נאווי כתב:
mr.durden כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה לא אשמתך וטלמערי יש להניח שלא מעט חושבים כמוך.
קורבנות תמימים לגניבת דעת מקצועית

יודע מה אולי אתה צודק. אולי אני נופל לגניבת דעת.
אולי במקום להעלות מחירים על כרטיסים העמותה צריכה לצאת במבצע גיוס כספים נוסף מהאוהדים והפעם להזרים את הכסף ישירות לתקציב הקבוצה ובתמורה לקנות מחיים רמון אחוזים נוספים.
אם יהיה גיוס שכזה אני מכפיל את החברות שלי.

את זה אתה יכול לעשות כבר היום, בלי שום מבצע. למיטב הבנתי יותר חברים = יותר אחוזים. רמון ישמח למכור.

האחוזים האלה כבר נקנו בכסף שהעמותה לוותה.
צריך לשאול את העמותה, אבל אני מניח שדמי החבר של החברים הנוספים ישמשו להחזרת ההלוואה ולא להגדלת אחוזי הבעלות.

הוועד המנהל החליט בתחילת שנה שכרגע נכון לא לרכוש אחוזים נוספים, בין היתר בגלל שרוצים לסיים לשלם על ה-20% הקיימים (וגם מעדיפים להשקיע כסף בנוער ובאוהדים, לדוגמה) וגם כי המחשבה הייתה שזה עלול להקשות עוד יותר על כניסת משקיע רציני. אני מניח שאם ייכנס סכום כסף גדול ולא מתוכנן לעמותה (לא שזה יקרה), יצטרכו לשקול מחדש את סדרי העדיפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 11:34 
עמותת האדומים כתב:
בהמשך לתגובת העמותה לדברי פרימו אמש והידיעה ב'ידיעות אחרונות' היום, המועדון הפיץ לבקשתנו, הודעת הבהרה לכל עיתונאים:

"טרם נקבעה פגישה בין עמותת האדומים לעידו חג'ג והצעתו בנוגע למחירי הכרטיסים במשחק הגביע נגד הפ' חיפה הינה בגדר רעיון בלבד, אחד מיני רבים שיועלו בפגישה לכשתתקיים. בפגישה שנערכה בשבוע שעבר בין חיים רמון לראשי העמותה נקבע כי תבנה בצוותא תכנית הבראה ארוכת טווח על פי יילקחו ההחלטות הכלכליות."

תסלחו לי אבל עצם הרעיון הזה הוא בושה לאינטליגנציה של הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
עמותת האדומים כתב:
בהמשך לתגובת העמותה לדברי פרימו אמש והידיעה ב'ידיעות אחרונות' היום, המועדון הפיץ לבקשתנו, הודעת הבהרה לכל עיתונאים:

"טרם נקבעה פגישה בין עמותת האדומים לעידו חג'ג והצעתו בנוגע למחירי הכרטיסים במשחק הגביע נגד הפ' חיפה הינה בגדר רעיון בלבד, אחד מיני רבים שיועלו בפגישה לכשתתקיים. בפגישה שנערכה בשבוע שעבר בין חיים רמון לראשי העמותה נקבע כי תבנה בצוותא תכנית הבראה ארוכת טווח על פי יילקחו ההחלטות הכלכליות."

אם לא היינו ברורים בשתי ההודעות האחרונות- מעולם לא נדון איתנו רעיון שכזה ולא נערכה או נקבעה (נכון לדקות אלו) כל פגישה בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
כעת הגיע מייל מהעמותה:
בהמשך לידיעות על פגישה של העמותה עם מר חג'ג' בה יוצע כי כרטיס למשחק הגביע מול הפ' חיפה יימכר בעלות גבוהה למען כיסוי הגרעון, אנו מוצאים לנכון להבהיר לקהל האוהדים כי הרעיון הנ"ל מעולם לא הוצג מולנו וכי לא נערכה או נקבעה עם ראשי העמותה כל פגישה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
גם אני רוצה מייל :CRY2:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 14:12 
עצרו, עצרו שניה רגע, אתם עם כל הרעש והצלצולים שאתם עושים פה- פאקינג 5-6 מיליון שקל הוא הוציא על שכטר, אז על מה הרעש והצלצולים? על עוד 1.5 שהוא מרויח פי לא יודע כמה מזה ברבעון?
שלא יבלבלו את המוח מההנהלה עם כל הדוגמאות שקיבלתם בשרשור הזה.
מה, חג'ג לא מבין את ההשלכות שיכולות להיות אם ישים את הכסף וירכוש את דמארי? (יכול ליצור מומנטום)
על מה משחקי האגו האלה? רצית לבוא להפועל לא? מה אתה מתעלל באוהדים עכשיו? תפסיקו(אנשי ההנהלה) להקשיב לכל מיני מכביסטים מטומטמים בתקשורת שמבלבלים לכם את המוח ותסתכלו שניה על טובת אוהדי הפועל, על טובת האוהד הקטן, המנוי, למה שזה לא יקרה פעם אחת??
העונה הזאת, אם רק אתם תדעו להתנהל בימים הבאים נכון- יכולה להגמר אחרת לגמרי ממה שאנשים פה היו מעלים על דעתם רק לפני שבועיים. קחו את זה בחשבון, מנהלים יקרים. כל הרעש והצלצולים האלה, בשביל 1.5 מיליון שקלים, שאתם ברוך השם, האמידים הגדולים הרי, יש לכם בשפע, אז הנה, אני משליך את האש בשם האוהד הקטן שמרויח את הכסף הזה ליום, וגם לא, עוד בימים טובים- את ה300 שקל האלה, בחזרה אליכם, חצופים וחזירים.
תחשבו טוב טוב על איך שאתם מתנהגים. כולה לשים מיליון וחצי(תיקנתי, שלא תגידו שאני לא מדוייק) שקל, אנשי עשירון עליון, בשביל מה אתם פה אם לא בשביל זה???

יותר מדי דברים שליליים על כולה כדורגל. אנסתם אותנו!!
מי שנכנס לפורומים של הפועל ת"א יכול לחשוב שמדובר בכדורגל במינימום מלחמת העולם, אפילו בשתי האחרונות שעברו אותנו- המשיכו להתנהל כרגיל בחלק מהמדינות לפחות וכן המשיכה תרבות הכדורגל, עם מטוסים שעברו להם מעל הראשים והפצצות, (גם אם זה עבר יותר לחסות הצבאות), למה רק כאן אצלנו הכל צריך להיות כל כך קשה? לספר לכם גם על כמויות הצופים? או שלא צריך..
תפסיקו לעשות מעצמכם צחוק כבר, הנהלה יקרה, זאת השורה התחתונה, באמת, אם הייתי מספר את כל מה שהלך פה למישהו שטיפה מבין כדורגל באירופה, הוא לא היה מבין איך בכלל הגענו למצב הזה, בשביל כולה!!! מיליון וחצי שקלים מסכנים שהם שווי ערך לכמה מאות אלפי יורו, את זה אין לחג'ג/תאומים לשים? נו באמת...

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 21 ינואר 2014, 14:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 14:24 
להיות אוהד הפועל
זה ניהיה עסק יקר מאד ,זה לא אמור להיות ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עכשיו ב-103 - הכרטיסים נגד הפועל חיפה ב-300 ש"ח
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 14:26 
Redfan כתב:
עצרו, עצרו שניה רגע, אתם עם כל הרעש והצלצולים שאתם עושים פה- פאקינג 5-6 מיליון שקל הוא הוציא על שכטר, אז על מה הרעש והצלצולים? על עוד 1.5 שהוא מרויח פי לא יודע כמה מזה ברבעון?
מה, חג'ג לא מבין את ההשלכות שיכולות להיות אם ישים את הכסף וירכוש את דמארי? (יכול ליצור מומנטום)
על מה משחקי האגו האלה? רצית לבוא להפועל לא? מה אתה מתעלל באוהדים עכשיו? תפסיקו(אנשי ההנהלה) להקשיב לכל מיני מכביסטים מטומטמים בתקשורת שמבלבלים לכם את המוח ותסתכלו שניה על טובת אוהדי הפועל, על טובת האוהד הקטן, המנוי, למה שזה לא יקרה פעם אחת??
העונה הזאת, אם רק אתם תדעו להתנהל בימים הבאים נכון- יכולה להגמר אחרת לגמרי ממה שאנשים פה היו מעלים על דעתם רק לפני שבועיים. קחו את זה בחשבון, מנהלים יקרים. כל הרעש והצלצולים האלה, בשביל 1.5 מיליון שקלים, שאתם ברוך השם, האמידים הגדולים הרי, יש לכם בשפע, אז הנה, אני משליך את האש בשם האוהד הקטן שמרויח את הכסף הזה ליום, וגם לא, עוד בימים טובים- את ה300 שקל האלה, בחזרה אליכם, חצופים וחזירים.
תחשבו טוב טוב על איך שאתם מתנהגים. כולה לשים מיליון וחצי (תיקנתי, שלא תגידו שאני לא מדוייק) שקל, אנשי עשירון עליון, בשביל מה אתם פה אם לא בשביל זה???

אני רחוק מלנסג׳ר על רמון ובטח לא על חגג׳ אבל:
א. זה כל כך נמוך וישראלי לחטט בכזאת קלות בארנקים של אחרים.
ב. אני די משוכנע שמיליון וחצי יורגשו בארנק של חגג (ובטח ובטח בזה של רמון) כמו 300 שקל בארנק של הרוב המכריע של האוהדים, אז זה גם טיעון חלש מאוד.

ולא שישתמע מכך שאני חושב שזה נכון לבקש 300 שקל על משחק מול הפועל חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עכשיו ב-103 - הכרטיסים נגד הפועל חיפה ב-300 ש
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 14:33 
g11g כתב:
Redfan כתב:
תחשבו טוב טוב על איך שאתם מתנהגים. כולה לשים מיליון וחצי (תיקנתי, שלא תגידו שאני לא מדוייק) שקל, אנשי עשירון עליון, בשביל מה אתם פה אם לא בשביל זה???

אני רחוק מלנסג׳ר על רמון ובטח לא על חגג׳ אבל:
א. זה כל כך נמוך וישראלי לחטט בכזאת קלות בארנקים של אחרים.
ב. אני די משוכנע שמיליון וחצי יורגשו בארנק של חגג (ובטח ובטח בזה של רמון) כמו 300 שקל בארנק של הרוב המכריע של האוהדים, אז זה גם טיעון חלש מאוד.

ולא שישתמע מכך שאני חושב שזה נכון לבקש 300 שקל על משחק מול הפועל חיפה

תקשיב טוב!!! אתה יודע מה נמוך?? לקחת מאוהדים שהם לא איזה מעמד סוציו אקונומי גבוה במיוחד, פשוט כולה אוהדים טובים!! וההנהלה יודעת את זה טוב מאוד!!!! את מה שהם מרויחים ליום!!! זאת רמה נמוכה!!
אל תתן להם אפילו מילימטר של קרדיט על מה שהם עושים כרגע, לא אמרתי לגבי רמון שהוא עשירון עליון אבל חג'ג ותאומים כן!!!
אני רוצה לראות את זה בא לידי ביטוי, "עם כל האהדה" גם שלהם, שהם אנשי עשירון עליון ויש להם ברוך השם כסף.
אל תגיד לי כמה אני ישראלי, כשאני מגן על שכבה שלמה של קהל אוהדים שאין לו אגורה, ועוד מבקשים ממנו להוסיף כל כך הרבה כספים בשביל כולה לראות קבוצת כדורגל מתפקדת.
ולגבי כל אלה שמצדיקים את חג'ג, תבדקו כמה החברה שלו מרויחה בשנה, ואז תגידו אם אני חוצפן או הוא חוצפן.
שלא יגרר לכיווני אגו של החברים המכביסטים שלו. עם כל הכבוד אליו, גם אותי צריך לכבד ובטח ובטח, גם את המנויים הותיקים יותר, הגיע הזמן, עם כל הכבוד ל"חור בכיס" שהמיליון וחצי שקלים האלה יעשו לחג'ג הממש ממש מסכן.. כולל מוישיק, האוהד הגדול והמסור.
הנה הלינק, לכמה שאדון חג'ג יהיה מסכן- http://www.themarker.com/markets/reports/1.2179250#
ובתאומים עוד לא נגעתי, אבל להערכתי, בלי להגזים, מדובר בבן אדם באותו סדר גודל.
עם כל הכבוד אליהם- ויש, אנחנו לא צריכים לשים פה שקל.

אני בכוונה תוקף ככה, לא אישית, זה פשוט כבר מרתיח יותר מדי, כל הטקס הזה שעושים כולה מקבוצת כדורגל מסכנה.

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 21 ינואר 2014, 14:52, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עכשיו ב-103 - הכרטיסים נגד הפועל חיפה ב-300 ש"ח
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים כתב:
לירון האדום כתב:
עמותת האדומים כתב:

אם לא היינו ברורים בשתי ההודעות האחרונות- מעולם לא נדון איתנו רעיון שכזה ולא נערכה או נקבעה (נכון לדקות אלו) כל פגישה בנושא.

תפסיקו להצטדק,לכולנו ברורה עמדתכם בנושא.
הוכחתם לאורך כל תקופת קיום העמותה שאתם יודעים לעשות למען האוהדים ולקחתם החלטות נכונות כשהיה צריך.
מתחיל להיות מוגזם העליהום הזה על הועד המנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
אני קיבלתי מייל נגדי מחג'ג' שמציין שהעמותה קראה לורמוט נאצ*, ויש להם גם פשפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 20:04 
עידו חג'ג': הפועל ת"א לא תעלה מחירים בגביע
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 94&lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 20:14 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:

תודה, סנטה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 20:16 
איזה חמוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:

תודה
נ.ב - מעבר לכביש מחיר כרטיס למשחק הגביע נגד אשדוד יעמוד על מעל 100 ש"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
Meitar כתב:

תודה

ג'קי בן זקן גבר גבר, וכל הכבוד לו שהוא לא מתקפל בפני החלאות.
הלואי להנהלה שלנו היו ביצים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 21:13 
אדום נחמד כתב:
nirog כתב:
Meitar כתב:

תודה

ג'קי בן זקן גבר גבר, וכל הכבוד לו שהוא לא מתקפל בפני החלאות.
הלואי להנהלה שלנו היו ביצים כאלה.

ג'קי צודק ב100 אחוז ונמאס לשמוע את אוהדי מכבי בוכים כל הזמן!! הם גבו 100 שקל לאשדוד , לבני יהודה ממה שאני יודע השנה. חבר שלי שוהד ר"ג ציין שזה גם המחיר שמכבי גבו מהם שנה שעברה. העיקר לבכות :PUKE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: