תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עסקאות בישראל, ועל איך עובר שחקן מכפ"ס ללוזונים
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 11:25 
מכתבה ביום שלישי בידיעות "של מי השחקן הזה בכלל".
אני חושב שזה יעניין חלק מהאנשים פה, ובכלל רציתי לשתף למי שלא היה הזדמנות לקרוא.
למעלה: "תקנון ההתאחדות קובע כי לאדם פרטי אסור להחזיר בכרטיס שחקן."

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עסקאות בישראל, ועל איך עובר שחקן מכפ"ס ללוזונים
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
לא הכי קשור אבל קשור מאוד ללוזונים.
דני פרדה יוצא נגד מכבי פ"ת בראיון, עומר גולן חברו לקבוצה פותח עליו פה כנראה בהוראת הלוזונים, שחקן כלב ואפס עומר גולן בושה שהוא יוצא ככה על שחקן, שיזכר איפה הוא היה שהוא התחנן לצאת לבלגיה כמו כלב מסכן.
לא ברור לי למה דני פרדה לא פונה לועדה למעמד השחקן (בעצם כן ברור לי שהלוזונים שולטים בהכל ואין לו מצב אבל אני רוצה להאמין שמדובר בגוף לא תלוי).
בהחלט שחקן שאם הועדה למעמד השחקן קובעת סכום פיצוי ראוי לשחרור שלו ממכבי פ"ת הייתי מחתים בהפועל.

ציטוט:
פרדה: שיקרו לי ורימו אותי, אין סיכוי שאשאר במכבי פ''ת
מערכת אתר ערוץ הספורט
10:40|02/08/2013

הקשר שמחרים את הלוזונים זועם: "הבטיחו לי שחרור אם אעזור לעלות ליגה. הכל שקרים. סבלתי מהם, לא מוכן לשמוע עליהם. אם צריך אשב ביציע ואם לא אחפש מקצוע אחר". גולן תקף בחזרה: "קיבל מעל ומעבר ולא מעריך זאת"
הצטרפו אלינו:
תגיות: דני פרדה, מכבי פ"ת
"אחפש מקצוע אחר". פרדה כועס

"אחפש מקצוע אחר". פרדה כועס

אין חובב כדורגל ישראלי שלא יודע להגיד מי היה השחקן המצטיין של מכבי פתח תקווה בשנתיים-שלוש האחרונות - דני פרדה. ולמרות זאת, מאז תחילת הקיץ הקשר המוכשר מחרים את אימוני הקבוצה ורק למשמע שמם של הלוזונים הוא מתרגז.
כידוע, פרדה, שהציג יכולת טובה מאוד וכבש מספר רב של שערים בעונת הירידה של מכבי פ"ת, נחשב אז לשחקן מחוזר, אבל לפי טענתו ראשי המועדון הבטיחו לו שרק אם ימשיך עוד עונה ויעזור לקבוצה לעלות בחזרה לליגת העל, הוא יקבל את השחרור שלו. כעת, בראיון ל-103FM הוא סוף סוף מדבר על הסיבהנ שבגללה הוא מחרים את מכבי פ"ת.

"כרגע אני ללא קבוצה, כי ההנהלה לא עומדת במילה שלה", ירה הקשר. "הבטיחו לי שישחררו אותי ברגע שאעזור לקבוצה להעפיל ליגה, שיקרו לי ורימו אותי ואני לא מתכוון להישאר שם. אין לי שום סיבה ורצון להישאר. אם צריך אני אפילו מוכן לשבת ביציע, לא מוכן לשמוע על מכבי פ"ת ולמרות שיש לי חוזה כאן זה מה שהחלטתי".

"אין שום סיכוי שאעביר שם עוד עונה", המשיך פרדה, יש פניות מקבוצות גדולות ואני מקווה מאוד שזה יצא לפועל, אם אני הייתי עם אותו גב של עומר (דמארי) ושל טל (בן חיים) אז מזמן לא הייתי משחק במכבי פ"ת. שיחקתי 8 עונות בקבוצה, בשנה האחרונה סבלתי שם. אני כרגע מתאמן לבד, פעמיים ביום ומתאזר בסבלנות שדברים יסתדרו. ואם לא? אז אחפש מקצוע אחר. שינו (זוארץ) יודע לדבר יפה מול התקשורת, אבל הכל זה שקרים".

כתגובה לדבריו, בצעד חריג, קפטן מכבי פ"ת עומר גולן, בחר לצאת נגד ההתבטאויות של פרדה: "כל שנה דני עושה בעיות. הוא קיבל ממכבי פ"ת כל מה שרצה, אפילו מעל ומעבר לזה, והוא פשוט לא מעריך זאת. שינו זוארץ רק עזר לו, ואם הוא בוחר להגיד על אדם שעזר לו 'שקרן', אני לא יכול לשתוק על כך. לא אתן לאיש ללכלך על המועדון. הוא מדבר על בן חיים ודמארי, אבל מכבי פ"ת קיבלה סכומים גדולים עליהם, ואני לא רואה שיש קופצים על פרדה. ייטב לו אם יוריד מהאגו שלו".

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 13&Lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 17:59 
דני פרדה באמת אחלה שחקן. אם הוא משתחרר בוועדה כמו שרדפוקס רשם בסכום טוב, הייתי מביא אותו בלי לחשוב (בהתחשב בכך שאין פה תפירה של עוד קומבינה עם אחוזים לפ"ת ואחוזים להפועל והשאלות ובלבולי ביצים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 18:33 
עומר גולן בן של זונה סמרטוט אפס, כמה חסר כבוד עצמי ולקקן אתה יכול להיות?
עדיין דני פרדה מטומטם, מי סומך בימינו על מילה של הלוזונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 10:29 
https://www.facebook.com/change.luzon

קבוצת פייסבוק שחשוב לעשות לה לייק כדי להביע הזדהות עם האג'נדה וגם כי היא חושפת עד כמה רקובה ההתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 10:35 
bergkamp כתב:
https://www.facebook.com/change.luzon

קבוצת פייסבוק שחשוב לעשות לה לייק כדי להביע הזדהות עם האג'נדה וגם כי היא חושפת עד כמה רקובה ההתאחדות.

+
תפיצו אותה ותשלחו לכל החברים שלכם, אוהדי כל הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 13:50 
הלוזונים זה חרא זה ברור, אבל על דני פרדה כתבתי באשכול אחר - מהריאיון שלו ברדיו אצל אופירה אין לו שום הצעות רשמיות מאף קבוצה ואין לו קייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 13:52 
מושקוביץ כתב:
הלוזונים זה חרא זה ברור, אבל על דני פרדה כתבתי באשכול אחר - מהריאיון שלו ברדיו אצל אופירה אין לו שום הצעות רשמיות מאף קבוצה ואין לו קייס.

בדרך פלא אף קבוצה לא רוצה אותו כי מפחדים להתעסק עם הלוזונים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 13:55 
redead כתב:
מושקוביץ כתב:

בדרך פלא אף קבוצה לא רוצה אותו כי מפחדים להתעסק עם הלוזונים..

ברדיו דובר על הצעות מחו"ל, לא על קבוצות מהארץ. לא נראה לי של-"חורתחת בלגיה FC" אכפת מי זה עמוס לוזון.

ההודעה שלי מלפני כמה ימים:

ציטוט:
שמעתי את דני פרדה אצל אופירה לפני איזה שבוע.
"קבוצות העבירו הצעות רשמיות למכבי פ"ת ולא רוצים לשחרר אותי למרות שיש לנו הסכם ג'נטלמני (אין לו נייר חתום אפילו) שאם אני מביא הצעה משחררים אותי"
ניתקו אותו העלו את שינו זוארץ.
"לא קיבלנו שום הצעה רשמית"
השאירו את שינו, העלו את פרדה.
"אהה...בהה...אהה....הסוכן שלי (דודו דאהן) מטפל בזה, יכול להיות שהם נתנו לו הצעה ולא שלחו למועדון, לא יודע, אני לא מטפל בדברים האלה, אה...בהה...אה"

מכבי פ"ת זה חרא, אבל דני פרדה סתם טמבל. כדורגלן ישראלי טיפוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 13:59 
כבר התייחסנו לזה בעבר ....
לדעתי הוא מאוד מתאים לנו .
אז גם הוא יקבל אדום אחרי שישתיק את המונית של מכבי פ"ת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 18:35 
עכשיו ב-103 אמרו שדני פרדה ביקש סליחה משינו זוארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: