תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 00:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ההגנה (או בשפת רב"ש - משחק ההגנה)
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:42 
wtf?
מה זה היה היום? גם בית"ר פרדס חנה היו מבקיעים לנו היום.
היינו צריכים בכיף לקבל עוד 2-3 שערים ולהגיד תודה יפה.

הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ההגנה (או בשפת רב"ש - משחק ההגנה)
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:45 
בית"ר פרדס חנה :LOL2:
צחוק ראשון אחרי הבאסה. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
לפי דעתי, הבור הכי גדול במשחק ההגנה היה גרזיצ'יץ'.

המשימה שלו הייתה להיצמד לאריק פריירה.
אריק פריירה היה ענק היום. זה אומר הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 22:55 
לא ברור מה רב"ש עשה עד עכשיו בקבוצה
מבחינה טקטית לא היתה היום הפועל תל אביב

דיברו פה הרבה על כל מיני מאמנים ש-"אין טביעת אצבע של מאמן"
היום זה היה משהו חסר תקדים
לא ראיתי את הפועל כל כך לא מאומנת כל העונה שעברה
הסגירה באגפים היתה חרפה (גם של הקשר שאמור להיות באגף וגם של הקשר אמצע שאמור לעזור לסגור את האגף), המצבים החופשיים היו חרפה, העמידה של הקישור היתה חרפה, החלוצים שמרוב "חופש" בכלל לא היו חלק מהמשחק (אחד שיחק כמו קשר חופשי מאחורי חלוץ בכלל, השני שחקן אגף חופשי)

הגיעו לשער שלנו בלי להתאמץ אפילו, ככה לא נראית קבוצת כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לא ברור מה רב"ש עשה עד עכשיו בקבוצה
מבחינה טקטית לא היתה היום הפועל תל אביב

מסכים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
בגדול נראה שבן שמעון - מתוך שאננות שלו עצמו או מתוך חוסר הבנה של המערכת - חשב שלהפועל יש את הפריבילגיה של לחכות כמה זמן עד שהקבוצה תתחבר ושתלמד את מה שהוא מנסה להנחיל לה. ככה זה נראה על הדשא לפחות, כמו קבוצה בשלבים ראשונים של בנייה. בסיטואציות אחרות היה אפשר להבין את זה, אבל מה לעשות שהפועל לא יכולה להרשות לעצמה את הנוחות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 00:37 
אני לא בטוח שזה עניין של כן מאומנת או לא מאומנת, לדעתי זה עניין של אכות השחקנים. הם פשוט לא מספיק טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 01:24 
שחר כתב:
אני לא בטוח שזה עניין של כן מאומנת או לא מאומנת, לדעתי זה עניין של אכות השחקנים. הם פשוט לא מספיק טובים.

גם אני חושב.

איליץ שחקן לא רע. גם דגני. בהגנה יש לנו 2 מתוך 4. 2 הקשרים האחוריים פשוט לא ברמה, אז כשאתה זורק משחק כזה על ספורי וזגורי- זה מה שתקבל. 2 שחקנים שעד לפני שנה לא שמענו עליהם בכלל, ושווים במקרה הטוב רוטציה.
תוסיף לזה שדמארי בכושר גרוע, אולי הכי גרוע שראיתי ממנו, ולא נשאר כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
קולין והרוש מזוויעים, גרזיצ'יץ' שיכור, השאר בסדר.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 01:34 
לא היה קיים היום.
החלטה מזעזעת לזרוק את רמזי לאמצע במשחק כזה.
הם היו פשוט מביכים היום,כולם.
גרזיצ'יץ' זו אחת הנפילות הגדולות של הפועל ועל שמעון הרוש אין לי מה להגיד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 02:00 
שחר כתב:
אני לא בטוח שזה עניין של כן מאומנת או לא מאומנת, לדעתי זה עניין של אכות השחקנים.

כמו תמיד, בעצם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 02:17 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
wtf?
מה זה היה היום? גם בית"ר פרדס חנה היו מבקיעים לנו היום.
היינו צריכים בכיף לקבל עוד 2-3 שערים ולהגיד תודה יפה.

הזוי

לא מסכים לגבי בית"ר פרדס חנה,
אבל בגדול אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 03:09 
שחר כתב:

זה נכון לגבי משחק ההתקפה אבל לא לגמרי לגבי משחק ההגנה.
חד משמעית, גם סגל שחקנים של ליגה לאומית אפשר להעמיד במשחק בית מול קבוצה כמו פאנדורי ככה שלא יטיילו לנו ברחבה כל 5 דקות, יבעטו 20 פעמים לשער, יגיעו ליתרון מספרי כל התקפה שניה ויעשו מה שהם רוצים על המגרש. תראה את הפועל ר"ג (ועם כמה שהשחקנים של הפועל חלשים, הם עדיין יותר טובים משל ר"ג בלאומית).

אני כמוך מאמין בעניין של איכות השחקנים ולא בכל הקשקושים מסביב אבל קבוצה שנראית הגנתית כמו שהפועל נראתה היום, זה על המאמן גם ברמה הטקטית. פוסטאי עשה לרב"ש בית ספר באופן משפיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 06:30 
Fez כתב:
שחר כתב:

זה נכון לגבי משחק ההתקפה אבל לא לגמרי לגבי משחק ההגנה.
חד משמעית, גם סגל שחקנים של ליגה לאומית אפשר להעמיד במשחק בית מול קבוצה כמו פאנדורי ככה שלא יטיילו לנו ברחבה כל 5 דקות, יבעטו 20 פעמים לשער, יגיעו ליתרון מספרי כל התקפה שניה ויעשו מה שהם רוצים על המגרש. תראה את הפועל ר"ג (ועם כמה שהשחקנים של הפועל חלשים, הם עדיין יותר טובים משל ר"ג בלאומית).

אני כמוך מאמין בעניין של איכות השחקנים ולא בכל הקשקושים מסביב אבל קבוצה שנראית הגנתית כמו שהפועל נראתה היום, זה על המאמן גם ברמה הטקטית. פוסטאי עשה לרב"ש בית ספר באופן משפיל.

נכון ב100%.
מעבר להגנה שהיא בינונית, הקישור האחורי פשוט השאיר אותנו חשופים פעם אחר פעם, דגני לא קיבל עזרה מצד אמצע ימין או מדמארי/שכטר באגף והקשר השמאלי הנפלא שלהם באמת הקשה עליו מאוד,
הסגירות לא היו טובות. הייתה טיילת שעם כל הכבוד ל"איכות שחקנים", לא שיחקנו מול ברצלונה, פאנדורי קבוצה טובה אבל שום קבוצה בדרג הזה ובליגת העל לא אמורה לחדור ככה לרחבה שלנו במיוחד כמו שקרה ב20 דקות הראשונות.
כל פעם שהם החזיקו בכדור זה נגמר בבעיטה לשער של עמוס, זה פשוט לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ההגנה (או בשפת רב"ש - משחק ההגנה)
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 07:46 
לא יודע. מה זה משנה הצבה טקטית או תרגול, אם את השחקן הכי הגנתי שלנו במרכז המגרש אריק חתך כמו שמנת רכה, אם ספורי כל כך לא פיזי שהוא לא מסוגל אפילו לעצור שחקנים בפאול. אם בגול השני הבלם שלנו התנהג כמו מסומם במקרה הטוב או כמו ישראל כהן במקרה הרע ואם שמעון הרוש זה שמעון הרוש. אני לא חושב שמיקום שונה בעמדות או יותר אימונים היו פותרים את זה.נפלנו עוד הרבה לפני כן בבחירת השחקנים לצערי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 07:55 
א. אנשים חשבו שבן שמעון מגיע והכל הסתדר,אז חשבו

ב.משחק ההגנה אתמול היה זוועה קודם כל כי 5 שחקני ההגנה (כולל בראיין) לא באמת הרבה יותר טובים מאלו שהיו בשנה שעברה. יש כאן הכחשה רצינית לגבי שני הבלמים.

ג. אבוקסיס? שירזי? דוד? אני לא רואה שום הבדל מהותי ברמת המשחק תחת בן שמעון. זה אולי נשמע בנאלי ,אבל כדורגל זה קודם כל חומר שחקנים, שלדעתי חוץ משכטר לא שודרגנו בהרבה משנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 07:58 
שער 7 נוסטלגיה כתב:

ב.משחק ההגנה אתמול היה זוועה קודם כל כי 5 שחקני ההגנה (כולל בראיין) לא באמת הרבה יותר טובים מאלו שהיו בשנה שעברה. יש כאן הכחשה רצינית לגבי שני הבלמים.

ג. אבוקסיס? שירזי? דוד? אני לא רואה שום הבדל מהותי ברמת המשחק תחת בן שמעון. זה אולי נשמע בנאלי ,אבל כדורגל זה קודם כל חומר שחקנים, שלדעתי חוץ משכטר לא שודרגנו בהרבה משנה שעברה.

ב. עזוב... גם עם רביעייה של שולר אנטבי חוטבא ובאדיר לא הגיעו כל כך בקלות עד השער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 08:05 
שער 7 נוסטלגיה כתב:

א. רן בן שמעון אימן את הפועל 4 משחקים רשמיים השנה גם אין את גביע הטוטו שהוא מסגרת נהדרת לניסויי כלים.
ב. על מה אתה מדבר דגני היה נהדר אתמול ותמך המון במשחק ההתקפה, מבחינת משחק הגנה ככה זה שאתה משחק 4-3-3 נגד 4-4-2 ואז יצא שדגני היה צריך להתמודד עם שחקן טוב ממנו בהרבה לבד.
ג. כדורגל הוא קודם כל משחק קבוצתי, וכל עוד אנחנו לא נראים כמו קבוצה הרמה תישאר ככה (לזכותו של רן בן שמעון אומר שוב עברו רק 4 משחקים רישמיים). אני לא אתן לך דוגמאות על המחלה שיש לה מספר לא קטן של עונות גלאקטיקוס שהסתיימו בצורה משפילה, אני כן אתן לך את הדוגמא של ריאל מדריד שמבחינת חומר שחקנים הוא מעולה, אבל לא מתואם בכלל בעונות שהביאו את רונאלדו וקאקא. גם לפריס סן ז'רמן לקח עונת הרצה אחת, וכך גם יהיה עם מונקו. זה לפני שאני מזכיר לך את אייל ברקוביץ' מנסה להשלים 90 דקות בבלומפילד...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: