החתול של שרדינגר כתב:
chimpfive כתב:
Yalla Hapoel כתב:
chimpfive כתב:
עונה הבאה צריכים לעשות מהפך וקודם כל להביא מגנים שיודעים לשחק כדורגל מודרני, כלומר כאלה שיכולים לתרום בהתקפה לעבור שחקן ולתת קצת הגנה, בלי משחק אגפים ועם הכלום קישור שיש לנו אנחנו נדשדש. ודגני מגן מאוד לא יציב לצערי.
תגיד לי,מתי היה לך מגן בהפועל שיודע לעשות הגנה והתקפה?
גם דדי הגדול בשמאל של הדאבל עשה הרבה חורים בהגנה אותה עונה , קנדה היה לא יציב , בונדר היה טוב בהגנה חלש בהתקפה , ועל חוטבא ופנטסיל מיותר לדבר?
עמדת המגן הימני הכי פחות זקוקה לחיזוק , צריך לחזק את האמצע בדחיפות.
בגלל זה כתבתי די במפורש - מהפך, מה מזיז לי מה היה עד היום? אתה יכול להסתפק בבינוניות וכלום משחק אגפים, אני בטוח שבתקציב אפשר להביא מגנים ברמה גבוה ולא הדרעק שיש לנו כל עונה, ודדי היה שינוי מרענן והרבה בזכות הנוכחות שלו היינו קבוצה שוטפת, לפחות בעונה הראשונה שלו.
אולי די כבר עם השקר הזה? למרות התחרות הקשה בן דיין היה אולי המגן הכי גרוע בהפועל בשנים האחרונות, שלא ידע לפתוח את המשחק בהתקפה כמו שמגן אמור לעשות אלא פשוט היה עולה ומחכה להזדמנות להתגנב לרחבה, והיה חור בהגנה שאנטבי היום היה מתבייש בו. רק שבהגנה היה את באדיר הבלתי נגמר ודגלאס ואניימה וידין שגרמו לחורים שלו לא להיות כאלה נוראים, ובהתקפה לא הפריע שהוא לא פתח את המשחק כי שכטר וורמוט היו בשיא היכולת בנוסף לווצ'יצ'וויצ' ו/או זהבי, ככה שהיכולת שלו להתגנב לרחבה מדי פעם בתור חלוץ שלישי גרמה ל11 הגולים שלו ליצור את האשליה שהוא מגן התקפי טוב.
יכול להיות שליאור לוי איכשהו מתקרב לפנטזיה של מגן שיודע לתרום בהתקפה ולפתוח את המשחק בלי להיות חור בהגנה, ואם היה לנו עוד אחד כמוהו רק עם רגל שמאל זה היה אידאלי, אבל אין, ובכל מקרה, לא דגני הוא הבעיה שלנו.
11 שערים זה שקר, וכמות הבישולים גם, הבנתי. וכל מה שתיארת זה מה שמגן אמור לעשות לעלות למעלה לחכות לכדור ולפתוח מהאגף לאופציות, רק שהוא ידע לעבור שחקן ולא להסתבך יותר מדי, בהגנה הוא לא היה מבריק כמו רוב המגנים התוקפים בעולם, בשביל זה יש לך בלמים.
ליאור לוי אתמול הראה כמה שהוא מוגבל.
אבל למה להיכנס לדיון הישן הזה? זה לא ברור שחייבים מגנים שיודעים לשחק קדימה ולתת עוד אופציות? זה לא ברור שצריך לידם קשרים שיעזרו וישחקו באגף ולא באמצע עם בלוקים כמו סאשה בריאן וגורדנה? ובמקום לקנות שחקנים נוצצים שלא תורמים כלום, חייבים להתחיל להשקיע בשחקנים שיודעים לשחק באגפים, מגנים, קשרים וכו'.
רק שאין כסף וכל המועדון הזה על סף פשיטת רגל אז זה כנראה דיון דמיוני.