אדל-הציל אותנו פעמיים,בפנדל ובבעיטה של עטר,ויכול להיות ששחכתי עוד משהו.משחק מצוין שלו
חוטבא-מאוד חלש,היו התקפי לב כול פעם ששחקן כולשהו של מכבי,במיוחד עטר,פרץ מהאגף שלו
באדיר-היה מצוין,אבל שוב צריך לזכור שאנחנו אשכרה בונים על שחקן בן 38.עם זאת מרגיע מאוד את חבריו ותורם המון.
חימוביץ-על הפנים ,אין מילים אחרות לתאר את זה.
יגאל-הגנתית גרוע,התקפית אותו תרגיל כבר 20 שנה.אין לו מקום בהרכב בחיים.
דג'מבה-משחק טוב מאוד,עדיין שחקן יחסית איטי ולא חכם.אפשר לחיות איתו גם עד הסוף העונה,אבל לא יודע מה יקרה כששי יחזור.
גורדנה-משחק אדיר שלו,אבל מה שמעצבן זה הדריבל המיותר שלו,והוא איבד ככה כדור פעמיים שלוש במשחק הזה.איפה המאמן שיגיד לו להפסיק עם זה ?הוא הורס לעצמו !
פנטסטיל-לא משהו בלשון המעטה,אבל אני מאמין בלב שלם שהוא עדיף על חוטבא כמגן ימיני.
טב"ח-לא היה כשיר,אבל ניסה לשחק וכול הכבוד על זה.חייב להוריד את פוזת הערס המגעילה שלו והלא מתאימה להפועל
דמארי-שחקן ענק ענק ענק.
טועמה-תרם בענק מהספסל,אני חושב שהיו תורם הרבה גם אם היה פותח(כדורים חופשיים למשל ,והפסים החכמים שלו).הביא גם את הכדור לממן באחד על אחד אם אני ראיתי נכון משער 7 ככה שפס מצוין ופספוס של ממן.
מרעי-בדיחה ועצוב שעליו צריך לסמוך להחליף תחולצים שלנו.מה שכן שומר טוב על הכדור בקרן,ככה שלהכניס אותו ל3 דקות אחרונות בכול משחק שצריך לשמור על התוצאה זה בסדר גמור

.