נועם שחם כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
בנתניה היציע שאיכלס את יושבי שער 5 הוא יציע של כיסאות מתקפלים, כולם עמדו עליהם וקפצו עליהם כל המשחק ואני לא זוכר שראיתי שם כיסא שבור אחד.
אוהדים תמיד עומדים וקופצים על הכיסאות, במיוחד בגוש המעודד אבל לא רק(אני זוכר שבעונה שאחרי החלפת הכיסאות חצי מהיציע עוד ניסה לעמוד עליהם). באופן כללי, אני לא מצליח לחשוב על שם מגרש בארץ שהכיסאות בו, בין אם הם מקובעים, מיועדים לעמידה, או מתקפלים, נשברים בכמויות בכל משחק שהאוהדים עומדים עליהם, ובטח לא המקרה המגוכך ששורות שלמות קורסות בגלל "מי שלא קופץ צהוב".
יכול להיות שהאוהדים צריכים להבין את זה שספציפית ביציעים האלה בבלומפילד אי אפשר לעמוד על הכסאות, אבל בתאכלס-כל גוש מעודד עומד על הכסאות, והנחת היסוד שאף פעם לא יעמדו עליהם זאת שגיאה, והעובדה שכל פעם שזורקים לשם קהל שמעודד וממלא את היציע נשברים עשרות כיסאות במקרה הטוב היא הדגמה חיה ל"דברים זולים עולים ביוקר".
ושוב, אתה מתעלם מן העובדה שכששער 7 מאוכלס בבעלי המנויים באורח פלא שום כיסא לא נשבר.
נועם, כששער שבע מכיל את בעלי המנויים הרגילים, הם לא עומדים על הכסאות בדרך כלל.
שוכני שער חמש רגילים לעמוד על הכסאות. כך הם נוהגים אצלם.
מה גם שאתמול, בגלל הצפיפות, עמדו אנשים גם בתחתית היציע, מה שאילץ את השורות התחתונות לעמוד על הכסאות, אחרת הם לא היו רואים את המשחק.
וכך כל היציע בעצם נעמד על הכסאות. לא היתה ברירה (לפחות בחלק הדרומי, הקרוב לשער 8).