תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי ורמוט
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
הסבר לחגיגת השער? האשה בהריון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 01:20 
Raul כתב:
הסבר לחגיגת השער? האשה בהריון?

גילי טען בשידור שעוד חודשיים אמור להיות להם תינוק והוא הקדיש את זה לאשתו{שלא הייתה במשחק}
:ROSE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 02:00 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי עכשיו שפרסם בפייסבוק את התמונה וכתב "מוקדש לאישתי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
מקווה ששכטר לא מקנא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 02:30 
כשאני רואה את גילי ורמוט לובש את החולצה של הפועל זה שווה לי הרבה יותר מכל איזה מיטש או שאר הדברים הריקים מתוכן שאנחנו לפעמים כ"כ חושבים שבא לנו עליהם גם.
אני רק רוצה לדעת שהוא שונא את זהבי באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 07:55 
zink כתב:
Oleg Neduda כתב:
שוב, סוף סוף נרשם בסטטיסטיקה
בגול הראשון חצי בישול, בגול השני בישול, את הגול השלישי כבש
חצי עונה את כל הדריבלים הוא עשה באמצע. במשחקים האחרונים (שער שלישי רצוף) הוא גם נותן מספרים וזה הכי חשוב

פתאום יש לו את בסי לידו ולא נוכח נפקד כמו רמזי.

או את שי שבזכותו גילי לא צריך לבוא ולקחת כדור ממרכז המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 08:02 
roygordana כתב:
השחקן הישראלי הכי טוב בהפועל מאז......הממממ...

היחיד שמצאתי שהוא כבש בנגיחה

אוך כמה שחסר לנו שחקנים שמנצלים כדורים חופשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
kruvi1 כתב:
ערן כתב:
סוף סוף גם המספרים הגיעו.

המספרים זה רק לכל מיני חבר'ה שמנסים להצדיק אג'נדה מסויימת. הבחור עושה לנו את כל המשחק מתחילת העונה.

איזה קשקוש
המספרים מביאים נקודות. עובדה שפתאום כשגילי כובש או מבשל הקבוצה כובשת פי 2 ממה שכבשה עד עכשיו. גילי ורמוט קשר התקפי. ככזה הוא צריך לייצר מצבים. תוציא מערן זהבי 8-9 מהשערים שכבש ונראה לך שמישהו מדבר עליו כשחקן שעושה עונה גדולה?

כשהוא משחק כקשר התקפי, אז זה נכון. ואנחנו גם רואים שכשהוא הוא ממוקם קדימה, הוא גם מביא מספרים. בתחילת העונה הוא לא מוקם כקשר קדמי, אלא כקשר אמצע, כזה שמקבל את הכדור ומתחיל את ההתקפה. מהעמדה הזו קצת קשה יותר לכבוש ולבשל והמספרים היו בהתאם. זה לא אומר שהוא לא שיחק טוב, הוא עדיין היה מצוין, ונראה היה שהוא היחידי שמשחק.
מהדרבי בן שמעון שינה את המערך ואת המיקום של גילי בהתאם, ומאז גם המספרים בהתאם, זה הכול.
בשורה התחתונה, ורמוט נותן עונה מצוינת עם המספרים ובלעדיהם.
ההשוואה לזהבי בכלל לא במקום הם לא אותו תפקיד, וזהבי משחק עם שחקנים הרבה יותר טובים סביבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 09:20 
roygordana כתב:
השחקן הישראלי הכי טוב בהפועל מאז......הממממ...

היחיד שמצאתי שהוא כבש בנגיחה

וואו יבואה אש.
מזכיר לי את התקופה שחשבתי שאוכל להגיד לבני שזכיתי לראות את סמואל יבואה בהפועל.
מאז הוא דעך בנפילה חופשית :DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: גילי ורמוט
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
כשאני רואה את גילי ורמוט לובש את החולצה של הפועל זה שווה לי הרבה יותר מכל איזה מיטש או שאר הדברים הריקים מתוכן שאנחנו לפעמים כ"כ חושבים שבא לנו עליהם גם.

למי איכפת אם הוא שונא את הכדורגלן אשפה הזה?

אני רק מקווה שכשהוא יהיה בן 33 והיכולת לא תיהיה כמו היום לא יתנהגו אליו כמו אל סלים ושי היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 10:23 
kruvi1 כתב:
Oleg Neduda כתב:
kruvi1 כתב:
ערן כתב:
סוף סוף גם המספרים הגיעו.

המספרים זה רק לכל מיני חבר'ה שמנסים להצדיק אג'נדה מסויימת. הבחור עושה לנו את כל המשחק מתחילת העונה.

איזה קשקוש
המספרים מביאים נקודות. עובדה שפתאום כשגילי כובש או מבשל הקבוצה כובשת פי 2 ממה שכבשה עד עכשיו. גילי ורמוט קשר התקפי. ככזה הוא צריך לייצר מצבים. תוציא מערן זהבי 8-9 מהשערים שכבש ונראה לך שמישהו מדבר עליו כשחקן שעושה עונה גדולה?

כשהוא משחק כקשר התקפי, אז זה נכון. ואנחנו גם רואים שכשהוא הוא ממוקם קדימה, הוא גם מביא מספרים. בתחילת העונה הוא לא מוקם כקשר קדמי, אלא כקשר אמצע, כזה שמקבל את הכדור ומתחיל את ההתקפה. מהעמדה הזו קצת קשה יותר לכבוש ולבשל והמספרים היו בהתאם. זה לא אומר שהוא לא שיחק טוב, הוא עדיין היה מצוין, ונראה היה שהוא היחידי שמשחק.
מהדרבי בן שמעון שינה את המערך ואת המיקום של גילי בהתאם, ומאז גם המספרים בהתאם, זה הכול.
בשורה התחתונה, ורמוט נותן עונה מצוינת עם המספרים ובלעדיהם.
ההשוואה לזהבי בכלל לא במקום הם לא אותו תפקיד, וזהבי משחק עם שחקנים הרבה יותר טובים סביבו.

על מה אתה מדבר תגיד לי? ממתי גילי שיחק כ"קשר אמצע"? הוא הרי שיחק בהרכב עם גורדנה, גרזיציץ וסשה. זה שהוא שיחק רחוק מהרחבה לא הפך אותו לקשר אמצע. סבבה, היו סיבות שלא רק תלויות בו ובגללן הוא שיחק רחוק מהשער, אבל כשהוא רחוק מהרחבה להפועל אין מה למכור ובגלל זה "שלטנו" בלי להגיע למצבים כמעט חצי עונה. עכשיו מכל מיני סיבות גילי משחק קרוב לשער (ובדיוק באותו תפקיד ששיחק כל העונה) והפועל הרבה יותר מסוכנת.
והשוואה לזהבי מצויינת. שניהם שחקני קישור התקפי שצריכים להשפיע על התוצאה (זה שהסגנון שלהם שונה לא משנה את זה). עכשיו שניהם עושים את זה (ובמשחקים האחרונים גילי נראה הרבה יותר טוב ממנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
שיחק עם גרזיצ'יץ' וגורדנה. כאשר גרזיצ'יץ' יותר אחורי ו-ורמוט וגורדנה משחקים לפניו. אני לא יודע מה היו ההוראות המדויקות של המאמן, מה שאני כן יודע שפעם אחרי פעם ורמוט היה מתחיל את ההתקפות של הפועל. ברמה של לקבל כדור מהשוער, או לקבל את הכדור על החצי, ואז דריבל של שחקן או 2 ושחרור כדור.
בדרבי המערך טיפה השתנה, והוא התחיל את המשחק כקשר צד ימין (במהלך המשחק העמדה הזו לא נשמרת וכל השחקנים מתחלפים ביניהם), כשמי שבאמצע הם שי וסשה, וספורי מאחורי ההחלוץ (אחרי כן, עבדורחימי תפס את המשבצת הזו).

אגב, הויכוח על התפקוד שלו לא רלוונטי, כל עוד אתה מודה שהוא שיחק רחוק מהשער. וכשאתה משחק רחוק מהשער קשה להבקיע או לבשל.
אתה טוען שזו בחירה שלו לשחק רחוק מהשער, אני טוען שזה תפקוד של מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 11:27 
בילעדיו אין לנו קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 13:06 
kruvi1 כתב:
שיחק עם גרזיצ'יץ' וגורדנה. כאשר גרזיצ'יץ' יותר אחורי ו-ורמוט וגורדנה משחקים לפניו. אני לא יודע מה היו ההוראות המדויקות של המאמן, מה שאני כן יודע שפעם אחרי פעם ורמוט היה מתחיל את ההתקפות של הפועל. ברמה של לקבל כדור מהשוער, או לקבל את הכדור על החצי, ואז דריבל של שחקן או 2 ושחרור כדור.
בדרבי המערך טיפה השתנה, והוא התחיל את המשחק כקשר צד ימין (במהלך המשחק העמדה הזו לא נשמרת וכל השחקנים מתחלפים ביניהם), כשמי שבאמצע הם שי וסשה, וספורי מאחורי ההחלוץ (אחרי כן, עבדורחימי תפס את המשבצת הזו).

אגב, הויכוח על התפקוד שלו לא רלוונטי, כל עוד אתה מודה שהוא שיחק רחוק מהשער. וכשאתה משחק רחוק מהשער קשה להבקיע או לבשל.
אתה טוען שזו בחירה שלו לשחק רחוק מהשער, אני טוען שזה תפקוד של מאמן.

אתה מגיב תוך התעלמות מוחלטת ממה שאני כותב. בתחילת העונה במספר משחקים שיחקו סשה, גרזיציץ, גורדנה וורמוט ביחד. מסשה בחרת פה להתעלם.
לגבי ורמוט, כתבתי ששיחק רחוק מהשער גם בגלל סיבות שלא תלויות בו. אתה בחרת לכתוב שאני "טוען" שהוא שיחק רחוק מהשער בגלל בחירה שלו.

בשורה התחתונה כשגילי מייצר מצבים הפועל כובשת (ומנצחת). כשגילי לא נרשם בסטטיסטיקה ולא מאיים על השער הפועל שולטת ב70% אבל לא מגיעה להרבה מצבים (כמו שהיה בחצי מהמשחקים השנה).
בשורה התחתונה 2- העונה היחידה של ורמוט שבאמת הייתה טובה היא עונת הדאבל, אז הוא כבש ובישל כמות עצומה של שערים. אני חולה על גילי וחושב שהוא בפור השחקן הכי מוכשר בארץ, אבל הוא חייב להשפיע על התוצאה ובמשחקים האחרונים הוא סוף סוף עושה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
זה שהוא שיחק רחוק מהרחבה לא הפך אותו לקשר אמצע. סבבה, היו סיבות שלא רק תלויות בו ובגללן הוא שיחק רחוק מהשער

זה אתה כתבת לא?
הטענה שלי שגילי ורמוט עם מספרים או בלי מספרים משחק מצויין כל העונה. המספרים מגיעים עכשיו, כי הוא משחק הרבה יותר קדימה זה הכול. אבל גם כשהוא שיחק רחוק מה שער הוא עדיין היה מצויין.
לעבדורחימי אין מספרים, זה אומר שהוא לא משחק טוב? הרי מהרגע שהוא משחק במקום ספורי כל המשחק של הפועל השתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 13:15 
אדיר כרגיל :HEART2: אגב\ מחיר מבצע 500 אלף והוא של חיפה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אדיר כרגיל :HEART2: אגב\ מחיר מבצע 500 אלף והוא של חיפה!

סחורה חמה מהתנור הגיעה פתאום לסנטה קלאוס וחיים רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: גילי ורמוט
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
טכנית לארז כתב:

אני רק מקווה שכשהוא יהיה בן 33 והיכולת לא תיהיה כמו היום לא יתנהגו אליו כמו אל סלים ושי היום.

כאילו שהוא לא יקבל משכורת מהגבוהות בקבוצה בלי קשר לתרומה המקצועית שלו וש80% מהקהל לא יעריצו אותו?

חתיכת קשקשן מעפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: גילי ורמוט
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 16:09 
עומרי קנדה כתב:
טכנית לארז כתב:

סלים ושי, מלאכים תמימים משמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
גילי טען בשידור שעוד חודשיים אמור להיות להם תינוק

להחתים!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
טכנית לארז כתב:

אף אחד הוא לא מלאך ולא תמים.
שני שחקנים שנלחמו,ניצחו ונפצעו בשביל הפועל והיום אוהדים רבים רוצים לזרוק אותם מהקבוצה.
מי שלא זוכר את העבר אין לו עתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
טכנית לארז כתב:

שני שחקנים שנלחמו,ניצחו ונפצעו בשביל הפועל והיום אוהדים רבים רוצים לזרוק אותם מהקבוצה.

תעשה טובה, אל תשווה בחיים בין שי וסלים לבין גילי.
אתה מעליב את גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
טכנית לארז כתב:

אתה צודק ב100%, ואני עדיין לא מבין איך העזו לזרוק את פנטסיל ככה, אחרי כל מה שעשה בשבילנו.
דג'מבה דג'מבה, שעלה עם הפועל לשלב הבתים (!) ונפצע במדי הפועל, עזב תוך שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 17:00 
Eros Ramazzotti כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
טכנית לארז כתב:

אתה צודק ב100%, ואני עדיין לא מבין איך העזו לזרוק את פנטסיל ככה, אחרי כל מה שעשה בשבילנו.
דג'מבה דג'מבה, שעלה עם הפועל לשלב הבתים (!) ונפצע במדי הפועל, עזב תוך שנה.

"לזרוק".
הם לא היו טובים אז הם שוחררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 18:25 
שבתאי יחבס כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
טכנית לארז כתב:

תעשה טובה, אל תשווה בחיים בין שי וסלים לבין גילי.
אתה מעליב את גילי.

גילי נתן הרבה להפועל והוא שחקן גדול.
הוא צריך להנות מזה שהוא חולק עם שחקן כמו אבוטבול את סרט הקפטן.
אתה מעליב את שי אם כבר בעצם ההשוואה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
הפוך גוטה, הפוך.
גילי קפטן הרבה יותר ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
רק בסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: