the worker כתב:
האמת שזה נאמר בהומור,אבל בכל מקרה המסקנה היא,שלא צריך להשתגע מאיזה שיר דבילי במגרש כדורגל.
לא ממש קשור לדיון, אבל קשור מאוד לסתם שירים במגרשי כדורגל ולשואה.
בשבת האחרונה, לאחר שסיימתי יום עבודה ארוך, הצטרפתי לחברתי ולעוד זוג חברים מגרמניה, לבילוי בבית יין אוסטרי טיפוסי.
בדרך חזרה תפסנו את הרכבת התחתית למרכז העיר, ומאחר והייתי הרוג מעייפות די בהיתי באוויר.
תחנה אחרינו נכנסה חבורה קולנית ביותר של צעירים וצעירות, לא משהו חריג בימי סופהשבוע.
הם התחילו לזמר, ולאחר מספר דק' שמעתי את השיר הבא:
"Eine U-Bahn, eine U-Bahn bauen wir, von St.Pauli bis nach Auschwitz, eine U-Bahn bauen wir!"
בתרגום חופשי: "רכבת תחתית, רכבת תחתית אנחנו בונים, מסט. פאולי עד אושוויץ, רכבת תחתית אנחנו בונים"
במילה אושוויץ האוזניים נעמדו, ואז הגיע הפינאלה:
"juden raus"
לא נראה לי שאת זה צריך לתרגם.
באותה שניה התנצלתי לפני זוג החברים, והסברתי שעל זה אני לא יכול להמשיך לשבת.
ניגשתי לחבורה, 3 בהמות שתויים, שהיתה מרחק מטרים ספורים ממני ושאלתי אם יש להם בעיה עם יהודים.
לא אכנס לכל הויכוח שהתפתח, אבל בסופו של דבר הצלחתי עם חברתי לגרש אותם מהתחתית.
שניה לפני כן, הם עוד ניסו לירוק עלי, לבעוט בי, וכשהדלתות נסגרו נעמדו שניים מהם והצדיעו במועל יד.
מיותר לציין, שלא היה אחד בקרון שנעמד לעזור לנו.
תמיד חשבתי מה תהיה תגובתי בארוע מסוג זה, והאינסטינקט אמר, אני אפרק להם את הצורה.
מסתבר שאצל אנשים נורמטיבים, גם בסיטואציות כאלו, אחד מול שלוש, אינסטינקטים אחרים פועלים וטוב שכך.
למחרת היום הגשתי תלונה במשטרה, רק בשביל הסיכוי הקלוש, שהצלמות ברכבת התחתית עבדו וקלטו את הארוע.
ההרגשה היתה חרא, אבל לפחות אני יודע שנעמדתי מולם, וסילקתי את הזבל מהרכבת לפני הגעתם ליעד.
למה אני מבלבל את המוח על תקרית ברכבת התחתית ?
לאחר בירור קצר, הסתבר לי שהשיר המדובר נמצא בשימוש די אקטיבי באיצטדיוני כדורגל בגרמניה ואוסטריה.
לא תמיד שרים עם סט. פאולי, אפשר גם עם קבוצות אחרות, ערים אחרות ולפעמים בלי קשר למציאות שמים שם את ירושלים.
עכשיו כשאני חושב על זה, אם כבר שרים שתהיה שואה למכבי ולא מתכוונים לכך, אז אפשר גם לבנות רכבת לירושלמים בלי להתכוון לכך.
אלו היו מספר מילים, על סתם עוד שיר דבילי במגרש כדורגל.
אפשר להמשיך בדיון!
אדמין, סליחה מראש על הקפצת האשכול, אבל חשבתי שנכון, שאעדכן בהתפתחויות.
בתרגום גוגל, המשרד האחראי להגנה על החוקה ונגד טרור.
במקום עדכנו אותי, שהמצלמות ברכבת ובתחנת התחתית, קלטו את הארוע.
נתתי עדות נוספת, אשר תוגש לפרקליטות המדינה, עם חומר החקירה של המשרד המדובר.
נכון להיום לא נמצאו הבהמות, אבל סיכוי סביר שבהמלצת הפרקליטות, התמונה שלהם תפורסם בעיתונים.
התמונות מהארוע מאוד ברורות, ויש סיכוי לא רע בכלל, שאם התמונות יפורסמו ברבים, מישהו כבר יעביר את הפרטים לפרקליטות.
ואם כבר נגענו בנושא, אז עוד תמונה שצילמתי בשירותים של מרכז קניות ליד ציריך, לפני שבוע+
שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.