ראצ'ו כתב:
״מה שווים ביטחונות לרכש שימומשו רק אם לא נגיע לבתים״. אני בטוח שלך יש את הרצון והיכולת לסכן 10 מיליון שקל ולהסתמך על ההעפלה של הפועל לבתים שאתה מזלזל בכך כל כך.
ולא שיקרו - רמון התכוון לגייס 12 מיליון ₪ אבל כשל בזה, וטביב אכן אחראי על החובות רק שההליך אומר שהכסף נגבה מהמועדון (כרגע מקופה נפרדת שיש בה את ההכנסות מתקופת טביב אבל ברגע שהיא תגמר הכסף ילקח מהמועדון). השאלה היא מה עושים עכשיו במצב הזה ואיך פותרים אותו.
למה אתה מתייחס רק לחלק הראשון של המשפט? בטחונות למקרה שלא נגיע לבתים הם חשובים ומשמעותיים כשלעצמם, אבל אתה שמת אותם כנגד הבטחונות לחובות מתקופת טביב. אז אני מעדיף חוב של 5 מיליון ובלי בטחונות לתקציב רכש מאשר חוב של 11 מיליון ועם בטחונות לתקציב רכש.
רמון הצהיר שהוא אחראי על 12 מיליון, ולא התבייש להזכיר לא פעם ולא פעמיים את הערבות המדוברת במקרה שלא יצליח לגייס 12 מיליון, וגם אתה. אז פתאום אסור לגעת בערבות? ולשאלה מה עושים במצב הזה, אני מבין שהתשובה היא שהמועדון יתגבר על כך בכוחות עצמו, עד אשר יבוא רוכש אם בכלל.
ראצ'ו כתב:
אתה יכול להפסיק עם הדמגוגיה ולחזור לדבר על 6 מיליון ₪ שהם בכל מקרים יהיו עבור חמישים אחוז מהמועדון וגם אם יצאו מהקופה שלו הם אמורים לחזור אליו בצורה של מכירה לאחר מכן ( או שהקונה יקנה ב-10-12 מיליון, או שהוא יקנה ב-4-6 מיליון ויתחייב להשקיע כסף בקופה. בכל מקרה הכסף חוזר לקופת המועדון).
חוזר מתי? בינתיים אין מכירה, והחוב הזה קיים, והוא יכול ליצור בעיות קשות. יכול להיות שהמועדון יידרש להחזירו עוד לפני שיהיה רוכש, יכול להיות שהוא יידרש לשלם עליו ריבית.