תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: באדיר ימונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
ברור, הרי אם באדיר היה מסיים את אותה קריירה בחיפה מישהו היה פוזל לכיוונו עבור התפקיד הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: באדיר ימונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 19:47 
שחר כתב:
מנהל מקצועי אמור להכין ביחד עם המאמנים ולהיות האחראי הבלעדי על מערך אימון שנתי מפורט לכל המחלקות, הוא אמור למנות אנשי צוות מקצועיים, לקבוע לו"ז מסודר, למנות מערך סקאוטינג ועוד הרבה דברים שדורים בעיקר ניסיון באימון.
קודם אמרו שמנהל מחלקת נוער זה תפקיד לא חשוב ,אדמינסרטיבי שדורש בסה"כ רצון והשקעה, עכשיו מנהל מקצועי זה גם לא חשוב כי מי שמאמן את האימונים אלה המאמנים.

פלא שאנחנו נראים כמו שאנחנו נראים??
העיקר שיודעים לכבד שחקני עבר..תשאלו את ז'אנו...

חבל שלא שמו אותו מנג׳ר בוגרים, בכלל היינו ליברפול. איזה בדיחה ההתנהלות של המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: באדיר ימונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ברור, הרי אם באדיר היה מסיים את אותה קריירה בחיפה מישהו היה פוזל לכיוונו עבור התפקיד הזה?

כן, יעקב שחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
יובל כתב:

כן, יעקב שחר

הכוונה היא אם בהפועל היו מסתכלים עליו. הרי זה לא מינוי של כבוד וחושבים שהוא מתאים בגלל הקריירה שלו כשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 20:09 
אחד האדומים כתב:
יובל כתב:

כן, יעקב שחר

אתה באמת מאמין שהיה ממנה אותו מנהל מקצועי של מחלקת הנוער בלי שום נסיון באימון (וקורס) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 21:57 
יובל כתב:
פישונט כתב:
יובל כתב:
אם זה נכון, זה בושה וחרפה, חובבנות וחלמאות ממדרגה ראשונה, והמהלך שמעיד יותר מכל כמה המועדון הזה שכונה.
איך נותנים תפקיד כל כך חשוב לאדם (יקר, וספורטאי גדול) עם אפס הכשרה באימון, אפס ניסיון עבודה עם נוער, ועם כישורים רלוונטים לא ידועים שאף אחד לא בחן מעולם?
החלטה שאין בה שום דבר מעבר לפופוליזם ורומנטיקה בשקל.
אחר כך תמשיכו לבכות שבמכבי וחיפה משקיעים בנוער ואצלנו לא.
כל הנבחרים לוועד המנהל דיברו על השקעה במחלקת הנוער. אז בבקשה, הנה הזדמנות (נדירה) לממש את הבטחתכם ולהוכיח שמה שכתבתם הן לא רק מילים יפות. הטילו וטו על המינוי המביך הזה, ותדאגו שלתפקיד כל כך חשוב, יהיה מינוי מקצועי, ולא אחד שמטרתו לעשות כבוד. רוצים להוקיר שחקן עבר? טקס פרידה ומנוי ליציע הכבוד. שום דבר מעבר, ובטח שלא המהלך הבזוי הזה.

אז רגע, עכשיו לעמותה כן מותר להתערב בעניינים מקצועיים?
ולענייננו, באדיר הוזכר כמועמד בלבד ואין עדיין החלטה בנושא. לכשתהייה היא תפורסם לא רק אצל אופירע

אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד, מעולם לא אמרתי משהו שסתר את ההודעה שלי למעלה.
ההנהלה אמורה להיות אחראית על מינויים מקצועיים. העמותה מחזיקה במקומות בדירקטוריון, והיא צריכה להפעיל את כוחה על מנת למנוע מינוי לא מקצועי ולא ראוי.

כמעט בכל אשכול שנוגע לעמותה דנים בכמה נציגיה בוחשים מאחורי הקלעים, לוקחים חלק בהחלטות מקצועיות, מתערבבים עם בעלי התפקידים ומה לא. כל מי שמכיר את פעילות העמותה ביום-יום יודע שזה פשוט שטויות במיץ. אני לא אומר שאין בעלי תפקידים שלא בוחרים להתייעץ עם אוהדים אבל זה בטח לא תחת כובע העמותה ולא מטעמה.
ולעניין, נושא המינויים במחלקת הנוער לא נידון בדירקטוריון אך אין ספק שדעת העמותה צריכה להישמע במקרה של מינוי לא מקצועי ולא ראוי. במקרה הספציפי של האפשרות למנות את באדיר לתפקיד, אני לא חושב שמדובר במינוי לא מקצועי ולא ראוי, אם כי יש מועמדים מתאימים נוספים והעניין הזה נבחן בימים אלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
יובל כתב:
פישונט כתב:
יובל כתב:
אם זה נכון, זה בושה וחרפה, חובבנות וחלמאות ממדרגה ראשונה, והמהלך שמעיד יותר מכל כמה המועדון הזה שכונה.
איך נותנים תפקיד כל כך חשוב לאדם (יקר, וספורטאי גדול) עם אפס הכשרה באימון, אפס ניסיון עבודה עם נוער, ועם כישורים רלוונטים לא ידועים שאף אחד לא בחן מעולם?
כל הנבחרים לוועד המנהל דיברו על השקעה במחלקת הנוער. אז בבקשה, הנה הזדמנות (נדירה) לממש את הבטחתכם ולהוכיח שמה שכתבתם הן לא רק מילים יפות. הטילו וטו על המינוי המביך הזה, ותדאגו שלתפקיד כל כך חשוב, יהיה מינוי מקצועי, ולא אחד שמטרתו לעשות כבוד. רוצים להוקיר שחקן עבר? טקס פרידה ומנוי ליציע הכבוד. שום דבר מעבר, ובטח שלא המהלך הבזוי הזה.

ולענייננו, באדיר הוזכר כמועמד בלבד ואין עדיין החלטה בנושא. לכשתהייה היא תפורסם לא רק אצל אופירע

ההנהלה אמורה להיות אחראית על מינויים מקצועיים. העמותה מחזיקה במקומות בדירקטוריון, והיא צריכה להפעיל את כוחה על מנת למנוע מינוי לא מקצועי ולא ראוי.

כמעט בכל אשכול שנוגע לעמותה דנים בכמה נציגיה בוחשים מאחורי הקלעים, לוקחים חלק בהחלטות מקצועיות, מתערבבים עם בעלי התפקידים ומה לא. כל מי שמכיר את פעילות העמותה ביום-יום יודע שזה פשוט שטויות במיץ. אני לא אומר שאין בעלי תפקידים שלא בוחרים להתייעץ עם אוהדים אבל זה בטח לא תחת כובע העמותה ולא מטעמה.
ולעניין, נושא המינויים במחלקת הנוער לא נידון בדירקטוריון אך אין ספק שדעת העמותה צריכה להישמע במקרה של מינוי לא מקצועי ולא ראוי. במקרה הספציפי של האפשרות למנות את באדיר לתפקיד, אני לא חושב שמדובר במינוי לא מקצועי ולא ראוי, אם כי יש מועמדים מתאימים נוספים והעניין הזה נבחן בימים אלו.

כמעט אף אחד, מעולם, לא קישר בין האוהדים הבוחשים לעמותת האוהדים. לא באופן גלוי ולא באופן מרומז.
ואם זו דעתך לגבי אפשרות של מינוי כזה אז חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 03:28 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

לא, כי אז היו מכירים כאן רק את היכולת שלו על המגרש, ולא את האופי שלו, המסירות שלו לעבודה, המחוייבות שלו, ההנהגה שלו, השקט שלו וכו'.
אבל הוא סיים את הקריירה בהפועל אחרי לא מעט שנים, וגרם לכל אדם במערכת להכיר אותו ואת התכונות שלו,
ואותן תכונות הן שמשכנעות שהוא מתאים בהחלט לתפקיד הזה.
ובטח שהוא לא פחות הימור מאדם עם היסטוריה באימון, אבל שאתה לא יודע אם ועד כמה הוא מוכן להתחייב לתפקיד הזה, ללמוד אותו ולחפש להתפתח כדי לפתח את המערכת, ויוכל להוות מודל השראה לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 05:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
איני מבין במוסכים ועדיין להערכתי הפועל אינה המקבילה למוסך קטן/בינוני של 10-15 עובדים אלא יותר למוסך של 100 עובדים.
קידום של עובדים מצטיינים היא תרבות ניהולית נכונה.
להערכתי במוסך של 100 עובדים הופכים את המכונאי המצטיין לסגן מנהל המוסך ובתקופה זו הוא מקבל את כל ההסמכות הנידרשות ורק לאחר מכן לאחר שהצליח בתפקיד ניהולי של סגן מנהל המוסך אפשר בהחלט לראותו כמועמד בשל להיות המנהל המוסמך של המוסך כולו.

למעשה, קידום איש מקצוע, לעמדת ניהול,
נחשבת לאחד החטאים והטעויות הכי גדולות בתורת הניהול.
(לא שאני חושב שיש קשר למקרה באדיר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 07:01 
בהצלחה בדיר :ROSE: .
ובלי קשר טוב שזלצר עזב , חוץ משפיגל הוא האוברייטד הכי גדול שיש כאן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 09:08 
פישונט כתב:
יובל כתב:
פישונט כתב:
יובל כתב:

הסר דאגה מלבך בנושא זה ואם יש כאלה הבאים בטענות בנושאים האלה הרי הם בשוליים.
מצד שני אני חייב לציין את אכזבתי מכל הקורה בקבוצתנו. קורים אירועים במחלקת הנוער ( קצת מעניין אותי מדוע זלצר יוצא נגד המועדון אבל הרבה יותר מעניין אותי למה מוריס ז'אנו יוצא נגד) ואף אחד לא יוצא במסר מה קורה . מה התכניות ? מה רוצים ? בינתיים היחידים המתבטאים בנושא זו העמותה ולכן אין להתפלא שחלק מהאנשים אולי מתבטאים כנגדה.
מצטער לומר שהמועדון הבטיח תקופה חדשה של פתיחות מצד שני המסר הארון של חיים רמון (בבלוג של העמותה) הוא מ- 9.2012. לא שמענו דבר בסיום העונה.
גם עכשיו סתם היה מעניין אותי מה האגודה מחפשת באותו תפקיד בו אנחנו דנים. מה מצפים ממחלקת הנוער (ואני לא מדבר על הישגים) ומה מצופה מהמנהל המקצועי כדי לעמוד בציפיות. שמח שיש עוד מועמדים אך מיהם ולמה יצא רק שמו של ואליד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אדום אופטימי כתב:
איני מבין במוסכים ועדיין להערכתי הפועל אינה המקבילה למוסך קטן/בינוני של 10-15 עובדים אלא יותר למוסך של 100 עובדים.
קידום של עובדים מצטיינים היא תרבות ניהולית נכונה.
להערכתי במוסך של 100 עובדים הופכים את המכונאי המצטיין לסגן מנהל המוסך ובתקופה זו הוא מקבל את כל ההסמכות הנידרשות ורק לאחר מכן לאחר שהצליח בתפקיד ניהולי של סגן מנהל המוסך אפשר בהחלט לראותו כמועמד בשל להיות המנהל המוסמך של המוסך כולו.

למעשה, קידום איש מקצוע, לעמדת ניהול,
נחשבת לאחד החטאים והטעויות הכי גדולות בתורת הניהול.
(לא שאני חושב שיש קשר למקרה באדיר)

לא יודע על איזה תורות ניהול אתה מדבר.
עבדתי בחיי בלא מעט חברות , חלקן מצליחות חלקן מצליחות מאוד. חלקן גם לא.
בהחלט יש אנשי מקצוע שיש בהם מנהיגות ויכולת ניהול שקודמו והפכו להיות מנהלים מצויינים לצד כאלה שלא.

עם תורות ניהול תיאורטיות לא אתווכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: