תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 05:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 11/4/13
הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אידיוט מי שימכור את דמארי וטל.
אדל, טוטו ואלרואי עם חוזים גבוהים יעזבו.
יחד עם בן יוסף, חיימוביץ', דג'מבה דג'מבה(ולא משנה שהוא חתום לעוד עונה-לא בעיה למצוא לו קבוצה בקפריסין), חוטבא, ניר נחום ואני בטוח שיש עוד שחקנים שאני לא זוכר עכשיו.
כמו שקובסטר כתב-
החמישייה יחד עם אלמוג כהן צריכה להיות הבסיס של הפועל בעונה הבאה(ואם אפשר לצרף את שכטר זה בכלל חלום).
להביא רביעיית הגנה חדשה(אם נתניה תרד- יש את עומרי בן הרוש שכבר בדרך לחיפה בינתיים). וכמה שחקנים מחליפים חופשיים סטייל זגורי ויש אחלה קבוצה שעם מאמן טוב יכולה לרוץ לאליפות.

כמעט לכל השחקנים שהזכרת יש חוזים לא נמוכים לעונה הבאה, כדי להביא את אלמוג כהן לחצי עונה היה צריך לקבץ נדבות מכמה אוהדים יקרים שהסכימו לתרום כסף לפרוייקט הזה (ולא שהוא שווה את זה לדעתי).
אני חושב שההודעה הזו קצת לא מחוברת למציאות.

בן יוסף מסיים חוזה(חתם לעונה+אופציה שתלויה במספר ההופעות) חיימוביץ' יושאל. דג'מבה-פירטתי. חוטבא וניר נחום ימצאו קבוצה או שלא ישחקו ויחסכו 50% מהחוזה שלהם.
אלרואי ילך כי גם הוא כבר מבין שאין לו ברירה אחרת.
ולגבי אלמוג כהן-אתה נאיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 15:28 
אני חושב שבמקום לדבר על איך להתחרות במכבי צריך קודם לדבר על איך לשפר את עצמנו ביחס לשנה האחרונה
אם אין רוכש ואני לא מבין איך אין אבל אם אין רוכש לעשות מה שאפשר במסגרת התקציב שיהיה
וזה אומר שחיים רמון חוץ מלהיות זה שנותן את הכסף לא יתערב בשום דבר במועדון ויבוא מישהו שיוכל באמת
לבנות קבוצה מסודרת במסגרת התקציב שיהיה ובעיקר לא לתלות אותו בכמות מכירת מנויים
ואז אולי הפערים העצומים שאתם חושבים שיש בינינו לבין מכבי יראו לכם אחרת
ההתרסקות העונה לדעתי היא בעיקר בגלל שחיים רמון היה צריך להביא מנויים להעמיד תקציב
וכדי להביא הרבה מנויים הוא היה חייב לשדר שאנחנו הולכים לכל התארים אבל בפועל זה ממש לא היה ריאלי
אני רוצה קבוצה בריאה אין לי בעיה שנלך למקום 3-4 כמו העונה אבל שאתה תלוי בכמה מנויים תמכור כדי להביא תקציב
זה דרך בטוחה לכישלון דרסטי
בארסנל זה סיפור דומה ההנהלה משדרת שהולכים על כל התארים כל השנה והאוהדים ממלאים את האצטדיון
משלמים את המחירי כרטיסים הכי יקרים באנגליה ורואים איך הכל מתרסק שנה אחרי שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 15:41 
שחר כתב:
מתי בפעם האחרונה הבאנו 3 זרים טובים בעונה אחת? אפילו בדאבל השחקנים המשמעותיים היו הישראלים שלנו, וואחד קלישה "להביא 4-5 זרים טובים"..

בעונת 08-09 היו לנו 5 תותחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
אני לא זוכר 5 תותחים....
אני זוכר 2 תותחים (שוער שהיה שחקן העונה ובלם שלפעמים שיחק גם מגן ימני, קשר אחורי ואפילו חלוץ!)
אני זוכר זר שלישי שנסע לאפריקה ועד היום יש כאלה שמחזיקים בתיאוריה שהוא "הוחלף" כי מה שחזר מאפריקה לא יקבל חולצת הרכב גם במכבי שעריים. בקושי חצי תוותח.
השניים הנותרים? נתנו הופעות מדהימות עונה לפני אבל אז ה"דוב" הצדיק את הכינוי ונכנס לתרדמת חורף ממנה לא התעורר ואילו חברו סבל מאי יציבות ולא התעלה לרמות שהכרנו משנה לפני.

5 תותחים?! לא ממש. אילו יבואה היה ממשיך ביכולת שלו גם אחרי מות אימו ואילו הבולגרים היו מציגים 60% מהיכולת שהציגו עונה לפני הפועל היתה זוכה באליפות הרבה לפני ההפסד במשחק העונה ההוא בחיפה. גם בלי אבוטבול היינו טוחנים את הליגה. אבל הפועל התמודדה על האליפות למרות יבואה והבולגרים (והפציעה של שי) ולא בזכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: