תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מאמן
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שלא קיללנו אותו מספיק.
הוא טעה, כמה פעמים. כל מי שרצה מנה את הבעיות. יותר מפעם אחת. ואני מסכים כמעט עם הכל.
אבל אני לא מבין מה התועלת מעבר לכך, אם רוצים לראות אותו ממשיך.

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 25 נובמבר 2013, 13:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
הסלע האדום כתב:
Charlie כתב:
הסלע האדום כתב:
pogi כתב:
מי שטרם הבין יבין אחרי הדרבי

מסכים. זה יהיה העיתוי שבו יתחילו לחשוב ברצינות על מאמן אחר.

אה, כן?!
וישלמו לרב"ש ולמאמן החדש שיבוא במקומו וליוסי אבוקסיס שמחזיק חוזה מהעונה שעברה? או שהרעיון הוא להחזיר את אבוקסיס, כי ממילא יש לו חוזה. היי, למה שלא נקח את פרדי דוד. אם יגיע לאירופה יישאר ואם לא אז לא ימשיך. רגע, יש לי דז'ה-וו.....

לא כתבתי שזה מה שצריך לעשות אלא מה להערכתי יקרה.

אתה באמת חושב שרמון וחג'ג' ישלמו לרב"ש ואבוקסיס משכורות ויביאו מאמן נוסף לשלם לו?! הם יעדיפו לקצץ בינואר כמה שניתן ולחכות לרוכש או להמשיך לקצץ בקיץ. האפשרות היחידה היא שרב"ש יתפטר אבל זה לא יקרה מ-2 סיבות:
1. כסף. והרבה.
2. היוקרה והכבוד שלו כמאמן. אם הוא יתפטר הוא יודה שנכשל ואין לו דרך לתקן ואחרי מה שהיה במכבי, רב"ש כנראה גמר את הסיפור שלו בקבוצות גדולות לשנים הקרובות.

אם הפועל לא מנצחת את ק"ש ואשדוד וחוטפת בדרבי (תסריט סביר בהחלט) אז כן, זה מה שלדעתי יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום
אין ספק שתסריט אימים כמו שתיארת יגרום לרעידת אדמה.
הפסדים לק"ש ואשדוד יהיו 3 הפסדים רצופים מתוכם 2 בבית ו-5 משחקים ללא ניצחון. במקרה כזה אולי יחליטו לחתוך אבל יחכו לדרבי, כמו שנה שעברה, כדי שהמאמן הבא לא יתחיל בתבוסה בדרבי. אלא שאני לא רואה את הפועל מפסידה לאשדוד בבית. היא אפילו יכולה להפתיע בק"ש שגם היא לא יציבה. וזו בדיוק הבעיה - חוסר היציבות. כל פעם שמרגישים ש"זהו, כלו כל הקיצין" הפועל מחברת 2 ניצחונות וההרגשה היא שדברים מסתדרים ואז שוב מפח נפש. לא אתפלא אם הפועל תנצח את 2 משחקיה הקרובים ואז תתרסק בדרבי וחוזר חלילה. לך תחתוך מאמן עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 13:31 
שער 7 הוא אדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
יצליח בגדול מבחינתי זה להנות במשחקים של הפועל.

הבנתי.
כנראה שאנחנו לא רואים את המושג הצלחה באותה צורה.
אוהדים של בני יהודה ומכבי פ"ת רוצים להנות במשחקים - אנחנו צריכים גם להביא קבלות,בטח עם תקציב כזה.
לשחק יפה זה אחלה ונחמד,אבל אם יש לך בסיס מסויים של שחקנים שאתה צריך לעבוד איתם כמו חמורים,והם לא ייראו כמו ברצלונה,ועדיין יביאו את התוצאות - זה מבחינתי החשוב.
מבחינת שמות הסגל הזה נראה כמו בסיס לקבוצה שאמורה הייתה לשחק יפה.
אבל בפועל,מדובר בחבורת חסרי אופי שכנראה רק במשחק פחות מהנה תצליח להביא את התוצאות,אם בכלל.
נותר רק לקוות לטוב.

להתעסק בהזיות על אליפות כשיש כאן קבוצה שלא משנה איזה תקציב תעמיד תעמיד תקציב כפול זה נחמד ומאוד צודק אבל לא ריאלי.
אנחנו כרגע צריכים להיות הקבוצה שכשמכבי יפשלו יהיו שם כדי לקחת ושם אתה מתחרה במכבי חיפה והפועל ב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מאמן
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 13:56 
19 כתב:
היתרון בדת הדרך והשיטה היא שבסוף כשלהנהלה נמאס וזורקים את המאמן, תמיד אפשר לומר שלא נתנו לו מספיק זמן.
אני לא ציפיתי לרוץ לאליפות השנה, גם כתבתי את זה בפגרה, אני כן ציפיתי שיהיו בהפועל 6-7 שחקנים ששווה להמשיך איתם גם בשנה הבאה, ומשם להמשיך.
כרגע נראה שיש רק אחד כזה, גילי ורמוט, שניים או שלושה אם גם מכניסים את איליץ' וקליימן.
כל השאר, גם היותר טובים שבהם, הם מקסימום שחקנים בסדר, כאלה שלא כל כך חשוב אם זה יהיה הם או מישהו אחר. כי יש כמוהם עוד הרבה. זה מה שהם מראים עד עכשיו. ועברנו כבר רבע ליגה. פה הבעייה ופה הנפילה.
את זה אי אפשר לתקן עכשיו, אז זה מה יש עד סוף העונה לפחות (וזה לא אומר שהוא לא צריך להמשיך גם בעונה הבאה, גם ככה מאמן יכול להצליח מאד בשנה איקס ולהתרסק בוואי, אין ערובה לשום דבר במקצוע הזה).

אז דמארי ושכטר הם "בסדר"? יפה לך.
ואגב, אם
אתה באמת חושב שהכל שטויות ורק הסגל וניהול הסגל רלוונטיים וכל השאר קשקושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 14:40 
יובל כתב:
"כולכם פה ביזיון. הפסדתי הרבה משחקים, אבל ככה בחיים לא הפסדתי. תעשו עכשיו כולכם פרצוף כאילו אכפת לכם, כאילו אתם עצובים, אבל אני יודע בדיוק מה אתם".

אוי ואבוי
מאיפה לקחת את זה? אני לא מוצא את זה בשום מקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
יובל כתב:
"כולכם פה ביזיון. הפסדתי הרבה משחקים, אבל ככה בחיים לא הפסדתי. תעשו עכשיו כולכם פרצוף כאילו אכפת לכם, כאילו אתם עצובים, אבל אני יודע בדיוק מה אתם".

אוי ואבוי

מה כל כך גרוע במה שהוא אמר להם? פעם ראשונה שהוא מדבר ישר ולעניין בלי לגנוב דעות והגיע הזמן שהשחקנים האלה ישמעו את האמת.
בלי קשר לאחריות הגדולה מאוד שיש לו על המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 14:47 
זה נשמע שהוא מאבד אותם
וגם זה שחצני להגיד הפסדתי מה זה הפסדתי? הפסדנו
אתה מפיל את הכל על השחקנים?..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 14:57 
אלון כתב:
יובל כתב:

אוי ואבוי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4457449,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי ממהר להתרשם יותר מידי מהציטוט הזה.
זה משהו שנאמר בין המאמן לשחקנים. אנחנו לא באמת יודעים מה הדינמיקה ביניהם, או מה נאמר לפני, ומה אחרי.
כולה הדלפה של מישהו שזה מה שהתאים לו להדליף.
אז ככה שהציטוט הזה לא באמת מעניין, ובטח לא שווה ניתוחים על גבי ניתוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: