red_gamba כתב:
NARKOTIKA כתב:
JustZiv כתב:
איזה טענות הזויות יש לכם, אז נכון שהעדיפו בבית״ר להתעלם כל השנים מהקומץ הגזעני המבחיל שלהם, אבל סופסוף הם קמין ועושים מעשה, גם על זה יש לכם תלונות? כל הכבוד לקורנפיין ולהסיר את הכובע.
שום כל הכבוד, זה מפגן הצביעות הכי גדול במדינה.
אף פעם לא רצינו שהוא ייעשה מעשה או יטפל בחברים שלו ובאוהדים האלה שהוא שיחק עבורם. רק רצינו שזה יהיה יותר בולט כדי שהעולם יראה שהמועדון הכי חשוך ביקום נמצא פה פה ליד ירדן.
לא רציתי שבית"ר תפסיק להיות גזענית. רציתי שימחקו אותה מהמפה.
מה זה משנה בכלל?
תפסיקו להיות עיוורים! למי אכפת אם זו צביעות
אני מקווה שהמהלך הזה יעבוד לביטר כי מעבר לכדורגל קורה כאן משהו שהוא חשוב מאד!
לא רוצה בהצלחת ביטר חס וחלילה אך אני תומך בביטר תמיכה מלאה במהלך הזה ומקווה שזה ישנה משהו
מי שעיוור פה זה אתה.
זה אותו קורן "100K בחודש אלי בבקשה" פלוץ שחגג עם שירו של בן שושן "אני שונא אותך סלים טועמה, אני שונא את כל הערבים", ואגב, גם שם זה לא היה קומץ ששר.
מה שאכפת לאוהדי ביתר שיוצאים נגד הלה חרבנא זה רק האיומים והמצב של הקבוצה, נשבר להם הזין מהחרא שהם אוכלים, אבל הם בעצמם אומרים שהם לא רוצים ערבי בקבוצה.
מילא אנשים שלא מבינים בספורט או מעורים בכדורזבל הישראלי, אבל מגוחך לראות פה אנשים שאוכלים את הקשקוש ההמלוקק הזה.
לקורנפיין זה מאד נח, כי ככה הוא מקבל מלחמה גבית מול היציע המזרחי, שהכריז עליו מלחמה מלפני שנים.
תזכרו את זה פעם הבאה שקורה משהו עם האוהדים האלימים שלהם, וקורנפיין יגיד שזה שקר מוחלט כהרגלו.
אין פה שום מלחמה בגזענות, יש להם מלחמת קיום, ואחלה תרוץ להשתמש בו.