ItaiH6 כתב:
אלון כתב:
קולין בניגוד להרבה אחרים הגיע ויכול להיות שהוא גם שהוא לא הכי התחבר מה שחשוב אבל שישחק טוב על המגרש
מה קרה עמרי קנדה פתאום התחמם עלינו? אחרי שהוא כבר חתם בהפועל חיפה
הוא אמר שהוא עצוב שהחלום שלו לחזור להפועל לא התמשש משהו כזה
איך הוא הגיע משם ועד לללכלך עלינו ככה?
בוא ניקח דוגמא מחוץ לעולם הכדורגל.
נניח ואתה מגיע להתראיין במקום עבודה, עובר ראיון בוס ישיר, עובר ראיון מנהל מחלקה, עובר ראיון אישיותי במחלקת כח אדם, כולם אומרים לך שרוצים אותך מביאים אותך למו"מ על פרטי החוזה, מגיעים לסיכום ואומרים לך "ייקח למחלקה המשפטית שלנו יומיים לנסח את החוזה בכתב, תחזור עוד יומיים לחתימה הרשמית".
נניח שחזרת אחרי יומיים ובמקום להגיש לך טיוטת חוזה לחתימה אומרים לך "מישהו שיש לו השפעה גדולה על העובדים, על חלק מההנהלה ועל חלק מבעלי המניות אמר שהוא מכיר אותך מקודם ושאם תבוא לעבוד פה זה לא ייגמר טוב אז החלטנו שההצעה שלנו מבוטלת. שלום ולא להתראות!"
מה היית עושה במקרה כזה?
אז אחד מכניס גול בדרבי ורץ לחגוג עם אוהדי מכבי על הגדר כאילו הוא הכניס הרגע גול אליפות בדקה ה92 בטדי, אחר מוצא קבוצה בחו"ל למרות שהוא העדיף עוד שנת השתפשפות בארץ והשלישי נאלץ להסתפק בינתיים בהפועל חיפה ולכלוכים על הקבוצה בתקשורת בתקוה שגם הוא מתישהו ישיג נקמה כמו הראשון.
ממן עזב מאותם סיבות?
חוץ מזה אני לא חושב שאפשר להשוות אין לי ניסיון בראיונות עבודה יותר מדי כי אני די צעיר
אבל סך הכל שחקן כדורגל מתעניינים בו מעצם היכולת שלו הוא לא צריך לבוא למבדקים
ככה שזה נראה לי פחות קשה.. ובניגוד לזהבי שיש לו אופי ממזרי ואין מה לעשות עם זה זה חלק ממנו
קנדה באמת צריך להבין למה לא כל כך רוצים אותו ואני ממש לא בטוח שבאמת הכל קרה רק בגלל שי אבוטבול
יכול להיות גם שזה מקצועית בן שמעון לא רצה אותו( לפי המשחקים האחרונים של דגני זה לא נראה ככה אבל במחנה אימון דגני שיחק יותר בצורה מבוקרת בהגנה ואני לא יודע אם זה משהו שקנדה מסוגל לו) ויכול להיות גם שבגלל הבעיות משמעת שלו הוא העדיף לוותר עליו
וגם ההנהלה לא הכי התלהבה