unknown כתב:
מולי לוי כתב:
Adom Bdam כתב:
העידוד היום היה הכי טוב העונה.
!!!
שוב, תיראה שידור חוזר של ה10 דקות האחרונות. תשמע איך הקהל שלנו נשמע ב10 דקות בהן אנחנו כובשים 3 שערים ותבין שמשהו לא בסדר. חוץ מ100 אוהדים בשער 5, האיצטדיון היה לרוב דומם כאילו לא קרה כלום וזה נטו נבע מבחירת שירים גרועה.
אני מסכים שבחירת השירים אתמול הייתה לא פחות מנוראית.
אבל וזה אבל גדול, כל השירים מתו, לא משנה כבר מה שרים זה נשמע רע, כי מעט מאוד מעודדים, הרוב בסלולרי, או מצלמים, ויש לזה הרבה סיבות, אצלנו בניגוד לקבוצות אחרות בגיל 24 מפסיקים לעודד( הרוב לא כולם) כי מפונקים, כי עסקנים, כי צריך לעשות נטוורקינג, כי זה מגניב להיות הפועל אבל פחות מגניב לצעוק כמו משוגע, והכי גרוע כי אנחנו לא נראים טוב ולאנשים כבר נמאס.
יש עוד סיבות חלק מהאוהדים מתבאסים שלא מפעילים בכלל לחץ על הקבוצה השנייה (כמו שדווקא עושים יפה בכדורסל, אותו קהל בדיוק שיושב בשער 5), לא מפעילים לחץ על שופטים, לא מטפלים ברעות חולות לדוגמא הילד זין עם המשרוקית שעומד באמצע האולטראס ושורק אחרי שהוא עלה לנו כבר בקנס
אני עומד בצד של שער 5 לא בתוך הגוש המעודד, כי אני אוהב כדורגל ורוצה לראות ולא רוצה לראות דגל, וגם כי אני חושב שזה חשוב שיהיו אנשים שמעודדים בעוד מקומות חוץ מבגוש המעודד, בדרך כלל אנחנו ממש מעט שמעודדים שם, אבל הגוש המעודד כולל מאה שמעודדים ועוד חמש מאות שסתם עומדים שם וזה מטריף אותי כי בשנות ה-90 הכושלות כל שער חמש היה מעודד וחי את המשחק עם הארבעה שירים שהיו לנו