לא מתיימר לדבר בשם העמותה אבל נראה לי שיש כאן קצת חוסר הוגנות וחוסר הבנה לגבי המעמד שלה. העמותה מחזיקה 20% מהמניות והיא אכן הגוף שמחזיק ברוב המניות בפועל (האדס, טביב לא מחזיק בשום מניה כי החצי השני נמצא בנאמנות עד לפסק הדין בבוררות בינו לרמון) אבל רמון הוא זה שמחזיק בזכויות הניהול בפועל ולפי ההסכם שיש לו מול העמותה, כמו גם מול שאר בעלי המניות, הוא לא חייב להתייעץ איתם על שום דבר ויש לו מנדט מלא לנהל את המועדון כראות עיניו. עקום,אבל זה המצב. לעמותה יש זכות וטו בנושאים מאוד מסוימים והמטרות שלה יותר נוגעות לקשר מול האוהדים כמו מכירת כרטיסים למשחקי חוץ, ארגון הסעות לאוהדים,פעילות למען הקהילה וכדומה. אף אחד מעולם לא הצהיר שהעמותה אמורה לנהל את הפועל. להפועל יש מנהל אחד ושמו חיים רמון. הוא נעזר בחג'ג' השנה כי חג'ג' גם הזרים כסף כהלוואת בעלים ודואג מקרוב לכסף שלו. כל שאר בעלי המניות ממודרים לחלוטין מכל הנושא הניהולי וגם כשהם שואלים שאלות הם לא מקבלים תשובות.
אני מסכים עם מי שחושב שהעמותה הורידה קצת מהרגל על הגז מאז מסיבת העיתונאים והפגישה עם שאר בעלי המניות (שגם היא היתה בושה אחת גדולה ונועדה לשנורר כסף משאר הבעלים מבלי להתוות תוכנית פעולה מסודרת), אני מניח שהם מרגישים שעמדתם הנחרצת נגד שחרור שחקנים הובנה והובהרה ולכן הם לא עובדים בתקשורת אלא מאחורי הקלעים. ככל שאנחנו יודעים, יכול להיות שהם אלו שדיברו עם דמארי ושכנעו אותו לסרב לכל הצעה לעבור לקבוצה אחרת בארץ כדי לסנדל את רמון וחג'ג'. אין באמת טעם לצאת חדשות לבקרים עם אותה דעה ואותן הודעות שיכולות להעכיר את האווירה עוד יותר במועדון, יש עדיין קבוצה שמנסה להתנהל בצורה שפויה עם כל הבלאגן מסביב.
בכל מקרה המבחן שלהם יהיה מבחן התוצאה, אם וכאשר באמת ישחררו את דמארי, ואז נראה מה הם יעשו. כל עוד לא קורה שום דבר,יהיו הסיבות אשר יהיו, אין באמת טעם לאיים איומי סרק בתקשורת רק כדי לרצות את מבוקשם של אוהדים צמאי דם. יכול להיות שבמצב הנוכחי עדיפה ההתנהלות השקולה שלהם לעומת ההיסטריה שמשדרים רמון וחג'ג'. אני רק מקווה שהם לא יתפתו לכל מיני רעיונות כמו מבצעי התרמה בשביל להשאיר את דמארי, יש גבול לכמה רמון יכול לדרוך על העמותה ועל האוהדים ולצפות מהם שהם אלו שיביאו את הכסף בעוד הוא והחברים שלו מתחמקים מלממש את הערבויות עליהן הם חתומים בבקרה.
_________________ hope for the best but expect the worst
|