תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עדכוני הפועל יום ה׳ 15/8/13
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
apu כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
apu כתב:
אתה מדבר כאילו לאף אחד אין עיניים והכל מהנתונים האלה, זה אגב הכי מנג'ר.
זה שחקן שיש הסכמה מכל עבר שהוא טוב, קפטן, ליגה טובה, שערים, בישולים, הכרה. אובייקטיבית, הוא שחקן מעל לליגה. תן לי נתונים על אבוטבול חוץ מזה שהוא קפטן.
מהנקודה הזאת יש להביא שחקנים, לא ליגה שנייה, לא פלופים בני 30+, לא כאלה שהסתובבו שנים בארגנטינה בקבוצות לא קבוצות.
נכון, זה לא 100%, אבל אם תביא שחקן שהוא לא בלבל הזה, רוב הסיכויים שנפלת.

ברור שככל שתביא שחקן טוב יותר עם נתונים ורזומה טוב יותר כמובן שיש יותר סיכוי שתצליח....
אבל מה אתה מעדיף? להצליח ב50 אחוז ולא להשקיע בשחקנים זרים מוכחים (מה שנראה שקורה בינתיים בהפועל העונה, גם איליץ' וגם סאשה נראים טוב, כמובן שזה זמני ויכול להשתנות), או להצליח ב70-80 אחוז (והגזמתי פה) ולהביא זרים שיסתמו תקציב (או לחליפין לההביא מעט זרים ולשלם על זה בישראלים).
זה שאלה שמועדון צריך להתמודד איתה, אני ממש לא בטוח שהדרך של שחקנים זרים שסותמים תקציב היא הנכונה.

אגב, מכבי ניסתה שנה שעברה להביא זרים מוכחים שהם שחקנים חופשיים ודיי נכשלה בסך הכל (ארנשאו, גורי, גרסיה הקשר, כולם שחקנים עם עבר מרשים, כמובן שהיו גם הצלחות כמו פריצה וגרסיה הבלם, אבל בשורה התחתונה זה נכשל).

איליץ' בן 30, לא נכס מי יודע מה. את סאשה אני גם לא רואה שווה מיליונים בעתיד.
ברור שיש שיקולים כלכליים/מקצועיים, אבל צריכה להיות מחשבה לעתיד, כרגע זה מרגיש סתימת חורים.
שיקול עם מחשבה לעתיד יכול להיות לתת יותר משקל לטובת זר אחד שיהיה באמת מוכח, ועוד שלושה/ארבעה בינוניים, במחשבה שמתכוננים לעונה הבאה כבר יש זר אחד נעול בעל ערך.
להביא כל עונה ארבעה זרים בינוניים ועוד חמישה בינואר זה פשוט מפגר, אז אחד מהם הוא לא נגר לגמרי, עדיין בזבזת ים כסף.

מי דיבר על כמה הם יהיו שווים בעתיד? אני דיברתי על כמה הם יהיו מועילים לקבוצה.
גם ראיוס לא יהיה שווה יותר בעתיד, אפילו אני מאמין שערכו יירד.
ובכלל, העניין בזרים זה לא כמה הם עולים, כמו שיובל אומר, אפשר להביא זר מוכח שהוא שחקן חופשי, רק צריך לשלם לו בהתאם, ככה שבכל מקרה אתה יכול להביא זר מוכח, שהסיכוי לבינגו אצלו יותר גדול, השאלה זה אם זה שווה לך לסתום על זה תקציב.
אגב, העניין זה לא להביא כל עונה שחקנים בינוניים ולהחליף אותם, הרעיון זה להביא שחקנים במשכורות סבירות כדי שאם הם יצליחו הם ישארו פה עוד עונה ולא יסתמו תקציב (חיפה למשל עם ראיוס סגרה תקציב של מ' וחצי שקל חוזה ל3 שנים הבאות, זה המון), הדוגמאות הכי טובות שעולות לי לראש זה דגלאס ואניימה, הסיבה שהם נשארו כל כך הרבה שנים (באופן יחסי כמובן) זה שהם הגיעו במשכורות נמוכות והתבררו כבינגואים (על דגלאס גם עשינו קופה בסופו של דבר).

שוב, אפשר ללכת על זרים מוכחים (ושוב, גם אז אף אחד לא מבטיח שתצליח), השאלה זה אם זה שווה לסתום על זה תקציב, לטעמי לא ועדיף לחכות לבינגואים במשכורות נמוכות (למשל אם סאשה מתברר כזרתותח (בינתיים קשה לשפוט אבל הוא נראה לא רע), זה בדיוק השחקן שאפשר להחתים על חוזה ארוך טווח נמוך יחסית ולסגור את הפינה לכמה שנים טובות), גם לאיליץ' יש איזה 2-3 עונות טובות לתת.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עדכוני הפועל יום ה׳ 15/8/13
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 16:21 
דרך אגב המועדון כן יכול וצריך להנהיג מדיניות רכש (אבל זה לא רלוונטי במצבנו) - למשל לא להביא זרים מעל גיל 30, למשל לא להביא חלוצים וכו׳ אבל כל זה צריך להתבצע במקביל להשקעה אמיתית במחלקת הנוער מתוך מחשבה על הפיכת המועדון לרווחי בעתיד. זה קורה במועדונים גדולים כמו ליון למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 16:23 
קודם כל מגן שמאלי.
לא רואה את חג'ג' שופך 900 אלף יורו על שום שחקן,יש גרעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
קודם כל מגן שמאלי.
לא רואה את חג'ג' שופך 900 אלף יורו על שום שחקן, יש גרעון .

אתה צריך עוד גורם רשמי בהפועל שיגיד שזה לא נכון?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 16:36 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Yalla Hapoel כתב:
קודם כל מגן שמאלי.
לא רואה את חג'ג' שופך 900 אלף יורו על שום שחקן, יש גרעון .

אתה צריך עוד גורם רשמי בהפועל שיגיד שזה לא נכון?

זה מאוד נכון וחג'ג' אמר אתמול בראיון שפורסם שהוא לקח את הגירעון הזה עליו (וגם נקב באותו מספר שפורסם בתקשורת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
אבא של רגב כתב:
יש יותר סיכוי שהוא יגיע להפועל...
תמונה

פריירה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 16:47 
דרך אגב עכשיו ראיתי שבערב יהיה ראיון עם חג'ג' בדף הפייסבוק של HTA

חרמש אני מקווה שתהיה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
דרך אגב המועדון כן יכול וצריך להנהיג מדיניות רכש (אבל זה לא רלוונטי במצבנו) - למשל לא להביא זרים מעל גיל 30, למשל לא להביא חלוצים וכו׳ אבל כל זה צריך להתבצע במקביל להשקעה אמיתית במחלקת הנוער מתוך מחשבה על הפיכת המועדון לרווחי בעתיד. זה קורה במועדונים גדולים כמו ליון למשל.

ואם תהיה אפשרות להביא זר ממש טוב בן 32? ואם תהיה תקופה שאין חלוץ ישראלי מספיק טוב להביא אבל יש חלוץ זר מדהים?
לא צריך חוקים והגבלות בשביל לדעת מה הכי טוב לחפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
ראדה פריצה בן איזה 32 או 33 וחצי מהאליפות של מקקי רשומה על שמו. שחקן כזה שווה לך הרבה יותר מניסיון רווח על מכירה של זרים צעירים יותר. כמה כסף ובעיקר פוטנציאלי, שווה האליפות ואופציית ליגת האלופות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 19:40 
בONE מדווחים שחוטבא שיחק מחצית היום באשדוד במשחק אימון
עבר אליהם סופית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
עידו חג'ג' לHTA:

ראיון עם עידו חג'ג', הנה ריכוז התשובות שלו:

יש שחקן מעל הליגה שאני עובד להביא אותו, מקווה שאגרום לכולכם לחייך. סיכוי טוב שהוא יגיע. לגביי אריק, הקבוצה שלו לא תשחרר אותו... קנו אותו במטרה להגיע לאירופה והם עדיין במוקדמות.

באנו במטרה אחת כמה אנשי עסקים על מנת לעזור למועדון הפועל תל אביב לעמוד על הרגלים.
מהר מאוד התאהבנו במועדון וכולנו במטרה אחת שהמועדון יצליח.
השחקנים מדהימים, החדר הלבשה שמח, יש תחושה מעולה של מועדון בריא.
חיים רמון עושה עבודת קודש ללא מטרת רווח מה שלא ממש רואים בכדורגל הישראלי.
רן בן שמעון לדעתי המאמן הטוב ביותר בארץ ואני בטוח שכולנו עוד נראה את ההצלחה על המגרש.
כולם התאכזבו מהמשרד נגד פנדורי, כולל השחקנים והסגל, אבל זה לא משהו שאמור להשפיע על קבוצה גדולה בסדר גודל של הפועל.
המטרה שלי ושל השותפים שיתייחסו להפועל בדרך שאמורים להתייחס להפועל, מועדון גדול!
זו הסיבה שהחלפנו קיטרינג לתפריט הכי עשיר בליגה, הכפלנו את מחיר החסויות משנה שעברה במטרה אחת הפועל מועדון גדול ומי שרוצה להופיע כנותן חסות למועדון, זה עולה יותר.
יש פניה רשמית שלנו לעוז ראלי אך כרגע משה דמיו מסרב לוותר על השחקן.
יש עוד שחקנים בקנה אבל לא צריך לצאת מגדרינו, יש שחקנים טובים מאוד במועדון ואני סמוך ובטוח שנראה אור מהם השנה.
לשאלתכם קבוצת כדורגל אינה עסק רווחי, אך עם ניהול נכון והרבה הצלחה ניתן לא להפסיד.
אני חושב שאוהדים צריכים לעודד לא רק את השחקנים אלא גם את ההנהלה והמשקיעים כדי שתחום הכדורגל יידע יותר משקיעים ויותר תורמים.
בעברי הרחוק הייתי אוהד נתניה בתקופה שהיו בליגה ארצית. אהדתי את נתניה כי זו קבוצה שבאה בלי תקציבים ועם המון נשמה.
בכדורגל הכי חשוב זה הנשמה!
אם שחקנים נותנים הכל על המגרש ואכפת להם מהמועדון, הנצחונות יגיעו!
היום אני אדום לחלוטין וחלק נכבד מהיום שלי אני עסוק באיך אפשר לקדם את המועדון עוד צעד קדימה.
השנה השחקנים חברים ואין אינטריגות פנימיות. הרבה בזכות רן בן שמעון שהוא לדעתי מאמן בחסד עליון
אני ווינר באופי שלי ואעשה הכל שהפועל תהיה הפועל שאנחנו מכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
עידו חג'ג' לHTA:

יש שחקן מעל הליגה שאני עובד להביא אותו, מקווה שאגרום לכולכם לחייך. סיכוי טוב שהוא יגיע. לגביי אריק, הקבוצה שלו לא תשחרר אותו... קנו אותו במטרה להגיע לאירופה והם עדיין במוקדמות.

באנו במטרה אחת כמה אנשי עסקים על מנת לעזור למועדון הפועל תל אביב לעמוד על הרגלים.
רן בן שמעון לדעתי המאמן הטוב ביותר בארץ ואני בטוח שכולנו עוד נראה את ההצלחה על המגרש.
כולם התאכזבו מהמשרד נגד פנדורי, כולל השחקנים והסגל, אבל זה לא משהו שאמור להשפיע על קבוצה גדולה בסדר גודל של הפועל.
זו הסיבה שהחלפנו קיטרינג לתפריט הכי עשיר בליגה, הכפלנו את מחיר החסויות משנה שעברה במטרה אחת הפועל מועדון גדול ומי שרוצה להופיע כנותן חסות למועדון, זה עולה יותר.
יש עוד שחקנים בקנה אבל לא צריך לצאת מגדרינו, יש שחקנים טובים מאוד במועדון ואני סמוך ובטוח שנראה אור מהם השנה.
לשאלתכם קבוצת כדורגל אינה עסק רווחי, אך עם ניהול נכון והרבה הצלחה ניתן לא להפסיד.
אני חושב שאוהדים צריכים לעודד לא רק את השחקנים אלא גם את ההנהלה והמשקיעים כדי שתחום הכדורגל יידע יותר משקיעים ויותר תורמים.
בעברי הרחוק הייתי אוהד נתניה בתקופה שהיו בליגה ארצית. אהדתי את נתניה כי זו קבוצה שבאה בלי תקציבים ועם המון נשמה.
היום אני אדום לחלוטין וחלק נכבד מהיום שלי אני עסוק באיך אפשר לקדם את המועדון עוד צעד קדימה.
השנה השחקנים חברים ואין אינטריגות פנימיות. הרבה בזכות רן בן שמעון שהוא לדעתי מאמן בחסד עליון

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
עידו חג'ג' לHTA:

עידו :ROSE:
iHapoelist :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
אורמוש חתם בהפועל עכו
הלוואי שיצליח שם :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עדכוני הפועל יום ה׳ 15/8/13
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 22:20 
מירקו לבלבלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: