תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
כל הפוליטיקאים התחתית של הזבל כנראה מגיעים לעם הזה שינהלו אותו.

ממש ההפך. פוליטקה בניגוד לכוח הזרוע זה הדרך לנהל משאבים. ואגב רוב הפוליטקאים הם אנשים טובים הגונים וחרוצים. אתה לא אוהב אותם בדרך כלל כי הסיתו אותך נגדם. אין שום דרך לנהל משאבים ציבוריים בלי פוליטקה ופוליטקאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 08:38 
כן, אנשים נהדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עמדת המועדון במאבק של התאחדות הכדורגל בטוטו
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
איך אפשר לתמוך בלוזון הזה שהוא המיץ של הזבל,ורק לפני פחות מחודש הוא ואחיו הדוחים נתנו לנו חתיכת כאפה לפנים עם טל בן חיים?
שיהיו ההשלכות אשר יהיו,ושכל הקומבינות יילכו לעזעזל,במקרה הזה אני לא מצפה מהפועל להיות פסיביים במאבק נגד לוזון וההתאחדות שמזיינים אותנו חדשות לבקרים,אלא אפילו להיות בראש של המאבק הזה שיעיף את החלאה הארורה הזאת וימוטט את ההתאחדות הארורה הזאת שכולה פולטיקה ובחישות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
למה אגב אין נציגות להפועל בהתאחדות? אין כאן ניגוד עניינים שהנציג שלנו זה טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 11:34 
רק אתקן משהו להודעת הפתיחה-

העמותה ממש לא הסתפקה רק בתגובה מילולית לפרסום הדו'ח ומסיבת העיתונאים.
נעשית הרבה עבודה מאחורי הקלעים על מנת לקדם את האינטרס של כלל האוהדים
בכל ההתרחשויות האחרונות בכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עמדת המועדון במאבק של התאחדות הכדורגל בטוטו
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
mbracha כתב:
אבו כובע, בדיוק כמו שאמר "red in blood" - אתה מפספס את הנקודה, שוב. אולי הדברים שציינתי היו קורים גם אם אריק זאבי היה יו"ר, אבל ברגע שלוזון הוא היו"ר והוא זה שאמור לקבוע את ההחלטות האלו, שמשפיעות באופן ישיר על מועדון שבבעלות אחיו ועד אתמול היה גם בבעלותו, או על אחיין שלו או כל מקורב כזה או אחר - זו ההגדרה של ניגוד אינטרסים בצורה הכי קיצונית שיש במערכת ציבורית כלשהיא בישראל. תחפש היטב, לא תמצא לזה אח ורע.

אם הוא היה שופט ששופט אותם אתה צודק. אם היה עו"ד שמייצג נגדם? אתה צודק. אבל אני חושב שניגוד האינטרסים הוא עילה רעה ולא נכונה. לכולם יש אינטרסים הם פשוט צריכים להיות ידועים. בניגוד לכל החירטושים מכבי פתח תקווה כן ירדה ליגה ולוזון קילל אבל לא עשה כלום. ותביא לי בבקשה החלטה אחת שלו שהיתה "לטובת מכבי פתח תקווה" היה למשל טענה של ששופטים "יעזרו להפועל תל אביב" כי גיא לוזון הוא המאמן.... מי שזוכר זוכר ...ארגון או תאגיד כמו התאחדות לכדורגל היו"ר חייב לבוא מהתחום ומהקבוצות. מה אתה רוצה שיביאו את מי את דן חלוץ שיקח אוטו ומזכירה ולשכה? אני שונא את שמון יורת מאשר אני שונא כל דבר בעולם. אבל הוא היה ראוי וחשוב שהוא יור האגוד, הבעיות שם זה סרט אחר לגמרי..תראה איך פועל יו"ר איגוד מנוול...

מה לא ברור?
הניגוד אינטרסים זה לא כי הוא אוהד קבוצה, אלא כי אחיו מחזיק את הקבוצה.
רוצה דוגמא? העברת הכספים על דמארי למכבי פ"ת שאושרה באופן מיוחד על ידו, ולא בדרך המקובלת.
יש עוד מספיק דוגמאות אחרות, אבל כבר זה מספיק כדי להבין שהמצב לא יכול להישאר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
הקבוצה היתה צריכה להגיב
העמותה היתה צריכה להגיב ולשבץ את הידיעה כידיעת כותרת "מודבקת" במעלה האתר של העמותה.

ולאמר שההנהלה והעמותהעושים מה שטוב להפועל זו צביעות מהמדרגה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
mbracha כתב:
אבו כובע, בדיוק כמו שאמר "red in blood" - אתה מפספס את הנקודה, שוב. אולי הדברים שציינתי היו קורים גם אם אריק זאבי היה יו"ר, אבל ברגע שלוזון הוא היו"ר והוא זה שאמור לקבוע את ההחלטות האלו, שמשפיעות באופן ישיר על מועדון שבבעלות אחיו ועד אתמול היה גם בבעלותו, או על אחיין שלו או כל מקורב כזה או אחר - זו ההגדרה של ניגוד אינטרסים בצורה הכי קיצונית שיש במערכת ציבורית כלשהיא בישראל. תחפש היטב, לא תמצא לזה אח ורע.

אם הוא היה שופט ששופט אותם אתה צודק. אם היה עו"ד שמייצג נגדם? אתה צודק. אבל אני חושב שניגוד האינטרסים הוא עילה רעה ולא נכונה. לכולם יש אינטרסים הם פשוט צריכים להיות ידועים. בניגוד לכל החירטושים מכבי פתח תקווה כן ירדה ליגה ולוזון קילל אבל לא עשה כלום. ותביא לי בבקשה החלטה אחת שלו שהיתה "לטובת מכבי פתח תקווה" היה למשל טענה של ששופטים "יעזרו להפועל תל אביב" כי גיא לוזון הוא המאמן.... מי שזוכר זוכר ...ארגון או תאגיד כמו התאחדות לכדורגל היו"ר חייב לבוא מהתחום ומהקבוצות. מה אתה רוצה שיביאו את מי את דן חלוץ שיקח אוטו ומזכירה ולשכה? אני שונא את שמון יורת מאשר אני שונא כל דבר בעולם. אבל הוא היה ראוי וחשוב שהוא יור האגוד, הבעיות שם זה סרט אחר לגמרי..תראה איך פועל יו"ר איגוד מנוול...

אין לי כוח להסביר שוב ושוב, אז אצטט לך מספר מילים מהערך של "ניגוד עניינים" בויקיפדיה:

ציטוט:
ניגוד עניינים הוא מצב שבו ליחיד או לקבוצה יש מגמות עניין סותרות במסגרת תפקיד שהם ממלאים, מצב שעלול למנוע מהם לבצע את תפקידם בצורה הולמת והוגנת. דהיינו, השתתפותם בקבלת החלטה בסוגיה מסוימת אשר בתחום סמכותם, בעודם במצב של ניגוד עניינים, עלולה להביא לתוצאה לא נכונה והוגנת בהתאם לנסיבות.
במשפט המנהלי, מניעת ניגוד עניינים שייכת לסוגיית תקינות ההליך המנהלי. הליך מנהלי מצריך שיקול דעת נטול משיקולים זרים. שיקול זר, בין היתר, יכול להיגרם מהחלטה שנגרמה עקב ניגוד עניינים שנמצא בו המחליט, איש הציבור.

ניגוד עניינים הוא מצב העלול לגרום למשוא פנים. כלל משוא הפנים, במקור, קובע לשופטים כי אל להם להפלות ואל להם לשפוט במצבים שבהם הם עלולים להפלות. הבעייתיות המרכזית בניגוד העניינים הוא שאין מדובר במצב שהוא שלעצמו מהווה בהכרח שחיתות, אולם, ניגוד עניינים עלול להביא למשוא פנים ולשחיתות ולגרום להטייה ולהעדפת אינטרסים משיקולים שאינם ענייניים.

ציטוט:
מטרת כלל ניגוד העניינים היא למנוע מאדם להימצא במצב שבו עניינים מנוגדים זה לזה, בלי חשיבות לשאלה, האם הפעיל בקבלת החלטה שיקול דעת פסול, אם לאו.
זהו כלל הצופה פני עתיד ומבקש למנוע את הרע בטרם יתרחש. אין זה משנה אם בדיעבד שיקול דעת של פקיד ציבור זה או אחר היה ראוי, מפני שכל אימת שאדם נמצא במצב שבו הוא עלול להפעיל לרעה את שיקול דעתו, יש למנוע ממנו מצב זה שכן סביר להניח שהוא עלול להתפתות להעדיף אינטרסים ושיקולים זרים עת יכריע החלטות אותן יידרש להחליט במהלך תפקידו.

הכלל האוסר על ניגוד עניינים הנו כלל המרחיב את איסור משוא הפנים: "אסור לו לעובד הציבור ולכל בעל תפקיד על פי דין להימצא במצב של ניגוד עניינים וכן אסור לו להימצא במצב של ניגוד עניינים וכן אסור לו להימצא במצב של חשש סביר או אפשרות ממשית לניגוד עניינים." כלל זה מגדיר עובד ציבור במובן רחב מאוד, אל כל איש ציבור על פי דין, אסור להיות בניגוד עניינים ואף במצב של ניגוד עניינים. בפסיקה הישראלית, קיימת הבחנה בכלל בין אפשרות ממשית לניגוד עניינים לבין חשש סביר.

כדי שיהיה בסיס לדיון אשאל שתי שאלות: פר הגדרה - האם אתה מסכים שמר לוזון מצוי בניגוד עניינים ממשי? אם ענית כן, האם אתה חושב שניגוד עניינים זה דבר טוב/מוצלח/יעיל/הוגן?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עמדת המועדון במאבק של התאחדות הכדורגל בטוטו
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 13:23 
ומה עם האינטרס שהחבר של לוזון שחר לא יהיה בעמדת השפעה בבתי הדין? דמארי והאצבע המשולשת למכבי חיפה, למישהו יש היום ספק כמה שהעסק הזה מסריח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ומה עם האינטרס שהחבר של לוזון שחר לא יהיה בעמדת השפעה בבתי הדין? דמארי והאצבע המשולשת למכבי חיפה, למישהו יש היום ספק כמה שהעסק הזה מסריח?

אאל"ט אחת מההמלצות הייתה הפרדה מוחלטת של בתי הדין מההתאחדות לכדורגל, זה אמור למנוע משוא פנים, או לכל הפחות להפחית אותו. יש המון בעיות והרבה רקבון, ואסור להתפשר רק על סעיף כזה או אחר. אפשר וצריך לדאוג שיו"ר התאחדות יהיה אדם פחות נגוע באינטרסים, להפריד את בתי הדין מההתאחדות, להגביר את השקיפות התקציבית של ההתאחדות והקבוצות ועוד כל מיני דברים שעלו. ביום שכל זה יקרה לא תראה בכדורגל אנשים כמו טביב, ובכלל ההתנהלות פה תהיה אחרת לגמרי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 13:56 
דרך אגב אבי לוזון הוא סיפטום של בעיה חמורה הרבה יותר , ההתאחדות כגוף הוא הבעיה העיקרית , כל התהליכים שנעשים בגוף הזה כולל התקנונים וניהול המשאבים נעשים בצורה הזויה .
את הגוף עצמו יש לפרק ולעצב מחדש עם תקנונים חדשים ומודרנים

סתם ככה , מעניין איך המקורב פרדי דוד קיבל עכשיו תפקיד בהתאחדות ,וכל העולם ידע את זה כבר לפני שנה, "מישהו" מחלק שם ג'ובים בהתאחדות הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 14:09 
mbracha כתב:
chimpfive כתב:

אאל"ט אחת מההמלצות הייתה הפרדה מוחלטת של בתי הדין מההתאחדות לכדורגל, זה אמור למנוע משוא פנים, או לכל הפחות להפחית אותו. יש המון בעיות והרבה רקבון, ואסור להתפשר רק על סעיף כזה או אחר. אפשר וצריך לדאוג שיו"ר התאחדות יהיה אדם פחות נגוע באינטרסים, להפריד את בתי הדין מההתאחדות, להגביר את השקיפות התקציבית של ההתאחדות והקבוצות ועוד כל מיני דברים שעלו. ביום שכל זה יקרה לא תראה בכדורגל אנשים כמו טביב, ובכלל ההתנהלות פה תהיה אחרת לגמרי.

הלוואי, אבל ממה שאני יודע גם היום יש הפרדה בין בתי הדין להתאחדות, וזה לא ממש עוזר במשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
chimpfive כתב:

הלוואי, אבל ממה שאני יודע גם היום יש הפרדה בין בתי הדין להתאחדות, וזה לא ממש עוזר במשהו.

באתר של ההתאחדות לכדורגל (http://football.org.il/Association/LawSystem/Pages/HighCourtOfJustice.aspx) מצויין במפורש שחברי ביה"ד נבחרים על ידי האסיפה הכללית של ההתאחדות. חוץ מזה, אפשר להסתכל על חלק מהשמות של הדיינים ולזהות אותם מעולם הספורט, כמו למשל עמי פזטל שהיה היו"ר של שמשון ת"א ומי שייסד את "שירים ושערים". דוגמה טובה יותר היא עו"ד אורטל קליין שמשמשת גם היא כדיינית בביה"ד ובעלה הוא אחד האוהדים היותר מוכרים של מכבי פ"ת (אחד הבודדים שליווה את הקבוצה במשחקים שלה באירופה) והיא כמובן מלווה אותו למשחקי הקבוצה. תודה שאתה מופתע ;)

חוץ מזה, במסקנות הוועדה האחרונה אחד הסעיפים הורה להפריד את בתי הדין מההתאחדות, משמע שהם לא מופרדים נכון לעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 15:50 
בני יעקבי,

רק תראה את כמות ההופעות של הפוליטיקאים במליאות. אנשים מקסימים. זה רק בגלל ההסתה נגדם...

38 אלף שקל על הראש שלך כל חודש על חצי משרה בלחץ.

http://www.haaretz.co.il/news/politi/.premium-1.2090238

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
בני יעקבי כתב:
mbracha כתב:

מה לא ברור?
רוצה דוגמא? העברת הכספים על דמארי למכבי פ"ת שאושרה באופן מיוחד על ידו, ולא בדרך המקובלת.
יש עוד מספיק דוגמאות אחרות, אבל כבר זה מספיק כדי להבין שהמצב לא יכול להישאר כזה.

שר החקלאות היה חקלאי מנכל משרד הבריאות הוא מביתחולים איכלוב ויחזור לשם כמנהל לאחר סיום תפקידו. אין ספור גנרלים מגיעים לתפקידים לאחר השחרור שבהם יש להם יכולת להעדיף אץ היחידה שלהם וכדומה. זה המצאה של כמה עיתונאים משוחתים ושל אהרון ברק המושחת בשופטי ישראל שהמציא את הקרטריון הזה של "ניגוד אינטרסים" בכדי להגביר את הכוח של כנופית הון ושלטון. (שהוא המציא אותו הבן שלו היה בהתמחות אצל חשין או זמיר אשתתו מונתה לעבודה ארצי כי ככה הוא רוצה ועוד כמה סיפורים שהשערות סומרות.) יו"ר התאחדות טוב שהוא מקבוצה. אם הוא יעשה משהו שהוא רק לטובתה ? אז נדבר. יו,ר התאחדות זה נפלא הוא איש מהענפ ובוודאי יש לו אינטרסים זה מצוין זה התפקיד שלו לאזן אינרטסים שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
בני יעקבי,

רק תראה את כמות ההופעות של הפוליטיקאים במליאות. אנשים מקסימים. זה רק בגלל ההסתה נגדם...

38 אלף שקל על הראש שלך כל חודש על חצי משרה בלחץ.

http://www.haaretz.co.il/news/politi/.premium-1.2090238

מעט מדי. אני רוצה אנשים בכנסת יקבלו משכורת הכי גבוהות שיש מצדי מאה אלף ש"ח בחודש. שלא תהנה להם טרדות כלכליות שאנשים טובים ירצו לעבוד בכנסת.
בקשר לנוכחות שלהם אצל רובם זה פשוט אין דרך אחרת. יש הרבה מדי ועדות\ הרבה מדי דיוני מליאה והכי גרוע הרבה מדי נושאי חקיקה. הם פשוט לא יכולים להיות בגל הישיבות. הם עובדים יום ולילה חברי כנסת עובדים אין סוף שעות גןם במליאה וגם מחוצה לה.
אני עכשיו לא עושה את זה אבל היתה תקופה שהסתובבתי שם הרבה. אנשים נהדרים נגישים ענינים וישרים ברובם. מה שאני יכול להגיד על עיתונאים....מהסוג שכתב את המאמר האווילי הזה. דוב חנין עובד חצי משרה? אורלי לוי אבוקסיס עובדת חצי משרה? מירב מיכאלי עובדת חצי משרה? עמיר פרץ עובד חצי משרה? חיים כץ עובד חצי מישרה? מיקי איתן עבד חצי משרה? חנין זועבי עובדת חצי משרה?וזה סתם דןגמאות של אנשים שהייתי איתם בקשר בעניינים כאלה או אחרים בכנסת. נסתה של נוכלים שבכוונה רוצים לגמד את הכוח של הכנסת בכדי שלפקידים ולעיתונאים יהיה כוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
אוי בני בני. לאן אתה גורר את הדיון הזה (בעזרתם האדיבה של עוד כמה).
בקצרה אני אומר, שלאף אחד אין מספיק כסף. תן להם מאה, יעשו מה שצריך כדי שיהיה 200.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
ערן כתב:
אני חושב שערכים ומאבק זה יפה, אבל הפועל צריכה לעשות מה שטוב להפועל. ואם בסיטואציה הנוכחית הפועל צריכה את ההתאחדות ומוסדותיה (ואפשר להעלות על הדעת כמה סיבות), אין ברירה. לא סתם המועדונים שיוצאים נגד לוזון עושים את זה כי הם יכולים להרשות לעצמם.

מה לגבי זה שלוזון שולט לכאורה בבתי הדין, אותם בתי דין שפעם אחר פעם מזיינים את הפועל?

הכל לגיטימי.
טובת הפועל מעל הכל !!!

בדיוק כך מתנהל ומתנהג הדון מזרחי.

לכן הוא לא היה בהלוויה של מוני פאנן - כי זה טוב למכבי.
לכן הוא קובע בהתאחדות ובמנהלת כמה זרים ישחקו - כי זה טוב למכי .
וזה טוב למכבי שבמקום לעסוק במכבי הוא עוסק בקהל האדום
פעולותיו ב- 40 שנים האחרונות עשו טוב למכבי ...אבל באותה מידה הוא שושבין הריסת הכדורסל בישראל.

