תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום שלישי 20/8
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 20:55 
אריק? האמא של הפליימייקר.
אגב, נוסא יכול היה להתאים לנו..ססאמק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
RedFox כתב:
יובל כתב:
אני לא חושב שהוא בדיוק מה שאנחנו צריכים, הוא חלוץ שני שעיקר התרומה שלו היא שערים ובישולים. גם אריק דרך אגב. אנחנו צריכים פליימייקר.

אריק ופדרו גלבאן זה האמא של הפליימיקרים, לא יודע מה נסגר איתך.
יש רק שחקן אחד בעולם שעונה על התיאור של מה שאתה רוצה בהפועל וקוראים לו צ'אבי.

ג'רארד,נאתכו,איגבור,אלונסו,פירלו,סקולס,למפארד,בואטנג
שחקן בסגנון הזה חסר לנו

מסי, רונאלדו ופיקה. טוב שלא נתת פה קשרים מאלף סוגים שונים. איגיבור ופליימיקר... נו באמת.
מה לורמוט ולאמצע? לא הספיקה לכם הפרסה הזאת? הוא לא פליימיקר, הוא שחקן קו מעולה וזהו פה זה נגמר.

כן אני רואה את אריק פריירה יורד למטה ומקבל כדורים מהאמצע, ראיתי אותו עושה את זה בצמד המשחקים מולנו, אתה מוזמן לצפות שוב.
ראיתי גם את פדרו עושה את זה בליגה הישראלית לא מעט, יותר קשה לו כי הוא קצת שמנמן אבל הוא בהחלט מסוגל לעשות את זה.
היום אין כזה דבר כמעט מתחת לחלוץ, כל שחקן כזה גם מגיע יותר אחורה ולצדדים ומשמש כשחקן חופשי והפליימיקר, כי זה פשוט לא רלוונטי בכדורגל המודרני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 21:06 
זה לא תפקיד לשחקן עצלן ופדרו גלבאן כזה.

וזה תפקיד שדורש יכולות הגנתיות סבירות, וגם יכולת מסירה ארוכה.
גלבאן שחקן טוב אבל הוא לא זה.
הרשימה שסימרוטיץ נתן די מדוייקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 21:08 
RedFox כתב:
סימרוטיץ כתב:
RedFox כתב:
יובל כתב:
אני לא חושב שהוא בדיוק מה שאנחנו צריכים, הוא חלוץ שני שעיקר התרומה שלו היא שערים ובישולים. גם אריק דרך אגב. אנחנו צריכים פליימייקר.

שחקן בסגנון הזה חסר לנו

מסי, רונאלדו ופיקה. טוב שלא נתת פה קשרים מאלף סוגים שונים. איגיבור ופליימיקר... נו באמת.
מה לורמוט ולאמצע? לא הספיקה לכם הפרסה הזאת? הוא לא פליימיקר, הוא שחקן קו מעולה וזהו פה זה נגמר.

כן אני רואה את אריק פריירה יורד למטה ומקבל כדורים מהאמצע, ראיתי אותו עושה את זה בצמד המשחקים מולנו, אתה מוזמן לצפות שוב.
ראיתי גם את פדרו עושה את זה בליגה הישראלית לא מעט, יותר קשה לו כי הוא קצת שמנמן אבל הוא בהחלט מסוגל לעשות את זה.
היום אין כזה דבר כמעט מתחת לחלוץ, כל שחקן כזה גם מגיע יותר אחורה ולצדדים ומשמש כשחקן חופשי והפליימיקר, כי זה פשוט לא רלוונטי בכדורגל המודרני.

כרגיל אתה חושב שאתה יודע יותר טוב מכולם, אבל האמת ככל שעובר הזמן אתה רק מביך את עצמך, כל השחקנים שרשמתי משחקים בדיוק על אותה משבצת של שחקן אחורי שמנהל את המשחק והערך המוסף שלו זה בעיקר התרומה ההגנתית שלו על הסקלה הזו יש את פירלו כהכי פחות הגנתי ואת בואטנג כהגנתי ביותר , כל השאר נעים בין לבין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
RedFox כתב:
סימרוטיץ כתב:
RedFox כתב:
יובל כתב:

שחקן בסגנון הזה חסר לנו

כרגיל אתה חושב שאתה יודע יותר טוב מכולם, אבל האמת ככל שעובר הזמן אתה רק מביך את עצמך, כל השחקנים שרשמתי משחקים בדיוק על אותה משבצת של שחקן אחורי שמנהל את המשחק והערך המוסף שלו זה בעיקר התרומה ההגנתית שלו על הסקלה הזו יש את פירלו כהכי פחות הגנתי ואת בואטנג כהגנתי ביותר , כל השאר נעים בין לבין .

בסדר אני מביך, נצחת אותי.
תסביר לי מה הקשר בין סקולס, בואטנג ואיגיבור לפליימיקר, אפילו אלונסו גבולי בהגדרה הזאת.
לאמפרד, ג'רארד, פירלו באמת פליימיקרים ביחד עם צ'אבי, שחקנים כאלה יש מעט מאוד והם משחקים בקבוצות גדולות. ברמות שלנו את המשבצת הזאת ממלאים שחקנים קצת פחות מוכשרים עם התמחות יותר ברורה בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 21:18 
צ'אבי אלונסו ופירלו משחקים כמה שנקרא פליימייקר אחורי, מאחורי קו הקישור היותר קדמי מהם, שנותן להם זמן לנהל את המשחק, זה ממש לא קשור למה שנאתכו או ג'רארד או נוסא משחקים. פרננדיניו מהסיטי הוא סוג של כזה גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
יאללה חג'ג' תשתגייע
הבא לנו את ביבראס + פריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 21:30 
19 כתב:
צ'אבי אלונסו ופירלו משחקים כמה שנקרא פליימייקר אחורי, מאחורי קו הקישור היותר קדמי מהם, שנותן להם זמן לנהל את המשחק, זה ממש לא קשור למה שנאתכו או ג'רארד או נוסא משחקים. פרננדיניו מהסיטי הוא סוג של כזה גם.

החלוקה נכונה, העניין הוא שלדעתי השחקן שחסר לנו יכול לבוא מ2 הסוגים. אלו 2 דרכים שונות להוצאת התקפה מהקישור המרכזי, ואם השחקן טוב זה כבר לא משנה אם הוא יותר נייד כמו הקבוצה השנייה, או שיכולת המסירה שלו מעולה כמו בקבוצה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 21:32 
RedFox כתב:

תסביר לי מה הקשר בין סקולס, בואטנג ואיגיבור לפליימיקר, אפילו אלונסו גבולי בהגדרה הזאת.
לאמפרד, ג'רארד, פירלו באמת פליימיקרים ביחד עם צ'אבי, שחקנים כאלה יש מעט מאוד והם משחקים בקבוצות גדולות. ברמות שלנו את המשבצת הזאת ממלאים שחקנים קצת פחות מוכשרים עם התמחות יותר ברורה בהתקפה.

מה זה פליימיקר ? מראדונה בהגדרה היה פליימקר הוא מתאים למה שאנחנו צריכים או להגדרה המודרנית ? כמובן שלו
הכוונה למישהו שמנווט את המשחק, שולט בקצב של הקבוצה והאחראי העיקרי להעברת הכדור מההגנה להתקפה, כל זאת מבלי לאבד את היכולת להחזיק קשר הגנתי שני במערך .
כל השחקנים שרשמתי עונים להגדרה של השחקן שאנחנו צריכים, כן זה לא פליימקר קלאסי (כי אין כזה יותר בכדורגל המודרני) אבל זה סוג השחקן שמקובל בעולם לצוות לתפקיד הזה בשני העשורים האחרונים לפחות, ג'רארד ולאמפרד הם הדוגמאות הבולטות ביותר לשחקנים מסוג זה וצ'אבי זה שחקן מסוג אחר לגמרי הוא בטח לא עושה את עבודת ההגנה (לפחות לא בשנים האחרונות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 21:33 
NARKOTIKA כתב:
19 כתב:

החלוקה נכונה, העניין הוא שלדעתי השחקן שחסר לנו יכול לבוא מ2 הסוגים. אלו 2 דרכים שונות להוצאת התקפה מהקישור המרכזי, ואם השחקן טוב זה כבר לא משנה אם הוא יותר נייד כמו הקבוצה השנייה, או שיכולת המסירה שלו מעולה כמו בקבוצה הראשונה.

אני מסכים. באופן כללי ההגדרות האלה כל הזמן משתנות, שחקנים כמו גונדוגאן או שוויינשטייגר (בתפקוד האחרון שלו) הם כאילו הדור הבא של שחקנים מהסוג הזה. והם כבר שחקנים שונים ויותר מגוונים מפירלו וצ'אבי אלונסו ה"קלאסיים".
אם השחקן טוב אז הוא טוב, רק שעם קשר כמו גרזיצ'יץ' בהרכב, אני לא רואה "פליימייקר אחורי" בא יותר מדי לידי ביטוי. שחקן יוציא מעצמו יותר ליד שחקנים שמתאימים לו, ליד שחקן כזה צריך קשרים שעובדים הרבה אבל שגם יודעים לשחק קדימה (מרקיזיואים או מונטוליבואים או מודריצ'ים וכו') בשביל להוציא ממנו את המיטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
RedFox כתב:

מה זה פליימיקר ? מראדונה בהגדרה היה פליימקר הוא מתאים למה שאנחנו צריכים או להגדרה המודרנית ? כמובן שלו
הכוונה למישהו שמנווט את המשחק, שולט בקצב של הקבוצה והאחראי העיקרי להעברת הכדור מההגנה להתקפה, כל זאת מבלי לאבד את היכולת להחזיק קשר הגנתי שני במערך .
כל השחקנים שרשמתי עונים להגדרה של השחקן שאנחנו צריכים, כן זה לא פליימקר קלאסי (כי אין כזה יותר בכדורגל המודרני) אבל זה סוג השחקן שמקובל בעולם לצוות לתפקיד הזה בשני העשורים האחרונים לפחות, ג'רארד ולאמפרד הם הדוגמאות הבולטות ביותר לשחקנים מסוג זה וצ'אבי זה שחקן מסוג אחר לגמרי הוא בטח לא עושה את עבודת ההגנה (לפחות לא בשנים האחרונות)

זה תלוי מאוד על חשבון מי הקשר שאנחנו רוצים אמור לבוא בהרכב.
אם זה במקום גורדנה או סאשה אבל במערך של 3 קשרים בכל זאת, אז כן, שחקן כמו מראדונה, אריק פריירה, פדרו גלבאן זה בהחלט שחקן שיכול להתאים לנו מאוד.
אם זה במערך של 4-4-2 עם 2 שחקני אמצע בלבד לצד גרזיצ'יץ', אז אני חושב שגם פה שחקן כמו אריק פריירה יכול להתאים וגם שחקן מהסוג של ג'רארד או למפארד.
אם זה במערך של 4-4-2 עם 2 שחקני אמצע בלבד לצד גורדנה/סאשה, אז אני חושב שרק שחקן מהסוג של פירלו וצ'אבי אלונסו יכול להתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2013, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
חבל שאין סיכוי שבונדר יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 00:07 
יובל כתב:

יובל אתה רציני אומר שאריק זה לא מה שאנחנו צריכים? אז מי כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 00:10 
שהלוואי שאריק יבוא מה נדפקתם על הראש? הוא גילי דמארי ושכטר זה נשמע מעולה.
אבל זה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 00:43 
Yalla Hapoel כתב:
אבל זה לא יקרה.

גם טבח טוטו דמארי וגילי היה נשמע מעולה.
מה לעשות שהכדורגל מורכב יותר מסתם שמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 00:56 
NARKOTIKA כתב:
Yalla Hapoel כתב:
אבל זה לא יקרה.

וזה היה מעולה אם היה להם מאמן נורמלי,וכושר גופני של קבוצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 01:40 
NARKOTIKA כתב:
Yalla Hapoel כתב:
אבל זה לא יקרה.

תגיד את זה לכל הצוות המקצועי של עונה שעברה לא לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2013, 03:37 
סמל אישי של המשתמש
לגיה ורשה נענשה על שלט ה-'ג'יאהד' שהם הניפו מולנו לפני שנתיים בקנס של 10 אלף יורו.
אגב, אם אני לא טועה אנחנו קבלנו קנס דומה על השלט 100% אנטי מכבי, בדיחה.
http://prosoccertalk.nbcsports.com/2013 ... -behavior/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: