19 כתב:
שחר כתב:
גביזון כתב:
טב"ח עם מאמן טוב שהוא גם מחנך, יכול להיות הפיצוץ של הכדורזבל במדינתנו.
אשרי המאמין, הוא יביא את הגולים והמבצעים פה ושם בזכות המהירות שלו, אבל לדעתי בקטע המנטלי הוא מקרה אבוד..
אני מכיר בן אדם שמכיר אותו
ובחודש האחרון הכרתי עוד שני אנשים שמכירים אותו (והם לא קשורים אחד לשני, מכירים אותו מסיטואציות שונות ותקופות שונות), וכולם אומרים שהוא אחלה בן אדם, בכלל לא טיפש וערס.
יכול להיות שעל המגרש הוא מתנהג אחרת, אבל הוא בטח לא איזה האד קייס ומקרה אבוד.
זה בערך הפעם החמישית שאני שומע את זה (לא יודע אם ממך ספציפית, אבל רוח ההודעה אותו דבר)
תמיד התרשמתי, אמרתי וואלה, אולי אני סתם שופט אותו והוא לא כזה ערס טיפש. סה"כ את כותבי ההודעות אני מעריך וכנראה שהם לא כתבו סתם.
ואז מגיע המשחק ואתה רואה את התגובות של הילד הקטן, העצבני, הבכיין, וההודעה שקראתי לפני כמה ימים נמחקת ברגע.
זה לא רק התגובות לשופטים, זה לשחקנים, זה הליעלב שהוא לא קיבל כדור ואז לא לעשות תנועה.
אולי זה מוסיף שגם מקצועית אני לא כזה תופס ממנו, אבל באישיות הוא מבחינתי על אותו סולם כמו גורדנה.
אולי השנה זה שרן בן שמעון מביא לצוות המקצועי גם פסיכולוגים שזה חשוב מאוד לדעתי יעזור במשהו
יש לו כישרון ברגליים ואתה יכול מאוד להרוויח ממנו תן לו הזדמנות לתקן את מה שיש לו בראש אל תשכח שגם שכטר ותמוז היו באותו מקום כשהם הגיעו אלינו