תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 23:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלה שהתחילו עם ה"כל מי שלובש אדום קופץ"
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2013, 23:43 
[quote="bergkamp"]אז בעיניך זה פאתטי. זה תמיד היה ככה וכן, מי שעומד במרכז שער 5 אמור לבוא קודם כל כדי לעודד. לחץ על השופט בטח יעזור, אבל אני לא רואה שבשער 7, שער 2 ושער 8 מפעילים לחץ על השופט.[/quote
בלא מעט מקרים שער 2 הפעיל לחץ על השופטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2013, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
bergkamp כתב:
אז בעיניך זה פאתטי. זה תמיד היה ככה וכן, מי שעומד במרכז שער 5 אמור לבוא קודם כל כדי לעודד. לחץ על השופט בטח יעזור, אבל אני לא רואה שבשער 7, שער 2 ושער 8 מפעילים לחץ על השופט.
אם לא שער 2, מכבי פ"ת לא נשארת ב-10 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2013, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
לירון האדום כתב:
bergkamp כתב:
אז בעיניך זה פאתטי. זה תמיד היה ככה וכן, מי שעומד במרכז שער 5 אמור לבוא קודם כל כדי לעודד. לחץ על השופט בטח יעזור, אבל אני לא רואה שבשער 7, שער 2 ושער 8 מפעילים לחץ על השופט.

והשוער של רעננה לא מקבל צהוב באמצע המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
MoToBOy כתב:
ערן כתב:
לירון האדום כתב:
bergkamp כתב:

!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2013, 23:53 
הייתי עם חבר ב7 בגוש המעודד ודקה 20 ברחתי משם.
ראבאק,רוצים לעודד ולדחוף את הקבוצה אבל אי אפשר לראות תמשחק בכלל.. דגלים כל כך מיותרים ומעצבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2013, 23:54 
ניצחת איתי הכל כתב:
MoToBOy כתב:
ערן כתב:
לירון האדום כתב:
bergkamp כתב:

!!!!

!!!

וואו, גל ניר קיבל צהוב. זה מאוד מנע ממנו לבזבז זמן בהמשך.

ואתם משכנעים את המשוכנע, אני במשחק מגיב לאירועים ואפשר לראות אותי שורק אחרי כל שריקה נגדנו, גם אם ברור לי שהשופט צודק. אני גם חושב שצריך להפעיל לחץ על השופט הרבה יותר, אבל אם אני מנסה לנתח אז זה מה שקורה: פעם יותר אנשים היו מתחילים שירים וזה לא בהכרח היה מגיע מהמעקה. היום נוצרה מן בלעדיות כזו, שרק דרך המעקה מתחילים שירים. זה גורם לכך שהאנשים שבכלל לא רואים את המשחק מתחילים שירים ומן הסתם החיבור לאירועים פחות טוב ממה שהיה פעם (ניוזפלאש: מאז הכנסת התופים העידוד הרבה פחות "חי" את המשחק).

ולאיש שהשווה את אנשי המעקה לאנטבי, אתה לא שווה תגובה. אף אחד לא מגיע למשחקים כי משלמים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2013, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
!!!

ציטוט:
וואו, גל ניר קיבל צהוב. זה מאוד מנע ממנו לבזבז זמן בהמשך.

ואתם משכנעים את המשוכנע, אני במשחק מגיב לאירועים ואפשר לראות אותי שורק אחרי כל שריקה נגדנו, גם אם ברור לי שהשופט צודק. אני גם חושב שצריך להפעיל לחץ על השופט הרבה יותר, אבל אם אני מנסה לנתח אז זה מה שקורה: פעם יותר אנשים היו מתחילים שירים וזה לא בהכרח היה מגיע מהמעקה. היום נוצרה מן בלעדיות כזו, שרק דרך המעקה מתחילים שירים. זה גורם לכך שהאנשים שבכלל לא רואים את המשחק מתחילים שירים ומן הסתם החיבור לאירועים פחות טוב ממה שהיה פעם (ניוזפלאש: מאז הכנסת התופים העידוד הרבה פחות "חי" את המשחק).

ולאיש שהשווה את אנשי המעקה לאנטבי, אתה לא שווה תגובה. אף אחד לא מגיע למשחקים כי משלמים לו.
[/quote]התופים צריכים להוביל את הפעלת הלחץ על השופטים
ברגע שמתחילים לקלל או לשיר נגד שופט והתופים ממשיכים בשיר מונוטוני מעצבן כלשהו אז אי אפשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
bergkamp כתב:
19505 כתב:
כל שער 7 + שער 8 עם הידיים למעלה , עושים רעש , חושבים שמתחיל 'הפועל אני תמיד אוהב אותך' ,
והמפגרים על הגדר מתחילים לשיר שיר שבדיוק 100 אוהדים מכירים.
לא צוחק , בגלל זה קיבלנו גול .

מדויק, רק שלא בגלל זה קיבלנו גול כמובן, גם אם ממש תרצה לשכנע את עצמך.
בחירת השירים חייבת להשתפר, יש שני חבר'ה חדשים, חילופי משמרות קוראים לזה, תנו להם זמן. הם באים מאהבה ומרצון להצליח. הערות בונות יעזרו הרבה יותר מאשר להאשים אותם בגול.

גם יגאל משחק בהפועל ורוצה להצליח מה לעשות שהוא לא יכול.
כל האחריות היא על האולטראס העיקר יודעים לעשות ציורים,תמשיכו לצחוק על הקהל של מכבי אבל כבר שנים הוא מזיין אותנו בעידוד(אגב גם חיפה).
הקהל של מכבי פח כמונו. הקהל של חיפה לא שווה התייחסות כי על כל דקת עידוד יש שם עשר דקות של איחולי סרטן למאמן

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 00:09 
בימים שמכבי היו קבוצה בינונית כמו שאנחנו עכשיו היה שם בית קברות. אני מקווה שגם בתקופות רעות לא נגיע לשפל שהם היו מגיעים אליו אז, כי הם באמת היו קהל שהוא גם גרוע וגם פוגע בקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 00:12 
תצחקו תצחקו אבל אני טוען שזה גם אחת הסיבות לאיבוד ההפרש בכדורסל עם בחירת שירים מאוד מוזרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 00:24 
אין מה לעשות, המצב הזה הוא תולדה של העובדה שבארץ הגעת לגיל 25 אז פאדיחה לעודד ולהתעסק בקהל.
הדור הצעיר לוקח את המושכות ולאף אחד לא איכפת, אז ככה זה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
אין מה לעשות, המצב הזה הוא תולדה של העובדה שבארץ הגעת לגיל 25 אז פאדיחה לעודד ולהתעסק בקהל.

מה פאדיחה בבית"ר ממוצע גילאים בגוש המעודד הוא גבוה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 00:28 
ניצחת איתי הכל כתב:
the worker כתב:

אני ממש לא חושב ככה, אבל זאת התפיסה, תסתכל סביבך בשער 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 00:31 
the worker כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
the worker כתב:

אצלנו זה ככה,בביתר ובמכבי זה לא ככה,ובאירופה זה לא ככה,ובכל העולם זה לא ככה,מעניין מאיפה באה הבעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
אולי בבית"ר זה לא ככה, במכבי זה ועוד איך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 01:24 
עד 2004 היה לנו את הגוש המעודד הכי מבוגר בארץ בוודאות. ממוצע גילאים שעמד על 25, שזה אומר אנשים בני 30-35 לצד אנשים בני 18-21. מכורח הנסיבות היו חילופי משמרות. מסכים שבארץ זה פדיחה להתעסק בעידוד אם אתה "מבוגר", אבל יש פה עם דפוק ומדינה רקובה ככה שזה הדבר האחרון שמטריד אותי לדעת למה הוא קרה.
בשורה התחתונה, בחירת השירים במשחקים עם קהל גדול כמו היום חייבת להשתפר. חייבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 01:42 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
the worker כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
the worker כתב:

אצלנו זה ככה, בביתר ובמכבי זה לא ככה , ובאירופה זה לא ככה,ובכל העולם זה לא ככה,מעניין מאיפה באה הבעיה

:LOL2: :LOL2: :LOL2:
במכבי זה הרבה יותר ילדים, הרבה יותר צעירים. בבית"ר זה אנשים מבוגרים אבל עם מנת משכל של ילדים, קטנים, מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
the worker כתב:

לא חשבת על זה שאולי כל עניין הדגלים כבר המאיס את עצמו על כאלה שרוצים לעודד וגם לחיות את המשחק תוך כדי אז הם פשוט לקחו ימינה או שמאלה ואז נשארו בגוש רק ילדים שגם הם בכלל לא מעודדים?
ברגע שהרגלת את כולם שהאפשרויות הן או לעודד או לראות משחק במה אתה חושב שרוב האנשים, במיוחד אלה ששילמו על המנוי/כרטיס ואולי קצת פחות אלה שאנשים אחרים מממנים, יבחרו?
למה בכדורסל שהדגלים מוגבלים לאיזור מסוים יש הרבה יותר מעודדים לדעתך, כולל מבוגרים יותר והרבה יותר ביציע התחתון?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלה שהתחילו עם ה"כל מי שלובש אדום קופץ"
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 02:36 
זה הרבה עניין של ״אם״. כי במשחקי חוץ של הכדורסל ממוצע הגילאים גבוה יותר, ובכל זאת תמיד יש עידוד טוב - גם בקרב אנשים שאין להם זין לפתוח את הפה בבלומפילד. מצד שני, איך יפתחו את הפה אם יש להם דגל מול הפנים והם לא יכולים לראות ולהשפיע על המשחק. יש הרבה בעיות בקהל של הפועל, שלא ייפתרו ביום אחד, אבל האטרף והדקות שצריך לדחוף בהן את הקבוצה נעלמות כי ״צריך לשיר את השיר החדש״. שאגב, בכדורסל יכול ללכת פיקס כמו ״איפה שתהיי - כמו נרקומן אני...״. מרבית הקהל בבלומפילד מגיע לראות כדורגל ולא לעבוד, וזה בסדר, אז במקום לשנות את כל העולם - הגיע הזמן שמובילי העידוד יעשו חושבים. אם ידעו להפעיל את הקהל בצורה נכונה - כולם ירוויחו, גם אלה שמייצגים אותנו על הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 02:45 
סמל אישי של המשתמש
בלי שום קשר לביקורת שיש לי על האולטראס שכבר מזמן יצאו מפרופורציות והפכו את עצמם לעיקר ואת הפועל תל אביב לעניין שולי כל מי שהיה היום יודע שכל זיון מוח על בחירת השירים הוא בסך הכל זיון מוח על בחירת השירים.
שער 7 שהיכרנו בצעירותנו מת. נפטר. לא עוד עמנו. הי"ד. חדל מהתקיים. לא יעוף יותר אל יערות הפרא של קו המשוה.
כיום חתונה פולנית באחוזת ראשונים עושה יותר רעש משער 7 כשהכדור אצל היריבה.
כיום בית עלמין בשישי בערב תורם יותר משער 7 לעידוד.
כיום השתלמות פנטומימאים דוחפת את הקבוצה (ולא רק במורד מדרגות נעות בלתי נראות) יותר משער 7.
כיום הכבידה של נוצה מפעילה יותר לחץ על השופט משער 7.

אז כמובן שלשער 7יסטים יהיה קל יותר להתלונן על בחירת שירים מאשר ממש לעשות את הדבר המתבקש/לא יאומן וממש לשיר.
כמובן שלשער 7יסטים יהיה קל יותר להתלונן על הגוש המעודד בשער 5 שהוא מנותק מהמשחק וממשיך לעודד מונוטונית גם כשצריך לתת איזו דקה של בוז מאשר לתת בעצמם דקה של בוז בזמן שהגוש המעודד ימשיך לעודד מונוטונית.
אבל למה ששער 7יסטים יעשו משהו כשיש להם פורום לחזור אליו ולבכות כשהמשחק ייגמר?

בנימה אישית יותר כמה טוב שמשחק חוץ נגד בני יהודה יש רק פעם או פעמיים בשנה, מקסימום שלוש, ובמרווחים גדולים כך שהסיוט נעשה יותר נוח.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 08:02 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לבחירת השירים החלשה, הסיבה האמיתית לדעתי לעידוד החלש אתמול היא שהעומס בשער 7 יצר מצב שבו במרכז הגוש ישבו אנשים שלא רצו לעודד אלא לראות את המשחק ממקום טוב, והרבה חבר'ה שכן רצו לעודד אבל נכנסו מאוחר לא מצאו מקום באמצע.
תוסיפו את העובדה ששער 7 זה מקום של מקומות "קבועים" ומאמין שהיו הרבה מהחבר'ה האלה שהתיישבו שם כמו תמיד בלי קשר לעובדה שזה אמצע הגוש.
ונהיה גוש קטן מפוזר ולא מגובש. ולמרות זה בחירת השירים סירסה כל הזדמנות לטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
עד מתי נמשיך לקשקש פה על בחירת השירים? השתגעתם לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עד מתי נמשיך לקשקש פה על בחירת השירים? השתגעתם לגמרי

יש אנשים שחושבים שזה חשוב. אם אתה לא חושב כך, אתה מוזמן להתעלם מהאשכול.

כל מילה של המשתמש ברגקאמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלה שהתחילו עם ה
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 09:01 
ברגר כתב:
זה הרבה עניין של ״אם״. כי במשחקי חוץ של הכדורסל ממוצע הגילאים גבוה יותר, ובכל זאת תמיד יש עידוד טוב - גם בקרב אנשים שאין להם זין לפתוח את הפה בבלומפילד. מצד שני, איך יפתחו את הפה אם יש להם דגל מול הפנים והם לא יכולים לראות ולהשפיע על המשחק. יש הרבה בעיות בקהל של הפועל, שלא ייפתרו ביום אחד, אבל האטרף והדקות שצריך לדחוף בהן את הקבוצה נעלמות כי ״צריך לשיר את השיר החדש״. שאגב, בכדורסל יכול ללכת פיקס כמו ״איפה שתהיי - כמו נרקומן אני...״. מרבית הקהל בבלומפילד מגיע לראות כדורגל ולא לעבוד, וזה בסדר, אז במקום לשנות את כל העולם - הגיע הזמן שמובילי העידוד יעשו חושבים. אם ידעו להפעיל את הקהל בצורה נכונה - כולם ירוויחו, גם אלה שמייצגים אותנו על הדשא.

עוד פעם ההשוואה לכדורסל???
נמאס כבר להסביר לכם שזה רק נראה לכם שיש בכדורסל "יותר טירוף" ו"מעודדים יותר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 09:50 
JustZiv כתב:
ברגר כתב:

אתה לא מבין זיו.
הטרנד הישן היה להסתלבט על הכדורגל ולהלל את הכדורסל.
עכשיו הטרנד הוא להאשים בכל דבר שקורה את אולטראס הפועל.
האשכול הזה הוא מעין שילוב של הטרנדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 09:55 
ItaiH6 כתב:
בלי שום קשר לביקורת שיש לי על האולטראס שכבר מזמן יצאו מפרופורציות והפכו את עצמם לעיקר ואת הפועל תל אביב לעניין שולי כל מי שהיה היום יודע שכל זיון מוח על בחירת השירים הוא בסך הכל זיון מוח על בחירת השירים.
שער 7 שהיכרנו בצעירותנו מת. נפטר. לא עוד עמנו. הי"ד. חדל מהתקיים. לא יעוף יותר אל יערות הפרא של קו המשוה.
כיום חתונה פולנית באחוזת ראשונים עושה יותר רעש משער 7 כשהכדור אצל היריבה.
כיום בית עלמין בשישי בערב תורם יותר משער 7 לעידוד.
כיום השתלמות פנטומימאים דוחפת את הקבוצה (ולא רק במורד מדרגות נעות בלתי נראות) יותר משער 7.
כיום הכבידה של נוצה מפעילה יותר לחץ על השופט משער 7.

אז כמובן שלשער 7יסטים יהיה קל יותר להתלונן על בחירת שירים מאשר ממש לעשות את הדבר המתבקש/לא יאומן וממש לשיר.
כמובן שלשער 7יסטים יהיה קל יותר להתלונן על הגוש המעודד בשער 5 שהוא מנותק מהמשחק וממשיך לעודד מונוטונית גם כשצריך לתת איזו דקה של בוז מאשר לתת בעצמם דקה של בוז בזמן שהגוש המעודד ימשיך לעודד מונוטונית.
אבל למה ששער 7יסטים יעשו משהו כשיש להם פורום לחזור אליו ולבכות כשהמשחק ייגמר?

בנימה אישית יותר כמה טוב שמשחק חוץ נגד בני יהודה יש רק פעם או פעמיים בשנה, מקסימום שלוש, ובמרווחים גדולים כך שהסיוט נעשה יותר נוח.

הודעה מיותרת, טפשית ומתנשאת.

ממני, "שער 7יסט" גאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 09:58 
ניצחת איתי הכל כתב:
bergkamp כתב:
19505 כתב:
כל שער 7 + שער 8 עם הידיים למעלה , עושים רעש , חושבים שמתחיל 'הפועל אני תמיד אוהב אותך' ,
והמפגרים על הגדר מתחילים לשיר שיר שבדיוק 100 אוהדים מכירים.
לא צוחק , בגלל זה קיבלנו גול .

מדויק, רק שלא בגלל זה קיבלנו גול כמובן, גם אם ממש תרצה לשכנע את עצמך.
בחירת השירים חייבת להשתפר, יש שני חבר'ה חדשים, חילופי משמרות קוראים לזה, תנו להם זמן. הם באים מאהבה ומרצון להצליח. הערות בונות יעזרו הרבה יותר מאשר להאשים אותם בגול.

תעיפו אותם משם כבר נמאס
שאלעד יחזור כבר לגדר !
אלעד מאור ופואד
מה הקטע שלכם כוסאמק זיינתם תיציע עם הילדים האלה

מישהו עובד אצלך??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 10:10 
idan כתב:
JustZiv כתב:
ברגר כתב:

אתה לא מבין זיו.
הטרנד הישן היה להסתלבט על הכדורגל ולהלל את הכדורסל.
עכשיו הטרנד הוא להאשים בכל דבר שקורה את אולטראס הפועל.
האשכול הזה הוא מעין שילוב של הטרנדים.

לא מעניין אותי טרנדים, האשמות, זיוני מוח. בגדול, בשנים האחרונות אנחנו חרא קהל וזה כולל אותי שלא מעודד שנייה.

אבל בקשר לעניין עצמו, להשוות בין אולם כדורסל למגרש כדורגל כשבשניהם אותה כמות מעודדים פחות או יותר, זאת השוואה שגויה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: