תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 26/5 | דיונים
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
איזה שפל.
עוד מעט לילה ורק תגובה אחת (או עידכון אחד) לאשכול חדשות.

א-רבש בחופשה
ב-הלילה, שכטר יידע אם קבוצתו עלתה ליגה או לא. בהתאם לזה ממחר הוא חוזר להיות מלפפון ירוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
ירוק תרתי משמע.
קשה לי להאמין שהוא יגיע אלינו,בעיקר לאור זאת שהמצב עם טביב רק נהיה יותר גרוע ומסובך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
ירוק תרתי משמע .
קשה לי להאמין שהוא יגיע אלינו,בעיקר לאור זאת שהמצב עם טביב רק נהיה יותר גרוע ומסובך.

לכך התכוונתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 16:57 
Oleg Neduda כתב:
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:
אם הפועל תצליח לכפות על טביב לשים ערבות בנקאית בסדר גודל של סיכון התביעות אז המצב ישתפר בהרבה והמכשול העיקרי יוסר מרוכש פוטנציאלי.
צעד מתבקש וחשוב מאוד

טביב ישים סכום כזה בערבות ביום שבו ציפי חוטאבלי תתחתן עם נסראללה...

בוררות סהכ זה הליך משפטי די מהיר (סוגית טיבי לקחה שנה, הרגישות במקרה שלנו גדולה הרבה יותר ומקווה שיקח גם קצת פחות זמן). השאלה אם בסעיף הבוררות יש אפשרות ערעור. אם לא, ובורר יכריע לטובת המועדון, לא תהיה לטביב ברירה. אם יש אפשרות ערעור אז אנחנו בבעיה

התשובה שאני כתבתי זה מה שפינס אמר בעצמו כשנשאל על מהלך התקופה והיתה הסכמה כוללת באולפן כולל מצד פינס שבכל החלטה שלא תהיה תוביל לערעור למחוזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 26/5 | דיונים
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 16:58 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
[quote="ראצ'ו"] המחיר הוא 17 מיליון בהנחה שטביב מכסה את החובות, אלא שיש חשש גדול שברגע שטביב יקבל את הכסף הוא לא ישלם את החובות והפועל תהיה חייבת לשלם אותם.
למה לא מממשים את הערבות? אני שמח גדול שאתה חכם על כסף של אחרים ושקל לך לזרוק אותו בכזו קלות. כמו שאמרתי כבר - היה פה מהלך סופר מורכב אבל הוא היה המהלך היחידי שהתאפשר כשבאו להוציא את הקבוצה מהידיים של טביב אבל בלי כסף. אולי באמת היה עדיף לא לעשות אותו.

כשמישהו מבטיח משהו, לצפות שהוא אשכרה יעשה את זה זה לא בדיוק מה שנקרא "להיות חכם על כסף של אחרים".

השאלה היא מה התנאים כיום לעומת התנאים ביום ההבטחה,
הערבות נועדה לשלם לנוכל את החלק השני של המכירה, וזאת בתנאי שהוא ישלם את החובות
לדעתך יהיה נכון לתת לנוכל עוד כסף עכשיו כשיש תביעות של 30 מיליון כנגד המועדון?
לדעתך יהיה נכון להזרים את הכסף למועדון (כשאי אפשר יהיה למשוך אותו חזרה לאחר מכן במידה והנוכל ישלם את החובות והתביעות)?

האמת שהמצב מאוד מאוד מורכב, וגם אני לא ממש יודע מה הייתי עושה במצב דומה
אבל לבוא עכשיו בצעקה שרמון נוכל לא פחות מטביב זאת צביעות וגועל נפש אלא אם המחשבה על ללכת לפירוק בתחילת העונה שעברה הייתה האלטרנטיבה המועדפת על הצועקים

אף אחד לא מציע להעביר שקל לטביב. שישים בטחונות, ויעביר אותם רק אחרי שטביב ישלם את החובות, או שישלם את החובות שעליהם הוא מוותר לטביב בתמורה להעברת 50% מהקבוצה בחינם.

ואז מי ישים את ה-10 מיליון שקל ביטחונות לתקציב שדורש רן בן שמעון? אתה?

מה שווים בטחונות על תקציב לרכש (שלא בטוח שימומשו בכלל, כנראה רק אם לא נגיע לבתים) אם זה על חשבון בטחונות על 11 מיליון שקל שבטוח יצרו חוב של 11 מיליון, והייתה התחייבות בקיץ לשים אותם? ואיך הפועל אמורה לצאת מהבור הזה?
אתה יודע מה, אם זה היה רק החמישה מיליון בפריסה, שעליהם נרמז מראש שיבואו מקופת המועדון והיה אפשר להבין שזה בעצם קיזוז עם חובות, לא הייתי אומר מילה. מאיפה הוסיפו פתאום את השישה מיליון האלה?
ולמה שיקרו והציגו מצב שווא לאוהדים, כאילו חיים רמון מבטיח לשלם או לגייס 12 מיליון השנה וטביב אחראי על החובות?[/quote]
״מה שווים ביטחונות לרכש שימומשו רק אם לא נגיע לבתים״. אני בטוח שלך יש את הרצון והיכולת לסכן 10 מיליון שקל ולהסתמך על ההעפלה של הפועל לבתים שאתה מזלזל בכך כל כך.
ולא שיקרו - רמון התכוון לגייס 12 מיליון ₪ אבל כשל בזה, וטביב אכן אחראי על החובות רק שההליך אומר שהכסף נגבה מהמועדון (כרגע מקופה נפרדת שיש בה את ההכנסות מתקופת טביב אבל ברגע שהיא תגמר הכסף ילקח מהמועדון). השאלה היא מה עושים עכשיו במצב הזה ואיך פותרים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 16:59 
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:
אם הפועל תצליח לכפות על טביב לשים ערבות בנקאית בסדר גודל של סיכון התביעות אז המצב ישתפר בהרבה והמכשול העיקרי יוסר מרוכש פוטנציאלי.
צעד מתבקש וחשוב מאוד

טביב ישים סכום כזה בערבות ביום שבו ציפי חוטאבלי תתחתן עם נסראללה...

בוררות סהכ זה הליך משפטי די מהיר (סוגית טיבי לקחה שנה, הרגישות במקרה שלנו גדולה הרבה יותר ומקווה שיקח גם קצת פחות זמן). השאלה אם בסעיף הבוררות יש אפשרות ערעור. אם לא, ובורר יכריע לטובת המועדון, לא תהיה לטביב ברירה. אם יש אפשרות ערעור אז אנחנו בבעיה

התשובה שאני כתבתי זה מה שפינס אמר בעצמו כשנשאל על מהלך התקופה והיתה הסכמה כוללת באולפן כולל מצד פינס שבכל החלטה שלא תהיה תוביל לערעור למחוזי.

כל הזין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 26/5 | דיונים
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 17:02 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
[quote="ראצ'ו"] המחיר הוא 17 מיליון בהנחה שטביב מכסה את החובות, אלא שיש חשש גדול שברגע שטביב יקבל את הכסף הוא לא ישלם את החובות והפועל תהיה חייבת לשלם אותם.
למה לא מממשים את הערבות? אני שמח גדול שאתה חכם על כסף של אחרים ושקל לך לזרוק אותו בכזו קלות. כמו שאמרתי כבר - היה פה מהלך סופר מורכב אבל הוא היה המהלך היחידי שהתאפשר כשבאו להוציא את הקבוצה מהידיים של טביב אבל בלי כסף. אולי באמת היה עדיף לא לעשות אותו.

כשמישהו מבטיח משהו, לצפות שהוא אשכרה יעשה את זה זה לא בדיוק מה שנקרא "להיות חכם על כסף של אחרים".

השאלה היא מה התנאים כיום לעומת התנאים ביום ההבטחה,
הערבות נועדה לשלם לנוכל את החלק השני של המכירה, וזאת בתנאי שהוא ישלם את החובות
לדעתך יהיה נכון לתת לנוכל עוד כסף עכשיו כשיש תביעות של 30 מיליון כנגד המועדון?
לדעתך יהיה נכון להזרים את הכסף למועדון (כשאי אפשר יהיה למשוך אותו חזרה לאחר מכן במידה והנוכל ישלם את החובות והתביעות)?

האמת שהמצב מאוד מאוד מורכב, וגם אני לא ממש יודע מה הייתי עושה במצב דומה
אבל לבוא עכשיו בצעקה שרמון נוכל לא פחות מטביב זאת צביעות וגועל נפש אלא אם המחשבה על ללכת לפירוק בתחילת העונה שעברה הייתה האלטרנטיבה המועדפת על הצועקים

אף אחד לא מציע להעביר שקל לטביב. שישים בטחונות, ויעביר אותם רק אחרי שטביב ישלם את החובות, או שישלם את החובות שעליהם הוא מוותר לטביב בתמורה להעברת 50% מהקבוצה בחינם.

