[quote="teknoboy"][quote="Serp und Molot"] [quote="teknoboy"] [quote="Serp und Molot"] [quote="teknoboy"] [quote="zink"] אני כולה ניסיתי לבטל את תוקפו של הטיעון האוטומטי והלא קשור "למה לא הלכתם להפגין נגד סוריה" מה עשיתם מזה.[/quote]
אני רק מנסה להדגיש לנוחותו של סרפ אנד מולוט את הקשר בין מדינת ישראל לבין הפלסטינאים, ולעזור לו להגיע לתובנה שיש קשר בין היחס של ישראל לפלסטינאים לבין דעתם של אנשים (כן, כולל מוסלמים!) על ישראל.[/quote]
אם לא שמת לב הנושא הוא ״קיום יורו בישראל״, לא יחס ישראל לפשתינאים.
אני אגלה לך סוד קטן, ישנם אנשים שדעתם על ישראל לא תשתנה לא משנה מה תעשה ממשלת ישראל.[/quote]
אני מבין שרק על עצמך לספר ידעת, ושאצלך הכול נקבע על בסיס דעות קדומות, אבל תאמין לי שלא אצל כולם זה ככה.

[/quote]
במקום להתייחס לגופו של הכתוב בחרת להתייחס לגופו של הכותב. מהלך מוכר כשאין מה להגיד, נו שויין.[/quote]
תגיד, אתה לא בסדר או משהו?
הסברתי לך את אותו רעיון פשוט שלוש פעמים, שלוש פעמים התעלמת מהכתוב, שלוש פעמים הצהרת על עצמך שאתה שופט אנשים ומאמין שדעותיהם נקבעות על פי מוצאם, ובסוף אני זה שלא טורח להשתתף בדו שיח?
אבל זה מהלך מוכר כשאין מה להגיד (ומן הסתם זה די בלתי אפשרי להגן בצורה מכובדת על עמדה כמו "דעותיהם של אנשים על ישראל נקבעות על פי דתם ובלי שום קשר למעשיה של ישראל" או על עמדה כמו "אין קשר בין אירוח טורניר בין לאומי לבין יחסים בין מדינות"), אז נו שויין גם לך.[/quote]
דווקא המקרה הזה יכול לשמש כראיה לכך שהדת או צבע העור קובעים את הדעה א פריורי