לכן העמותה וההנהלה חייבות לעשות מה שטוב להפועל . ואם אם (כמובן רק אם) זה טוב להפועל והפועל צריכה את ההתאחדות והמובילים שם אז היא לא צריכה לצאת נגדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עמדת המועדון במאבק של התאחדות הכדורגל בטוטו
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 20:19 
כי עדיף בובות כמו גברי ואיצ׳ה והברפלד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 22:43 
mbracha כתב:

אני אחדד,
ברור שהוא אחיו של בעלי קבוצה וברור שהוא אוהד מכבי פ״ת (אף אחד גם לא מנסה להסתיר).
וגברי לוי אוהד הפועל פ״ת וגם הבן שלו אימן את הצעירה אבל יש לו פחות פה ג׳ורה.
אבל,אני מנסה לבחון האם לוזון טוב לכדורגל הישראלי (בהסתכלות הזאת אני גם לא בודק האם הוא טוב להפועל או לא) ולפי דעתי הוא עשה המון.
לפי דעתי המינוי של גיא לוזון ראוי וגם מכבי פ״ת ירדה ליגה בקדנציה שלו ולכן הניגוד אינטרסים לא מחזיק מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
red in blood כתב:
בני יעקבי כתב:
mbracha כתב:

מה לא ברור?

שר החקלאות היה חקלאי מנכל משרד הבריאות הוא מביתחולים איכלוב ויחזור לשם כמנהל לאחר סיום תפקידו. אין ספור גנרלים מגיעים לתפקידים לאחר השחרור שבהם יש להם יכולת להעדיף אץ היחידה שלהם וכדומה. זה המצאה של כמה עיתונאים משוחתים ושל אהרון ברק המושחת בשופטי ישראל שהמציא את הקרטריון הזה של "ניגוד אינטרסים" בכדי להגביר את הכוח של כנופית הון ושלטון. (שהוא המציא אותו הבן שלו היה בהתמחות אצל חשין או זמיר אשתתו מונתה לעבודה ארצי כי ככה הוא רוצה ועוד כמה סיפורים שהשערות סומרות.) יו"ר התאחדות טוב שהוא מקבוצה. אם הוא יעשה משהו שהוא רק לטובתה ? אז נדבר. יו,ר התאחדות זה נפלא הוא איש מהענפ ובוודאי יש לו אינטרסים זה מצוין זה התפקיד שלו לאזן אינרטסים שונים.

בפעם המיליון, הבעיה היא לא שהוא אוהד קבוצה.
הבעיה היא שהוא מייצג גוף ציבורי, והוא אמור להחליט החלטות שנוגעות לעסק של אח שלו.

אבא-כובע,
אם המינוי של גיא לוזון ראוי או לא זה לא רלוונטי. זה היה רלוונטי אם אדם אחר היה עומד בראש ההתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שחיים רמון לא מביע עמדה רשמית מסיבה פוליטית (לא רוצה לתמוך בלימור לבנת)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
אבו-כובע כתב:
mbracha כתב:

אני אחדד,
ברור שהוא אחיו של בעלי קבוצה וברור שהוא אוהד מכבי פ״ת (אף אחד גם לא מנסה להסתיר).
וגברי לוי אוהד הפועל פ״ת וגם הבן שלו אימן את הצעירה אבל יש לו פחות פה ג׳ורה.
אבל,אני מנסה לבחון האם לוזון טוב לכדורגל הישראלי (בהסתכלות הזאת אני גם לא בודק האם הוא טוב להפועל או לא) ולפי דעתי הוא עשה המון.
לפי דעתי המינוי של גיא לוזון ראוי וגם מכבי פ״ת ירדה ליגה בקדנציה שלו ולכן הניגוד אינטרסים לא מחזיק מים.

הבאתי ציטוט מוויקיפדיה לגבי החוק הנוגע לניגוד עניינים בישראל. ניגוד עניינים לא מותנה בכך שמישהו עשה בפועל משהו לא כשר, ניגוד עניינים מוגדר על פי חוסר היכולת של בעל תפקיד ציבורי לקבל החלטה אובייקטיבית לטובת הארגון שבראשו הוא עומד, וכל החלטה הופכת ללא כשרה גם אם הייתה מתקבלת על ידי כל אחד אחר שהיה יושב בכיסאו.

הטיעונים שלך מלאים בכשלים לוגיים. מכבי פ"ת ירדה ליגה למרות אבי לוזון, וזו לא הוכחה לכך שהאיש כשר או שאינו מצוי בניגוד עניינים, זה בעיקר אומר שהיא הייתה כל כך חלשה שגם יו"ר ההתאחדות בכבודו ובעצמו לא יכול היה לעזור לה. באותה מידה יכולתי לטעון הפוך - מכבי פ"ת עלתה ליגה בגלל אבי לוזון, אבל אין לאמירה הזאת קשר למציאות ולכן לא תשמע אותי אומר אותה.

מינויו של גיא לוזון אולי היה ראוי, אם בלאד היה יו"ר ההתאחדות גיא היה מקבל את התפקיד של גוטמן. אבל עצם זה שמי שקיבל את ההחלטה היה אבי לוזון (או וועדה שמינה בעצמו, היינו הך מבחינתי) הופכת את המינוי הזה ללא כשר לפי כל חוקי מנהל תקין שקיימים בעולם, גם בפקיסטן ודרום סודן. כשלוזון העביר כסף עבור דמארי מחשבונה של הפועל ת"א לחשבונה של קבוצה ששייכת לאחיו עוד לפני שנחתם חוזה חוקי זו פעולה לא חוקית ולא כשרה (כמובן שטען אח"כ שהדברים נעשו בתום לב או אי-הבנה). כשאבי לוזון ישב עם אבא של שחקן של הפועל ת"א (צנציפר פירסם וזעק את זה, ומעולם לא קיבל איום על תביעת דיבה, כך שההנחה היא שאמת דיבר) כדי להעביר אותו למכבי ת"א על מנת להרוויח כמה לירות ועל הדרך לשים רגל לרב"ש זה לא כשר בשום צורה ודרך, ולא רק שמוכיח ניגוד עניינים (שקיימים גם מבלי שיעשה דבר) אלא גם מוכיח שהוא פועל בצורה לא כשרה.

והטענה שלך שמשבחת את פועלו של לוזון - היו"ר הנהדר מתכנן למכור את זכויות השידור במכרז שיסגר תוך שישה ימים מהיום (כאילו באמת יכול לקום מישהו שהוא לא צ'רלטון ולארגן סכום כסף כ"כ גדול בהתראה כ"כ קצרה), מכרז שלא היה כמותו מעולם ובו ימכרו זכויות השידור חמש עונות קדימה אאל"ט. הרי ברור לפי הגיון המקח וממכר שאם אתה משלם סכום גדול מראש אתה משלם פחות על כל מוצר ומוצר, כמו מכירה קבוצתית או קבוצת רכישה. אז אבי לוזון הולך להוריד את הערך של זכויות השידור רק כדי לקבל סכום על שנים קדימה. את הסכום הזה הוא כמובן מתכנן להזרים לקבוצות כחלופה לכספי הטוטו. אבל מה יעשו הקבוצות בשנים הבאות בלי כספי הטלוויזיה? נגיד והטוטו בשנה הבאה יחליט שהוא מעביר כספים, הוא לא יעביר כספים על השנה הקודמת בה לא הייתה לו התקשרות עם הקבוצות, הוא יעביר את אותו סכום שהעביר תמיד רק על העונה הבאה. והקבוצות יקבלו את הסכום, אבל ישארו עם בור של זכויות שידור שהיו אמורים לקבל ולא יקבלו. ומי ישלם את המחיר לדעתך? הקבוצות שאין להן גולדהאר או שחר ויצטרכו להביא כסף מהבית (לא יקרה) או להקטין את התקציב ולוותר על חלק מהשאיפות שלהן. ולמה לוזון עושה את כל זה אם לא כדי לשמור על כיסאו וכבודו העצמי? אין ספק - היו"ר הכי טוב שהיה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: