תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תביעו עמדה [מכירה עתידית של דמארי]
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:50 
השקט מהעמותה באמת מעצבן

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 20 ינואר 2014, 10:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת אשמח לשמוע מהעמותה מה קורה.
מאז פסגת הפיוס במשרד של רמון לא שומעים מהם, לא ברור מה העמדה שלהם ומה הם עושים בנוגע לכך, ואכן נראה כאילו ישנה הסכמה באשר למכירה.

תגידו שלאור הנתונים שהוצגו בפניכם אתם מבינים את המכירה ומגבים אותה,
תגידו שאתם מתנגדים למכירה ועושים X Y Z כדי למנוע אותה,
תגידו משהו.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 20 ינואר 2014, 10:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
אני רק חושב מה היה קורה אילו הייתי חבר עמותה,
אם הייתי משלם כבר 700 שקל בשנתיים לגוף שלא מייצג אותי,
לגוף שהוא שלוחה שלך המלך, שמפרסם את דעותיו וטוריו כשמתאים לאחרון,
כשמתקפל מול הבעלים קבל עם ועדה פעם אחר פעם.

לא חושב שהייתי דורש את הכסף חזרה, כי חוקית זה לא אפשרי, אבל ללא ספק לא הייתי מחדש חברות בגוף העלוב הזה שהולך יד ביד עם חיים רמון לפירוק מקצועי של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
לא מתיימר לדבר בשם העמותה אבל נראה לי שיש כאן קצת חוסר הוגנות וחוסר הבנה לגבי המעמד שלה.
העמותה מחזיקה 20% מהמניות והיא אכן הגוף שמחזיק ברוב המניות בפועל (האדס, טביב לא מחזיק בשום מניה כי החצי השני נמצא בנאמנות עד לפסק הדין בבוררות בינו לרמון) אבל רמון הוא זה שמחזיק בזכויות הניהול בפועל ולפי ההסכם שיש לו מול העמותה, כמו גם מול שאר בעלי המניות, הוא לא חייב להתייעץ איתם על שום דבר ויש לו מנדט מלא לנהל את המועדון כראות עיניו. עקום,אבל זה המצב.
לעמותה יש זכות וטו בנושאים מאוד מסוימים והמטרות שלה יותר נוגעות לקשר מול האוהדים כמו מכירת כרטיסים למשחקי חוץ, ארגון הסעות לאוהדים,פעילות למען הקהילה וכדומה. אף אחד מעולם לא הצהיר שהעמותה אמורה לנהל את הפועל. להפועל יש מנהל אחד ושמו חיים רמון. הוא נעזר בחג'ג' השנה כי חג'ג' גם הזרים כסף כהלוואת בעלים ודואג מקרוב לכסף שלו. כל שאר בעלי המניות ממודרים לחלוטין מכל הנושא הניהולי וגם כשהם שואלים שאלות הם לא מקבלים תשובות.

אני מסכים עם מי שחושב שהעמותה הורידה קצת מהרגל על הגז מאז מסיבת העיתונאים והפגישה עם שאר בעלי המניות (שגם היא היתה בושה אחת גדולה ונועדה לשנורר כסף משאר הבעלים מבלי להתוות תוכנית פעולה מסודרת), אני מניח שהם מרגישים שעמדתם הנחרצת נגד שחרור שחקנים הובנה והובהרה ולכן הם לא עובדים בתקשורת אלא מאחורי הקלעים.
ככל שאנחנו יודעים, יכול להיות שהם אלו שדיברו עם דמארי ושכנעו אותו לסרב לכל הצעה לעבור לקבוצה אחרת בארץ כדי לסנדל את רמון וחג'ג'. אין באמת טעם לצאת חדשות לבקרים עם אותה דעה ואותן הודעות שיכולות להעכיר את האווירה עוד יותר במועדון, יש עדיין קבוצה שמנסה להתנהל בצורה שפויה עם כל הבלאגן מסביב.

בכל מקרה המבחן שלהם יהיה מבחן התוצאה, אם וכאשר באמת ישחררו את דמארי, ואז נראה מה הם יעשו.
כל עוד לא קורה שום דבר,יהיו הסיבות אשר יהיו, אין באמת טעם לאיים איומי סרק בתקשורת רק כדי לרצות את מבוקשם של אוהדים צמאי דם. יכול להיות שבמצב הנוכחי עדיפה ההתנהלות השקולה שלהם לעומת ההיסטריה שמשדרים רמון וחג'ג'.
אני רק מקווה שהם לא יתפתו לכל מיני רעיונות כמו מבצעי התרמה בשביל להשאיר את דמארי, יש גבול לכמה רמון יכול לדרוך על העמותה ועל האוהדים ולצפות מהם שהם אלו שיביאו את הכסף בעוד הוא והחברים שלו מתחמקים מלממש את הערבויות עליהן הם חתומים בבקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, מסכים עם הכל,
מלבד ה"נראה מה יעשו אחרי שימכרו". את זה אני לא יכול לקבל.

בתרבות האינסטנט שאופפת את הכדורגל הישראלי, בטח ובטח מועדון כמו הפועל שמנוהל עפ"י קפריזות ומושפע באופן דרמטי מהתקשורת וכפועל יוצא מדעת הקהל, חייבים להקדים תרופה למכה. העומדים בראש המועדון חייבים להבין את ההשלכות של מכירת שחקנים מובילים (ואני לא מדבר רק על עומר דמארי) באמצע עונה. זה לא דבר שיתקבל, בטח שלא כדי להציל ערבויות אישיות, בטח ובטח שלא לקבוצות בישראל.
אם העמותה צריכה להקים זעקה ולהעיר את הקהל, עליה לעשות זאת. עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
הוציאו הודעה. יצאו בתקשורת. שלחו מכתב.
אם לתפיסתם העמדה שלהם הובהרה, לא בטוח שחזרה על אותן מנטרות משרתות את המטרה שלהם.
הם אמרו שהם מצפים ממי שלקח התחייבות לעמוד בהתחייבות הזו, לא חושב שזה חכם להוסיף or else כי אתה מסנדל את עצמך.
הקהל התעורר, התקשורת התעוררה, נשאר לחכות למה שהמנהל הדגול יחליט לעשות ולפעול בהתאם. כשאתה לא אומר מה אתה הולך לעשות, כל האפשרויות פתוחות. מבחינתי המבחן שלהם יהיה אם וכאשר ימכרו את דמארי בסוף ואז נראה עד כמה הם אפקטיביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: