תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דווקא עכשיו - הפועל
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 09:20 
שער 7 הוא אדום כתב:
אני לא רוצה לפגוע ב2 המגיבים המכובדים שמעליי,אבל בכל שנה בשנים האחרונות חזיתם לקבוצה תקופה שחורה,ואיכשהוא כל שנה עד שנה שעברה אכלתם את הכובע.
אז לא,אני לא מטוטמם ובטח ובטח לא חושב שהכל בסדר,ובטח עוד בזמן משכבי נראים על הגל - אבל אני חושב שההספדים על מותנו עדיין קצת מוקדמים,ולא צריך לגמד אותנו כאילו אנחנו איזה הפועל רעננה גם מבחינת המועדון עצמו וגם מבחינת הקהל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
איך אומרים...
״כבר היינו בסרט הזה״
לדוגמא: היום לכל פישר ביציע מותר לקלל כל דבר שזז.
עוד דוגמא: אף אחד לא באמת מאמין בקבוצה שתצליח.
עוד דוגמא: אין קשר בין בעידוד למה שקורה בדשא.
וכו וכו
אין מה לעשות ואף אחד לא יכול לשנות את המצב.
אופטימי ככל שתהיה ששלק ה״מכובד״
יש סירחון שרק הזמן ירפא, ובניגוד לשנים קודמות שאנשים אובר התהלהבו והכריזו על ניצחונות שיבואו בהליכה אז הייתי משתדל לצנן את השחצנות, הפעם אין מה לצנן המצב גרוע/בלוף ולא יעזור כלום.
וקבל עוד טיפטיפון בלי שאף אחד ישמע

בפרטית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
אני ממליץ למי שהחליט שבעשור הקרוב לא יצמח פה כלום, פשוט להפסיק להגיע. סתם ככה בשביל הכיף.

כמה לוזריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דווקא עכשיו - הפועל
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אני לא רוצה לפגוע ב2 המגיבים המכובדים שמעליי,אבל בכל שנה בשנים האחרונות חזיתם לקבוצה תקופה שחורה,ואיכשהוא כל שנה עד שנה שעברה אכלתם את הכובע.
אז לא,אני לא מטוטמם ובטח ובטח לא חושב שהכל בסדר,ובטח עוד בזמן משכבי נראים על הגל - אבל אני חושב שההספדים על מותנו עדיין קצת מוקדמים,ולא צריך לגמד אותנו כאילו אנחנו איזה הפועל רעננה גם מבחינת המועדון עצמו וגם מבחינת הקהל.

:ROSE:

התחושה היא שיש כאלה שמחכים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דווקא עכשיו - הפועל
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 21:57 
בלתי נסבלים בחיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 06:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני ממליץ למי שהחליט שבעשור הקרוב לא יצמח פה כלום, פשוט להפסיק להגיע. סתם ככה בשביל הכיף.

כמה לוזריות.

1.הרס עצמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 06:14 
אין מה לעשות, הבן אדם מאוהב בתאוריה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 06:54 
כמו בן אדם שכל יום אומר לכולם שהיום הוא ימות. ואז כשהוא באמת מת, כתוב בצוואה "אמרתי לכם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:

אמרתי תמיד, זו לא תקופת זמן מדעית שמתחילה בדיוק כשהמחוג מורה על חצות ב-31/12/09. אמלנו זה התחיל בכלל בסוף 97 בדרבי של דרסיליה ואילו שם ראינו את השינוי באופן מעט פחות חד,בהתחלה לאחר 4 שנים בלי ניצחון באו תיקו ועוד תיקו שחילצנו בדקה ה-90 ופתאום ניצחון ועל השנה האחרונה לא אדבר. העניין הוא השליטה בגדול בעשור. גם אנחנו לא רק ניצחנו בעשור שלנו אבל ברור למי הוא היה שייך ומי היתה הדומיננטית
בכל מקרה אני אומר דווקא את ההיפך, אם נפעל נכון נוכל להצליח גם בעשור הזה, אפילו לזכות בתארים. העניין הוא,ועל זה בעיקר באתי לדבר באשכול הזה, שנצטרך להישאר הפועל גם כשההצלחות לא יגיעו. ואני מאמין שכשנעשה זאת ההצלחות יגיעו גם יגיעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 08:06 
אורנה אוסטפלד כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

אמרתי תמיד, זו לא תקופת זמן מדעית שמתחילה בדיוק כשהמחוג מורה על חצות ב-31/12/09. אמלנו זה התחיל בכלל בסוף 97 בדרבי של דרסיליה ואילו שם ראינו את השינוי באופן מעט פחות חד,בהתחלה לאחר 4 שנים בלי ניצחון באו תיקו ועוד תיקו שחילצנו בדקה ה-90 ופתאום ניצחון ועל השנה האחרונה לא אדבר. העניין הוא השליטה בגדול בעשור. גם אנחנו לא רק ניצחנו בעשור שלנו אבל ברור למי הוא היה שייך ומי היתה הדומיננטית
בכל מקרה אני אומר דווקא את ההיפך, אם נפעל נכון נוכל להצליח גם בעשור הזה, אפילו לזכות בתארים. העניין הוא,ועל זה בעיקר באתי לדבר באשכול הזה, שנצטרך להישאר הפועל גם כשההצלחות לא יגיעו. ואני מאמין שכשנעשה זאת ההצלחות יגיעו גם יגיעו

בוא רגע נדייק בעובדות וננפץ איזה מיתוס שיש סביב הדרבי של דרסיליה (שגם אני חושב שהוא הגדול מכולם).
עונה קודם, ניצחת דרבי. זה שניסו למכור לנו שמכבי נתנו לנו ואנחנו נתנו להם בגביע זה במקרה הטוב בדיחה עצובה. כאילו מישהו היה צריך את הטובות שלנו...
שתי עונות קודם, בעונה שהם גדולים עליך בארבע דרגות ולקחו אליפות בסוף העונה, דחפת להם רביעייה ברמת גן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2013, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
זה מה שאני אומר, אלה תהליכים מזדחלים. פתאום אחרי רביעיות על ימין ועל שמאל עצרת את הסחף עם איזה תיקו ואז גם ניצחת אבל המעבר הזה, הרגע בו הבנו שהשליטה עוברת להיות שלנו היה בדרבי של ביז'ו
בכל מקרה זה לא הנושא פה. אם נעמוד אחרי הקבוצה בטוב וברע יהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: