ירדן כתב:
מצטער הוא אולי כלב בלי רגשות אבל הוא צודק בכל מילה שהוא אומר.
כן, באמת מצטערים שסתם שמחנו שהוא הצליח בליגה איטלקית, ולא שלחנו לו סמסים של החלמה מהירה כשהוא נפצע.
וזה גם מאוד מוצדק ללכת למכבי כמו אפס בלי אופי במקום לנסות להיאבק בליגה האיטלקית, ויחד עם זאת קצת לשמור על העקרונות.
ואנחנו בכלל מצטערים ומבכים על כך שאחרי שברחת מטביב (ובצדק) אנחנו נתקענו עם החרא הזה עד שנשארנו בלי כסף בשביל המשכורת המנופחת שלך.
ואנחנו יותר מכל מצטערים שנקשרנו לאפס כמוך, שבאמת חשבנו שאתה שונה, שדווקא אתה, שגדל אצלינו וחגג איתנו, דווקא אתה שהגעת בזכות הפועל מרמה"ש לליגה איטלקית, דווקא הווינר הבלתי מעורער, זה שסימל רוח חדשה בהפועל, דווקא אתה לא תמכור את העקרונות שלו ואת האוהדים שלו בשביל כסף (שכמו שהוא אמר בעצמו, הוא יכל להרוויח יותר בליגה האיטלקית, סתם הלך לאיפה שיהיה לו יותר נוח וקל).
אז זהבי, אתה ממש גבר, נכנסת לקבוצה משומנת ולקחת איתה אליפות, חגגת ושמת זין על ציבור שלם של אנשים שהעריצו אותך, הראת כמה הסמל הזה שעשית לפני כמה שנים, לשער 5 שווה לתחת במבחינתך.
רק תזכור דבר אחד, אתה הפכת את עצמך מהווינר הגדול בתולדות הפועל לאחד האפסים הכי גדולים בכדורגל הישראלי.
אגב, לכל מי שאומר שהיום כל השחקנים זונות של כסף והבעיה זה שמראש נקשרים אליהם, לא אכפת לי, אין לי בעיה לאהוב ציבור שלם של זונות בשביל לקבל גילי ורמוט או שי אבוטבול פעם ב4-5 שנים, זה האהבה שלי בחיים ובשביל זה אני אוהד קבוצה.
ועל הזין ערן זהבי.