תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 23:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עבדורחימי
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
יצחק זה ממש שיפור עצום.
ממש הכרחי להשאיר אותו ולהשאיל את עדן שרם לראשל״צ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עבדורחימי
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 19:00 
יובל כתב:
צור ש. כתב:
יובל כתב:
אלון כתב:
Fez כתב:
עבדורחימי נחשב שחקן מוכשר מאוד בקרואטיה ונתן יופי של עונה שנה שעברה. היה מבוקש בלא מעט קבוצות באירופה. כל מי שבדק כאן את הנושא (גם מול קרואטים שמבינים עניין) אמר שזו החתמה טובה. גם הסיכון שלקחנו איתו הוא לא גדול כי מדובר בהשאלה. סה"כ הוא מסוג השחקנים שאנחנו צריכים להביא.
הפציעה שלו לא היתה אמורה להיות פציעה משמעותית.

כל הבכיינות הנוכחית היא חכמה בדיעבד.
קורה שעושים החתמות טובות ודברים לא מסתדרים מכל מיני סיבות.

הסיכון איתו עצמו לא גדול אבל ההשפעה על הקבוצה כן
אנחנו היינו צריכים שחקן הרבה יותר בטוח ממנו בנתיים אנחנו מסתדרים
אבל ציפיתי ועוד הרבה פה שנביא קשר באמת טוב שיוריד את העומס מורמוט ויהפוך אותנו ליותר קטלניים
נכון שיש אילוצים כספיים אבל בכל זאת דיברו פה על אריק פריירה ברצינות

הכישלון הגדול הוא בכל ההחתמות המיותרות לפני היציאה למחנה אימונים: עמוס, יצחק, פדידה, מסיקה, צ'קול, אנטבי. אולי מגן ימני מחליף היינו צריכים בכל מקרה אבל זה באמת חלק שולי בכל הסיפור. במקום כל אלה היית יכול להוסיף למשכורת של סאשה ולהביא שחקן ברמה הרבה יותר גבוהה, וכנ"ל עם זגורי, שמשום מה הזו פה שהוא ברמה של בן-חיים.
עבדורחימי הובא בכלום כסף, ולא על חשבון שום דבר אחר - זה היה הוא או כלום. על הנייר היה מדובר בכישרון שמגיע אחרי עונה טובה, רק חבל שהוא הגיע בלי רגל.

ממש כישלון עצום ההחתמה של עמוס, יצחק, פדידה וכו...שנים שנבכה על זה.

נו באמת...
צ'קול שיחק עד כה שני משחקים והיה בסדר גמור, פדידה הוא שחקן שהרבה שנים דיברו פה על הכישרון והפוטנציאל שלו, רן יצחק גם לדעתי הוא רכש מיותר ושרם ראוי לקבל דקות אבל ביזיון? נו באמת...

זגורי הוא שחקן רוטציה בסדר גמור לליגת העל וצריך לזכור שבן חיים לא היה הברקה גדולה בהפועל.

אפשר לחשוב שמתמודדים כאן עם אריות אירופה כל שבוע, רוב הזמן אתה משחק מול עשאל בן שבתים ויובל אבידור.

כן, רק עמוס עולה 1.1 מיליון שקל בשנה, לא כולל ה-600 אלף שצריכים לשלם לק"ש בקיץ הבא. בהחלט השקעה פרופורציולנית לשוער השני בטיבו בסגל (במקרה הטוב שבו לא נאבד בינואר את השוער היותר טוב). רן יצחק, עוד 700 אלף שקל על שחקן פחות טוב מעדן שרם. שניהם ביחד עולים פי שניים מסאשה. במקומם היה אפשר להביא שחקן יקר פי שלושה לתפקיד הכי חשוב במגרש, שאולי גם אשכרה מתאים לקבוצת צמרת עם שאיפות בליגה ובאירופה ולא לקבוצת מרכז טבלה במקרה הטוב. צ'קול לא עבר שחקן או עשה פעולה התפקית אחת בשני משחקים מול שתי קבוצות שלא עברו את החצי, אז על סמך מה בדיוק אתה קובע שהוא היה בסדר גמור? ומה עם מסיקה, פדידה ואנטבי? אפשר לחשוב ששחקני כדורגל ועוד בהפועל תל אביב מרוויחים שכר מינימום. יש לנו הכי הרבה deadwood בליגה אחרי מכבי חיפה (וגם זה לא בטוח), אבל בעוד שאצלם זה סתם יוצא מהכיס של שחר, אצלנו כל הרכישות המיותרות האלה מצטברות לעול כלכלי שלא מאפשר חיזוק רציני.

חלק מהשחקנים גם חתומים לחוזי ארוכי טווח, אז בהחלט נבכה על העול שלהם גם בעתיד, כמו עם אלרואי כהן, תומר בן יוסף, מחמוד עבאס ושאר יצורים שגוררים את החוזים שלהם.

יופי שזגורי שחקן רוטציה, הדוגמה המושלמת לבנייה העקומה של הסגל, כי הוא הובא בתור המחליף של בן חיים להרכב ועם שכר של אחד כזה.

והטיעון המנצח, איזו תחרות יש לנו. אין ספק, במקום להיות מעל הליגה אנחנו צריכים להתאים את הרמה שלנו אליה. אתה יכול לייעץ בבקשה למכבי לעשות אותו דבר?

מה סאשה מפריע לך שכל הזמן אתה מציין אותו ? הוא שחקן מצויין ורכש עוד יותר מצויין והוא ממש לא הבעיה שלנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
dino כתב:
tadmored כתב:
התאמן היום רגיל
היה אימון קליל של משחקונים

רב"ש מדבר איתו בכלל בזמן המשחקונים?

קשה לי לראות את רב"ש מכזה מרחק :LOL2:

רציני, הוא מדבר ובאמת משתתף באימונים או שהוא קונוס בסגנון של בן יוסף שבא לאימונים כדי להחתים כרטיס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
יש לו כבר שיר שחקן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 21:29 
עוד עלול להיות פה פוטנציאל לפורמאלין שתדעו לכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
יש לו כבר שיר שחקן ?

מחככככהההה כבר שעות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אל באנדי כתב:
יש לו כבר שיר שחקן ?

מחככככהההה כבר שעות...

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: