תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 14:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "אנטבי הוא מעל הכל"
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
או "אנטבי כמשל".

השיר המקורי מדבר על הדרבי שהוא מעל הכל, כאשר אותם אנשים ששרו את זה לא היססו רגע לפני שקיללו את אנטבי על עוד "טעות" בצד שמאל.
אין כאן עיסוק בשאלה האם אנטבי טוב או רע ומה איכויותיו וסגולותיו המקצועיות, אלא אמירה שאם אנטבי משחק בצד שמאל אז כרגע הוא הכי טוב בעולם,
גם אם אנחנו משקרים את עצמינו במודה. כי זה בעצם התפקיד שלנו כאוהדים, לחיות בשקר פעם בכמה זמן למשך שעה וחצי ואולי קצת יותר. בהם אלו שמשחקים
תחת נס הפועל ת"א הם השחקנים הטובים בעולם, והם חלום שהתגשם עבורינו האוהדים.

ובנימה קצת יותר מעשית, אני בטוח שאנטבי היה רוצה לשמור על רשת נקייה, לבשל 20 גולים בעונה ולהבקיע עוד 15, כאשר כל פעם שהוא עובר את החצי זה "חצי שער", אני בטוח שאלרואי כהן חלם והוא כרגע מבואס רצח שתקופתו בהפועל לא נראתה בדיוק כמו החודש החלומי של הניצחונות בדרבי ועל חיפה. בסופו של דבר רובינו,
נחזור למשפחה, לעבודה ולעיסוקינו היומ-יומים, בשבילם זאת העבודה ובניגוד לעבודות אחרות זה גם חלק גדול מעיסוקם השותף. הצלחתם / והצלחת הקבוצה בהתאם חשובה להם הרבה יותר מאשר לנו, גם אם מחר הם יחתמו במכבי בשביל עוד כמה גרושים, כי את הכמה גרושים הם "ישיגו" ע"י הצלחה באדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: "אנטבי הוא מעל הכל"
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 11:08 
אין מה לקלל אף שחקן של הפועל על רקע מקצועי בכל מקרה, אין בזה שום תועלת אלא להיפך. וזה כמובן לא נוגע רק לאנטבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
צודק.
אבל בדיוק בגלל זה שיסיק את המסקנות ויפרוש כבר הנודניק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 11:36 
אתה לא צריך לקבוע לאנשים איך לחשוב אני לא מסכים עם מה שאתה אומר
אני לא אקלל את יגאל ואם הוא ישחק גם אעודד אותו אבל אין סיכוי שאחשוב שהוא הכי טוב בעולם למשך שעה וחצי
אני מקווה גם שאני לא אצטרך בכלל להגיע לסיטואציה הזו כי יגאל לא צריך לראות דשא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שאתם מתעסקים ביגאל,
ואת השורה שפותחת את ההודעה יגאל כמשל... אתם מפספסים.
כן בזמן משחק השחקנים של הפועל הם הכי טובים בעולם, לא רונאלדו ולא מסי ולא אף אחד אחר, בשבילנו האוהדים כי זה מה שאנחנו - אוהדים.
אין בזה דבר רציונאלי, כי אין באהדה דבר רציונאלי, ולכן אני ממש לא מבקש ממך לחשוב, ההפך הוא הנכון אני מבקש להפסיק לחשוב,להתנתק
מהכל ולחזור להיות ילד קטן שמאמין באמונה שלמה שהפועל הם הכי טובים, לחזור להיות ה"אוהד הפשוט והתמים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: