תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מסירות לאחור (בוז!)
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להבין את העניין הזה של בוז כל פעם שמוסרים אחורה.

גרזיצ'יץ' מוסר אחורה כי אין לו אף אחד פנוי? "בוז!"
דגני לבד לגמרי באגף באמצע המגרש, מוסר אחורה. "בוז! איך לא פירפרת את כל ההגנה של חיפה לבד?"

בקיצור, מה זה הטימטום הזה של בוז וצעקות כל פעם שמוסרים אחורה? מה כל כך פסול בלמסור אחורה?

סורי על ההשוואה, אבל האם גם בקאמפ נואו צעקו בוז בתקופת הטיקי-טאקה שכל התקפה כללה 60 מסירות, חלקן אחורה?

השורה התחתונה שלי:
לא רק שזה לא מועיל, זה מזיק.

נערך לאחרונה על ידי IdanTheLittle בתאריך 25 נובמבר 2013, 11:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מסירות לאחור (בוז!)
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:25 
הפועל אתמול לא הצליחה לעבור את החצי ונראה היה שאין לה פתרון לצורת משחק מאד בנאלית של חיפה.
הבוז הוא לא על המסירה אחורה, הוא יותר על חוסר היכולת להתקדם עם הכדור מעבר לחצי.
זאת לדעתי הבעיה הכי גדולה של הפועל כיום - קישור מרכזי התקפי גרוע, בטח כשאלו סאשה וגרזיצ'יץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שיש ציפיה שיעשו תנועה כדי שכן יהיו אופציות קדימה.

אבל אני לחלוטין מסכים איתך. מושפעים מנוימן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:26 
בר קולמוסא כתב:
הפועל אתמול לא הצליחה לעבור את החצי ונראה היה שאין לה פתרון לצורת משחק מאד בנאלית של חיפה.
זאת לדעתי הבעיה הכי גדולה של הפועל כיום - קישור מרכזי התקפי גרוע, בטח כשאלו סאשה וגרזיצ'יץ.

הבעיה הגדולה היא סשה וגורדנה, לא גרזיציץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:28 
alachover כתב:
בר קולמוסא כתב:

הבעיה הגדולה היא סשה וגורדנה, לא גרזיציץ.

גרזצ'יץ' מעולה הגנתית, אבל כשהוא מקבל חצי מהכדורים שאיתם אמורים להתחיל התקפה, זו בעיה, כי הוא לא טוב בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
המשחק של הפועל מבוסס על שליטה בקצב המשחק והנעת כדור, לא משנה מי היריבה הפועל משחקת אותו דבר ומנסה להנחיל את השיטה שלה.
בהיעדר קישור יצירתי מלבד גילי (או זגורי לפרקים במשחקים הקודמים), הפועל תקועה והמגנים נאלצים להחזיר אחורה את הכדור ולחזור חלילה בצד השני. הקהל קצת מאס בזה, ואני לא מאשים אותו.

רב"ש רגיל לשיטה הזו משום שאימן את קרית-שמונה ולרנקה, שתי קבוצות די דומות מבחינת המעמד שלהן והאופן בו קבוצות באות לשחק נגדן. עכשיו כשהוא בקבוצה גדולה שצריכה ליזום ולהפתיע את היריבה הוא נתקל בבעיה - הן בגלל הסגנון שהוא כופה על הקבוצה והן בגלל חומר השחקנים שעומד לרשותו (יש שיאמרו באשמתו). בכל מקרה, הוא חייב לבצע הערכה מחדש של כל משחק ההתקפה של הפועל ולחשוב כיצד הוא הופך אותה למסוכנת יותר ובעיקר להנחיל שיטה בה הפועל יכולה להפתיע את היריבות שלה וליצור יתרון מספרי בעומק החצי של היריבות שלה, כי כרגע הנעת הכדור המסודרת מאחורה משחקת בעיקר לידיים של היריבות שלנו, שמגיעות להסתגר בבלומפילד ומגינות עם מינימום 9 שחקנים מאחורי הכדור. במצב העניינים הנוכחי, ובהתחשב בעובדה שהסיכוי שנראה שינוי פרסונלי בסגל בינואר (שינוי לטובה לפחות) הוא קלוש, קשה לי לראות אותו מתגבר גם על הבעיה הזו וגם על העובדה הפשוטה שקשה לשנות שיטה של קבוצה עמוק כל-כך בתוך העונה, אני לא חושב שנראה שינוי מדהים. מה שכן יכול לקרות זה שרב"ש יסיק את המסקנה שסוזה הסיק כבר אחרי שבועיים בארץ - הליגה הזו מחורבנת, וצריך לתקוף כמעט כל קבוצה כאן כבר מהדקה הראשונה כאילו זו הדקה ה90. יש להפועל את הכלים לעשות את זה וזה יכול לעבוד לנו, אם לא מול חיפה אז לפחות איפה שאיבדנו את הנקודות היקרות באמת - סכנין, רעננה, בני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:57 
אין שום בעיה עם מסירות אחורה שנועדו לשמר את החזקת הכדור ברגליך ולהתיש את היריב. הבעיה אצלנו שהמסירה אחורה הפכה להיות האופציה הראשונה ובשלב מסויים שחקני חיפה הבינו את זה, וניצלו את זה לחטיפת כדורים ולהגברת הלחץ. בשלב מסויים זה כבר היה מגוחך.

אולי הגיע הזמן לשים על המגרש גם שחקנים שיודעים למסור קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
הלחץ של בנאדו על בראיין ושחקני ההגנה ניצחו לו את המשחק ומסירות אחורה הם מצויינות בעיקר כשאתה רוצה להעביר צד או לשחרר לחץ אבל חיפה באה מוכנה בדיוק לזה ולצערי היום בהפועל אין שחקן שיודע למסור מהר קדימה חוץ מגילי ורמוט ומי שיש לו את זה כבר ברגל זה שי אבל הוא כבר לא מסוגל לזוז בקצב (לפחות כך נראה) של ליגה ראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אין שום בעיה עם מסירות אחורה שנועדו לשמר את החזקת הכדור ברגליך ולהתיש את היריב. הבעיה אצלנו שהמסירה אחורה הפכה להיות האופציה הראשונה ובשלב מסויים שחקני חיפה הבינו את זה, וניצלו את זה לחטיפת כדורים ולהגברת הלחץ. בשלב מסויים זה כבר היה מגוחך.

אולי הגיע הזמן לשים על המגרש גם שחקנים שיודעים למסור קדימה.

ברור שזאת האופציה הראשונה, אלא מה?
רק אם יש אופציה טובה יותר, הולכים קדימה.

בכל מקרה הבוז הזה סתם מלחיץ את הקבוצה הלחוצה הזאת גם ככה (לא לא, לא בגלל זה הפסדנו...), ומייצר אווירה עויינת דווקא במגרש הביתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
עד שסאשה יצא הוא וורמוט באו לקבל כל הזמן כדורים ולכן גם הצלחנו לשבור פעם אחר פעם את הלחץ שלהם.
ברגע שהעבירו את גורדנה אחורה והזיזו את מקומו של ורמוט לא היה מי שיבוא לקבל את הכדור (גם כי לורמוט נגמר הכוח),
והמשחק של הפועל נתקע.

המסירות אחרות הן מתוך גישה שאני מאוד אוהב ומקבל של ללכת על בטוח, לא למסור מסירות שהם 70% אלא רק כאלו שהם 100%.
הבעיה היא שברמת הכדורגל שיש לחברה שלנו מסירות של 100% לא רק שהן מסירות שלא יקדמו אותנו לכלום הן גם לא באמת 100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
הקבוצה היחידה בעולם שעולה למשחק עם ארבע קשרי אמצע, שאף אחד מהם לא בא לקבל כדור מהבלמים.
כל השאר זה היסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
הקבוצה היחידה בעולם שעולה למשחק עם ארבע קשרי אמצע, שאף אחד מהם לא בא לקבל כדור מהבלמים.
כל השאר זה היסטוריה.

זה פשוט אלא נכון,
בחצי הראשון ורמוט סאשה ובריאן הגיעו לקבל כדור.
בחצי השני בריאן וחלק מהזמן ורמוט באו.
הבעיה היא שזה מרחיק את ורמוט מאיפה שהוא אמור להיות, מוריד את דאמרי אחורה וכו'.
השינוי המתבקש בהפועל הוא שני קשרי אמצע במקום גורדנה וסאשה, ואז תוכל לשחרר את החלק ההתקפי לעשות התקפה (בגדול יש עוד הרבה דברים נוספים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
מה פשוט לא נכון? אתה רוצה שאני אעבור איתך דקה אחרי דקה במשחק של כמה פעמים הכדור עבר מחיימוביץ' לאילץ' ולהפך?
גילי, גרודנה וסאשה לא זזו אתמול. ושהכדור מגיע לגרזיץ', מר בלם 3, אין באמת אופק בהנעת הכדור.
עוד דבר שתוקע את הנעת הכדור זה העובדה שאנחנו משחקים עם מגן שמאלי עם רגל ימין, והוא לא מסוגל לפתוח את המשחק לאגפים.
על החתום רב"ש.
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
אין בעיה לבדוק.
חצי ראשון ורמוט וסאשה באו לקבל כדורים מ"מר בלם 3", וגם ממר בלם 1 ו 2.
זה שזה עדין נראה לא מספיק טוב כי יש בעיה הם מגנים וגורדנה זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 14:04 
אתה משווה בין המסירות לאחור של הפועל שאנחנו סובלים מהם כבר דור וחצי לפחות לבין הטיקי טאקה של ברסה? אל תעשה צחוק מעצמך. ברור שמסירות אחרוה זה לא בהכרח דבר רע אבל מה אתה משווה בכלל.

בלי שום קשר- אני מתנגד לכל קריאות בוז לשחקנים שלנו גם לאחר גולים עצמיים ויכולת ירודה.
מי שלא שולט בזה, עדיף שלא יבוא בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אני חייב להבין את העניין הזה של בוז כל פעם שמוסרים אחורה.

גרזיצ'יץ' מוסר אחורה כי אין לו אף אחד פנוי? "בוז!"
דגני לבד לגמרי באגף באמצע המגרש, מוסר אחורה. "בוז! איך לא פירפרת את כל ההגנה של חיפה לבד?"

בקיצור, מה זה הטימטום הזה של בוז וצעקות כל פעם שמוסרים אחורה? מה כל כך פסול בלמסור אחורה?

סורי על ההשוואה, אבל האם גם בקאמפ נואו צעקו בוז בתקופת הטיקי-טאקה שכל התקפה כללה 60 מסירות, חלקן אחורה?

השורה התחתונה שלי:
לא רק שזה לא מועיל, זה מזיק.

אתה מזלזל באינטיליגנציה ובהבנה של אוהדי הפועל את המשחק. מה שקרה אתמול כבר עבר כל גבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
ברור שאני מזלזל אחרי שאני רואה את דגני עומד כמו מסכן לבד בצד ימין, והוא חוטף צרחות רק כי הוא מוסר אחורה.

זה לא כזה נורא למסור אחורה. זה חלק מהמשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 19:24 
el dudernio כתב:
האדס כתב:
כל השאר זה היסטוריה.

זה פשוט אלא נכון,
בחצי הראשון ורמוט סאשה ובריאן הגיעו לקבל כדור.
בחצי השני בריאן וחלק מהזמן ורמוט באו.
הבעיה היא שזה מרחיק את ורמוט מאיפה שהוא אמור להיות, מוריד את דאמרי אחורה וכו'.
השינוי המתבקש בהפועל הוא שני קשרי אמצע במקום גורדנה וסאשה, ואז תוכל לשחרר את החלק ההתקפי לעשות התקפה (בגדול יש עוד הרבה דברים נוספים).

זה מאוד פשוט ומאוד נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: