סימרוטיץ כתב:
RedFox כתב:
בסדר אני מביך, נצחת אותי.
תסביר לי מה הקשר בין סקולס, בואטנג ואיגיבור לפליימיקר, אפילו אלונסו גבולי בהגדרה הזאת.
לאמפרד, ג'רארד, פירלו באמת פליימיקרים ביחד עם צ'אבי, שחקנים כאלה יש מעט מאוד והם משחקים בקבוצות גדולות. ברמות שלנו את המשבצת הזאת ממלאים שחקנים קצת פחות מוכשרים עם התמחות יותר ברורה בהתקפה.
מה זה פליימיקר ? מראדונה בהגדרה היה פליימקר הוא מתאים למה שאנחנו צריכים או להגדרה המודרנית ? כמובן שלו
הכוונה למישהו שמנווט את המשחק, שולט בקצב של הקבוצה והאחראי העיקרי להעברת הכדור מההגנה להתקפה, כל זאת מבלי לאבד את היכולת להחזיק קשר הגנתי שני במערך .
כל השחקנים שרשמתי עונים להגדרה של השחקן שאנחנו צריכים, כן זה לא פליימקר קלאסי (כי אין כזה יותר בכדורגל המודרני) אבל זה סוג השחקן שמקובל בעולם לצוות לתפקיד הזה בשני העשורים האחרונים לפחות, ג'רארד ולאמפרד הם הדוגמאות הבולטות ביותר לשחקנים מסוג זה וצ'אבי זה שחקן מסוג אחר לגמרי הוא בטח לא עושה את עבודת ההגנה (לפחות לא בשנים האחרונות)
זה תלוי מאוד על חשבון מי הקשר שאנחנו רוצים אמור לבוא בהרכב.
אם זה במקום גורדנה או סאשה אבל במערך של 3 קשרים בכל זאת, אז כן, שחקן כמו מראדונה, אריק פריירה, פדרו גלבאן זה בהחלט שחקן שיכול להתאים לנו מאוד.
אם זה במערך של 4-4-2 עם 2 שחקני אמצע בלבד לצד גרזיצ'יץ', אז אני חושב שגם פה שחקן כמו אריק פריירה יכול להתאים וגם שחקן מהסוג של ג'רארד או למפארד.
אם זה במערך של 4-4-2 עם 2 שחקני אמצע בלבד לצד גורדנה/סאשה, אז אני חושב שרק שחקן מהסוג של פירלו וצ'אבי אלונסו יכול להתאים.