bloodbrother כתב:
האמירה שלי שתמיד בוכים היא כוללנית מידי. על כל עונש יש כאלו שבוכים, ומפתיע אותי שעל זה אין כמעט מי שמבין שהעונש מחוייב. לא דיברתי עליך אישית.
ולא מסכים בכלל אם מה שכתבת לגבי עמדת הראיונות.
דיבור בסלולרי הוא עבירת תנועה.
ניבול פה על השופטים מול התקשורת הוא לא עבירה על שום חוק תעבורה או מדינה, וגם אם היה, אז בנוסף לזה, יש אינטרס לליגה להעניש שחקן שמתנהג ככה, כי זה פשוט פוגע בכדורגל, ברוח הספורט, בתדמית שלו, בשופטים עצמם.
שחקן לא יכול לבטא דיעות אפילו פחות קיצוניות על השופטים, בלי להסתכן בענישה. זה מה שיש. לא מדובר פה בדמוקרטיה. כמו שלעבוד בכל חברה זאת לא דמוקרטיה. מאמנים תמיד, לפני שהם מבקרים את השופטים (ולא במילים כאלו גסות רוח), מקדימים ואומרים "אני לא אדבר על השופטים" כי הם יודעים שאסור להם להתלהם עליהם. בנוסף לשחקנים, גם כל מאמן שהיה אומר שהשופטים הם "שיט", היה מורחק ממספר משחקים.
א. ניבול פה שלא בצדק זה אכן עברה על חוק של הוצאת דיבה, ולכן יש על זה חוק במדינת ישראל, וזה שיש אינטרס להתאחדות להעניש שחקנים כאלה זה לא אומר שמותר לה הכל, גם לעשות הצגה ברחבה זה פוגע בתדמית של הספורט, אבל על זה ההתאחדות לא מענישה, ובצדק.
ב. לא מסכים שלא מדובר פה בדמוקרטיה, אדל לא עובד בהתאחדות, הוא כפוף לה, ההתאחדות היא סוג של גוף דמוקרטי, פחות או יותר, יש בה חוקה, בחירות, והפרדת רשויות (ההתאחדות עצמה היא המחוקקת, בית הדין השופטת והשופטים זה המבצעת), אדל לעומת זאת עובד בהפועל תל אביב, ואם היא הייתה מחליטה להשעות אותו, אז זה היה נכון מה שאתה אומר.
ג. שב, אני לא אמרתי שמתנהל פה איפה ואיפה (זכור לי גם מקרה דומה שאיווניר הורחק), רק טענתי שלבית הדין לא אמורה להיות סמכות אחרי שהאירוע נגמר, ומשם זה עובר לרשויות האזרחיות. זה לא שזה מקרה יוצא דופן, אפילו באשכול אחר רשמתי שזה מתסכל שזה היה צפוי, אבל אכן יש כאן לטענתי חריגה מהסמכות של בית הדין.