אדום תלאביבי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום תלאביבי כתב:
נכון ל 14 המחזורים הראשונים, מדובר בעוד שחקן בליגת העל הישראלית. סתמי וחלבי ולא מורגש. ובוודאי לא מצדיק את הכסף שמשלמים לו.
עזוב שהוא לא שיחק את ה 14 משחקים, זה פשוט קשקוש מקושקש. היום הוא היה חלש, אבל בשאר המשחקים שהוא שיחק הוא היה מצויין.
יש בעיה במערך והוא נאלץ או מאולץ לשחק תפקיד שלא יושב עליו פונקט, אבל עדיין הוא משדרג את הקבוצה לחלוטין.
א. זה שהוא לא שיחק את כל המשחקים, זו נקודה לטובתו? (ורק בינינו, הוא פתח בהרכב ב 12 משחקים ונכנס כמחליף באחד, אז למה להתקטנן?).
ב. ב 14 משחקים יש להפועל 22 גולים. ב 18 מתוכם, ורמוט נכח על המגרש. כמה מתוך ה 18 כבש הקשר ההתקפי גילי ורמוט? אחד. כמה מתוכם בישל הקשר ההתקפי גילי ורמוט? אף לא אחד. האם זו שורה סטטיסטית של קשר התקפי מצליח/מוצלח/משמעותי? השדרוג הזה שאתה מדבר עליו, במה הוא בא לידי ביטוי?
נכון, הקבוצה נראית רע מאוד, אבל עוד לא הבנתי במה מועיל גילי ורמוט על המגרש העונה. אם הוא לא היה על המגרש, ונגיד שאיזה נירלקס/שוןמלכה/סליםטועמה היה עומד שם במקומו, היינו פחות טובים? קשה לי להאמין שזה אפשרי.
אני לא אומר שהוא הבעיה של הפועל, כי ברוך השם יש לנו מספיק בעיות לארבע קבוצות, אבל הוא בטח לא מוכיח שהוא הפתרון וגם לא ההתחלה של הפתרון. הוא סתם.
הוא חזר מפציעה ארוכה ושיחק חצאי משחקים בהתחלה.
אתה מחפש שורה סטטיסטית על שני פרמטרים. אם היה לי סטטיסטיקה מלאה, כולל איומים וחצאי איומים, מהלכים טובים שלא הסתיימו בבעיטה, נוכחות באזור ה 16 של היריב, דומיננטיות המרכז השדה וכו'-היה אפשר לראות את ההשפעה שלו גם במספרים.
מאחר ואין, צריך פשוט להסתכל על המשחק....
וכן, אנחנו קבוצה בינונית מאוד מאוד והוא די לבד במערכה הרבה פעמים. הלוואי כולם היו סתם כמוהו.
*מנהיג הוא לא וגם לא יהיה. אם מישהו מצפה ממנו לסחוב קבוצה הוא חי באשליה