תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 05:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טוטו תמוז
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 04:30 
עד המ!!ת הפועל כתב:
בין "מחדלי העשור" הגדולים שידעה הפועל (לא למכור את טוטו ואדל בינואר האחרון).

הרי אם היו משחררים אותם, ועדיין היינו במצב זהה, היו אומרים "זה בגלל השחרור של אדל וטוטו, הנהלה פח"
גם אני הייתי בעד לשחרר אותם, וזה היה ברור כבר בדצמבר שהם לא רוצים להיות פה, אבל ההנהלה האמינה באמת ובתמים שטובת הקבוצה היא להשאיר את הסגל חזק ככל שאפשר כדי להילחם במחלה על התואר, רק חבל שהשחקנים לא נלחמים כמו ההנהלה, מצבנו היה מצויין.
טוטו ואדל הם סימפטום של קבוצה שבעה עם שחקנים בעלי אופי אנושי בינוני עד גרוע, הם לא המקור לבעיה, אלה מי שהחליט לאסוף תמהיל אנושי מחפיר ביולי אוגוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טוטו תמוז
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 07:30 
תומר לביא כתב:
בעניין תמוז וטביב, כולכם חכמים בדיעבד.

אתה מוזמן לבדוק אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:39 
amirgk כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
בין "מחדלי העשור" הגדולים שידעה הפועל (לא למכור את טוטו ואדל בינואר האחרון).

הרי אם היו משחררים אותם, ועדיין היינו במצב זהה, היו אומרים "זה בגלל השחרור של אדל וטוטו, הנהלה פח"
גם אני הייתי בעד לשחרר אותם, וזה היה ברור כבר בדצמבר שהם לא רוצים להיות פה, אבל ההנהלה האמינה באמת ובתמים שטובת הקבוצה היא להשאיר את הסגל חזק ככל שאפשר כדי להילחם במחלה על התואר,
ציטוט:
רק חבל שהשחקנים לא נלחמים כמו ההנהלה
, מצבנו היה מצויין.
טוטו ואדל הם סימפטום של קבוצה שבעה עם שחקנים בעלי אופי אנושי בינוני עד גרוע, הם לא המקור לבעיה, אלה מי שהחליט לאסוף תמהיל אנושי מחפיר ביולי אוגוסט.

מה זה נלחמים בהנהלה..פאדצטות, אפודים, מאגים..חניתות...חבורה של גברים!!!111!!!!1 הפרק הראשון בעונה החדשה של משחקי הכס יוקדש למלחמות ההנהלה.

לעצם העניין, הנהלה אמורה לנהל, לא להלחם. ברור שהם האמינו וחשבו שהם עשו את הדברים הנכונים. end of the day, הם טעו כמעט בכל החלטה שקיבלו לאורך כל העונה ומי שישלם את המחיר והכסף העצום שבוזבז בגלל הטעויות והשטויות שהם עשו זה לא הם וזה החלק הטראגי במיוחד בסיפור העונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
שיגיע כבר היום שיעוף האפס הזה. חבל שלא עף אחרי הבושה בגמר הגביע. (ומעניין אם כבר מתגעגעים לטביב).

מתגעגעים גם לטביב וגם לגיא לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: