תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 22:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 01:29 
ראיתי עכשיו את המשחק המלא בוואן, היו רגעים מעטים ששמעו את הקהל של מכבי (גם משער 5 שמעתי אותם איזה פעמיים) אבל שמעו אותנו כל המשחק.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 08:46 
Gaudi כתב:
נראה לי שאפשר כבר להכריז, אחרי שנים ללא שינוי במצב, שהפטנט של מכירה למנויים בלבד לא עובד, לפחות כל עוד אנחנו עובדים עם לאן.
בדרבי הבא שנארח (או מוקדם יותר - בית"ר בית) - מכירה לחברי עמותה בלבד.

מכירה רק לעמותה תביא את אותו אפקט, כרטיסים לא יימכרו מספיק ולכן לא יתנו לה. הפועל, או יותר נכון מסינג החלאה המטונפת, לא יסכימו שיישארו כרטיסים סתם ככה בקופה.
הפטנט הזה היה עובד אם היו מרחיבים אותו לקהל היעד שלו, החגורה השניה שלנו- זו שמגיעה לאירופה/גמר גביע/משחקים גדולים. אז יש אנשים מהחגורה הזו שמכירים מנויים אבל כנראה שהרוב לא, או שהמנויים האלה לא יגשו במיוחד לקנות להם והתוצאה בהתאם. לכל החגורה הזו ניתן בנקל למכור כרטיסים, הרי לכולם יש היסטוריה בלאן של רכישה למשחקים של הפועל. אז זה מה שצריך לעשות, ש'גורמים בכירים' בהנהלה יתחילו להתנהל טיפהלה כמו קבוצה מקצוענית, להנהיג מדיניות מכירת ושיווק כרטיסים כמו באירופה, לטפל בסוגית לאן: ביחס, בספסרים, בדיסקונט, בעמלת התרופות. הסיכוי שכל זה יקרה נמוך ממפלס ים המלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
יו לא עודדנו מספיק חזק 90 דק'!
יו איזה באסה.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 09:51 
joshsoos כתב:
Gaudi כתב:
נראה לי שאפשר כבר להכריז, אחרי שנים ללא שינוי במצב, שהפטנט של מכירה למנויים בלבד לא עובד, לפחות כל עוד אנחנו עובדים עם לאן.

מכירה רק לעמותה תביא את אותו אפקט, כרטיסים לא יימכרו מספיק ולכן לא יתנו לה. הפועל, או יותר נכון מסינג החלאה המטונפת, לא יסכימו שיישארו כרטיסים סתם ככה בקופה.
הפטנט הזה היה עובד אם היו מרחיבים אותו לקהל היעד שלו, החגורה השניה שלנו- זו שמגיעה לאירופה/גמר גביע/משחקים גדולים. אז יש אנשים מהחגורה הזו שמכירים מנויים אבל כנראה שהרוב לא, או שהמנויים האלה לא יגשו במיוחד לקנות להם והתוצאה בהתאם. לכל החגורה הזו ניתן בנקל למכור כרטיסים, הרי לכולם יש היסטוריה בלאן של רכישה למשחקים של הפועל. אז זה מה שצריך לעשות, ש'גורמים בכירים' בהנהלה יתחילו להתנהל טיפהלה כמו קבוצה מקצוענית, להנהיג מדיניות מכירת ושיווק כרטיסים כמו באירופה, לטפל בסוגית לאן: ביחס, בספסרים, בדיסקונט, בעמלת התרופות. הסיכוי שכל זה יקרה נמוך ממפלס ים המלח.

לא הבנתי מה קשור מסינג החלאה המטונפת לכרטיסים שיישארו בקופה. 90% מדמי מכירת כרטיסים הולך להפועל, השאר למסינג. זה אינטרס כלכלי של הפועל שלא יישארו כרטיסים בקופות, בטח ובטח לדרבי שנמכר במחיר גבוה. השאלה מה עדיף - עוד 100 אלף ש"ח ממכירת כ-900 כרטיסים למכ' לשערים 8/13, או פחות מספר דומה של חזירים ביציע.
לגבי האופציה של מכירת כרטיסים בעמותה - אין מספיק מתנדבים בעמותה כדי להתמודד עם מכירה מרוכזת של 3,000 כרטיסים לדרבי, מה גם שזו לא המטרה שלשמה היא קמה. לפחות 50% מהמנויים נרכשו שלא על שם מי שהולך בפועל למשחקים כך שלהשוות מול רשימה שמית לא יעזור. הפתרון הכי פחות גרוע זה באמת לנקב מנויים ולהפקיד שלא ימכרו יותר מכרטיס אחד למנוי, אולי על ידי מתנדבים בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:11 
פישונט כתב:
joshsoos כתב:
Gaudi כתב:

לא הבנתי מה קשור מסינג החלאה המטונפת לכרטיסים שיישארו בקופה. 90% מדמי מכירת כרטיסים הולך להפועל, השאר למסינג. זה אינטרס כלכלי של הפועל שלא יישארו כרטיסים בקופות, בטח ובטח לדרבי שנמכר במחיר גבוה. השאלה מה עדיף - עוד 100 אלף ש"ח ממכירת כ-900 כרטיסים למכ' לשערים 8/13, או פחות מספר דומה של חזירים ביציע.
לגבי האופציה של מכירת כרטיסים בעמותה - אין מספיק מתנדבים בעמותה כדי להתמודד עם מכירה מרוכזת של 3,000 כרטיסים לדרבי, מה גם שזו לא המטרה שלשמה היא קמה. לפחות 50% מהמנויים נרכשו שלא על שם מי שהולך בפועל למשחקים כך שלהשוות מול רשימה שמית לא יעזור. הפתרון הכי פחות גרוע זה באמת לנקב מנויים ולהפקיד שלא ימכרו יותר מכרטיס אחד למנוי, אולי על ידי מתנדבים בעמותה.

הבעיה היא לא במי שימכור כרטיסים בעמותה, אלא במי שיקנה. אם אין מספיק מנויים שקנו עוד כרטיס, אז חברים בעמותה יהיו? ומי שיקנה הוא בגדול מי שכתבתי, המעגל השני, והנתונים שלו נמצאים אצל משרד הספסרות. ההגבלה רק למנויים היא מטופשת וזו התוצאה.
ובחייך, מסינג מנהל הכל ולא מהיום. הפועל עשתה הסכם עם דיסקונט? הפועל מחלקת חופשי לספסרים? הפועל מתייחסת לאוהדים כמו אל זבל? למה מכרו רק כמות כזו דרך העמותה? למה לא מאמצים פתרון כזה כמו שהצעתי? ( ואני מציע אותו שנים ). אבל לצורך העניין זה לא באמת משנה, צריך רק לאמץ את הרעיון הזה- או בקיצור כל מה שמאפשר זיהוי כאוהד הפועל - ופתרת את רוב הבעיה. וכן, צריך להחליט שגם אם במחיר של הפסד כספי ( שממילא יהיה שולי, לא מדובר כאן על אלפי כרטיסים שיישארו ללא דורש ) אז משחקים כאלה לא יוצאים למכירה כללית. ועל הדרך לעשות מחירים זולים יותר לכרטיסים ב2/13 למעלה ובצדדים כי זה מוצר נחות יותר מבשאר השער ולהוריד את המחירים המטורפים ב2/13 למטה ( בכל העולם אלה מושבים זולים יותר, רק בישראל... ). וצריך עוד הרבה דברים, אבל בשורה התחתונה שום דבר לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
ב-1 למטה המנוי זול יותר משער 1 למעלה, לעומת זאת ב-2 ו-13 למטה המנוי יקר יותר משורות 7 ומעלה באותם שערים, למי שחיפש הגיון כאן...
ואני איבדתי כל תקווה עם "לאן", כשאני רואה בדרבי אוהדי מכבי מקורבים שקיבלו ממסינג כרטיסים למקומות טובים ביציעים מסומנים של הפועל, ולהפועל הוציאו לשם את הכרטיסים הכי גרועים ובמחיר שחיטה.
ובטח יש עוד מלא קומבינות שאני לא מודע אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:22 
joshsoos כתב:
הבעיה היא לא במי שימכור כרטיסים בעמותה, אלא במי שיקנה. אם אין מספיק מנויים שקנו עוד כרטיס, אז חברים בעמותה יהיו? ומי שיקנה הוא בגדול מי שכתבתי, המעגל השני, והנתונים שלו נמצאים אצל משרד הספסרות. ההגבלה רק למנויים היא מטופשת וזו התוצאה.
ובחייך, מסינג מנהל הכל ולא מהיום. הפועל עשתה הסכם עם דיסקונט? הפועל מחלקת חופשי לספסרים? הפועל מתייחסת לאוהדים כמו אל זבל? למה מכרו רק כמות כזו דרך העמותה? למה לא מאמצים פתרון כזה כמו שהצעתי? ( ואני מציע אותו שנים ). אבל לצורך העניין זה לא באמת משנה, צריך רק לאמץ את הרעיון הזה- או בקיצור כל מה שמאפשר זיהוי כאוהד הפועל - ופתרת את רוב הבעיה. וכן, צריך להחליט שגם אם במחיר של הפסד כספי ( שממילא יהיה שולי, לא מדובר כאן על אלפי כרטיסים שיישארו ללא דורש ) אז משחקים כאלה לא יוצאים למכירה כללית. ועל הדרך לעשות מחירים זולים יותר לכרטיסים ב2/13 למעלה ובצדדים כי זה מוצר נחות יותר מבשאר השער ולהוריד את המחירים המטורפים ב2/13 למטה ( בכל העולם אלה מושבים זולים יותר, רק בישראל... ). וצריך עוד הרבה דברים, אבל בשורה התחתונה שום דבר לא יקרה.

איך תבדוק היסטוריה למי שמגיע לשלם במזומן? ומי שמזמין באינטרנט? הרי כשהמכירה היא פיזית בלבד, אתה פוגע באוהדי הפועל שגרים רחוק והם בדיוק אלו שלא עושים מנוי אלא באים ל 2-3 משחקים בעונה. הגבלת המכירה למנויים היא האמצעי הזמין והפשוט ביותר, כדי לזהות אוהדי הפועל.
לגבי ההסכמים של 'לאן' - דיסקונט זה הסכם של ההתאחדות. לאן לא מחלקת כרטיסים לספסרים אלא מוכרת במחיר מלא. זאת בעיה של המשטרה שביודעין לא מפריעה לפעולת הספסרים, חמש מטר מהקופות.
להפועל של העונה וכנראה גם של העונה הבאה, אין יכולת כלכלית לוותר ולו על 50 אלף ש"ח במכירת כרטיסים. אם יש שינוי של 180 מעלות משנה שעברה, זה בקשב של האנשים בהפועל לרחשי הקהל. אני מאמין שכל הצעה טובה למכירת הכרטיסים תיפול על אוזן קשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל גם מי שמשלם במזומן רושמים לו את השם והטלפון.
ומה צריך כבר לקרות כדי להבין שמכירה רק למנויים זה בולשיט?
קודם כל, כל אחד משיג בקלות מנוי מחבר/בן משפחה אם הוא באמת רוצה להיות במשחק.
ושנית, הפיקוח של לאן על הדבר הזה הוא עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:30 
פישונט כתב:
joshsoos כתב:

איך תבדוק היסטוריה למי שמגיע לשלם במזומן? ומי שמזמין באינטרנט? הרי כשהמכירה היא פיזית בלבד, אתה פוגע באוהדי הפועל שגרים רחוק והם בדיוק אלו שלא עושים מנוי אלא באים ל 2-3 משחקים בעונה. הגבלת המכירה למנויים היא האמצעי הזמין והפשוט ביותר, כדי לזהות אוהדי הפועל.
לגבי ההסכמים של 'לאן' - דיסקונט זה הסכם של ההתאחדות. לאן לא מחלקת כרטיסים לספסרים אלא מוכרת במחיר מלא. זאת בעיה של המשטרה שביודעין לא מפריעה לפעולת הספסרים, חמש מטר מהקופות.
להפועל של העונה וכנראה גם של העונה הבאה, אין יכולת כלכלית לוותר ולו על 50 אלף ש"ח במכירת כרטיסים. אם יש שינוי של 180 מעלות משנה שעברה, זה בקשב של האנשים בהפועל לרחשי הקהל. אני מאמין שכל הצעה טובה למכירת הכרטיסים תיפול על אוזן קשבת.

יש לו חשבון בלאן? יש לו מספר כרטיס אשראי שבו נעשו עסקאות? על מספר כרטיס האשראי יש את השם שלו? ברוך השם יש תעודות זיהוי שונות בישראל כדי לדעת שזה הוא. איך מזהים אותך כשאתה מתקשר לחברת האשראי או לבנק שלך? וכן, זה צריך וחייב להתאפשר גם בטלפון, לטובת אלו שגרים רחוק. זה רק עניין של החלטה של הפועל, והודעה לאדון ספסר ראשי שכך מבקשים.
דיסקונט זה הסכם של ההתאחדות? מה?? ההתאחדות קובעת לקבוצות למי למכור?!! זה כבר עניין לבג"ץ אם זה נכון.

ואני שמח שאתה חושב שיש קשב, אבל זה לא נכון. הדברים שאני ואחרים כותבים הם פשוטים לביצוע. בדיוק כמו לעשות סוף לכל סיפור לאן. זה לא יקרה וזה ימשיך להיראות חובבני ושכונתי, עם רמת החלטות שילדים בני 5 לא לוקחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:41 
joshsoos כתב:
פישונט כתב:
joshsoos כתב:

יש לו חשבון בלאן? יש לו מספר כרטיס אשראי שבו נעשו עסקאות? על מספר כרטיס האשראי יש את השם שלו? ברוך השם יש תעודות זיהוי שונות בישראל כדי לדעת שזה הוא. איך מזהים אותך כשאתה מתקשר לחברת האשראי או לבנק שלך? וכן, זה צריך וחייב להתאפשר גם בטלפון, לטובת אלו שגרים רחוק. זה רק עניין של החלטה של הפועל, והודעה לאדון ספסר ראשי שכך מבקשים.
דיסקונט זה הסכם של ההתאחדות? מה?? ההתאחדות קובעת לקבוצות למי למכור?!! זה כבר עניין לבג"ץ אם זה נכון.

ואני שמח שאתה חושב שיש קשב, אבל זה לא נכון. הדברים שאני ואחרים כותבים הם פשוטים לביצוע. בדיוק כמו לעשות סוף לכל סיפור לאן. זה לא יקרה וזה ימשיך להיראות חובבני ושכונתי, עם רמת החלטות שילדים בני 5 לא לוקחים.

שוב, לאן התחילו עם הבדיקות שכתבת, ומכרו בקושי 400 כרטיסים ביום הראשון למכירה לדרבי. אח"כ הסכר נפרץ כדי למכור כמה שיותר כרטיסים. אתה יכול להכין רשימות של כל אוהדי הפועל בעולם, אבל אין סיכוי שבלחץ של מכירה אנשי 'לאן' יתחילו לחפש שמות במחשב. גם אין סיכוי ש'לאן' או הפועל יעדיפו לראות את 8/13 חצי ריקים, העיקר למנוע כניסת אוהדי מכ'. הפתרון הוא שיותר אוהדי הפועל יקנו מנויים בתחילת עונה וככה יוציאו פחות כרטיסים למכירה. פתרון גאוני לא?
לגבי ההסכם עם דיסקונט אני מסתמך על משהו שכתב מישהו אחר פה בפורום, אז נתעלם מזה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 10:57 
נו, אבל הם עשו את זה רק למנויים, זה כל העניין...
לא צריך להכין שום רשימות, הכל נמצא אצל לאן במחשבים, ועובדה שהיו עדויות שהם בדקו מול אנשים כרטיסים אשראי ולא נתנו להם לקנות בגלל שהיו שם כרטיסים של מכבי, וזה היה ב'שיא הלחץ'. אין סיבה שהיציעים שלנו יישארו ריקים ואפשר וצריך לעבוד על זה, אבל גם אין סיבה למכור לאוהדי מכבי, זה משחק בית ולא נותנים מקומות ליריב שלך מעבר ליציע חוץ גם אם הוא נשאר ריק.
שמע, הכל תירוצים ושטויות, אני כותב על הדברים האלה בפורומים ובאתרים של הפועל יותר מעשור ושום דבר לא משתנה. כל מי שמכיר קצת איך עניינים עובדים באירופה, מבין שזה לא בדיוק קשה, אבל אנחנו מדינת עולם רביעי ושוק זו מחמאה לרמת הניהול שיש כאן, חובבנות וחלם שלא נברא. תאמין לי שתשים אנשים כמוני וכמו אנטיגונה ( רק לשם הדוגמא, לאו דווקא אנחנו, סתם אנשים עם קצת הגיון, ידע ונכונות) אחראים לעונה אחת על העניין הזה ותראה איך בלומפילד מכור כל משחק, במחירים שפויים ובהתנהלות אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:32 
לגבי מכירה לחברי עמותה, עדות אישית:
אני חבר עמותה והעונה לא רכשתי מנוי ליגה (מסיבות אישיות שלי).
כשפורסם לראשונה כי ניתן לרכוש במתחם חודורוב כרטיסים לדרבי לחברי עמותה, אז נסעתי באותו היום לחודורוב ורכשתי לעצמי כרטיס לשער 13. שאלו אותי אם אני מעוניין ב-2 כרטיסים, כי כל חבר עמותה רשאי לרכוש 2 כרטיסים. עניתי שלא, כי לא היה לי צורך בכרטיס נוסף (וספסרות - אינו העיסוק המשני שלי). יחד איתי היה במשרדי העמותה בחודורוב, חבר עמותה נוסף שרכש 2 כרטיסים לדרבי.
לכן, אני מניח כי במקרים רבים חברי עמותה רכשו 2 כרטיסים לעצמם ולמקורביהם אוהדי הפועל (או רק למקורביהם, אם הם כבר בעלי מנוי). אבל - אין ספק שגם כאן היה פתח לספסרות ולא כדאי להניח מראש כי כל הכרטיסים שנמכרו לחברי העמותה בחודורוב הגיעו בסופו של דבר רק לאוהדי הפועל. כלומר, בדיוק אותה הבעייתיות שקיימת במכירה למי שמציג מנוי ליגה, קיימת גם במכירה לחברי העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: