אנטיגונה כתב:
אני לא חושב שמי שהגיב פה לא היה הולך למשחק אם לא היה כדורסל.
בסה"כ כששיחקנו בליגה בר"ג בשנים האחרונות, בתור משחק בית או חוץ, הבאנו כמויות די יפות (חוץ ממשחק אחד שחלק עשו חרם), ככה שלדאגה שאנשים מחליטים לשבת בבית כי המשחק בר"ג אין אחיזה במציאות.
(אגב, אין לי מושג היכן יתקיים בסוף המשחק. באתר של ההתאחדות הורידו גם את השעה).
בכל אופן, זאת תהיה החלטה אישית שלי ואני שלם איתה, ובכלל עם ההחלטות שלי לאן ללכת במידה ויהיו התנגשויות העונה.
ולגבי ההחלטה הזאת, כמו שאמרתי נראה לי שאני לא אהיה היחיד שאקבל אותה במידה ונארח בר"ג ביום שני, ויהיו כמה מנויים מהכדורסל שההחלטה הזאת תכריע את הכף בעד ללכת לכדורסל.
ו לא מאיים על הפועל ושום דבר, אבל אני מצפה מההנהלה כן להבין שזה מה שיקרה אם נשחק בר"ג.
ויותר מזה - אחרי כל משחק בר"ג שהוא לא גמר גביע, אנחנו חוזים בהפועל חלשה ובמשחק חלש באופן כללי, ובסוף שומעים את השחקנים בוכים שאי אפשר לשחק באיצטדיון הזה כשהוא לא מלא או קרוב מלא, ושזה בית קברות שגורם להם להיות חלשים במשחקים כאלה.
אז אפשר להאמין שנביא 30 אלף צופים, בכדי לגרום להם לא להרגיש כמו בבית קברות.
אבל עדיף להיות מציאותי וחכם, לזהות את האנטגנוניזם של הקהל והשחקנים כלפי המגרש הזה, ולבחור לארח במגרש שראוי למשחק הזה.
עם החלק הראשון של מה שכתבת כמובן שאין לי בעיה.
החלק המודגש תומך בכל הנקודה שלי. אני לא אוהב את ר"ג כמו כולם, אבל אני אלך.
אני בטוח שאם ההנהלה תוכל לארח בפ"ת או בנתניה, אז הם יעדיפו ואם לא, אולי ייתקעו עם ר"ג ולכן המשפט האחרון שלך לא נראה לי רלוונטי. זה לא קשור לחוכמה, זה קשור למציאות.
עד השנה לא היו אופציות חוץ מר"ג בהתחשב בכמות המנויים של הפועל. השנה אולי יהיו (למרות שנתניה יכול להיות בלאגן)