ואז מי ישים את ה-10 מיליון שקל ביטחונות לתקציב שדורש רן בן שמעון? אתה?

מה שווים בטחונות על תקציב לרכש (שלא בטוח שימומשו בכלל, כנראה רק אם לא נגיע לבתים) אם זה על חשבון בטחונות על 11 מיליון שקל שבטוח יצרו חוב של 11 מיליון, והייתה התחייבות בקיץ לשים אותם? ואיך הפועל אמורה לצאת מהבור הזה?
אתה יודע מה, אם זה היה רק החמישה מיליון בפריסה, שעליהם נרמז מראש שיבואו מקופת המועדון והיה אפשר להבין שזה בעצם קיזוז עם חובות, לא הייתי אומר מילה. מאיפה הוסיפו פתאום את השישה מיליון האלה?
ולמה שיקרו והציגו מצב שווא לאוהדים, כאילו חיים רמון מבטיח לשלם או לגייס 12 מיליון השנה וטביב אחראי על החובות?

ציטוט:
אפשר ללכת להקריב את מי ששם ערבויות ולהגיד שזה על הזין שלנו וזו בעיה שלו, רק שזה הדבר האחרון שישרת את טובת המועדון.

אני לא רואה דבר שישרת את המועדון פחות מאשר יצירת חוב של 11 מיליון שקל.[/quote]
אתה יכול להפסיק עם הדמגוגיה ולחזור לדבר על 6 מיליון ₪ שהם בכל מקרים יהיו עבור חמישים אחוז מהמועדון וגם אם יצאו מהקופה שלו הם אמורים לחזור אליו בצורה של מכירה לאחר מכן ( או שהקונה יקנה ב-10-12 מיליון, או שהוא יקנה ב-4-6 מיליון ויתחייב להשקיע כסף בקופה. בכל מקרה הכסף חוזר לקופת המועדון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
״מה שווים ביטחונות לרכש שימומשו רק אם לא נגיע לבתים״. אני בטוח שלך יש את הרצון והיכולת לסכן 10 מיליון שקל ולהסתמך על ההעפלה של הפועל לבתים שאתה מזלזל בכך כל כך.
ולא שיקרו - רמון התכוון לגייס 12 מיליון ₪ אבל כשל בזה, וטביב אכן אחראי על החובות רק שההליך אומר שהכסף נגבה מהמועדון (כרגע מקופה נפרדת שיש בה את ההכנסות מתקופת טביב אבל ברגע שהיא תגמר הכסף ילקח מהמועדון). השאלה היא מה עושים עכשיו במצב הזה ואיך פותרים אותו.

למה אתה מתייחס רק לחלק הראשון של המשפט? בטחונות למקרה שלא נגיע לבתים הם חשובים ומשמעותיים כשלעצמם, אבל אתה שמת אותם כנגד הבטחונות לחובות מתקופת טביב. אז אני מעדיף חוב של 5 מיליון ובלי בטחונות לתקציב רכש מאשר חוב של 11 מיליון ועם בטחונות לתקציב רכש.
רמון הצהיר שהוא אחראי על 12 מיליון, ולא התבייש להזכיר לא פעם ולא פעמיים את הערבות המדוברת במקרה שלא יצליח לגייס 12 מיליון, וגם אתה. אז פתאום אסור לגעת בערבות? ולשאלה מה עושים במצב הזה, אני מבין שהתשובה היא שהמועדון יתגבר על כך בכוחות עצמו, עד אשר יבוא רוכש אם בכלל.

ראצ'ו כתב:
אתה יכול להפסיק עם הדמגוגיה ולחזור לדבר על 6 מיליון ₪ שהם בכל מקרים יהיו עבור חמישים אחוז מהמועדון וגם אם יצאו מהקופה שלו הם אמורים לחזור אליו בצורה של מכירה לאחר מכן ( או שהקונה יקנה ב-10-12 מיליון, או שהוא יקנה ב-4-6 מיליון ויתחייב להשקיע כסף בקופה. בכל מקרה הכסף חוזר לקופת המועדון).

חוזר מתי? בינתיים אין מכירה, והחוב הזה קיים, והוא יכול ליצור בעיות קשות. יכול להיות שהמועדון יידרש להחזירו עוד לפני שיהיה רוכש, יכול להיות שהוא יידרש לשלם עליו ריבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
נכון, וזה למה יש את התביעה נגד טביב על כך שיעמיד ערבויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
נכון, וזה למה יש את התביעה נגד טביב על כך שיעמיד ערבויות.

רק מעבר ל-11 המיליונים הראשונים שבאחריות המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: