תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 00:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל תל אביב זה לא ילד בן 5
הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:29 
שלא משנה מה הוא עושה - צריך לעודד אותו בשביל לבנות לו ביטחון להמשך החיים.

הקבוצה משחקת זוועה יותר מ-10 משחקים - ולא משנה מה - מעודדים את השחקנים.

בסוף המשחק המזעזע הזה, ומעניין לי את התחת שאנחנו עם סגל חסר, כי גם עם סגל מלא אנחנו פח אשפה - צריך לשרוק בוז, צריך לקלל את המאמן, צריך להלחיץ את המערכת - כי עושה רושם ששיטת הגזר בא הקהל נוקט מתחילת העונה - ממש, אבל ממש לא מוכיחה את עצמה.

זה לא בושה לקרוא לאבוקסיס להתפטר. הוא לא סמל של המועדון, הוא לא שחקן או מאמן שהצעיד את הקבוצה להישגים בלתי נשכחים שאפשר לתת לו עוד איזה ארבעה-חמישה משחקים של חסד.
האיש חבר עמותה של בית"ר, האיש שותף לאחד מרגעי השפל של הכדורגל הישראלי (ואף זכה למקום של כבוד ב"חברים שרים טייב"), האיש עשה סבוטאז' לגילי לנדאו, האיש לא מאמן.

אבוקסיס הבייתה - והגיע הזמן שגם שער 5 יאמר לו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב זה לא ילד בן 5
הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאמרו את זה - ואפילו יותר - בסיום המשחק מאחורי חדר ההלבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:47 
shirman כתב:

בסוף המשחק המזעזע הזה, ומעניין לי את התחת שאנחנו עם סגל חסר, כי גם עם סגל מלא אנחנו פח אשפה - צריך לשרוק בוז, צריך לקלל את המאמן, צריך להלחיץ את המערכת - כי עושה רושם ששיטת הגזר בא הקהל נוקט מתחילת העונה - ממש, אבל ממש לא מוכיחה את עצמה.

זה לא בושה לקרוא לאבוקסיס להתפטר. הוא לא סמל של המועדון, הוא לא שחקן או מאמן שהצעיד את הקבוצה להישגים בלתי נשכחים שאפשר לתת לו עוד איזה ארבעה-חמישה משחקים של חסד.
האיש חבר עמותה של בית"ר, האיש שותף לאחד מרגעי השפל של הכדורגל הישראלי (ואף זכה למקום של כבוד ב"חברים שרים טייב"), האיש עשה סבוטאז' לגילי לנדאו, האיש לא מאמן.

מסכים בכל מילה ומילה!!!!! ואני אוסיף קצת יותר למה שכתבת. בגלל שמעודדים אותם בשער 5 בלי סוף כנראה שה"שחקנים" וה"מאמן" סומכים על זה יותר מדי ותופסים מזה תחת. אני לא מוריד מכל העניין של העידוד. כואב לי שה"שחקנים" שמים זין על כולנו וכולל אלה משער 5 שאני מוריד את הכובע בפניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:53 
adomi כתב:
shirman כתב:

מסכים בכל מילה ומילה!!!!! ואני אוסיף קצת יותר למה שכתבת. בגלל שמעודדים אותם בשער 5 בלי סוף כנראה שה"שחקנים" וה"מאמן" סומכים על זה יותר מדי ותופסים מזה תחת. אני לא מוריד מכל העניין של העידוד. כואב לי שה"שחקנים" שמים זין על כולנו וכולל אלה משער 5 שאני מוריד את הכובע בפניהם.

לנעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:55 
עמית וייס כתב:
adomi כתב:
shirman כתב:

לנעול.

למה לנעול מה קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 19:56 
ברגע ששורקים בוז וצועקים למאמן להתפטר רק מחמירים את המצב
הקהל שלנו ניהיה דוחה ומגעיל בגלל אנשים כמוך שבחצי שורקים בוז ואני גם מנחש שלא מהססים לצעוק אחרי כל פס לא טוב ולקלל שחקנים
אפשר לא לעודד כי עצבנים ואין חשק בגלל איך שהקבוצה נראית
אבל שריקות בוז זה דוחה ומגעיל וגם לקלל מאמן ושחקנים זה מגעיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:00 
מי ששורק בוז למאמן וקבוצה בסגל של היום, הוא אפס מאופס, שכולי תקווה שעונת אמצע הטבלה שבאה עלינו, תיקח אותו מכאן לאלף עזאזל.

שוב, לא שאני מחסידיו של אבוקסיס, אבל גם את גורדיולה לא היה אפשר לבחון עם יגאל בתור בלם בהרכב פותח, ומגן ימני שנמצא בקבוצה יומיים כעוגן במרכז השדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
יש הבדל מהותי בעיני בין לשרוק בוז לשחקנים בזמן המשחק לבין לשרוק להם בסוף המשחק.
לא תומך בכך גם לא בסוף המשחק.

אבל מה הקשר בין זה לבין קריאות למאמן להתפטר.

אבוקסיס לך הביתה.גם אם תביא בטעות את הדרבי ותשחיל למחלה חמישייה אומר את אות הדבר.
אבוקסיס הביתה, והפועל היא לא הבית שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:03 
יש פה אנשים שיעודדו בלוויה של אבא שלהם?או ישמחו וימחאו כפיים אם יגלו שהמצב שלו מחמיר?
מי שמעודד כמו עיוור אחרי כזה הפסד כזה צריך לעשות בדק בית לגבי הרגש שלו כלפי הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
שירמן הפועל היא לא ילד בת חמש, היא ילדה בת 2 (לפחות מבחינת חוזק מנטלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:05 
JR12 כתב:
יש פה אנשים שיעודדו בלוויה של אבא שלהם?או ישמחו וימחאו כפיים אם יגלו שהמצב שלו מחמיר?
מי שמעודד כמו עיוור אחרי כזה הפסד כזה צריך לעשות בדק בית לגבי הרגש שלו כלפי הפועל

אני ימשיך לתמוך בו,זה כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
g11g כתב:
מי ששורק בוז למאמן וקבוצה בסגל של היום, הוא אפס מאופס, שכולי תקווה שעונת אמצע הטבלה שבאה עלינו, תיקח אותו מכאן לאלף עזאזל.

שוב, לא שאני מחסידיו של אבוקסיס, אבל גם את גורדיולה לא היה אפשר לבחון עם יגאל בתור בלם בהרכב פותח, ומגן ימני שנמצא בקבוצה יומיים כעוגן במרכז השדה.

גורדיולה לא היה פותח עם אנטבי בתור בלם, אלא עם בלם מהנוער ואז אולי ההגנה הייתה נראית פחות זוועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:12 
JR12 כתב:

אחת ההשוואות הגרועות שנראו בפורום השדים האדומים מזה שנים רבות.
אם הילד שלי ייכשל במבחן, אני אכן אמשיך לעודד אותו. אם הילד שלי יפסיד במשחק כדורסל, אני אמשיך לעודד אותו.
אם אבא שלי יפוטר מהעבודה, אני אמשיך לעודד אותו. מי שמדבר כמוך הוא בושה למועדון הזה.
בדיוק ברגעים כאלה, הקשים, הקבוצה צריכה את התמיכה. לא כשקל ומנצחים(מכביזם), אלא כשלא הולך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:18 
כשקשיש כמו יניב קטן שפיליפינית מסדרת לו את העמוד שדרה כל בוקר כדי שיוכל ללכת יורד לגליץ כמו מטורף מול הפרצוף של ממן זה הגיוני?
כשממן מלווה את השחקנים של חיפה ועומד עם הידיים על המותניים במקום לרדת להגנה זה הגיוני?
כשהם מפסיקים לשחק כדורגל אחרי גול זה הגיוני?זה הגיוני שהילדים של בית"ר שורפים את הדשא מולם והם עומדים ומחכים לגול שנחטוף?
זאת הקבוצה עם הסף שבירה הכי נמוך שראיתי מהפועל.בושה.ומה שהכי בושה זה שזאת בטח לא הקבוצה הכי פחות מוכשרת.חוץ מחיפה ומכבי יש לנו את הסגל הכי פחות גרוע.במשך כל העונה גם בלי הפצועים הם נתנו,אם אני לארג',חצי שעה טובה נגד ב"ש,כמה פרקים טובים נגד חיפה(מפורקת)ו7 דקות טובות בחוץ נגד אקדמיקה.
יש שחקנים שמחרבנים עלינו ונפצעים פה בקצב שילד שמתחיל להתאמן החדר כושר בכיתה ח לא נפצע.מצטער קשה לי לעודד אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:19 
עמית וייס כתב:
JR12 כתב:

אם הילד שלי ייכשל במבחן, אני אכן אמשיך לעודד אותו. אם הילד שלי יפסיד במשחק כדורסל, אני אמשיך לעודד אותו.
אם אבא שלי יפוטר מהעבודה, אני אמשיך לעודד אותו. מי שמדבר כמוך הוא בושה למועדון הזה.
בדיוק ברגעים כאלה, הקשים, הקבוצה צריכה את התמיכה. לא כשקל ומנצחים(מכביזם), אלא כשלא הולך.

גם אחרי 5 פעמים שהבן שלך יכשל ולא יראה סימנים כאחד שרוצה להצליח ומבין כמה זה חשוב לך שהוא יצליח אתה לא תגיד לעצמך - אולי כדאי שהוא יבדוק את עצמו למה הוא לא מצליח ותמשיך לעודד אותו??

אנשים קצת יצאו מפרופורציה עם הניסיון להיות קהל שונה מכולם ו"טוב"....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
הפועל זו ילדה קוקסינלית עם קוקיות שאוהבת דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
עמית וייס כתב:
JR12 כתב:

אתה צודק אבל אם תעודד את ילד שלך אחרי כישלון והוא בתמורה יעשה לך אצבע משולשת אתה תעיף לו כאפה לפנים. אני לא מאשים את השחקנים אני מאשים את המאמן שלא ראוי לשום הערכה ועידוד. הכושי עשה את שלו ונכשל פעם אחר פעם. הקבוצה נראית כמו כלום ושום דבר וזה לא השחקנים זה המאמן. כל משחק עולים בונקר עם יציאה למתפרצות(שגם המתפרצות זה כמו הליכה בטיילת), כל הליגה כבר יודעת את זה ובגלל זה איבדנו את ההרתעה בתור הפועל ת"א וקבוצות כמו רמת גן עכו ונתניה באים ועושים לנו פה בית ספר בבית שלנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:22 
JR12 כתב:
כשקשיש כמו יניב קטן שפיליפינית מסדרת לו את העמוד שדרה כל בוקר כדי שיוכל ללכת יורד לגליץ כמו מטורף מול הפרצוף של ממן זה הגיוני?
כשממן מלווה את השחקנים של חיפה ועומד עם הידיים על המותניים במקום לרדת להגנה זה הגיוני?
כשהם מפסיקים לשחק כדורגל אחרי גול זה הגיוני?זה הגיוני שהילדים של בית"ר שורפים את הדשא מולם והם עומדים ומחכים לגול שנחטוף?
זאת הקבוצה עם הסף שבירה הכי נמוך שראיתי מהפועל.בושה.ומה שהכי בושה זה שזאת בטח לא הקבוצה הכי פחות מוכשרת.חוץ מחיפה ומכבי יש לנו את הסגל הכי פחות גרוע.במשך כל העונה גם בלי הפצועים הם נתנו,אם אני לארג',חצי שעה טובה נגד ב"ש,כמה פרקים טובים נגד חיפה(מפורקת)ו7 דקות טובות בחוץ נגד אקדמיקה.
יש שחקנים שמחרבנים עלינו ונפצעים פה בקצב שילד שמתחיל להתאמן החדר כושר בכיתה ח לא נפצע.מצטער קשה לי לעודד אותם.

הדבר היחיד ששחקני הפועל עושים השנה זה לרוץ ולרדת לגליצ'ים. כדורגל הם לא משחקים זה נכון, אבל יש גם תקופות כאלה.
הבעיה העיקרית של המועדון הזה היא פאניקה. פאניקה שלא הייתה קיימת פה בצורה הזאת מעולם. האחראי הבלעדי לכך הוא אדון אבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:23 
הגיוני.
כשהולך ומנצחים לעמוד ולעודד את השחקנים, וכשלא הולך אז להשאר ולשרוק להם בוז וגם לקלל אותם.
אולי פותח האשכול יגש לאימון אחד במהלך השבוע ויעשה שם את המחאה במקום לנסות לבייש את עצמו כאוהד.
יש לך תפקיד מאוד פשוט כאוהד וזה לעודד את הקבוצה, גם כשלא הולך ושהכל נראה חרא.
גם באותה תקופה שהיינו הולכים למשחקי הכדורסל בליגה ב' שהיו מעין נחמה מהיכולת המחרידה של הכדורגל, גם אז השחקנים ידעו לקבל תמיכה ולהחזיר בדרבי.
אז מה לעשות, יש גם תקופות כאלה.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:26 
אתה לא תמשיך לעודד את הבן שלך אם הוא נכשל במבחן כי הוא הבריז משיעורים
אתה לא תמשיך לעודד את אבא שלך אם הוא פוטר בגלל שהוא נתפס גונב
באותה המידה אתה לא תמשיך לעודד את הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:27 
טוב חבל על הזמן זה דיון שטחנו אותו מכל הכיוונים.
כולם גיבורים וכל אחד שיעשה מה שבא לו ויתנהג איך שבא לו כאוהד.חבל על הויכוחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
אולי הפועל לא ילד בן 5
אבל 5 שנים שלא הפסדנו שלושה משחקים רצופים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
תבינו משהו - כשאנחנו שרים בתבוסות - אנחנו שרים בשביל הפועל. הפועל זה לא השחקנים ולא המאמן, הפועל זה אנחנו, הפועל זה הסמל. אנחנו לא נצא מושפלים, הפועל לא תצא מושפלת - נשיר כמו מטורפים בשביל הכבוד שלנו.
אם תשרקו בוז זה בטוח לא יועיל, לא לשחקנים, לא לקהל ובטח שלא לכבוד של הפועל. מי שמקלל שחקנים שלנו או אפילו את דרור שמשון - שילך למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
תיראה איזה קטע, המאמן שלך קוטל את השחקנים שלו ומוריד להם את הביטחון אחרי כל משחק, וזה לא עוזר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב זה לא ילד בן 5
הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 20:50 
עמית וייס כתב:
JR12 כתב:

אם הילד שלך נכשל פעם אחר פעם בגלל שהוא לא לומד כמו שצריך ולא מרוכז בלימודים, תאמין לי שאתה תצעק עליו אוי כמה שתצעק עליו. הפועל לא נכשלים כי זה מה שיש, הפועל נכשלים כי הקבוצה רקובה מכל הבחינות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: