תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 15:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חנן ממן
הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 04:11 
nati כתב:
Red Nightmare כתב:
יובל כתב:
גיבשתי עליו דעה די לא פופולרית כבר לפני כמה שבועות - לדעתי מדובר פשוט בשחקן לא כזה טוב, בטח בהשוואה להייפ שנוצר סביבו.

היו לו כמה משחקים טובים בפתיחת העונה - שגם בהם אגב, הוא אף פעם לא היה דומיננטי לאורך המשחק אלא נתן כמה הברקות שהצליחו לו, ומאז הסטטיסטיקה התיישרה. מבחינת היכולת, כמובן - במספרים, ה"מזל" שלו המשיך (מה שהצליח לשמר את ההייפ המוגזם למרות היכולת הירודה), ואני בהחלט רואה את היחס הגבוה בין כמות השערים והבישולים שלו לסך כל הפעולות הטובות שלו כמזל.

לא מדובר לדעתי בשינוי גישה מצידו - הוא משחק באותה צורה, אולי כבוי יותר כמו כל הקבוצה, ולא בהסברים מורכבים כמו חוסר התאמה והכוונה, אלא פשוט ביכולת האמיתית שלו שאותה אנחנו מגלים ככל שעובר הזמן. זו לא תופעה נדירה, היו לא מעט מקרים כאלה ואפילו קיצוניים יותר (ע"ע חוטבא), והיא גם די הגיונית: השחקנים שמתחילים קדנציה ביכולת טובה מהרגיל זוכים לקרדיט נרחב שאותו הם בסופו של דבר יבזבזו, בזמן שאלה שלא מתחילים טוב לא מקבלים בדרך כלל מספיק הזדמנויות כדי להציג את יכולתם האמיתית.

לדעתי גם פה רואים ששעה וחצי ביום של אימון זה לא מספיק.
אם לא היה לי מבחן מחר אני נשבע שהייתי נוסע לSO CALLED אימון...

ילד,עוד לא נכנסת לישון?
אני מבין מהכינוי שלך שיש לך סיוטי לילה.אבל במקום לאיים,תלך כבר לישון.

זה מה שאנחנו צריכים לריב ביננו.
אולי אם הקהל יהיה מלוכד נקבל גם קבוצה מלוכדת ולא אוסף שחקנים כמו שקיבלנו היום.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 04:49 
Red Nightmare כתב:
nati כתב:
Red Nightmare כתב:
יובל כתב:
גיבשתי עליו דעה די לא פופולרית כבר לפני כמה שבועות - לדעתי מדובר פשוט בשחקן לא כזה טוב, בטח בהשוואה להייפ שנוצר סביבו.

היו לו כמה משחקים טובים בפתיחת העונה - שגם בהם אגב, הוא אף פעם לא היה דומיננטי לאורך המשחק אלא נתן כמה הברקות שהצליחו לו, ומאז הסטטיסטיקה התיישרה. מבחינת היכולת, כמובן - במספרים, ה"מזל" שלו המשיך (מה שהצליח לשמר את ההייפ המוגזם למרות היכולת הירודה), ואני בהחלט רואה את היחס הגבוה בין כמות השערים והבישולים שלו לסך כל הפעולות הטובות שלו כמזל.

לא מדובר לדעתי בשינוי גישה מצידו - הוא משחק באותה צורה, אולי כבוי יותר כמו כל הקבוצה, ולא בהסברים מורכבים כמו חוסר התאמה והכוונה, אלא פשוט ביכולת האמיתית שלו שאותה אנחנו מגלים ככל שעובר הזמן. זו לא תופעה נדירה, היו לא מעט מקרים כאלה ואפילו קיצוניים יותר (ע"ע חוטבא), והיא גם די הגיונית: השחקנים שמתחילים קדנציה ביכולת טובה מהרגיל זוכים לקרדיט נרחב שאותו הם בסופו של דבר יבזבזו, בזמן שאלה שלא מתחילים טוב לא מקבלים בדרך כלל מספיק הזדמנויות כדי להציג את יכולתם האמיתית.

לדעתי גם פה רואים ששעה וחצי ביום של אימון זה לא מספיק.
אם לא היה לי מבחן מחר אני נשבע שהייתי נוסע לSO CALLED אימון...

ילד,עוד לא נכנסת לישון?
אני מבין מהכינוי שלך שיש לך סיוטי לילה.אבל במקום לאיים,תלך כבר לישון.

זה מה שאנחנו צריכים לריב ביננו.
אולי אם הקהל יהיה מלוכד נקבל גם קבוצה מלוכדת ולא אוסף שחקנים כמו שקיבלנו היום.

להתלכד במה?ללכת לאימון לקלל את השחקנים?לאחל למאמן התקפת לב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 09:51 
nati כתב:
חשבתם שאולי בתחילת העונה הוא היה טוב כי אף קבוצה לא ממש התייחסה אליו,והוא ניצל את האי התייחסות?עכשיו אחרי ההצלחה שלו,מאמני היריבה כנראה מקדישים לו מחשבה לפני משחקים נגדנו,ונותנים הוראות לשחקנים שלהם לשים עין עליו,ולהצהר את צעדיו.כנראה שממן לא כזה גדול כששומרים עליו.

לגיטימי מה שאתה כותב.

עדיין השחקן הזה מאבד כדורים בסיטונות. תשחק פשוט, בלי יותר מדי בלגאן, יראה הרבה יותר טוב. עם ובלי השמירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
ממן הוא שחקן צעיר. יש לו כישרון אבל כמו הרבה שחקנים צעירים הוא נוטה לחוסר יציבות ולהיעלמויות למשחקים רבים. הוא לא אמור להיות השחקן שהפועל תיבנה עליו. כשניצן התעקש עליו בקיץ הוא רצה אותו לרוטציה, לא להפוך אותו לבעל הבית. אלא שהכישלון ברכש והפציעות הרבות גרמו לכך שהוא קיבל חולצת הרכב קבועה וזה פגע בו.
להבדיל, אשתקד, ראינו את דור מיכה. "היורש" של נמני. שחקן מוכשר לכל הדעות שנתן כמה משחקים טובים בתחילת העונה ומאז נעלמו עקבותיו עד השנה. לא חושב שמיכה פחות מוכשר מחנן. אבל מי שמצפה ממיכה או מחנן שיוביל קבוצה בגילו, ובמיוחד קבוצה כבויה במשבר (כמו מכבי אשתקד והפועל הנוכחית) לא מבין דבר וחצי דבר.

אולי "מעז יצא מתוק" ובזכות היכולת הלא משכנעת הפועל תוכל להרוויח אותו בסכומים נמוכים משמעותית ממה שהיתה משלמת אילו היתה ממהרת ומחתימה אותו כבר באוק' כמו שהציעו פה כמה אנשים. בשכר נמוך הוא יכול להיות אחלה מחליף, בטח שיותר יעיל מכהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 10:00 
nati כתב:
חשבתם שאולי בתחילת העונה הוא היה טוב כי אף קבוצה לא ממש התייחסה אליו,והוא ניצל את האי התייחסות?עכשיו אחרי ההצלחה שלו,מאמני היריבה כנראה מקדישים לו מחשבה לפני משחקים נגדנו,ונותנים הוראות לשחקנים שלהם לשים עין עליו,ולהצהר את צעדיו.כנראה שממן לא כזה גדול כששומרים עליו.

נו באמת נתי. בתחילת המשחק, גורדנה דוחף קדימה וממן אפילו פעם אחת לא פותח לו אופצית מסירה אז גורדנה הולך כמו תמיד עם הראש בקיר.
הוא בקושי עושה תנועה (או עושה תנועה לא נכונה) ולא פותח אופציות למסירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 10:34 
בני12 כתב:
nati כתב:

נו באמת נתי. בתחילת המשחק, גורדנה דוחף קדימה וממן אפילו פעם אחת לא פותח לו אופצית מסירה אז גורדנה הולך כמו תמיד עם הראש בקיר.
הוא בקושי עושה תנועה (או עושה תנועה לא נכונה) ולא פותח אופציות למסירה.

או שאני לא הבנתי אותך,או שאתה לא הבנת אותי.אני נסיתי להיות עדין ולא לפגוע בממן.מה שאני פשוט ניסיתי להגיד שאולי ממן לא כל כך גדול כמו שכבר הרבה פה חשבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: