תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: צקול, פדידה , יצחק
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 23:46 
לא מבין אייך הם לא קיבלו דקה עד עכשיו? 3 שחקנים! אם רן לא מייעד להם שום חלק בהפועל אז למה מחתימים אותם? אחד מהם יהיה תומר בן יוסף הבא? חלאס עם זה בכסף של שלושתם היו מביאים מגן זר שמאלי איכותי . אני לא מבין את זה , חלאס לבזבוז הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: צקול, פדידה , יצחק
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 23:50 
כי שיחקנו 3 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 03:07 
חכה מה יש לך מה אתה ממהר להסיק מסקנות
יהיו פציעות יהיו תקופות יותר עמוסות יהיו סתם מקרים שהם יוכיחו את עצמם באימונים ויקבלו הזדמנות
מה אתה רוצה להשלים את הסגל מהנוער?
אני בטוח שלפחות רן יצחק ופדידה יקבלו דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 03:09 
סמל אישי של המשתמש
ומסיקה שגם התלהבתי ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 07:29 
קיבלו במשחקי האימון באירופה. לא קיבלו ב-3 משחקים קובעים.
סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 08:19 
זה מה שנקרא, תחרות על מקום בסגל.
בריא ורצוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
לא יאומן שלא התחילה הליגה עדיין...ואפשר כבר לכתוב ספר על התלונות פה..
שוויה שוויה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
בכסף של שלושתם אפשר היה אולי לקנות פלאפל לכל הסגל, בטח לא להביא זר איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 15:22 
ניר תרכיז כתב:

פלאפל תותח, או 50-50?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 15:37 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
ניר תרכיז כתב:

שלושתם ביחד מרוויחים בעונה בסביבות ה200 אלף דולר. חמוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
קשה לי להאמין שרן יצחק לא יהיה פאקטור רציני בקבוצה, עם משכורת של 100 אלף דולר.
תאמין לי שרן לא היה משחרר עליו כזאת הקצאה בשביל לחמם את הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
מה קשה להאמין? אין חלוץ מחליף פרט לרן יצחק.
פדידה הגיע לעמדה שיש בה את ספורי, סלים וזגורי. כמובן שכאשר גם שכטר וגם דמארי לא יוכלו לשחק-הוא יקבל הזדמנות.
לא יכולנו להביא שום זר תותח ב-200 אלף דולר. לא יודע איפה אתם חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים גם כששכטר או דמארי מוחלפים אז קשר נכנס במקומם. בשביל השחקן ה-19 בסגל, שיקבל דקות משמעותיות רק במקרה שגם שכטר וגם דמארי לא ישחקו, לא צריך להביא שחקן ב-100 אלף דולר, יש את עדן שרם שיתרום אותו דבר (ואני אומר את זה בלי שמץ של סנטימנטים לשחקני בית, פיתוח שחקנים צעירים ושאר שטויות).
ולא יביאו זר תותח ב-200 אלף דולר, כי בסכומים האלה זה מה שמביאים זרים עכשיו. אבל במקום רן יצחק, פדידה, מסיקה, צ'קול, אנטבי ועמוס, היה אפשר להוסיף את הכסף הזה על מה שכן הוציאו ולהביא זרים בסכום כפול ממה שהביאו, ואז כן היה אפשר להביא 4-5 זרים תותחים. אבל שכל אחד יחשוב מה עדיף - האפשרות הזאת, או להביא שחקנים שבסגל מלא לא רואים ספסל ולא קרובים לזה או נותנים תרומה כמעט זהה לאופציות שכבר נמצאות בסגל ועלים הרבה הרבה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 18:08 
יובל כתב:
בינתיים גם כששכטר או דמארי מוחלפים אז קשר נכנס במקומם. בשביל השחקן ה-19 בסגל, שיקבל דקות משמעותיות רק במקרה שגם שכטר וגם דמארי לא ישחקו, לא צריך להביא שחקן ב-100 אלף דולר, יש את עדן שרם שיתרום אותו דבר (ואני אומר את זה בלי שמץ של סנטימנטים לשחקני בית, פיתוח שחקנים צעירים ושאר שטויות).
ולא יביאו זר תותח ב-200 אלף דולר, כי בסכומים האלה זה מה שמביאים זרים עכשיו. אבל במקום רן יצחק, פדידה, מסיקה, צ'קול, אנטבי ועמוס, היה אפשר להוסיף את הכסף הזה על מה שכן הוציאו ולהביא זרים בסכום כפול ממה שהביאו, ואז כן היה אפשר להביא 4-5 זרים תותחים. אבל שכל אחד יחשוב מה עדיף - האפשרות הזאת, או להביא שחקנים שבסגל מלא לא רואים ספסל ולא קרובים לזה או נותנים תרומה כמעט זהה לאופציות שכבר נמצאות בסגל ועלים הרבה הרבה פחות.

ה"אמת" לדעתי באמצע.
אתה מציג קיצונית אחת ובפועל יש קיצוניות אחרת.
נגיד שמתוך רן יצחק, פדידה, מסיקה, צ'קול אנטבי ועמוס היינו מחתימים 2- בכל זה בשביל לעבות קצת את הסגל, ובשאר הכסף היינו מביאים לפה זרים תותחים (שהמיסוי עליהם נמוך ואפשר להציע להם חוזה גבוה יותר באותו כסף).

מספיק הכסף מרן יצחק (ששרם יכול להחליף בקלות) מסיקה (שאולי טוב אבל ממש לא מקבל דקות) ואנטבי (שציטיאט יכול להחליף בקלות) כדי שהזר שיבוא לפה יהיה שחקן של 300 אלף יורו ולא של 160.
וההבדלים בין רמות השכר האלו ברורות.

תראו כמה מהר גילינו למה איליץ מרוויח 220 אלף וקולין 160 אלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 18:08 
אתם לא שפויים.
עברו 3 משחקים, 3!!

תניחו רגע את האג'נדות בצד ותפעילו את ההיגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

ה"אמת" לדעתי באמצע.
נגיד שמתוך רן יצחק, פדידה, מסיקה, צ'קול אנטבי ועמוס היינו מחתימים 2- בכל זה בשביל לעבות קצת את הסגל, ובשאר הכסף היינו מביאים לפה זרים תותחים (שהמיסוי עליהם נמוך ואפשר להציע להם חוזה גבוה יותר באותו כסף).

מספיק הכסף מרן יצחק (ששרם יכול להחליף בקלות) מסיקה (שאולי טוב אבל ממש לא מקבל דקות) ואנטבי (שציטיאט יכול להחליף בקלות) כדי שהזר שיבוא לפה יהיה שחקן של 300 אלף יורו ולא של 160.

אני לא חושב שזה קיצוני. רק רן יצחק מרוויח 100 אלף דולר שזה 150 אלף דולר לזר. אנטבי בגילו נשאר כדי להרוויח משהו שהוא פחות מכמה עשרות אלפי דולרים (שזה באמת לא הרבה, ככה מרוויחים שחקני ספסל בליגת העל בכדורסל)? כנ"ל מסיקה ופדידה שיכולים להיות שחקנים מובילים בלאומית או שחקני רוטציה בתחתית ליגת העל? ומילא מסיקה היה נכנס מהספסל במקום אבוטבול, ופדידה במקום טועמה, ורן יצחק היה מחליף את דמארי במקום ספורי. אבל אפילו זה לא.

אני באמת חושב שאנחנו מבזבזים המון המון כסף על החתמות מיותרות, ברמה בלתי נתפסת, ומסיבות שאני לעולם לא אבין להוציא כסף על זרים ברמה גבוהה (שזה יכול להיות המניה הכי בטוחה שיש) נמצא בתחתית סדר העדיפויות. וזה ממש לא חדש, זה ככה מאז ומתמיד. רבאק, בעונה של ליגת האלופות עם עשרות מיליונים בקופה, ארבעת הזרים שהוחתמו בקבוצה היו פרנסמן (אחד הזרים הכי גרועים אי פעם), רוקי (ששיחק בערך שלושה משחקים), אווסו (בשכר מינימום בערך) ופצ'אלקה (שהיה סביר, לא יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

ה"אמת" לדעתי באמצע.

אני לא חושב שזה קיצוני. רק רן יצחק מרוויח 100 אלף דולר שזה 150 אלף דולר לזר. אנטבי בגילו נשאר כדי להרוויח משהו שהוא פחות מכמה עשרות אלפי דולרים (שזה באמת לא הרבה, ככה מרוויחים שחקני ספסל בליגת העל בכדורסל)? כנ"ל מסיקה ופדידה שיכולים להיות שחקנים מובילים בלאומית או שחקני רוטציה בתחתית ליגת העל? ומילא מסיקה היה נכנס מהספסל במקום אבוטבול, ופדידה במקום טועמה, ורן יצחק היה מחליף את דמארי במקום ספורי. אבל אפילו זה לא.

אני באמת חושב שאנחנו מבזבזים המון המון כסף על החתמות מיותרות, ברמה בלתי נתפסת, ומסיבות שאני לעולם לא אבין להוציא כסף על זרים ברמה גבוהה (שזה יכול להיות המניה הכי בטוחה שיש) נמצא בתחתית סדר העדיפויות. וזה ממש לא חדש, זה ככה מאז ומתמיד. רבאק, בעונה של ליגת האלופות עם עשרות מיליונים בקופה, ארבעת הזרים שהוחתמו בקבוצה היו פרנסמן (אחד הזרים הכי גרועים אי פעם), רוקי (ששיחק בערך שלושה משחקים), אווסו (בשכר מינימום בערך) ופצ'אלקה (שהיה סביר, לא יותר).

באותה עונה כל הרכש חוץ ממשהר וטוטו היה חסכני ולא מרשים, וגם הם הגיעו בהשאלה או במחיר בדיחה ביחס לרקורד(אני מתעלם מפאצ'לקה ואלרואי של ינואר), לא חושב שגוטמן ממש רצה את זה כמו שהייתה שם מדיניות של ההנהלה.
הבעיה היא מן הסתם לא שיכול לצאת מהם משהו אלא באנטבי, אבוטבול וטועמה. אתה זה שאומר שאירופה זה לא מקום לתת צ'אנסים ואת הצ'אנסים שלהם הם כנראה יקבלו בליגה ולא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: